Corbett Sports Welsh Premier League 15.Hafta
Corbett Sports Welsh Premier League 15.Hafta
UEFA Avrupa Ligi C Grubu 6.Maç
Stutgart yedek ağırlıklı bi kadroyla çıkmasına rağmen üstün oyun sergiledi.Maça iyi başladım penaltı golüyle öne de geçtim ama o dakikadan sonra rakip yedeklikten çıktı Barcelona moduna girdi :D
UEFA Avrupa Ligi'nde maçlar sonucu grubumda oluşan puan durumu.İlk sezonumda 2 puan fena sayılmaz
Avrupa Ligi Senin İçin Kötü Olmuş.Başarılar Ligde Gidişat iyi
belki bir sezon daha kalıp başka bir takıma geçebilirsin.Yapabileceğin herşeyi yapmışsın nerdeyse.avrupada başarı için uzun soluklu bir süreç bekliyor.Sabrın varsa onuda bekleyebilirsin.
başarılar.
Avrupa liginde sonuçlar fena değil. Bu işler birike birike ilerler gelecek sezon daha iyi bir konuma geleceğini düşünüyorum devam etmende fayda var.
Teşekkürler
Aklımın bi köşesinde var avrupada orta halli bir takıma gitmek ama şu an için değil.İşler kötü gitmeye başlarsa,daha fazla ilerleyemeyeceğimizi anlarsam bırakırım zaten
Teşekkürler.Durmak yok yola devam :)
Corbett Sports Welsh Premier League 16.Hafta
Rakip maçın başında penaltı kaçırdı.Bu dakikadan sonra pozisyonları bulan hep benim bi tane pozisyonları yok bi duran top golü yiyoruz.Bu iş GS-FB gibi olmaya başladı.Adamlar nasıl olursa olsun yeniyo beni gıcık oldum ben bu işe.Süper oynadık ama yine sonuç aynı
Hocam tası tarağı topla TNS'nin başına geç bence :)
Corbett Sports Welsh Premier League Erteleme Maçı
TNS maçında atamadıklarımızı burda attık :director:
Corbett Sports Welsh Premier League 17.Hafta
Corbett Sports Welsh Premier League 18.Hafta
Forvete ücretsiz olarak bir takviye yaptım.Bu sezon oynadığı takımda ligde 14 maçta 14 gol atmış.Kontratsız bir oyuncu olduğu için ücret ödemedim
Forvetin bitiriciliği kötü nasıl gol atmış ya :D
Corbett Sports Welsh Premier League 19.Hafta
Corbett Sports Welsh Premier League 20.Hafta
Corbett Sports Welsh Premier League 21.Hafta
Corbett Sports Welsh Premier League 22.Hafta
Welsh Cup 4.Tur Mücadelesi
Corbett Sports Welsh Premier League Şampiyonluk Grubu 1.Hafta
Bende bi TNS fobisi var arkadaş.Tam 2-2 yi bulmuşum 3ü de atıcam adamlarım boşta kalan topa vuramıyo.Yine duran toptan yedim son golü.Her maç atıyolar bana duran toptan
Corbett Sports Welsh Premier League Şampiyonluk Grubu 2.Hafta