ewet emre gerçekten çok iii adam ama gravesen de öyle bence gravesen transferi yeter gs ye adam her yerde oynar....
Printable View
ewet emre gerçekten çok iii adam ama gravesen de öyle bence gravesen transferi yeter gs ye adam her yerde oynar....
emre yi alırsak süper olur valla :D
G.Saray'da rota Gökdeniz
Taraftarı coşturacak bir yıldız arayan Galatasaray yönetimi, gözünü Gökdeniz Karadeniz’e çevirdi. Sarı kırmızılılar, Trabzonsporlu futbolcuyu renklerine bağlamak için hummalı bir çalışma içine girdi. Başkan Özhan Canaydın, teknik direktör Erik Gerets’in olumlu rapor verdiği Trabzonsporlu futbolcunun transferi için, eski yönetici Ergun Gürsoy’u devreye soktu.
Bu işi sen çözersin
Canaydın, aslen Trabzonlu olan Gürsoy’a, "Hocamız ve biz Gökdeniz’i çok istiyoruz. Senin Trabzonspor yöneticileriyle ilişkilerin gayet iyi. Bu işi ancak sen çözersin" diye ricada bulundu. Gürsoy da bunun üzerine Gökdeniz Karadeniz ve Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ile birer görüşme yaptı. Gökdeniz, kulübüyle anlaşma sağlanması halinde Galatasaray’a gelebileceğini söyledi. Albayrak ise milli futbolcuyu satmak istemediklerini bildirdi. Ergun Gürsoy bu gelişmeleri kulüp başkanı Özhan Canaydın’a tüm ayrıntılarıyla anlattı.
Para artı takas
Alınan olumsuz cevaba rağmen Gökdeniz’in transferindeki ısrarını sürdüren Canaydın, geçtiğimiz günlerde Nuri Albayrak’ı, sahibi olduğu Yeni Şafak gazetesindeki ofisinde ziyaret ederek, baş başa görüştü. Canaydın, Gökdeniz için bir miktar para ve futbolcu takası teklif etti. Ancak Albayrak, futbolcuyu satmak istemediklerini yineledi. Özhan Canaydın’ın bütün olumsuzluklara rağmen Gökdeniz’in transferinde kararlı olduğu ve bordo mavililere önümüzdeki hafta içinde yeni bir teklif götüreceği belirtildi.
03.06.2006
Kaynak : Hürriyet
Emrenin nesi harika olacak bunu izah edebilir misiniz ?
2000 yılında 20sini doldurmamış emre, yılların tecrübesi Tugayı takımdan kesti, ve tugay takımdan ayrıldı..Ama 6 sene içinde Tugay futbolunu ilerlemiş yaşına hiç bakmadan gün ve gün ilerletirken, Emre sürekli geri gitti..
Emre sürekli sakat, istikrarsız, kariyeri boyunca Galatasarayda da oynadığı dönemi sayarsak ekstra işler yaparak çevirdiği, kurtardığı maç sayısı Hagi'nin herhangi bir sezonunda çevirdiği maç sayısının yarısı bile değilken, Hasan Şaş gibi Hakan Şükür gibi oyuncuların yarısı kadar mücadele etmeyeceği, edemeyeceği belli iken alınmasının ne faydası olacaktır ??
Emre, milan yerine intere bedava giderek benim gözümde bjkye giden okan buruktan daha büyük bir satış yapmıştır,zaten o sezonun son 10 maçında da ruh gibi gezmişti kendisi..Son 5 sezonda oynadığı futbolu da hesaba katarsak, Ayhan Akmanı dahi kesememesi gereken bir oyuncuya yılda 2 milyon $ vermek biraz fazla lüks değil midir ? Bu transferin olması için tek sebep, Emrenin fenerbahçeye gitme ihtimali gibi görünüyor ama;
zaten 2010 a kadar avrupadayım dedi kendisi, Adnan Polat'ta Özhan Canaydın'la dura dura uydurma transfer açıklaması yapma huyu edindi sanırım .
Emre gelse çok iyi olurdu..
Ancak bugün okuduğum bir haberde 2010'da GS'yi gelmek istiyorum diye bir beyanını okudum, 30 yaşında kadar Avrupa'da oynamak istiyormuş, sonra direk boş kontrata imza atıp döncekmiş GS'ye...
