:D Tütkiye'de gündem yaratmak için söylemiştim hemen haber yapmışlar :D
Printable View
Valla öyle oldu hocam benimde bazen kariyer açasım geliyor buradaki grafiklerden sonra tutmaz artık en iyisi burayı takip etmek :D
iyi yapmışsın hocam daha monaco'la başaracağımız çok şey var bu kadar erken kaçmak yok :D
Tmmdır hocam boşalttım :D
Ligde hala iyi gidiyoruz arada puan kaybetsek de , Şampiyonluk baya çekişmeli olucak :)
hocam bu arada son demeçlerin gazeteler de hep olay yaratıyor ha :D
Ama gazeteleri tarihlerine göre ayarlaman süper harbiden :D Üstte derbi altta monaco - apoel maçı :D
Hocam o kadar zor ki arada idare edin evet gazete'de çakışma olmuş biri hafta içi maçı biri hafta sonu , bu arada sana özelden ne atacaktım onu bile unttum :D Şuan yeni bir entrika arıyorum eğer yardımcı olmak isteyen varsa hayata geçirebileceğimiz bir konuyu özel'den veya buraya yazarak onu kariyere dahil edebilrim , yada yarın ben Fatma Gül'den Girerim , Aşkı Memnu'dan çıkarım :D
Eğer Fatma Gül ve Aşkı Memnu'ya katlanmak istemiyorsanız bana yardımcı olun Valla takımın başına Güneyi Geçiririm :D
Hahaha iyi fikir aslında psg 'nin başına da kuzeyi gecir , yanliz senin yardımcı hatuna dikkat et arada götür mesinler :D
özelden bi şeyler yazdım, kariyeri hayalet gibi takip ediyordum artık yazalım buralara :)
Reyting patlaması yaşarsın hocam kuzey güney fatma gül sonra bahçivan en sonu da hepsi şöföre olay tamamdır. :D
Yazdım bir şeyler bende hocam özelden bir bak :D
Cok merak ettim simdi ne yazmış :D
Tamam bekliyoz hocam bakalım ne olacak :)
Hocam rumları çok tahrik ettin yanlız hakettin :D Konu mükemmel olmuş :)
Monaco kurtarır seni hocam rahat ol.
Konu Sunumun Hoşuma gitti , Kariyerinde Başarılarının devamını dilerim :D Merak etme Fransızlar kurtarırlar seni , ee zamanında az yardımımız dokunmadı (bkz.kanuni) :D
Fransız özel timi devreye girer şimdi :-)
Swatlar falan devreye girer artık :D
Allah Kabul Etsin