-
Biraz bakmadım karışmış burası:)
Chelsea kimseye kaptırmaz şampiyonluğu.Liverpool galibiyeti ile tekrar çıkışa geçer:)
-
Quote:
Originally Posted by
MehmeTopcu07
Evet Murat abi cok hakli bunu goren rakipleri o oyunculari Kapar :D
Bkz : Sheva..;)
Hemde tek kuruş para ödemeden.
-
Memo söyleiğimi yineliyorum.
Yanlış yapılmaz Chelsea kulübüne...:)
-
-
Quote:
Originally Posted by
starfreedom
Hemde tek kuruş para ödemeden.
Hemde bir dünya starını (::)
-
Quote:
Originally Posted by
TR.CaPTaiN
valla chelsea'de bu bal varken uzulerek soyluyorum ama bu sene premier ligi kaptirmaz gibi gozukuyor :(
-
Hey allahım yaa :D
Daha ne yapacam yenmeyeyim mi :D
-
Torres geldi şimdi bir Gerrard da gelse Liverpool'u kim tutar.
-
Quote:
Originally Posted by
omer-faruk-14
Torres geldi şimdi bir Gerrard da gelse Liverpool'u kim tutar.
Sezon sonu muhteşem bir orta saha almayı düşünüyorum Ömer. Şimdilik para yok ama sezon sonu verir kulüp büyük ihtimal.
-
Quote:
Originally Posted by
Murat Özdemir
Hey allahım yaa :D
Daha ne yapacam yenmeyeyim mi :D
zaten istemesen de yeniyorsun sen atmasan diger takim dayanamayip ativeriyor kendi kalesine :(
-
Quote:
Originally Posted by
TR.CaPTaiN
Sezon sonu muhteşem bir orta saha almayı düşünüyorum Ömer. Şimdilik para yok ama sezon sonu verir kulüp büyük ihtimal.
Gerrard'ın yerine Kâka.
O olmazsa, Diego.
-
çok onemli
yaaa tamamda bu fm 2007 degil mi?abi inanmak zor oyunu baştan aşagı başka bi surete donusturmus.yani bu fm 2007 mi???cvp werin ltfn:s7:
-
-
Quote:
Originally Posted by
zokora007
yaaa tamamda bu fm 2007 degil mi?abi inanmak zor oyunu baştan aşagı başka bi surete donusturmus.yani bu fm 2007 mi???cvp werin ltfn:s7:
Evet 2007! Neden bu kadar şaşırdığını anlamış değilim.
-
Quote:
Originally Posted by
zokora007
Evet fm 2007 temadan dolayı değişik gelmiş olabilir:)
-
DİEGO için MANU ve LİVERPOOL devreye girdi...:)
-
Quote:
Originally Posted by
Murat Özdemir
DİEGO için MANU ve LİVERPOOL devreye girdi...:)
Sonunda feryatlarımı duydular :)
Sanırım ManU alırsa Rooney'in yerine monte edecek ve Rooney forvete geçecek.
Liverpool ise doğal olarak Gerrard'ın yerini doldurmaya çalışacak!
Bence hem rep. olarak, hemde maddi güç olarak ManU önde.
-
-
Quote:
Originally Posted by
starfreedom
Sonunda feryatlarımı duydular :)
Sanırım ManU alırsa Rooney'in yerine monte edecek ve Rooney forvete geçecek.
Liverpool ise doğal olarak Gerrard'ın yerini doldurmaya çalışacak!
Bence hem rep. olarak, hemde maddi güç olarak ManU önde.
Bremen Liverpool'un 36 M YTL'lik teklifini kabul ederken,Manchester'ın 38 M YTL'lik teklifini reddetti. :)
Madrid ilk yarıda hiç şut çekemedi,ikinci yarıda ise 5 şut çekti bunların hiçbiri kaleyi tutmadı. Eze eze yendim Madrid'i yani.
-
Quote:
Originally Posted by
TR.CaPTaiN
Bremen Liverpool'un 36 M YTL'lik teklifini kabul ederken,Manchester'ın 38 M YTL'lik teklifini reddetti. :)
Madrid ilk yarıda hiç şut çekemedi,ikinci yarıda ise 5 şut çekti bunların hiçbiri kaleyi tutmadı. Eze eze yendim Madrid'i yani.
