dortmund,hamburg bu takimlarin kadrosu da fena sayilmaz :)
Printable View
arkadaşlar yeni kariyer açaıcam 2 takım arasında kaldım...
Porto mu?
Espanyol mu??
saol ''uykum_firari''...
Portoyla oynamak zevklimi ?
ewet 3 senede super lige ciktim super ligde yaslilar yuznden ilk senemde dustum samiyende 9 yedim istifa ettim simdide sivasspor u ikinci ligden cikarmaya calisiorum ingiltere conference liginden bi takim al :icon_smile: ama cikarman zor olur biraz juveyide alabilirsin ama ben turkiye disinda oynamiyorum
athletico madrid süper
Arkadaşlar yeni kariyere başlayacaktım.Bende iki takım arasında kaldım
Bolton Wanders mı?
Atletico Madrid mi?
nürnbergle oyna. sana bide taktik veririm, firtina gibi esersin
Bence A.Madrid...
Porto ile oynamak zevkli. Hele Sporting ve Benfica gibi 2 rakibin varken.
israrla vestel manisa diyorum
once tuttugun 3 buyuk sec sonra biraz sayginligin artinca 1 sezon sonra atilan menejerin yerine teklif yap orta siralardan bi takimla basla
FC Kobenhavn.Bi kaç takviye yaparsan aşırı derecede zewk alabilirisn:)
2.lig A kategorsinde bir takim almak istiyorum..Fakat:
1)İlk sene yönetim sampiyonluk beklemesin....Orta sıralarda bır basari tatmin etsin onlari..
2)Kadrosu guclu olsun..
3)Transfer butcesi orta derece olabilir...
Arkadaslar eger yonettiginiz veya daha once oynadginiz bu sartlarima uyan takımları yazarsanız cok sewinirim...Tekrar tesekkurler..
Kasımpaşa veya Orduspor
Hoolanda ligi derim sampıyonluk mücadelesi çok zevkli oluyo
Portekizden kimi önerirsiniz?
Porto mu,Sporting mi,Benfica mı?
Arkadaslar o kadar oynayan var su oyunu sadece bir arkadas cewap yazmis:(
eskisehir olabilir mesela. :)
evet eskişehir ordu olabilir
ronnie -> Porto
drummer-> İstanbulspor. Senin aradaığın takım bu. ;)
İstanbul'un hedefi 3.lük. :D
istanbul'da finansal problem yok mu? :)
Eger üç büyüklerden sonra gelen anadolu takımlarının finansal butcesi ayarında birşeyler istiyorsanız :) Lig B'den Siirtspor'u alın :)
Aslinda aklima malatya veya altay geliyo ama onlarda ilk senede 1. lig'e yukselmeyi istiyorlardir muhtemelen:)
--------------------------------------------------------------------------------
fmde finansal ve kadro durumu çok ii olmayan ancak uzun vadede başarılı olabileceğim bi takım arıyorum yanlız liginin ve ligindeki oyuncuların kaliteli olmasını istiyorum 1.liglerden olması şart deil alt liglerden olrsa daa iyi olr ama asıl isteyim 5-6 snee içinde ancak büük başarılar elde edebilmek. Ltfn bana takım önerin. Önerdiiniz tkmlar için şimdiden teşekkürler