'Yeni Essien' Ada yolunda
Avrupa futbolunun yükselen değerlerinden Ganalı ortasaha oyuncusu Anthony Annan öncelikli tercihinin İngiltere olacağını söyledi.
Yeni Essien olarak tanıtılan 21 yaşındaki oyuncu ile Blackburn, Bolton ve Middlesbrough ilgileniyor: "Menajerim benim için çalışıyor ve bu sezon Premier Lig'e gitmem için elinden geleni yapıyor. Benim de istediğim bu. Şu ana kadar Blackburn, Bolton ve Middlesbrough'dan teklif var. Ilk tercihim İngiltere ancak Fransa yada İspanya'yı da düşünebilirim"
Şu anda Norveç takımı IK Start'ta forma giyen Annan 2007 yılında Blackburn'da başarılı bir deneme haftası geçirmiş ancak prosedürler nedeniyle transfer edilememişti.
Robinho'ya Chelsea'den 35 Milyon Euro
Real Madrid forveti Robinho Chelsea'nin kendisine transfer teklifi yaptığını doğruladı.
Brezilyalı oyuncunun Real Madrid ile sözleşmesi 2010 yılında sona erecek. Her ne kadar iki taraf da sözleşmenin uzatılması için bir araya gelse de henüz bir anlaşma sağlanamadı.
Santiago Bernabéu'de aldığı ücretten memnun olmayan Robinho ücretinde bir artırıma gidilmezse bu yaz yeni bir takıma transfer olabilir.
Dün İspanya basınında çıkan haberlere göre Real Madrid Cristiano Ronaldo'ya karşılık Robinho ve üstüne para teklif etmeye hazırlanıyor. Ancak Robinho kendisine şu ana kadar sadece Şampiyonlar Ligi finalisti Chelsea'nin teklifte bulunduğunu söyledi.
Globoesporte.com'a konuşan Robinho "Manchester United'dan bir teklif yok henüz, tamamen spekülasyon. Cristiano Ronaldo takımından ayrılmaz, yerinde çok mutlu. Olabilecek tek şey Chelsea'ye transferim çünkü bana teklifte bulundular. Milan da benimle ilgileniyor, menajerim ile görüşmüşler" dedi.
Robinho'nun menajeri Wagner Ribeiro yaptığı açıklamada perşembe günü Londra'da Chelsea Sportif Direktörü Peter Canyon ile görüştüğünü belirtti: "Chelsea Robinho için Real Madrid'e 35 milyon Euro öneriyor. Henüz kontrat konusunda konuşmadık" Ancak
Ribeiro oyuncunun Real Madrid'de kalmak istemesi ve Madrid yönetiminin Ronaldo'yu almak istemesi nedeniyle transferin çıkmaza girebileceğini iddia etti: "Sorun şu ki Real da Ronaldo'yu istiyor. Ancak Alex Ferguson eğer Real'den benzer mevkide bir oyuncu gelirse Ronaldo'yu bırakabileceğini söyledi. Tabi ki bu oyuncu da Robinho"
Chelsea Lampard'ı bırakmak istemiyor
Chelseali Lampard'a kulübünden yeni bir teklif gelmesi bekleniyor...
Önümüzdeki yıl sözleşmesi sona erecek olan 29 yaşındaki oyuncunun İnter Milan'a transfer olabileceği iddia ediliyordu.
Londra ekibinin yönetim kurulu başkanı Bruce Buck Lampard'ın takımda kalacağından emin ancak şu ana kadar yeni bir sözleşme için de görüşmediklerini de sözlerine ekledi.
Chelsea TV'ye konuşan Buck "Frank için sezon 10 gün sonra bitiyor. Milli forma ile 2 hazırlık maçı yapacak. Daha sonra Frank ve menajeri Steve Kutner ile görüşeceğiz. Her zaman söyledik, hem biz hem taraftarlar Lampard'ı seviyorlar. Onun Chelsea'de kalmasını istiyoruz. Frank ile uzun süreli bir sözleşme yapacağımıza inanıyorum" dedi.