WAy, Real Madrid aldı demek Baptista'yı, çok ii bir oyuncudur, helal olsun güzel transfer....
Printable View
WAy, Real Madrid aldı demek Baptista'yı, çok ii bir oyuncudur, helal olsun güzel transfer....
Çok kaliteli bir oyuncu aldı Real Madrid.Onu Şampiyonlar Ligi'nde de izleyeceğiz artık.
İspanya Ligi takımlarından Real Madrid, Santos’da forma giyen golcü futbolcu Robinho ile anlaştı. Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, Brezilyalı 21 yaşındaki futbolcuyla 5 yıllık sözleşme imzalandı.
Transfer ücreti açıklanmayan futbolcunun, 25 Ağustos’ta takıma katılacağı bildirildi.
madrid yine alıyor ama sonucunda aynı tablo olacak bence
Robinho'da Santos'dan Real Madrid'e 50 Milyon dolara
Julio Cesar Baptista'da Sevilla'dan Real Madrid'e 20 Milyon dolara transfer oldular.
Santos çok direndi ama 50 milyon doları da kaptı.
dolar mı euro mu???
Ne fark eder ki Real Madrid çıktığı Uzakdoğu turundan 25 Milyon Dolar kazandı.Robinho ve Baptista'nın forma satışlarından da ödedikleri bonservisin yarısını çıkarırlar.Yani adamlar için para önemli değil.Quote:
Originally Posted by Ribery
iyide real madrid'in parası beni ilgilendirmiyor..ben transferin ne kadara yapıldıgını ögrenmek istedim.. yoksa bana ne real madrid'ten isterse pound olsun..Quote:
Originally Posted by Berkology
Robinho'nun transferi 50 Milyon Dolar karşılığında yapıldı diye biliyorum.Quote:
AlpayIn da bugün Köln ile sözleşme imzalamıs bekleniyor...
Alpay'ın Köln'e gitmesi gerçekten çok iyi oldu.Eğer eski performansını yakalarsa Milli Takım'a kadar yükselebilir diye düşünüyorum.
Allah korusun Alpay dan..Ne milli takımı yauuv o adama nasıl layık görürsün milli formayı...Hiç bi yere de yükselemez zaten Köln ü küme düşürür o kafayla..
Robinho :arrow: 50 milyon dolarQuote:
Baptista :arrow: 20 milyon avro(böyle kullanmak çok hoşuma gidiyo :mrgreen: )
Alapy dün açıkladı 3 ay önce newcastle ile anlaşmış ama son 2 yılda mill takımda oynamadığı için çalışma izni alamamış.hatta imzanın son dakikasına kadar Celtic ve Köln arasında gidp gelmiş ama Köln'de karar kılmış
kaynak:dün saat 11.30 TRT1
bence hata yapmıs celtic'e gitseydi daha ii olurdu... herşeyi bırak şampiyonluga oynıcagına kümeye oynıcak şimdi...
Alpay bu saatten sonra değil köln'e Manchseter'a gidip ilk onbir oynasa bile toparlanamaz... Alpay Bitmiştir...
Çok da umutsuz olmamak lazım Alpay konusunda. (b)
Aslında iyi bir düşünce ama artık yaşı geçiyo.Quote:
Çok da umutsuz olmamak lazım Alpay konusunda.
Diğer arkadaşlarımında dediği gibi en iyi dönemlerini başka yerlerde geçirdi.
Ferhad EFENDİYEV Neftchi Bakü'den Rushden'e transfer oldu.Kendisi kaleci mevkisinde oynuyor. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Walter Samuel Inter'de..
