arkadaşlar türk futbolcuşarı beklendiği gibi yapılmadı galiba arda,tuncay daha iyi olması gerkmezmydi.fenerin yabancılarıda çok kötüüü
Printable View
arkadaşlar türk futbolcuşarı beklendiği gibi yapılmadı galiba arda,tuncay daha iyi olması gerkmezmydi.fenerin yabancılarıda çok kötüüü
bide downlado sorunu yasiyorum...
ya bi sunu oku http://www.turksportal.net/tsi/v2/cm...tsi=oku&id=101Quote:
Originally Posted by keketarik
peki bu 20 türkiye çıkış tarihi mi yoksa avrupada mı bi de çıktıın dan nekadar süre sonra türkçe yamasını yayınlıcaksınız
o avrupa cıkıs tarihi türkiye ye ne zaman gelir bilemem;)Quote:
Originally Posted by alen13
Az kaldı az.. :) Bu arada 2006'yı nasıl Türkçe yapıyorsak; aynı yöntemle 2007'yi de yapacağız sanırım?
belki de turksportal fm 2007 için yeni bir türkçe yama yapabilir ama yapmazsa sanırım 2006 turkce fm nin ek yamasıyla açacaz 2007 yiQuote:
Originally Posted by WishbonE
Valla bence 2007 2006'dan yaklaşık bi 5 bin cümle daha fazlası vardır.
Demoyu yükledim ama fazla beğenmedim.Beğenmediğim noktaya da gelirse;
Chelsea yi seçtim.Bana 66 milyon dolar transfer bütçesi verdi.Abramovic yıldız istedi.Pirloyu alayım dedim.Milan bir türlü vermiyor.80 verdim yine kabul etmedi.Bende Fabregası transfer edeyim dedim baya bi uğraştım Arsenal 80 istedi verdim.Ama o kadar param yoktu.Bi baktım Fabregas imzalıyor dedi.İmzaladık.Fabregasın değeri aldığım para 80 milyon oldu.Bende bunu gördükten sonra sildim demoyu:)
işallah normal oyunda boyle sacmalıklar olmaz
ben şöle bi yenilik beliyorum;
fm 2006 da yedek kulübesi var ama biz yani teknik direktörler yokuz,mesela önemli pozisyon olunca kulübeden fırlayan biri olsa gene oyunu gibi gözüken yuvarlak insanlar :D
sabırsızlıkla beklıyoruz baklım 20 ekimi :D
ne olmasını bekliyordun daha iyi değl miQuote:
Originally Posted by sherryy
O konuda çalışmalarımız oyun başlar başlamaz başlayacak, ve yakın zamanda çok iyi bir Türkçe versiyon hazırlayacağız.Quote:
Originally Posted by WishbonE
Neresi daha iyi.Değil fabregas dünyadaki bir kaç futbolcu hariç hiç bir futbolcu 80 milyon dolar etmez.Ayrıca belirttiğim gibi kasamda 66 milyon dolar varken 80 milyon dolarlık transfer yapabiliyorum ve adamın değeri 80 milyon kalıyor.Transfer yapnmak felaket zor olmuşQuote:
Originally Posted by mericbey
az kaldı 20ekim hadi gel
arkadaslar 20 ekimde cikcak ama bu daha türkiye ye falan gelcek biz bunu alcaz.fm 2007 20 ekimde cikcak ama ben 10 kasim gibi alirim die düsünüyom
ahaha süper yaQuote:
Originally Posted by ronnie91
katılıyorum ;)
işallah yaparsınız da bizde oyunu anlayarak oynarızQuote:
Originally Posted by peluk
ama artık fred i alması kolayQuote:
Originally Posted by sherryy
20 Ekim gelmek bilmiyor gibi :)
gün geçmiyor demoyla falan gitmiyor...20 ekim gelsin artık
cıktı 30 eylül de cıkmıstı ama daha yeni geldi heralde
ya nerden indirdin sen demoyu
demoyu www.turksportal.net den bulursun arkadasim
arkadaslar burayı gelmezi nkdr olur
Avrupa'yla eş zamanda burada çıkar heralde..
Şu 20 Ekİm Olayi GerÇek Mİdİr
Tabi gerçek, resmi sitede yazıyor ;;)Quote:
Şu 20 Ekİm Olayi GerÇek Mİdİr
yorumlara bakınca hayal kırıklığı gibi geliyor.zaten yeniler eskileri aratıyor genel de 00/01 hatta 99/00 özlediğimiz gibi.
ben şahsen 2005 i daha çok sevmiştim...
ama 2007 için heyecanlanmıyorum desem yalan olur...