Veliahtımsın Kutluhan :cool: :n:.Benimde rakibe 4 sakat verdirip kart yemediğim maçım vardı :n:.Kasım abi hoşgeldin :n:.
Printable View
İşimiz zor görünüyor puan durumuna bakacak olursak :) Ciddi bir deplasman fobisi var sanki takımda. Öncelikle oyunculara tekrar güven aşılamaya çalışıcam. Hedef olarak belirtilebilecek bişey bırakmamış sağolsun bir önceki menajer :D Elimizden geldiği kadarıyla kalan son 6 haftada ligin ismine yakışır bir mücadele vermek niyetindeyiz :)
Maçlara hiç kendisi giremedi ki:DQuote:
İşimiz zor görünüyor puan durumuna bakacak olursak :h: Ciddi bir deplasman fobisi var sanki takımda. Öncelikle oyunculara tekrar güven aşılamaya çalışıcam. Hedef olarak belirtilebilecek bişey bırakmamış sağolsun bir önceki menajer :D Elimizden geldiği kadarıyla kalan son 6 haftada ligin ismine yakışır bir mücadele vermek niyetindeyiz :h:
Kariyer süper valla ama city götürmüş gibi görünüyor ligi valla nannar hocam sen favorimdin ama takımı toparlayıp city ve rakiplerinin sürekli puan kaybetmesi gerekiyor şampiyonluk için tekrar başarılar. lig 1 sezonla mı bitecek devamı gelecek mi??
lig 1 sezon devam edecek... 18 hafta yani :) Ben sezonun başında açıkçası takımla fazla ilgilenemedim ve taktiği ancak ilk devre sonunda oturttum :) Zaten son 4 maçta 7-8 eksikle çıktıgım 1 maç haricinde 3 maçı kazandım. Tottenham'ın kadrosu ilk 11 olarak güzel ama sakatlar problem yarattı bize... Herşeye rağmen kadromuz bu ligde ilk 3 sıra için zorlayacak kadar yeterli ve sezon sonunda ilk 3 te olmak istiyoruz... Kalan 6 maçımın tamamını bile kazansam Man City'nin benden başka 2 takıma daha kaybetmesi gerekecek :n: Biri Valencia olabilir :D İsmail'e güveniyorum :p Lig lideri Man City'i tek deviren , hem de kendi sahasında deviren biz olduk :) 2. maç benim sahamda! Sonuç değişmeyecek MaliKaya !!!!! :n:
MaliKaya
nannar Sizlanmaya devam etsin. Ona cevabimizi sezon sonunda sampiyonluk kutlama balosunun davetiye zarfinda verecegiz.
Saat 23-00 gibi oynayalım derim ben :).
malikaya hocam az daha güçlü bir takım olsaydı hocamda yada az daha zaman ayırabileydi takıma kesin şampiyondu sende bu arada götürdün ligi hocam :D
şanslılar ben geç geldim :D yoksa Porto feat. Ner'Zhull ne yapar siz düşünün :p
emeğe saygı, Mali iyi işler çıkardı :) Ben kadroya göre normal gidiyorum ancak daha iyi olmamız lazımdı... Herşeye rağmen Mali'nin şu anki puanı çok iyi.... 12 maçta 5 puan kaybı var zaten onun 3 puanını bana kaybetti... yani benden başka oynadıgı 11 maçta 10 galibiyet almış :) tebrik etmek lazım...
artizzzz :n:
yarın işe gidecek olanlar var... salı akşam devam edilecek oğuz :)
Allah'a şükür edelim o zaman :p :n:
haydi city diye tezaruhat edelim bari:D
Bende Kasım abiyle asistanlık anlaşması yapacaktım ama Portonun başına geçmiş. :S Acilen asistan bulmam lazım..
http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/Li...adrid%5C01.jpg
Atletico Madrid Asistan Arıyor..
