bu transfer olacakmış gibi duruyor...
Printable View
bu transfer olacakmış gibi duruyor...
evet chelsea takımının orta sahası çok kalabalık artık bu takımda huzursuzluklara sebep olacaktır
İntere de Quaresma yakışır...
Ronaldo hiçbir yere gidemez kariyerinin sonuna kadar Man Utd de kalır bence...
Nani, Anderson çok faydalı olucaklar... Uzun süre Kırmızı forma altında çok başarılı bir dönem geçircekler bence...
Müthiş transfer bence de hatta Lampard'dan daha yararlı olabilir.Ballack-Deco güzel olacak.
Bu arada konu ile alakası yok ama bu transferlerin rsmlerine bakmak için man utd resmi sitesine girdim wayne rooney 10 numaralı formayı giyecek... nistelrooy misali :D
Ronaldo Manchester United'da kalacaktır daha Manchester United'la kaldıracağı çok kupa var..
İnşallah gelir Ronaldo Real'e bence daha başarılı olur Real Madrid'de.Çümkü Ronaldo bir takımda liderlik yapamıyor Euro 2008 de gösterdi bunu Real de yıdlıların arasında daha başarılı olur.
Ayrıca bir Real Madrid taraftarı olarakda isterim :)
Bence Man.Utd. direk satsın ve kurtulsun. Böyle bir oyuncuyu sattığı için zevkten 4 köşe olurlar.
Aimar kaliteli bir isim yakışır Evertona
Chelsea vadesi dolmuş isimleri yollamalı, aksi takdirde gelecek sezon forma savaşı 3. Dünya Savaşı'na neden olabilir..
Premier Ligde oynarsa kendini daha da göstercektir...
25 milyon euro çok yüksek yaa Özgür..Henry 24 milyon euroya transfer oldu..Bence Lyon satmak istiyorsa,o fiyatı bayağı bi aşağı çekmeli..
Henry transferini kıstas olarak almak çok doğru değil
Anderson süper bir transfer, Ronaldinho'dan daha iyi olma potansiyeline sahip.
Anderson ve Nani çok iyi işler yaparlar, daha yaşları ufak, kısa vadede belki istenileni veremeyebilirler ama uzun vadede iyi iş yaparlar. Tevez gibi ilk başlarda ikisi de uyum sorunu çekebilir ama açıldılar mı kimse tutamaz ikisini de. Nani'nin C.Ronaldo gibi Portekizli olması büyük avantaj sağlar Nani'ye, Ronaldo çok yardımcı olur vatandaşına. Sağda biri, solda biri, ortada Anderson, kimse tutamaz Man Utd'ı. Beklenilen santrafor transferini de yapacaklar yakında, kadroları giderek daha iyi oluyor.
Chealsenin en ateşli oyuncusu Terry ile beraber,emeğinin karşılığını elbetteki isteyecek..Onlarda herhalde bizim gibi bu bizim evladımız deyip kontratı ona göre imzalattırıyorlar:) Giderse Chealse sadece futbolcu kaybetmeyecek bunun farkına çok geçmeden varırlarsa zaten Lampard takımda kalır..
Manç Unt. geleceğin takımını kuruyor. Bundan sonra zor tutulur...
Eduardoyu hiç izlemedim,yazdığınza göre iyiymiş,göreceğiz..Peki ne kadara transfer edilmiş?
Vay be komşumuzda artık adaya yolculuklar başladı..Bulgaristanı kutlarım,helal olsun,devamı da gelir inşallah..18 yaşında transfer edildiğine göre iyidir..Bu sene İngiltere liginin banko seyircisi olacağım bu gidişle,bu kadar transfer yapıyorlar bilinmedik, merak ediyorum:)
Yaklaşık 7.500.000 Pound ödendiği söyleniyor
18 lik bir Bulgaristanlıyı da transfer ettiler bu sene..İki tane de Macar genç alınmış..Bravoo yani..Nasıl cesaret edebiliyorlar,taktir etmek lazımm..Bu gençlerr bir de mükemmel performans gösterirlerse Lverpooll'un değmeyin keyfine..