Emre şu an gelse iyi olurdu...
"2010 yılında geleceğim"
Futbol hayatını Newcastle United'ta sürdüren Emre Belözoğlu, Galatasaraylı taraftarlara müjdeli bir haber gönderdi. Sarı kırmızılı takımın eski oyuncusu, "Galatasaray benim yuvam. Bir gün mutlaka döneceğim. Ama 30 yaşına kadar Avrupa'da oynamak istiyorum. Çünkü maddi açıdan geleceğimi garanti altına almak zorundayım. Dört sene daha yurtdışında futbol oynadıktan sonra yani 2010 yılında Galatasaray'a geleceğim. Ve para konuşmadan masaya oturacağım" dedi. Newcastle United'ta çok sevildiğini belirten Emre, özellikle başkan ile babaoğul ilişkisi içinde olduğunu kaydetti.
'İKİNCİ KAPTAN OLUYORUM'
Emre, "Beni bırakmazlar. Başkan beni çok seviyor. Alan Shearer futbolu bıraktı. Scott Parker'ın ardından ikinci kaptan olmam gündemde. Bana duyulan güveni boşa çıkaramam" diye konuştu. Milli Takım hakkında da yorum yapan Emre Belözoğlu sözlerini şöyle bitirdi: "Milli Takım kampında olmadığım için buruğum. 6 maçlık cezamın 3'e ineceğine inanıyorum."
03.06.2006
Kaynak : Sabah
30 yaşından sonra ne yapacakmış?
gelecekse şimdi gelsin gs için daha hayırlı olur ama çok zor görünüyo newcastle ye daha yeni gitti bi sene oynadı daha sizce gelmek istermi?
Bazı düşüncelerine katılmıyorum..
Emre'nin sürekli sakatlanması, ya kronik ya da antremanlardaki ani hareketlerdir ;)
Şu anda Türk olarak Emre kadar iyi oyun kurucu yok bana göre. Bir Yıldıray'ı saymazsak. Emre gerçek Galatasaray'lıdır, ve İnter'e gidişini de bilip bilmeden söylemek yanlış olur. Sen daha 20'ne gelmeden Dünya'nın sayılı klüplerinden biri sana teklif yapıyor, sen en sevdiğin takımda olsan bile aklında "acaba"lar yatar. Emre Galatasaray'a para kazandırmadan gitti; burası doğru. Ama düşünün o sene sözleşme imzalıyıp, o zaman gidememe şansı da vardı.
O hatayı gençliğine veriyorum, bir de bilgisizliğine.
Şu anda Türk olarak Yıldıray, Gökdeniz, Emre var gündemde. Şöyle diyim; bu 3'ünden en az 2'sini alırsak Galatasaray eski 2000 ruhunu içinden çıkarır ve yine Avrupa'da sayısız başarılara ulaşır. Ama bu 2 transfer ile olmaz tabi... Önemli olan Ruhtur.
Ruh demişken;
Hatırlarsanız Süper Kupa'dan sonra Galatasaray kadrosunun yarısı gitti, Herkes ilk 10'a zor girer diyordu; ama ne oldu Lucescu'lu Galatasaray yine şampiyon oldu; nasıl ldu?Ruhla oldu.. Önemli olan Ruh'tur..
http://img69.imageshack.us/img69/4563/zeroberto9ew.png
Ze Roberto süre istedi
Galatasaray'ın bir süredir menajerler aracılığıyla zemin yoklaması yaptığı Ze Roberto, transferiyle ilgili bilgi verdi. Brezilya Milli Takımı ile Almanya'da kampta bulunan yıldız oyuncu, "Galatasaray kulübünün benimle teması sürüyor. Bayern Münih ile sözleşmem sona erdi. Artık istediğim tercihi yapmakta özgürüm. Bir yıl önce Galatasaray'a gelmem söz konusuydu ama Bayern Münih izin vermemişti" diye konuştu.
FENER DE DEVREDE
Fenerbahçe'nin kendisine teklifte bulunduğunu söyleyen Ze Roberto, "Menajerler aracılığı ile benimle ilgilendiklerini duydum. İkisinin de çok büyük kulüp olduğunu biliyorum. 10 gün içinde kesin kararımı vereceğim. Her şey kısa sürede netlik kazanacak" ifadesini kullandı.
