FBTV de açıklama gelmiş.
Emre'nin klübüyle anlaştık,
menajerinin cevabını beklemekteyiz diye.
Bu iş oldu bence beyler.
Hayırlısı olsun =)
Printable View
FBTV de açıklama gelmiş.
Emre'nin klübüyle anlaştık,
menajerinin cevabını beklemekteyiz diye.
Bu iş oldu bence beyler.
Hayırlısı olsun =)
Zico bugün imza atabilir !..
Emre transferiyle sessizliğini bozan F.Bahçe'de teknik direktör belirsizliğinin de bugün sona ermesi bekleniyor. Fatih Terim ile anlaşacakları bile öne sürülen yönetimin Zico'ya bugün Brezilya'da imza attıracağı öğrenildi.
Emre Belözoğlu transferinin duyulmasının ardından Fenerbahçe'de Terim'in de göreve geleceği iddia edilmişti. Ancak bu iddianın gerçeğe dönüşmesinin imkansına yakın olduğu ve Fenerbahçe'yi son 2 senede ligde şampiyon yapıp Şampiyonlar Ligi'nde ilk 8'e sokan Zico'nun uzun süren pazarlıkların ardından bugün Brezilya'da imza atacağı belirtildi.
kaynak:ligtv
Belözoğlu'nun kulübüyle anlaşıldı
Kulübümüz Newcastle United forması giyen Milli Futbolcu Emre Belözoğlu'nun bonservisi konusunda İngiliz kulübüyle anlaşmaya varmıştır. Emre Belözoğlu transferi için milli futbolcunun menajeri Ahmet Bulut İle görüşmeler başlatılmıştır.
Spor kamuoyuna duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü
http://img229.imageshack.us/img229/9215/emreat1.jpg
Kulübümüz Newcastle United forması giyen Milli Futbolcu Emre Belözoğlu'nun bonservisi konusunda İngiliz kulübüyle anlaşmaya varmıştır. Emre Belözoğlu transferi için milli futbolcunun menajeri Ahmet Bulut İle görüşmeler başlatılmıştır.
Spor kamuoyuna duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü
EMRE BELÖZOĞLU KİMDİR?
7 Eylül 1980, İstanbul'da doğdu. Türk futbolunun son senelerde yetiştirdiği en önemli futbolculardandır. Milli Takım oyuncusu ve FA Premier League külubü Newcastle United'da orta sahada forma giyiyordu. Mart 2004'de Emre, Pele tarafından yaşayan en büyük 125 oyuncu arasında gösterildi. 14 Haziran 2005'de Newcastle ile Inter Milan arasında yapılan anlaşmayla Inter Milan'dan Newcastle United'e transferi gerçekleşti.
http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/11967/
hade bakaLım :)
yönetim sağ gösterip sol vurdu yine son haftalarda onlarca oyuncu ismi geçti ama bi anda emre açıklandı...
Emre'nin interden önce Gs'de oynadığını unutmuşlar galiba yazmamışlar:D
Sözün bittiği yer. Bravo "KÜÇÜK EMRE"
Milli takımın göbeği F.Bahçe'nin oldu yani...
M.Aurelio-Emre
2. Tümer vak'ası. Buna da profesyonellik deniyorsa artık.
Bu profesyonellikten öte bir$ey. Eger ki bi topcu: "TR ye dönmeyi düşünmüyorum, eger dönersem calacagım ilk kapı x takım olur" dedikten sonra y takıma gidiyorsa bu benim gözümde profesyonellik degildir.
Emre'nin yararlı olacağı kesin.. İyi transfer.
O x kapı teklifte bulunmuşmu istemişmi Emre'yi, ki ortada henüz Emre'nin imzaladığı bir anlaşma yok.. Emre görse bu haberleri, yazıklarolsun okadar hizmet ettiğim takımın taraftarı benim hakkımda neler söylüyor, daha imza bile atmadım, oysaki beni isteyen rakip takımın taraftarı kucağını açmış beni bekliyor heycanla demezmi.. Tamam Tuncay GS'ye gitse üzülürüm kızarım ama tutupta onun yaptığına profesyonellik denmez yazıklar olsun ona o şöyle o böyle demem.. Yada banane ne derseniz diyin, biz Emre'yi alırsak alırız keyfimize bakarız..
