İngiltere'de böyle bir olay yaşayacağını sanmıyorum ama bir Bjk atkısıda al yanına hepten Fenerli gitme :) yada Türk forması giy ne gerek var reklama :D
Printable View
İngiltere'de böyle bir olay yaşayacağını sanmıyorum ama bir Bjk atkısıda al yanına hepten Fenerli gitme :) yada Türk forması giy ne gerek var reklama :D
Forma giymeye ne gerek var :)
Gurbetçiler genelde Türkiye'deki taraftarlara göre daha aklı başında bir profil çiziyorlar ama bazı aralarından dengesizler çıkabilir tabii,böyle bir ihtimal de var.
Forma reklamımız muhteşem olmuş !
Ayrıca reklamda Malzemeci Süreyya'nın oynaması da ayrı güzel :)
[YOUTUBE="7zVrxgD0eVQ"]#BuFormayıTaşımak Büyüklük İster![/YOUTUBE]
Ben de tam bu reklamı buraya eklemeye gelmiştim.Çok güzel olmuş gerçekten.
Düzeltme: Yalnız o Olcay kısmı sırıtmış.Herhalde mevcut oyunculardan birisini koymak istediler ama eski oyunculardan çok daha önemli isimler mevcut o kısım için.
Bu sizmisiniz hocam gitcem felan diyordunuz yanlış hatırlamıyorsam bi imza felan alsaydınız Demba Ba'dan felan :P
Antremandan yeni gelmislerki kacirdik hepsini.
Fikret Orman, Tolga ve en onemlisi Bilic ile gorustuk.
Demba Ba kampta oruc tutan tek futbolcuymus. Buna ragmen antremanda kalitesini belli ediyormus.
Askeriye kampi gibiymis. Oyuncular baya yorulmus.
Tolga bizden yana dert yandi, ki hakli oldugu konularda var. Besiktas taraftarini cok seviyor, ve kariyerini Besiktasta noktalamak istiyor.
Fotograf güzel çikmis
Feyenoord maçina bir hafta var umarim Gökhan Töre transferi bir an önce gerçeklesir
İnternetten uzak kaldım oldukça. Yorumu da ancak şimdi yapabiliyorum.
Feyenoord kötü bir kura olmamış kaybettikleri futbolcuları ve hocalarını düşününce. Tabii Hollanda futbolu bir ekol ve ne olursa olsun dikkatli olmak lazım.
Transferleri en geç yarın akşama kadar tamamlamalıyız, aksi halde bu turda oynatamayacağız. Gökhan Töre ve Lanzini'den en az birini bitirebilirsek çok iyi olur.
Transferleri sorsaydın hocam ne alemde diye :)
http://img.tapatalk.com/d/14/07/24/y5u7yryn.jpg
1 picture 2 legends :D
http://img.tapatalk.com/d/14/07/24/a2ara2a5.jpg
http://img.tapatalk.com/d/14/07/24/huvepumy.jpg
Tolga 2007'deki resimlerine bakarken
XI (Mainz 05): Cenk, Serdar, Pedro, Ersan, Motta, Veli, Atiba, Kerim, Oğuzhan, Olcay, Cenk Tosun.
Fotoları milletten topluyorsun sanırım.:D Bu arada sakalları kesmişsin,dikkatimden kaçmadı değil.:)
Besiktasli bir arkadas vardi kamera getirmeyi bi onlar akil etti. Daha kaliteli resimler, bugun yolliyabildiler.
Coskun Gulbahar'la sohbet yapma imkanimiz oldu. Yazilan cizilen haberleri yalanlamaktan biktik diyor adam :)
10 numaramizi bekliyoruz diyor, uzun surdu ama gelecektir yakinda dedi. Yabanci sag bek haberleri var aldiris etmeyin gibi birseylwr daha soyledi.
Bilic arkadasi ile sohbet ederken bizim kamerayi gorunce "tamam, haydi" deyip bizi cagirdi.