Kaynak : Sabah
Bizde de ne rota varmış gelene gidene çeviriyoruz.
Bence bu adamların hepsi yalan.Bir ara Akale gelcek diyorlardı keşke onu alsalar.Bize yıldız değil yüreğini sahaya koyacak adam lazım.
oo maiallah gene basınımız bir sürü liste çıkarmış...
emre takımın havasaını bozabilir bence vander meyde gelmem dedi gravesende bakarız belki ama olmaz dedi için benim pek umudm yok acıkcası ama
emer-gravesen-ze roberto-vandermeyde
hepsi gelirse çok ii olur :D
bu senede geçen sene gibi olcak hayal kırıklığı boşuna sevinmiyelim şimdiden
bu sene biz kimseyi alamıcaz gibi duruyor off ne olacak bu halimiz
bana adnan polat bişeyler yapacak gibi geliyor iyi transferler gelebilir...
amaaa gelmese bile bizim gençlerimiz bu takımı fazlasıyla ayakta tutar sadece biraz güvenelim onlara sırtımız yere gelmez....
şu lig bi başlasaaa
Daha yeni bitti lig.Ne bu acele?:DQuote:
Originally Posted by emre1905
ne acelen var kardeş daha dünya kupası başlamadı :DQuote:
Originally Posted by emre1905
Yıldıray: "Türkiye'ye Yalnız Galatasaray İçin Gelirim"
http://img100.imageshack.us/img100/6...utylmaz7ai.png
G.Saraylılığı ile bilinen eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz, Albayrak ile birlikte Berlin'de Yıldıray ile görüştü. Transfer konusunda şu ilginç diyaloğ yaşandı!
Sarı-Kırmızılı camiada en çok sevilen isimler arasında yer alan Abdurrahim Albayrak, bundan yaklaşık 15 gün önce yakın dostu, sıkı Galatasaraylılığı ile bilinen eski başbakanlarımızdan Mesut Yılmaz ile birlikte Berlin'deydi.
İkili burada Yıldıray Baştürk'le görüştü. Daha önce yönetimde olmamasına rağmen Heinz'ın transferinde büyük rol oynayan Albayrak'nın yanı sıra Mesut Yılmaz da Yıldıray'ın Sarı-Kırmızılı formayı giymesini çok istiyordu.
Sohbet döndü dolaştı, Yıldıray'ın Galatasaray'a transfer olmasına geldi. Yılmaz ve Albayrak Yıldıray'ı ikna edemediler ancak, Türkiye'de sadece Cim Bom'da oynayacağına dair söz almayı başardılar. İşte buluşmada yaşanan dialoglar:
'EVET' DESİN, İŞİ BİTİRİRİZ
M.Y.: Ben seni yıllardır takip ediyorum. Her zaman Galatasaray'da forma giymeni istedim.
A.A.: Sayın Başbakanım, Yıldıray benim de hayallerimi süslüyor. Şimdi 'Evet' desin, hemen Başkanımız Özhan Canaydın'la görüşüp, işi bitiririz.
M.Y.: Var mısın Yıldıray?
Y.B.: Efendim, çok mutlu oldum, ilginize teşekkür ederim. Ancak ben Türkiye'de futbol oynamak istemiyorum.
M.Y.: Türkiye cennet gibidir. Galatasaray da çok iyi bir takım. Tecrübeli futbolcular var. Ayrıca Şampiyonlar Ligi'nde oynayacaksın.
A.A.: Parasal konuları da çözeriz.
ÜZERİNE FAZLA GİTMEYELİM
Y.B.: Galatasaray'daki bütün futbolcular benim ağabeylerim. Hiçbir sorun olmayacağını çok iyi biliyorum. Bir sürü teklif aldım. Bunun parayla pulla ilgisi yok. Bütün yüreğimle söylüyorum; Türkiye'ye gelirsem sadece Galatasaray'da oynarım. Size bu konuda söz veriyorum.
M.Y.: Abdurrahim, çocuğun üzerine daha fazla gitmeyelim. Galatasaray'a geleceğinin sözünü aldık.