Ahanda tazecik transfer haberleri sizlere:
Haykel GUEMMADİA(Tunuslu-CS Sfaxien-Strasbourg-1.5m)
Abdelilah FAHMİ(Fasli-Strasbourg-Gaziantep)(helal olsun iyi oyuncu almislar)
Vaclav DROBNY(cek-Strasbourg-Sparta Prag)
Alan STUBBS(İngiliz-Everton-Sunderland)
Anthony LE TALLEC(Fransiz-Liverpool-Sunderland-Kiralik)
Carl MEDJANİ(Fransiz-Liverpool-FC Metz-Kiralik)
Henri CAMARA(Senegalli-Celtic-Wigan Athletic)
KİM(Brezilyali-Al Ahly(S.arabistan)-Nancy)
Aleksandr KHATSKEVİCH(Beyazrusyali-Dinamo Kiev-Dinamo Minsk)
Filipe TEİXEİRA(Portekizli-PSG-A.Coimbra)
Dennis CALİNCOV(Moldovali-Anderlecht-Heracles)
Julien BREİLLER(Fransiz-Venezia-Hearts)
Bartosz TARACHULSKİ(Polonyali-Yeovil TOWN-Dunfermline)
CHRİS(Brezilyali-SC Prudentopolis-E.Frankfurt)(bundan emin degilim tercüme edemedim (b) )
Timo ACHENBACH(Alman-SpVgg G.Fürth-1.FC Köln-Kiralik)
Wilfried DALMAT(Fransiz-Grenoble-R.Santander)
Hassan EL FAKİRİ(Norvecli-AS Monaco-Mönchengaldbach)
Jan KROMKAMP(Hollandali-AZ Alkmaar-Villarreal)
Lee CLARK(İngiliz-Fulham-Newcastle United)
daha oldukca yazarim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tebrikler Rocco 42.Bu transferlerden bazılarını duymuştum ama çoğunu bilmiyordum.Sağolasın. (g)
Rica ederim Berkogly ne demek görevimiz paylasmak.elimden geldigince bilgilendirmeye calısıom arkadaslarımı sizleri memnun ediyorsak ne mutlu bana.
bir kac transfer haberi daha:
Paolo MONTERO avrupa serüvenine son verdi.33 yasındaki oyuncu Juventus'dan Arjantinin San lorenzo Takımına transfer oldu.
Güney Korenin genc yıldızlarından Lee SAN Brentford'dan Sheffield United'a gecdi.
Ayrıca FC Seol'ün ve Asyanın önemli star adaylarından Park CHU-YOUNG'un CHELSEA'ye satılmayacagi aciklandi.
Dario Silva Sevilla'dan COLON SANTA FE'ye transfer oldu.Bu Colon Santa Fe'nin bu seneki 7.transferi daha önce Federico LUSSENHOFF,Cristian ZURİTA,Cristian TAVİO,Fernando CROSA,Pablo JEREZ ve Franco CANGELE'yi renklerine baglamıslardi.
Son olarak uzunca bir zaman Trabzonsporunda pesinde oldugu Uruguayli Milli Kaleci Sebastian VİERA Nacional Montevideodan ARSENAL'e transfer oldu.Arsenalde bu transfer VİERİA'nin (b) yerini doldurur mu tartisilir.Ama spor medyasına göre VİERA güney amerikada'ki en kabiliyetli kalecilerden birisi olarak görülüyor.
neyse benden simdilik bu kadar... :mrgreen: :mrgreen:
biraz dinlenme zamanı (i) pardon mac izleme zamani haydi trabzon :mrgreen:
RoCCo_42, imzandaki Muhabir:Fenerbahceyi taniyormusun
C.VİERİ:Hayir yoksa türkiyeden bir oyuncu mu?. olayı gercek mi..? :)
Gerçektir herhalde.Sorsunlar Galatasaray'ı tanıyor musun diye diyemez "oyuncu mu" diye (d) (d)
Ribery dosdum ben walla yazılanların yalancısıyım yazdıgımın gercek olma olasiligi cok yüsek ama benim bildigim kadarıyla.genede pek emind egilim ama ben bunu saglam bi kaynakdan ögrenmisdim su anda hatırlamıyorum nereden duydugumu.
abi inter bu sene çoşacak vallaha. Samuel'den sonra Şimdi de FİGO'yu aldı adamlar. Artık adamlar italya şampiyonu olurlar kesin...
