Eee? Nolmuş bize canım.
Printable View
Umut abi neden internete girmiyorsun ki?
Aygün uyumuştur artık heralde rahat rahat muhabbet edebiliriz.
;;)
İyi geceler beyler.Allah muhabbetinizi arttısın.
Uyumaz o normal şartlarda sabahlayan bir arkadaş kendisi.:D
Çıkar bir yerden abi.:icon_biggrin:
543 Manchester Utd - Arsenal İ/Y 2/1
622 Ankaraspor - Fenerbahçe İ/Y 1/2
Kupon yaptım 625 YTL veriyo.Tutarsa Metallica konserinde en ön sıradayım.Tabi bilet kalırsa:D
Selamlar arkadaşlar.Bizim burada Hande Yener konseri vardı bugün ama gitmedim. :)
çıkar çıkar kesin. ;;)
Ben Anında Görüntü Show'u bekliyorum. Azcık gülelim değil mi?:)
beklemeye gerek yok bizde güldürürdük :) Aygün diye bir soytarımız var Allah seni inandırsın ... :n:
Ayıp oluyo ama :D
Aygün geliyor şimdi asıl şamata şimdi başlıyor:D
Bu kadar üzerine gelmeyin yahu Aygün'ün :n:
Valla abi bu aralar gülmeye ihtiyacım var zaten. Aygün sağolsun beni güldürüyo ama yetmiyo bünye daha fazla gülmek istiyo.:)
üzerine geldiğimiz yok yahu Allahın bildiğini kuldan mı saklayacağız soytarı işte. :n: Yalan mı Aygün. :zuhaha
Bugün bir cihan padişlahı olsam yapacağım ilk icraat saraya bir soytarı alamak :D
Birde canım benim ben onun üst modeliyim o çakma. :p
Yokmu ÖSS denilen illeti kaldıracak bir şahıs? :)
Kaldırsa Kaldırsa Cem Uzan kaldırır :n:
O ayağını kaldırdığına dua etsin Aygün.:p Neyse bunlar siyasi işler.:D Bak ne yazıyo yukarıda "Sohbet Alanı Dini ve siyasi içerik silinir":n:
:D
Ben çıkıyorum guşlukta görüşürüz.13 gibi bazıları tavuktan erken yatmazsa orda da görüşürüz.
Mustafa ben 2041 başbakan olmayı planlıyorum.O zaman söz ilk icraatım bu olacak.:icon_biggrin:
13 ne alaka ?? :)
Kim 3 kere beetlejuice dedi yahu :D
Oyum senin o zaman Şemsi :D
İhtiyar deliğanlılar olacaz o zaman ama gelecek nesil için herşey :)
1+5+2+0+0+5=13
Uzuun Uzuun 1502005 yazmaya ne gerek var canım (:
:p pek zeki gördüm seni atgün. :n:
:mad::mad::mad:
Aygün olmasın o :mad:
Valla büyük sevap işlersin Şemsi.:D Gelecek nesil zehirlenmemiş olur.:p Hele benim bir kardeşim var acayip zeki söylemesi ayıp. Ona yazık olacak diye üzülüyorum ve onun gibi küçüklerimize.:) Ayrıca adaşım seni I can football da görmek isteriz siyasi alanlarda değil. :n:
ah pardon aygün olacaktı elim şeetti. :)