Sitede de haber olduğuna göre artık hayırlı olsun diyebiliriz.Buda Süper Lig'deki Türk oyuncuların fiyatlarını uçuran kulüplere bir mesaj oldu.Hem Emre için hemde Fenerbahçe için yararlı bir transfer
Emre iyi transfer oldu böyle tepkiler normal iyi bir oyuncu aldık:):)
Oha be burak cımbızlamı sectin onu kac sayfa önceden geldi o. Yanıldım, tıpkı yanılan coğu gs taraftarı gibi.
eMRE çok mutluymuş. Benim gözümde bu profesyonellik degildir bnm görüşüm bu katılmak zorunda degilsin senin görüşün de profesyonellik oldugu o da beni ilgilendirmez.Quote:
Emre: "Mutluyum, geri dönüş yok"
Galatasaray'da yetişen ve sarı kırmızılı takımla büyük zaferlere imza atan Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'ye transferini doğruladı. Lig TV Muhabiri Bahri Havadır'a konuşan Emre, bu transferden dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. "Fenerbahçe beni uzun süreden beri istiyordu. Ben de Türkiye'ye dönmeye karar verdim." diyen Emre, artık geri dönüşün olmadığını da sözlerine ekledi.
Fenerbahçe sadece N.Castle ile anlaştı. Emre ile tam olarak anlaşmış değil, Ufak pürüzler kalmış galiba onuda halledip resmi imzayı atarsak Emre bizimdir. Orta Saha'da bir Türk iyi olur. Gazman ve Appi giderse 2 yıldız daha gelir süper bi kadro olur. Bide Edu'yu iyi bi fiyata satsak :D
Ben hala tereddütlüyüm bu transferden valal içim sizler kadar rahat değil
Bahri Havadır futbolcularla çok yakım Lig Tv isim veriyor birde haberde doğru olma ihtimali çok yüksek.
Appi iyileşirse baklava oynayabiliriz seneye Aurelio-Appi-Emre-Alex +2 forvet
Son derece yerinde ve mükemmel bir transfer Nedenmi ?
1-)Yabancı kontenjanını yemiyor..
2-)Avrupanın sayılı ortasahalarından..
3-)Maldonado , selçuk,kemal den 10 kat daha iyi futbolcu
4-)Avrupa tecrübesi yüksek seviyede
ee daha ne olsun..
Bak Emre işte budur profesyonellik. Emre orda bas bas bağırıyor. Türkiye'ye dönsem İlk takımım Galatasaray'dır diye. Ee bu adam'ın oynamadığını biliyoruz hepimiz. Ee neden almadınız Emre'yi. Emre'de paraya bakar o zaman. Sonuçta PROFESYONEL değilmi geleceğini düşünmek zorunda. ;;)
Benim hala anlamadığım bu adam neden Türkiye'ye dönmek istiyor evlenicek falan diye söylentiler vardı acaba onun için mi
Tıpkı Elvir Balic-Haim Revivo-Servet Çetin-Fatih Akyel gibi buda profesyonelliktir.Fatih Terim'in büyük kızıyla evleneceği yazılıyordu
Senin gözünde öyle benim degil serkancım. Bnm görüşüm bu. Eger kndisi dediyse adnan polat a ki hiç sanmıyorum: Tr ye dönecegim , adnan polat da sana ihtiyacımız yok dedikten sonra gidiyorsa fenere bu profesyonelliktir. he smdi diceksiniz demek zorunda mı ee bu emre degil miydi polat benim manevi babam diyen, eger öyle birsey olsaydı derdi. polat da en azından imkanlar dahilinde bi ugras verirdi ki burada anlıyoruz ki dememiş emre...
acıklamasında söylerdi yoksa, ama kendisi cok mutlu oldugunu söylemiş.. hayırlı olsun..
Fatih Hoca'nın kızı ile evlenecek heralde bununda büyük etkisi var dönmesinde diye düşünüyorum beyler. Fakat bonservisi 7 M Euro edermi orasını tartışmalıyız. 7 M Euro diye duydum..