figo ile şampiyon olunsaydı r.madrid olurdu
bence zor juve ile milan kapışır yine
Fener'i şimdiden şampiyon ilan edenlere:
Gençlerbirliği:0-Fenerbahçe:0
gençlerbirliği deplasmanı her zaman zordur bu sonuç normal bence
Fenerin şampiyon olacağını iddaa ediyorum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: bknz. bu gün puan durumuQuote:
Originally Posted by apaydin2148
bu aralar bomba transferler oluyo mu..bi bilginiz var mı:)
ben hiç duymadim sadece bi söylentiye göre seneye Arsenal 25 milyon euroya JOHN CAREW'i alacakmis.Sadece söylenti olarak duydum bunu.
Bide U-17 Sampiyonasinin gol krali CARLOS VELA da Büyük bir ihtimalle 1 ocakdan itibaren ARSENAL formasi giyecek.
Beşiktaş'ın hocası Tigana, bir zamanlar manchester United'da oynayan SAHA ile anlaşmış die duydm..
Bi fransız dergisi ya da gazetesi yazmış..
Bence yalandır
Carlos Vela transferi doğrudur. Bir yerde okumuştum, yaklaşık 1 ay boyunca Arsenal'de denenen C.Vela, U-17 şampiyonasında gösterdiği performanstan dolayı, Vela ile anlaşmışlar..1 Ocak 2006'dan itibaren Vela, Arsenal'de!!Quote:
Originally Posted by RoCCo_42
Bir aralar, Djibril Cissé söylentisi vardı..Mutsuz olması nedeniyle, Özhan Canaydın harekete geçerek, Cissé'yi transfer etmek için kesenin ağzını açtığını duymuştum (Gerilla'dan). Ama ne kadar doğru, ne kadar yanlış bilinmez. Ama bence yanlıştır..Çünkü hiç böyle haberler gündeme gelmedi..
Arap Ülkelerine İlgi Sürüyor!
Arap ülkeleri hala para kazanmayı hedefleyen yaşlı yıldızları cezbetmeye devam ediyor. Bu doğrultuda hareket eden son isim Middlesbrought'tan ayrılan Kamerun'lu milli oyuncu Joseph-Desire Job oldu.
Suudi Arabistan'ın Al İttihad takımıyla sözleşme imzaladı ve amacı buradba düzenli olarak forma giyerek Kamerun'un Dünya Kupası kadrosunda yer almak.
Mod ve Admin arkadaşlar, bu haber daha önce yayınlanmış olabilir, yayınlanmışsa şimdiden özür diliyorum!!
rrrrr (r)
Malatyaspor'lu Johansson'a Real Betis'ten Gözlemci...
http://img371.imageshack.us/img371/4...rkonya65zq.jpg
Sezon başında İsveç'in IFK Göteborg takımından gelen Ümit Milli Futbolcu Sebastian Johansson'a İspanyol Betis'ten teklif var.
Daha önce Cadiz'inde transfer etmek istediği İsveçli için İspanyol takımı 2.kez gözlemci gönderdi arkadaşlar.
En son Konyaspor maçında gol atan futbolcu bakalım devre arasında La Liga yolunu tutacak mı.
Ad Soyad : Sebastian Johansson
Doğum Yeri : Ulricehamn/İsveç
Doğum Tarihi : 04.09.1980
Boy : 1.78
Kilo : 76
Oynadığı Mevkii : Ön Libero
Kariyer : Ulricehamn IFK ve IFK Göteborg takımlarında oynadı. 3 kez 21 Yaş Altı, 20 kez Genç Milli Takım forması giydi.
BEŞİKTAŞ TİGANANIN ESKİ ÖĞRENCİSİ LUİS SAHA İLE İLGİLENİYOR
MAN UTD GÖZDEN ÇIKARDIĞI SAHA'YI SATMAYA SICAK BAKIYOR AMA HENÜZ BİR SÖYLENTİ