Vallaha rahatladım. Adnan Öztürk'e de helal olsun en başından beri tavrını net bir şekilde ortaya koydu. Ünal Aysal'dan sonra en büyük başkan adayımızdır.
Printable View
Vallaha rahatladım. Adnan Öztürk'e de helal olsun en başından beri tavrını net bir şekilde ortaya koydu. Ünal Aysal'dan sonra en büyük başkan adayımızdır.
N.özdemir gelin bizim stadda oynayın demişti hafızam beni yanıtmıyorsa. Gitsinler işte.
Beşiktaş'ın bizim stadta oynaması son yıllarda alınan en aptalca kararlardan biri olur. Ligdeki maç hala aklımda.
Bende rahatladım. Acaba şimdi ne olacak. Ya Kadıköy ya TT Arena demişti Fikret Orman. Şimdi onlar düşünsün :)
Türkiye'de iki büyük takım aynı stadta kesinlikle oynamamalı.Güzelim stadları ne hale getirirler.
Muhtemelen Saraçoğlu'da olmaz.Çarşı,Kasımpaşa stadını istiyor.Taraftarın tercihi önemli.Beşiktaş semt takımı.Kimse kalkıpta oradan gitmez Kadıköy'e.Yol açısından Kasımpaşa'da makul.Ancak geçen Beşiktaş'lı bir yöneticiyi dinlerken"Fenerbahçe'den zaten sürekli davet alıyoruz"demişti.Bu yüzden yönetim bazında davet olduğu için gidebilir Saraçoğlu'na.Şimdi Fenerbahçe'li arkadaşlara Allah sabır versin.Bizim başımızdan kalktı bu yük.
Ezeli rakipler birbirinin stadında oynarsa kavga, hır, gür eksik olmaz.Türkiye'de bu hoş görü yok.Bunu anlamalı yöneticiler.Taraftar bu aşamada en büyük etken olmalı.
Bu karar stadın %100 bizim olduğunun kanıtı oldu... Ali Samiyen ruhuna bi adım daha atıldı.
Ben en çok Fikret Orman'ın ne diyeceğini merak ediyorum, hala ısrar ederse kendisine sadece pes diyebilirim herhalde.
Adnan Öztürk-1: "Arena, milli bayramlar dışında bize aittir.. Yılda 750 bin Euro harcayıp koruduğumuz zemin 2 takımın maçlarını kaldırmaz.."
Adnan Öztürk-2: "Bize emrivaki yapıp tam şu pazarlıkların olduğu sırada Olimpiyat Stadı'nı 2020 için bakıma almak zekamıza hakaret. Ayıptır"
Şimdi Olimpiyat'ın bakım tarihini daha ileriye alırlarsa hiç şaşırmam :)
milli bayramlar derken milli maçları kastediyo heralde.
Hayır milli bayramdan kasıt gayet açık. 23 Nisan, 19 mayıs, 29 ekim vs.
Yok oda olmaz artık onlarıda kaldırdılar çünkü :)
rahatladım mesajlarına baya güldüm gelsinler oynasınlar
koltuklar mı kırılacak kulübü ödesin zemin mi bozulacak ortaklaşa ödesinler bu işler böyledir zaten ödeme muhabbetlerini eskiden beri sevmem :D
Milli maçlardan kulüplere para kalıyor diye biliyorum ben. Milli bayramdır o dediği muhtemelen.
Umarım kesin kapanmıştır bu konu.Ben hala tedirginim kesin konuşamıyorum.Bekleyip görmek lazım.
Stad bizim vermiyoruz bitmiştir.
Bundan sonrası Beşiktaş'a kalmış.Bakalım onlarda bu konu bizim için kapanmış mı diyecekler?Valla Fikret Orman ne diyecek çok merak ediyorum.Hala bir açıklaması gelmedi.Hala Arena'da ısrarcı davranırsada buda onun karakterini gösterir.İnşallah kendisine yakışan bir açıklama yapar.:icon_wink:
ORMAN'IN AÇIKLAMALARI
Toplantı sonrası açıklama yapan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ise bir kez daha görüşeceklerini açıkladı.
Fikret Orman, "Sayın Bakan'ın katıldığı Galatasaray camiasının başkanı, yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu dostça bir toplantı oldu. Talebimizi ve nedenini ilettik. Galatasaray kulübü de kendi açısından kendi cevaplarını verdi. Gayet dostane bir ortamda geçen görüşme oldu. Sayın Bakan da görüşleri dinledi. Bir tur daha aramızda konuyu görüşeceğiz" ifadelerini kulandı.
Adnan Öztürk'ün açıklamalarını da değerlendiren Fikret Orman; "Onun düşünceleridir. Biz daha olumlu bakıyoruz" diye konuştu.
Orman sözlerini, "Beşiktaş Türkiye'nin en önemli markalarından bir tanesi. Ülkemizi her konuda temsil eden 110 senelik bir camiayız. Stadımızı yenilemek istiyoruz. Oynamak istediğimiz yer de belli. Bir kaç tur daha görüşeceğiz gibi görünüyor" ifadeleriyle bitirdi.