Bu konuşmaların ardından sohbetin yönü değişti. Oldukça keyifli bir ortamdı. Ancak burukluk yaşayan birisi vardı. O da Abdurrahim Albayrak'ın ta kendisiydi... Çünkü onun Galatasaray aşkı bambaşkaydı. Maçlarda bir dakika bile yerinde duramayan, hop oturup, hop kalkan, hatta tribünde fenalık geçirip hastaneye kaldırılan, Galatasaray'ı her şeyin üstünde tutan bir insandı. Yıldıray gibi bir ismi Cim Bom'a kazandırmayı çok istiyordu. Gurbetçi futbolcuyu almak hem Cim Bom'u güçlendirecek, hem de onun peşinde olan diğer rakiplere esaslı bir çalım olacaktı. Albayrak'ın tek tesellisi ise Yıldıray'ın 'Türkiye'de sadece Galatasaray'da oynarım' sözleri oldu.
Kaynak: İnternetspor
allah allah bu kadar nasıl biliyorlar ??
Herhalde yan yana konuşmulardır. Ama 15 gün önce diyor ..
herhalde dinleme cihazı vardı ortamda :D
Resmi de dinleme cihazı ile çekmişlerdir :D
photoshop :D
insallah gelir ideal 10 numara
bence yıldıray gs gelmez ona bakarsan fb içinde çok olumlu konuştu en azından fb para var ben olsam fb giderdim.acaba para mı ne zmn ödicekler diye bi düşüncem olmazdı...
Gelmez heralde bu sene falan...
Aslında gelmemesi için bir sebep yok, Şampiyonlar Liginde oynayacak, Şampiyonluğun en büyük favorilerinden.. Ama o da haklı Avrupa da şu anda..
Polat: "Emre haberleri palavra"
Transferde en yetkili yönetici konumunda olan Adnan Polat, son gelişmelerle ilgili olarak bilgi verdi. Önceki gece Muğla Galatasaraylılar Derneği’nin gecesine katılan ve yakın çevresindekilere "Emre Belözoğlu’yla anlaştık" dediği ileri sürülen Polat, iddialara sert çıktı. "Kimseye böyle bir açıklama yapmadım" diyen deneyimli idareci, "Tamamen palavra! Gerçekle alakası yok. Emre konusunda herhangi bir gelişme filan olmadı. Evet gecede böyle bir dedikodu dolaştı ancak bu sözler kesinlikle benim ağzımdan çıkmadı" diye konuştu.
http://www.superspor.com/images/1/29...anPolat005.jpg
Taraftara seslendi
Önceliği ön libero mevkiine verdiklerini hatırlatan Polat şöyle devam etti: "Çok iyi bir futbolcu almak için çalışmalarımız sürüyor. Tek bir dolar dahi ekstra ücret ödemek istemiyoruz. Bu yüzden en hesaplı ve en yararlı oyuncuyu kadromuza dahil etmek istiyoruz. Temaslarımızın sürdüğü bir kaç isim var. Hepsinden haber bekliyoruz. En iyisini alabilmek için çalışmalarımız sürecek. Taraftarımız sabretsin, yeni sezonda yine çok iyi bir kadro izleyecekler. Ayrıca kombine kartlara gösterdikleri ilgiden dolayı da onlara teşekkür ediyorum."
04.06.2006
Kaynak : Fanatik
kesinlikle önce ön libero lazım sonra ofansif orta saha veya sol açık lazım
Gravesen şaşırttı
Galatasaray'ın renklerine bağlamak için büyük uğraş verdiği Real Madrid'in başarılı orta saha oyuncusu Tomas Gravesen'in menajeri sarı - kırmızılı camiada şok etkisi yaratacak girişimlerde bulundu.
Danimarkalı oyuncunun isteği ile Fenerbahçe hakkında bilgi topladığı öğrenilen menajer, iki kulübü tartıya aldı.
Bir süre önce Fenerbahçe'nin gündemine gelen Gravesen'in öncelikle kulüpler arasındaki mali tablo hakkında bilgi sahibi olmaya çalıştığı, menajerinin ise yaptığı araştırmalarda sürekli "Fenerbahçe mi büyük, yoksa Galatasaray mı" gibi sorular yönelttiği öğrenildi.
Gravesen cephesindeki bu gelişme kafalarda soru işareti yaratırken, Danimarkalı oyuncunun Türkiye'ye gelip gelmeme konusunda net bir karar vermediği, Real Madrid'teki gelişmeleri takip ettiği belirtildi.
04.06.2006
Kaynak : Milliyet