Az daha bu golude vermeyecek diye korktum.
Printable View
Az daha bu golude vermeyecek diye korktum.
Maç 1-1 bitti geçmiş olsun Real'e, kral kupasıyla sezonu kapattılar..
Hayatımda bu kadar eyyamcı bu kadar taraf tutan hakem görmedim yazıklar olsun be. Yazıklar olsun sizin futbolunuza.
Sonuna kadar haketti Barcelona, tebrikler.
Tebrikler Barcelona :)
Barca cok antipatik olmaya basladi. Bi takimda bu kadar cok rol kesen adam olmaz, delirtir insani bunlar. 3-4 kisi disinda herkes yaygaraci. Bu konuda en cok goze batanlar pique pedro alves.
Madrid tum sezonun en yuksek eforunu sarfetmistir bu macta. Basmadik yer birakmadilar. Iyi gaza gelmisler ama iste bu rol kesenler olunca mac cigrindan cikiyor.
Manu en son Arsenal macinda cok formsuzdu. Kendilerine gelmezlerse finalde isleri zor olacak ama Barca karsisinda en cok guvendigim takim Manu, formda olurlarsa.
4 beraberLik demiştim. 3 BeraberLik biLerek yinede büyük başarı eLde ettim :p
Forza Manu. Beter oL pas futboLu Barça.
Turun kaderini hakemler yazdı.Birde çok güzel film yıldızı olmaya aday oyuncular.
Busquets , Masch ve Pedro gerçekten çok yetenekli tiyatrocu olurlarmış isteseler. Hakem katletti resmen , Real'e sempatim var ama aşırı boyutlarda değil ona rağmen kudurdum ya :) Finalde Forza MANU!
Hakemler birçok hata yaptı ama hakemler olmasa bile Madrid geçemezdi bu turu.
İlk yarı hiç bişey yapmadı di maria önündeki puyol kendi kendine düştü hakem faul çaldı tek pasla karsı karsıya yüksek oranda goldü ve maç 0-0dı ikinci yarı halen 0-0ken bir de gol vermedi,tüm inisyatifleri barcelona lehine kullandı.Daha ne yapsın acaba hakemler.Real bu maçta fazlasıyla hak etti turu.Böyle komedyen hakemlik yok gerçekten.
Olayın Özeti;
Mourinho'nun Borusu Barça'ya Ötmedi Bu Sefer.;)
Casillas ilk yarı kaç pozisyon kurtardı.Sayan varmı? Merak ettimde :zuhaha
bende koydum Ryan Giggs Avatarı haydi Manu Zafer zamanı...
Böyle hakem olmaz ya gerçekten,olmaz.
ManU'yu da sevmem ama artık Barca'dan nefret ediyorum. Bu yüzden finalde ManU'yu destekleyeceğim...
ne manuyu ne barcayı severim :) giggs, scholes, chicarito ve messi yi tutacağım finalde :)
Neuer sakarının yediği golu göremeyen varmı :n: Sakar herif.
ManU-Barça finaline en çok THY sevindi
19 Mayıs 2011 12:04 | NTV Spor ve Ajanslar
Türk Hava Yolları Manchester Müdürü Cengiz Türksoy, Şampiyonlar Ligi Finali'nde karşılaşacak olan Manchester United ve Barcelona'nın sponsoru olduklarını ve bu finalden en kazançlı kendilerinin çıkacağını söyledi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/147/me...and3_9OJ1J.jpg
Türk Hava Yolları Manchester Müdürü Cengiz Türksoy, ulaşım sponsoru oldukları Manchester United ile çok uyumlu çalıştıklarını söyledi.
Old Trafford Stadı'nda, basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Türksoy, Manchester United gibi dünyanın en önemli kulüplerinden biriyle 3,5 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladılarını anımsatarak, ''İlişkilerimiz beklediğimizden çok daha güzel ve uyumlu. Çok sıcak ilişkilerimiz var'' dedi.
THY'nin sponsoru olduğu Manchester United ve Barcelona takımlarının 28 Mayıs'ta, Şampiyonlar Ligi finalinde karşı karşıya geleceklerine dikkati çeken Türksoy, iki takıma da başarılar dilediklerini, bu maçta kazananın THY olacağını kaydetti.
Türksoy, sponsorluk anlaşması imzalamalarının ardından Manchester ekibiyle kısa sürede sıcak bir atmosfer içinde çalışmaya başladıklarını ifade ederek, ''Bu ilişkilerimizin sadece Manchester United ile değil yurt dışındaki bütün kuruluşlarla, bütün önemli kampanyalarla devam etmesini temenni ediyoruz'' dedi.
İngiltere Mimarlar Birliği'nin geleneksel olarak düzenlediği ve bu yıl ilk kez Manchester'ın ev sahipliği yaptığı ödül gecesine THY'nin ana sponsor olduğunu dile getiren Türksoy, ''Dün akşamki ödül törenine ünlü mimarlar, iş adamları, üst düzey yetkililer ve spor camiasının önde gelen isimleri katıldı. Bu da bizim için ayrı bir gurur ve heyecan'' diye konuştu.
Türksoy, Ağustos ayında İngiltere'de yaşayan Türklerin biraraya geleceği bir festivale sponsor olduklarını, 17 Kasım'da da Old Trafford Stadı'nda geçen yıl verdikleri Noel yemeği organizasyonunu tekrarlayacaklarını sözlerineekledi.
GILL: İLİŞKİMİZ HARİKA
Manchester United Kulübü Başkanı David Gill, ulaşım sponsoru Türk Hava Yolları ile ''harika bir ilişkilerinin olduğunu'' söyledi.
THY ile uzun yıllar birlikte çalışmak istediklerini vurgulayan Gill, bu durumun hem kendileri hem de THY için iyi olduğunu düşündüklerini ifade etti.
Gill, ''Umarım gelecek yıl Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde bir maç için Türkiye'ye gideriz ve böylece Türkiye gibi harika bir ülkeyi görme fırsatımız olur'' dedi.
Barça kül bulutundan kaçıyor!
Barcelona, 28 Mayıs'ta oynayacağı Şampiyonlar Ligi Finali için İzlanda'daki yanardağdan kaynaklanan kül bulutu tehlikesine karşın bu gece Londra'ya gidiyor.
24 Mayıs 2011 Salı - 17:51
AA
Şampiyonlar Ligi'nde 28 Mayıs Cumartesi günü Manchester United'a karşı final maçına çıkacak olan FC Barcelona, İzlanda'daki Grimsvötn Yanardağı'ndan çıkan kül bulutundan dolayı riske girmemek için bu gece Londra'ya gidecek.
Barcelona kulübünden yapılan açıklamada, "kül bulutunun yarattığı belirsizlikten dolayı Londra'ya uçusun bu gece yerel saat ile 22.00'a alındığı" bildirildi.
İspanyol basınında yer alan haberlerde, maçı izlemeye gidecek 24 bin kadar Barcelonalı taraftarın da durumunun belirsiz olduğu, seyahat acentalarının durumu çok yakından izlediğini yazdı. Barcelona kulübü maça gidecek taraftarları için 35 uçak ve 12 otobüs organize etti.
Barcelona teknik direktörü Josep Guardiola, "Hiçbir şeyi riske almak istemiyoruz. Ama kulübün aynı zamanda taraftarlarımız için de endişeleniyor. Bu final bir gösteridir ve onlar için yapıyoruz. Stadın yarısının boş olduğu bir sahada final oynamak güzel olmaz" dedi.
Ne külmüş arkadaş ya:) yıllardır havada..
Vidic'te, Barcelona'nın zayıf yanlarını değerlendireceğiz demiş. Kesin 1-2 kişiyi sakatlayacak kasap :)
Aslında Sol taraf Puyol kaymayınca çok zayıf.
Finali Macar hakem Viktor Kassai yönetecekmiş.
inşallah Manu alacak maçı...
Ferdinand: "Küçük dostumuzu durduracağız"
Manchester United Kaptanı Rio Ferdinand, Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi'yi durdurarak finali kazanacaklarından emin konuştu.
Goal.com Türkiye
http://u.goal.com/130700/130717_news.jpg
Manchester United'ın tecrübeli yıldızı Rio Ferdinand, son iki sezondur dünyanın en iyi futbolcusu seçilen Lionel Messi'yi durduracaklarını belirtti.
Messi'yi tarif edecek sözcükleri bulmanın imkansız olduğunu söyleyen Ferdinand, The Sun'a yaptığı açıklamada "O küçük dostumuz inanılmaz işler yapıyor. Şimdiye kadar 50'den fazla gol attı. Bence kesinlikle dünyanın en iyi oyuncusu o. Ama ben takımımda Ronaldo'yu görmek isterdim. Çünkü onunla daha önce beraber oynadık ve İngiliz futboluna daha uyumlu olduğunu düşünüyorum." şeklinde konuştu.
Tatilini rahat bir kafa ile geçirebilmek için kupayı kazanmaları gerektiğini belirten Ferdinand "Messi'nin inanılmaz şeyler yaptığı bir gerçek. Nefes kesici bir oyuncu. Ancak onu durdurabileceğimizi düşünüyorum. Kupayı kazanacağımıza da eminim." dedi.
Barcelona ile Manchester United arasındaki Şampiyonlar Ligi Finali, Wembley'de Cumartesi günü oynanacak.
Real Madrid yoksa Manchester desteklenir bastır kırmızı şeytanlar :)
Manchester United'ın kazanmasını istiyorum.