Hala ısrar ediyor ya :n:
Hey Allahım ne laf anlamaz bir adam çıktı bu Fikret Orman.
Başbakan'a gidecek, o da olmadı Cumhurbaşkanı herhalde. Ya da vazgeçti, beceremediği için vakit kazanmaya çalışıyor. Zaman gösterecek herşeyi.
Birkaç tur daha görüşmek demek,Araya Başbakan'ı ve bazı önemli isimleri sokacaklar demek.Yazık gerçekten.
Valla pes diyorum.Oynamayacaksın be adam hala neyin ısrarı?Kendini rezil ediyorsun başka bir şey değil.
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
Fikret Orman'la konuştum.. Beşiktaş'ın yeni sezon maçlarını Arena'da oynayacağından çok emin.. Ünal Aysal'a değil ama Adnan Öztürk'e kızgın!
https://twitter.com/ibrahimseten/sta...92723463991297
Yıllardır söz ettikleri Beşiktaşlı duruşu nerede acaba ?Yahu bir camia bu kadar mı uyur ?Adamın bir ağlamadığı kaldı ya.Git başbakanı falan araya sok şimdi.Bizim stadımıza devletin stadı ,devletin stadı diye laf uzatanlar şimdi o "devletin stadında" oynamak için devlete yalvarıyorlar.
Neyse Arena'da bundan sonra Galatasaray'dan başka bir takımın oynamayacağına eminim.O yüzden aldırış etmiyorum Fikret Orman'a.Sadece karakterini belli etti.Ağlasın dursun.2.görüşmede ne cevabı bekliyor acaba?Ne diyeceğiz ilk görüşmede red cevabı verdik şimdi sizi davet ediyoruz mu diyeceğiz?Sizce Galatasaray yönetimi taraftarın karşısına bu yüzle çıkabilir mi?
İlk görüşmede Suat Kılıç'a ve kendisine gerekçeleriyle birlikte açıklama yapılmışt.Suat Kılıç da tamam demiştir.Ama Fikret Orman şimdi daha üst kademelere gidip yalvarıp yakarıp ne olursa olsun bizim stadta oynamaları için çalışacak.Beşiktaş'a bir tane düzgün başkan gelmeyecek mi arkadaş valla üzülüyorum onlar adına.
O onun görüşü biz daha olumlu bakıyoruz ne demek ya? Stad onlarında haberimiz mi yok?
Duygulandiran Fotograf.
http://i.imgur.com/Qeqdw.jpg
Hayır benim anlamadığım başkan böyle bir şey yapabilir ama bir Beşiktaş'lı taraftar çıkıp ta demiyor ki aga bu nedir? Şimdi gelip bir sürü laflarla Başkanı savunacaklardır ama k.bakmayın savunulacak hiç bir durumu yok şu olayın.Bir kere görüşülmüş ve red cevabı alınmış.Başka görüşmeler olmasının amacını hepimiz biliyoruz.O arada birilerine gidilecek,araya adamlar sokulacak falan filan ayartmaya çalışacaklar.
Bir dahaki görüşme olursa Fikret Orman Adnan Öztürk'ün katılmasına engel olmaya çalışır :)
Bizim yönetimin tavır koyması lazım artık.Fikret Orman'a gereken cevap resmi siteden verilmelidir.Bir basın bildirisi ile "kararımız net ve açıktır"denilmeli.Ve bir dahaki görüşmeye katılmayacaklarını bildirmeli.Artık bizimde bir duruş sergilememiz lazım.
Kime gidiyosa gitsin Obama'ya kadar yolu var, nereye gidebiliyorsa gitsin. 30 Milyon kişiyi hiçbir siyasetçi karşısına almaya cesaret edemez. Üstelik çoğu Fenerbahçeli bu iktidara bu kadar kızgın durumdayken Galatasaray'ı da karşılarına alma riskini alamazlar. Bu stad bizimdir Beşiktaş'ta buraya ancak deplasman takımı olarak gelir o kadar.
Beşiktaşlı taraftarlar halinden memnun. Kendi forumlarında Arena'nın krokilerini inceliyorlar. Sonuçta onların amacı kulübün düzlüğe çıkması. İçinde bulundukları enkazdan kurtulmaları için para lazım ve bu yolda yapılan herşeyin arkasında duracaklardır.
Fikret Orman'ın emin olması da güzel. Beşiktaş'ın ceza almayacağına da emindi kendisi.
Arkadaşlar lütfen ifadelerimize dikkat edelim. Bu forumdan kimseye "Yüzsüz, aciz" denilinmeyeceği gibi Beşiktaş Klübü Başkanına da o ifadeyi söylemeniz kural dışıdır.
Tüpçü bile daha karakterli bi adam bu fikret ormandan
Arena bizim olacak,bineceğiz üstüne,vuracağız kırbacı,vuracağız kırbacı.:icon_biggrin: