ROMA'YA BIRAKTIĞIM MİRAS..:(
Tam bir 10 numara..Forvet arkasında kendini müthiş geliştirdi ve gol ve asist olarak 3 sene boyunca bizi sürükledi..Oyun başında ki bonservis bedeli 6.5 milyon iken şu an 45 milyon dolar..Üstüne Arjantin milli takımının da banko oyuncusu oldu..
Orta saha ile forvet arasında ki köprü rolünü harika oynadı gerçekten..Roma'nın Lampard'ı diyorum ben ona..Gideceğim takıma almaya çalışacağım adamlardan..
2.sene başı bonservis bedeli olmadan kadroya kattığımız Destro 3.sene de resmen patladı ve özellikle Avrupa'da kırılmadık rekor bırakmadı..İtalya'nın en yetenekli forveti şu an..
Henüz 17 yaşında keşfettik onu ve harika bir gelişim gösterdi.Kritik anlarda attığı goller ile de çok büyük katkı sağladı bize..Gelecek 10 seneye damga vuracak ve benim de gözümün üstünde olacağı muhteşem bir stoper.
Henüz bu sene gelmesine rağmen takıma çok büyük katkı sağladı genç Arjantinli..Özellikle duran toplardan yaptığı asistleri ile bir çok maçı kurtarmayı başardı.Çok daha iyi bit oyuncu olacağını düşünüyorum ileride..