Takıma hiç bir şey katmayan Alicanfmfan'ın kovulup yerine benim getirilmemden sonra haliyle takım asistansız kaldı.. Bizde şimdi o müthiş takıma ben yokken görev yapabilecek bir asistan arıyoruz.. Fakat bizim asistanımızla çok iyi bir ekip olmamız gerekiyor.. Yani yeri geldiğinde ben ona yardımcı olacağım,yeri geldiğinde o bana yardımcı olacak.. Eğer sizde asistan menajer olmak için gerekli nitelikleri taşıdığınızı düşünüyorsanız bana şu adresten ulaşabilirsiniz: [email protected]
Kim acaba ? :zuhaha
yoktu bizim zamanımızda asistan masistan...antremanı da biz yapardık, taktiği de, takım konuşmalarını da, top toplamayıda :D
Yüzyılın En İyi Menajerlerinden King_Theoden Artık Atletico Madrid'in Başarısı İçin Ter Dökecek..
http://img24.imageshack.us/img24/2760/p09060912141.jpg
Son yüzyılın en iyi menajerlerinden biri olan King_Theoden artık Atletico Madridli oldu.. Kendisine kulübümüzde başarılar dileriz.. Çok güzel bir ekip kurduk artık önümüzde durabilecek rakiplerin sayısı kısıtlı.. Bence bu anlaşma sadece bir asistanlık anlaşması olamaz.. Tıpkı Neeskens-Rijkaard gibi.. Ayrıca Serkan abiyede çok teşekkür ediyorum teklifi kabul ettiği için.. :D
Hepimiz Atletico madridliyiz :cool:
King_Theoden Basın açıklaması;
Hocamıza güzel sözleri için teşekkürler , Büyük bir camiaya geldiğimizin farkındayız, geçmişe perde çektik kaliteli bir hocamız var biz takımı maçlara hazırlamak adına elimizden geleni yaparız.
Herkes bilir pek iddiayı sevmem, mütevazi bir kişiliğim var. O yüzden şimdilik Ligi 37 puanla bitiriz, Agüero da 20 gol barajını zorlar demekle yetineceğim. Kimseye başarılar dilemiyorum dilesemde olamazsınız çünkü...
Son olarak I love U Crespoooo :D
Yazık olmuş... Atl. Madrid gibi bir takımın başında 2 tane acemi menajerin olması yazık olmuş... :icon_lol: :p
Nannar'a Cevap: Kendinize bakın.. Siz tecrübelisinizde ne oluyor?.. Sürünüyorsunuz.. :D
Hepimiz Atletico Madrid'liyiz ! :zuhaha
Agüero 30 gol 30 asist yapar. :n:
Oleeyy müthiş bir taraftar grubu toplamaya devam ediyoruz.. :D Bu arada anketin değişmesini istiyorum.. Oradan Alicanfmfan çıksın.. King_Theoden & CaD0 girsin.. :D
Çağdaşım şöyle bir baktımda bize rakip olacak bir ekip göremedim bu ligde, biz en iyisi Mallorca sahillerine kayalım, Bizim U-18 kaptanı maçlara menejer-futbolcu olarak çıksın bize gerek yok burda.
Ama Serkan abi Simao,Maxi Rodruguez ve Forlanda yok takımda.. Bize çok iş düşer. :D
U-18 , U-20 den de adam çıkaramıyormuyuz yani, koy onları oynasınlar yahu ne yoracan öle kalite adamları :D
Zaten bahsettiğim adamlar biz oyunda yokken satıldı.. :) Altyapıdan çıkarabiliyoruz diye biliyorum.. Sen bilirsin işini usta.. :D
Türk insanının senaryo zekası ve psikopat ruhu bu videoda dışa vurmuş :D izleyin...kopun...
http://www.facebook.com/posted.php?i...8933&ref=share
Forza Atletico :n:.Kardeş kulüp olarak Atletico Madrid'i ilan ediyoruz :n:.Serkan abimi yenemem ki ben :(.
Ozi kardeş kulüp mü olduk len? :n:
Tabii Çağdaş :n:.
Şu Maliyi nasıl böyle oynatıyonuz yahu illa benmi gireyim bu lige yani onu durdurmak için :D
Çok güzel bir kariyer oluyor.
Hasan hocam Bu akşam maç 21.00 da.
Tüm katılımcılardan özür diliyorum yaww :) NTVspor'da yarın demişlerdi ama meğerse program banttanmış...dün yayınlanmış yani... şimdi maça gidiyorum ben de... TCL lig maçlarının oldugu günler tatil olacak demiştik bildiğiniz üzere... Yarın akşam görüşürüz.... :n: Ankaraspor maçına gidiyorum zaten ben de şimdi... hade gece muhabbet için toplanırız artık :D
yalnız Ankaraspor maçına gidiyor hocamız :D gs maçına değil dikkat :D
Yaw Oguz da bana bugün demişti. Bosuna bekledim bu kadar..