Ahaha beni bozacak ya:icon_lol:
-
Quote:
Originally Posted by
starfreedom
Ahaha beni bozacak ya:icon_lol:
Yok ne bozması. Sadece Manchester'a gıcık oluyo adamlar onu söyledim. Bunu yazarken Manchester'ın 39,5 M YTL'lik teklifini de reddettiklerini gördüm :)
-
Bremen Liverpool'un 36 M YTL'lik teklifini kabul ederken,Manchester'ın 39 M YTL'lik teklifimi reddetti.
Kafayi siyiracagim ne ise bizde baska oyunculara yoneliriz Diego'dan iyileri var.:)
-
Quote:
Originally Posted by
MehmeTopcu07
Kafayi siyiracagim ne ise bizde baska oyunculara yoneliriz Diego'dan iyileri var.:)
Kedi çiğer olayı seziyorum Memo :D
-
Hepinize CL'de bol şans..
-
Mehmet sana iki önerim var onları dene;
Teklif yaparken son tarihi belirlenmemiş yap, yoksa takım baskı altında oluyor ve reddediyor.
Soruşturma ile teklif yap.
-
Diego hayirli ugurlu olsun cidden muazzam bir transfer. En iyi 10 numarayi getirdin kaptan. Bu arada rosicky'yi seneye takimda gormek istemiyoruz :)
-
Quote:
Originally Posted by
MehmeTopcu07
Bremen Liverpool'un 36 M YTL'lik teklifini kabul ederken,Manchester'ın 39 M YTL'lik teklifimi reddetti.
Rosicky'i Man U'ya kakala kaptan :) diego'dan iyidir belki :)
-
Quote:
Originally Posted by
gulerba
Diego hayirli ugurlu olsun cidden muazzam bir transfer. En iyi 10 numarayi getirdin kaptan. Bu arada rosicky'yi seneye takimda gormek istemiyoruz :)
Gulerba henüz alamadık Diego kabul etti fakat Bremen'e verecek para yok. Kasa 0 :) Ama Madrid'e kaptırmayıp sene sonu almayı düşünüyorum.
-
Quote:
Originally Posted by
TR.CaPTaiN
Gulerba henüz alamadık Diego kabul etti fakat Bremen'e verecek para yok. Kasa 0 :) Ama Madrid'e kaptırmayıp sene sonu almayı düşünüyorum.
Amerika'li baskanlar ne is yapiyor orda biraz daha siksinlar dislerini, daha cok butce versin essek herifler :)
-
Quote:
Originally Posted by
gulerba
Parası yokki :) Rosicky'nin özellikler süper ama oyunda kendini bir türlü gösteremiyor lider olamıyor takıma. 36 maç 10 gol 3 asist.
Quote:
Originally Posted by
gulerba
Amerika'li baskanlar ne is yapiyor orda biraz daha siksinlar dislerin biraz daha butce versin essek herifleri :)
Yakında kovarlar kesin beni. Her hafta para istiyorum :)
-
Quote:
Originally Posted by
gulerba
Tahriklere kapilmiyorum;Ben takimda gormek istedigim oyuncuyu alirim.;)(::)
-
Benden borç istiyorlar valla :D:D
-
merak ettim
madem oynadıgınız fm 2007.şu guzel haliyle ben de oynamak istiorum.yaptigınz tüm eklentieri yamaları ltfn solermisiniz?:smismileyiw2::s7:
-
Arkadaşım yanlış yerdesin...
-
Quote:
Originally Posted by
zokora007
madem oynadıgınız fm 2007.şu guzel haliyle ben de oynamak istiorum.yaptigınz tüm eklentieri yamaları ltfn solermisiniz?:smismileyiw2::s7:
Grafik bölümüne bakmanı tavsiye ederim.
-
League Cup'ın Sahibi Liverpool !
-
muhammed abi önümüzdeki sezon için ya da paran varsa bu transfer dönemi için raul garciayı öneriyorum.orta sahanı çok iyi toparlayabilecek bir isim.ya da gourcuff(gelmek istemiyor genelde)
ilk kupanı almışsın hayırlı olsun.:icon_lol:
-
Quote:
Originally Posted by
lucho
muhammed abi önümüzdeki sezon için ya da paran varsa bu transfer dönemi için raul garciayı öneriyorum.orta sahanı çok iyi toparlayabilecek bir isim.ya da gourcuff(gelmek istemiyor genelde)
ilk kupanı almışsın hayırlı olsun.:icon_lol:
Sağol. Raul Garcia 8 aylık bir sakatlık geçirdi. :)
-
Murat abi senden Chelsea'ye bi bomba bekliyoruz... :)
-
Bizim takım zaten yıldızlarla dolu kimi alayım daha yıldız kalmadı :D:D