Teknik direktor olarak en cok begendigim adamlardan biri, onunla tokalasip "nice to meet you" diyipte ayni sekilde cevap almak guzeldi. Hani bu yasimiza kadar cok teknik adam gorduk futbolcu gorduk resim cekildik ama bu resmin yeri baska olacak bende :)
10 numara teknik direktorunuz, 10 numara kaleciniz var degerlerini bilin.
Lanzini ve Gökhan Töre beklerken birisi kaçtı elden, diğeri de bugün akşama kadar hallolmazsa Feyenoord maçında orta saha Oğuzhan-Olcay-Kerim Frei(Holosko) olacak.
Demba Ba geldi de neyse ki, o bölgede sorun yaşamayacağız. Bence, Cenk Tosun-Demba Ba, arkalarında da Oğuzhan ve Olcay(Kerim) oynasın Feyenoord'a karşı.
Çift forvet oynamayız abi.
Anıl;
Oynamamız gereken bence çift forvet. UEFA'ya liste de gitti zaten. G.Töre ve Lanzini olmadığı için en uygunu Oğuzhan-Olcay kanatlarıyla sahaya çıkıp forvete Cenk ve Demba'yı koymak.
Dışarıdan bir gözle bakarak; stad bitmeden önce nefes alamayacak gibi Beşiktaş. Kadroda çok değerli oyuncular var. Yinede ligde çalkantılı bir sezonun Beşiktaş'ı beklediğini düşünüyorum. Çözülmeyen meseleleri anlayamıyorum. Toraman en basiti. Affedecekseniz edin, olmuyorsa gönderin. O kadar zaman oldu, bu adam halen kulüpten maaş alıyor sonuçta bir anlaşma var. Hamlelerde neden bu kadar geç kalındığını anlamak güç.
Beşiktaş'ın Feyenoord ile oynayacağı maçın bilet fiyatları belli oldu.
Kuzey; 25 tl
Doğu; 50 tl
Batı; 75 tl
Beşiktaş Feyenord maçı Digitürk'te. D-Smart'tan kurtuluyoruz galiba.
Biliç artık Kerim Frei sahaya sürmeli. Feyenoord maçında Atiba - Veli - Kerim - Ozi - Olcay - Ba yapabilir. Holosko falan fayda getirmez artık. Madem yönetim transferleri yetiştiremiyor o halde Biliç bunu fırsat bilip eldeki genç oyuncuları sahaya sürmeli. Sonuçları nasıl olursa olsun.
Çebi demiş ki rakiplerimizden önce ard arda gelecek şampiyonluklarla 4. yıldızı ilk biz takacağız. Eğer Beşiktaşlı olmasam çok dalga geçerdim Beşiktaşla.
Evde maç izlerken çay falan demlemekte ücretli mi acaba, bu lig tvye acayip ayar oluyorum yahu 20 TL nedir arkadaş, Ama suç bu paraları verip bu maçları izleyenlerde, ne D-Smart'a ne de bu tür saçma şeylere para verilmezse maçlar ücretsiz olacaktır :S
Ooo Banti geçmiş olsun.
Günlük 30 TL'ye çalışıp tek keyfi futbol olan insanlara büyük ayıp.
Her şey kulüplerde başlıyor aslında. Gidip saçma sapan adamlara yıllık 2-3 milyon Euro sözleşmeler veriliyor ve bonservisleri de cabası (Holmen 1.3 milyon Euro, Cristian 1.8 milyon Euro, Hakan Balta 1.3 milyon Euro). Bu adamlara hakkettiklerinin 2-3 katı verilince doğal olarak herşeye zam geliyor. Forma fiyatları olsun, maç ücretleri olsun her şey değerinin 2-3 katına. Üstelik ortaya konan futbol da içler acısı. Takımlar futbolculara bu kadar para vermese, lig tv ihaleyi daha ucuza alır ve yayın ücretleri de daha ucuz olurdu. Bizim kulüplerin kombineleri Avrupa devleri ile kapışıyor, daha ne olsun.
O değil de, bizim maçın konusu ne zaman açılacak?