Cok guzel bir video olmus Erdem Abi,ama sonunda cok kotu oldum..:( Wiganin her zaman hatirlanacak isimlerinden oldun bence:p
Printable View
Cok guzel bir video olmus Erdem Abi,ama sonunda cok kotu oldum..:( Wiganin her zaman hatirlanacak isimlerinden oldun bence:p
Bravo. Gerçekten güzel videoydu. Ama sonunda istifa etmen kötü olmuş.
Abi videoyu izlerken yorumları okudum. Sonunu söylemeseniz olmaz valla, bütün heyecanı kaçtı benim için. :(
Neyse, istifa etmen iyi olmuş, lig sıralamasını koyar mısın?
Yar saçların lüle lüle Erdem Kazan sana güle güle :zuhaha
en iyisini yapmışsın erdem zaten sen istifa etmesem başkan kovacaktı sen kkovamazsın ben istifa ediyorum misali:zuhaha :zuhaha
ee erdem abe şimdi ne yapcan :(
Ortak kariyer yapacaklar..
ok tamam şimdi gördüm sağolun ;;)
harbi mutlu bitirseydin bi de kısa sürüo ve dan diye girmişsin bırakışı biraz daha gösterişli yapsaydın keşke ama gene de süper kutlarım
windows movie makerdan yaptın dimi:D
Keşke devam etseydin...
Nerden buldun 2 aylık konuyu :)
Taylan iyi araştırmış bulmuş konuyu :D
En çok mesaj yazılanlara baktım bu vardı baştan sona okudum esprilere de çok güldüm :)
Size Büyük minettarız çünkü böyle bir kariyeri bizimle paylaştğın için...
Yahu 2 aylık konuyu okumakda nereden aklınıza geldi :D.
Bir kaç güne kadar yeni bir kariyere başlayacağım..;;)
hangi takimla
EDİTÖRDEN AÇIKLAMA ;
Bundan bir kaç ay önce bilgisayarıma Backup yani yedekleme yapmıştım.Dün bu yedekllemeyi açayım dedim.Açtım baktım.İçinde neler var neler..:D.Ama en önemlisi Wigan kariyer oyunumun kayıdı.Hemen açtım ve gördüm ki bal gibi oynanıyor.Bende bi devam edeyim dedim.Oyunda lig bitmiş durumdaydı.Şu anda hiç istifa etmemiş gibi devam ediyor.İşte efsane kariyerin devamı...
YIL 2007 .
Wigan Bucaramanga takımında oynayan 18 yaşında ki Sherman Cardenas'ı renklerine kattı.Elinde ki son parayı bu oyuncuya veren Erdem Kazan spikerlere şöyle konuştu.
Spiker ::: Sayın Erdem Bey yaptığınız bu transferi nasıl değerlendireceksiniz.
Erdem Kazan ::: Onu sağ kanatta oynatarak değerlendirecem..:D.
Spiker ::: Erdem bey yorum açısından sormuştuk.
Erdem Kazan ::: He yorum olarak şöyle diyeyim.Bu transferle geleceğe yöneldik.İyi bir seçim yaptığımızın kanaatindeyim.Ofansif özellikleri çok iyi.Bana göre geleceğin Sherman Cardenas'ı olur..:D:D.
Spiker ::: Peki Erdem bey sizce 2.1 Milyon Dolar eder mi Sherman.
Erdem Kazan ::: Biraz oynasın görürüz.Daha hiç oyununu görmedim.İlk defa izleme şansını hazırlık maçlarında bulucam..:D:D.
Spiker ::: Sayın seyirciler Erdem Kazan'ın yorumları böyle idi.Şimdi söz Sherman Cardenas'da.
Cardenas ::: Avrupa da oynama şansı bulduğum için çok mutluyum.Buralara gelmek büyük şans.Gerçi sözleşmeme göre sürekli takımıma borçlu kalıcam ama olsun..:D.
Spiker ::: Örnek aldığınız bir futbolcu varmı peki.
Cardenas ::: Olmaz mı.Ben Dünya'nın en iyi orta sahalarından biri olan Sherman Cardenas'ı örnek alıyorum..:D:D.
Spiker ::: Son olarak İngiltere yaşam tarzına uyum sağlayabilirmisiniz.
Cardenas ::: Önce bi psikolojik sorunlarımı atlatayım,depresyondan çıkayım,sigarayı,içkiyi,karıyı,kızı bırakayım da ondan sonra bakarız..:D:D.
Transfer sezonunda sadece Sherman Cardenas'ı alabildik.
Kasamızda ise sadece 400 bin dolar kalmıştı.
Hazırlık maçlarına gözümüzü diktik.
İlk olarak evimizde ki Crystal Palace ile oynadık.
2-0 'lık galibiyet takıma iyi gelmişti.
Rahat kazandık ama rakipde belliydi zaten.
Daha sonra ise Türkiye'de kampa girdik.
Rakiplerimiz Adanaspor , Adanademirspor ve İskenderun DÇ idi..
Nedeni hiçbir takımın bizimle maç oynamak istememesi..:D:D.
Bu maçların sonuçları ise ;;;
Hazırlık kampı böyle geçti.
Galibiyetler takımın moralini en üst düzeye getirdi.
<<İngiltere'ye geldikten sonra>>
http://img505.imageshack.us/img505/3...rosportzv1.jpgSpiker ::: Sayın Erdem Bey neden Türkiye'nin alt liglerinde oynayan takımları seçtiniz.
Erdem kazan ::: Çünkü memleketimi göreslenmiştim.Bi gideyim hemde hazırlık yaparız dedim.
Spiker ::: Ama Türkiye'de bir çok büyük takım var.Siz alt liglerden takımlarla yaptınız.Yoksa sizin tekliflerinizi red mi ettiler...
Erdem kazan ::: Evet reddettiler.Çünkü bizim gibi büyük bir takımla oynamaktan korktular.:D.
Spiker ::: Peki takımınızın performansına ne diyeceksiniz.
Erdem Kazan ::: O konulara girme istersen..:zuhaha :zuhaha.
Spiker ::: Ama neden bunu herkes çok merak ediyor..:D:D:D.
Erdem Kazan ::: İyide millet benim şeyimi niye merak etsin ki..:D:D:D.
Spiker ::: Amannnn Erdem Bey canlı yayındayız siz yanlış anladınız.Takım derken o takım değil futbol takımı dedik..:D.
Erdem Kazan ::: Hee şey ben tamam tamam kapatın yeter bu kadarı.:D:D:D.
Bu akşamlık bu kadar.
Bizi okumaya devam edin.
Şimdiden okurlara bol bol teşekkür...
:k: :k: :k:
Efsane geri döndü bea:D:D Merakla bekliyorum yeni sezonu Erdem Abi.
erdem abi yoksa devammı kariyere valla süper olur:D
Efsane geri döndü Erdem Kazan :) Hadi bakalım Erdem bu kez kümeye gidersin artık. :)
yine bomba gibi girdin:D
Sağolun arkadaşlar.Yeni takım almak yerine buna devam edeyim dedim..:)
Site de gülebilecek iki kariyer var.
1.Bu:D
2.İspanya'nın tepesinde olanlar:)
Gülmeye devam ;)
Başladı yine :D Takımcı seni...:D
süper eski kariyeri de bastan sona okudum inşallah devamı gelir