Neden sen de 24 milyon euroya gittiğine inanmayanlardan mısın yoksa?:)
Newcastle United, Mallorca'nın Arjantinli oyuncusu Jonas Gutierrez'i renklerine bağladı.
İngiltere Premier Lig takımlarından Newcastle United, İspanya'dan Real Mallorca'nın Arjantinli oyuncusu Jonas Gutierrez'i renklerine bağladı.
İngiltere kulübü, ''Örümcek Adam'' lakaplı 24 yaşındaki Gutierrez ile 5 yıllık sözleşme imzalandığını bildirirken, transfer ücretine ilişkin bilgi vermedi.
İngiltere medyasında yer alan haberlerde ise 6,3 milyon avroluk bir ücret telaffuz edildi.
Arjantinli oyuncu yaptığı açıklamada,yeni takımına katılmaktan duyduğu heyecanı dile getirirken, ''Premier ligde oynamak çok önemli. Takım arkadaşlarımla tanışmak ve taraftarlara kendimi ispatlamak için sabırsızlanıyorum'' dedi.
Newcastle çalıştırıcısı Kevin Keegan da Jonas ile anlaşmanın kendileri için bir şans olduğunu belirtirken, ''Birçok kulübün onunla ilgilendiğini biliyorum, takıma katkısı büyük olacak'' diye konuştu.
haber3
Yönetim hatası olarak değerlendiriyorum,David Dein ayrıldıktan sonra yönetim çok kan kaybetti
Hayırlı olsun iyi sayılır
Kanatlarda oynayacak önemli bir ismi kadrosuna kattı Newcastle
bence kaliteli bir oyuncu ve her iki kanatta da oynayabiliyor. iyi iş..
Güzel transfer iyi oyuncu
Keegan bu sezon toparlayacak gißi
...
Newcastle bu sene iyi transferler yapıyor Gutierrez de onlardan birisi hayırlı olsun.
Everton için iyi bir transfer olur Aimar da kendini daha fazla gösterme şansı bulur.
CITY, JO'YA SERVET ÖDEDİ!..
http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/...0702215348.jpg
İngiltere Premier Lig takımlarında Manchester City, CSKA Moskova'nın yıldızı Jo'yu transfer etti.
Brezilyalı oyuncu için 38 milyon dolar ödeyen İngiliz takımı böylece tarihinin en pahalı transferini yaparak bir rekor kırdı!..
Genç oyuncunun, Manchester City ile 4 yıllık bir sözleşme imzalandığı açıklandı.
MARATON.COM.TR
inş. yarım sezon oynatıp sonra bir yere kiralık verip harcamazlar adamı...
Chelsea kulübünün sahibi Roman Abramovic, Luiz Felipe Scolari’den takıma en az bir Rus futbolcu almasını istedi.
BBC’nin haberine göre Rus milyoner, Andriy Shevchenko’nun transferinden sonra kendi istediği bir oyuncunun daha takıma alınmasını istiyor. Scolari’nin Real Madridli Robinho’yu transfer etmek istemesi üzerine Abramovic’in Portekizli teknik adama Rus bir oyuncu almasını önderdiği iddia edildi.
Londra ekibinin alabileceği Rus oyuncular arasında Zenit Petersburg’dan ayrılmak isteyen Andrey Arshavin ve CSKA Moskovalı ikili Igor Akınfeev ve Yuri Zhirkov bulunuyor.
Arshavin’in ayrılmasını istemeyen Zenit yine de Euro2008’deki yıldızlarından büyük paralar kazanmak istiyor ve Abramovic’in de 27 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek için kesenin ağzını açtığı söyleniyor.
Bildiğim kadarı ile CSKA Moskova'da Abramovic'in, Akinfeev ve Zhirkov'u kolaylıkla getirebilir Chelsea'e.
Zhirkov ve Arshavin iyi transferler olabilir.Akınfeev ise Cech'in gölgesinde kalır diye düşünüyorum.Ama Zhirkov ve Arshavin'in ikisi birlikte alınırsa çok yararı olur Chelsea'ye.
Zhirkov'a gerek yok pek.Madem Robinho'yu istiyorlar alacaklarsa Arshavin'i alsınlar işte.
Arshavin ya da Pavlyuchenko olabilir diye düşünüyorum.