Beyler Gs tv İzleyin Suanda sabahki idmanı tekrar veriyor
Printable View
Beyler Gs tv İzleyin Suanda sabahki idmanı tekrar veriyor
Jefferson İBBSpor' a kiralanabilirmiş iki klüp arasında şu an görüşmeler söz konusuymuş. Kaynak sağlam yerden
valla bana kalırsa uğur boral FB,GS,BJK gibi takımlarda oynayabilecek bir sol bek değil (mevkii si neyse artık ;;)) Ama Trabzonsporda,Kayserisporda vs vs takımlarda çok rahat oynar ;;)
Yarın yabancı konusu netlik kazanacak inşallah sınır arttırılır en azından 6+3 falan 5+4 de iyidir.
uğur boral o hata yaptığı kayseri maçında ilk golü tuncaya mükemmel bir muz ortayla attırmıştı hatırlatırım
Ne zaman erteledi yahu??
saviola gelmicek arkadaşlar çünkü 2m euro garanti para ve mça başına bilmemne istemiş gs de geri adım atmış..
Mevkisi sol açık(AML).. Bu kadar az tanıdığın bi oyuncu için nasıl böyle bir yorum yapabiliyorsun..
Bence FB'de rahatlıkla oynamalı(oynatılmalı). Kısa sürede milli takımlar düzeyinde bir forma ulaşmış olur.. Sen o sol bek e bir hücum oyuncusu koyarsan işte öyle hatalar görürsün..
tuncaydan ne kadar sol bek olmazsa uğur boraldanda olmazdı ama ne yapalım ümit sakatlanınca mecburen oynamıştı o mevkide
arkadaslar su an hala savioladan vazgecilmiş deil ancak saviola gelmez baskası gelir yani cafercan ve özgürcana da biraz güvenebiliriz
Abi cok güzel konusmussun helal :)
bence saviola sadece bir hayal bizim adriano hayalimiz gibi
Ankaragücü Beşiktaş'ın eski golcüsünü renklerine kattı
Transfer çalışmalarına hız veren Ankaragücü, milli futbolcu Ahmet Dursun ile anlaştı.
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Etimesgut Şekerspor'da oynayan, Beşiktaş ve milli takımın eski oyuncusu Ahmet Dursun ile 1 yıllığına anlaşmaya varıldığı bildirildi. Bu futbolcuyla ilerleyen günlerde sözleşme imzalanacağı kaydedildi.
Internethaber
volkan da kendine hiç güvenmiyor onun hali daha içler acısı kendine güvenememektense aşırıda olsa güvenmek daha iyidir
ankaragücü eski bjk lileri topluyor yine.
neden lincoln hayal olsun ki o sonuçta dünyaya ün salmış bir oyuncu değil oynadığı en büyük takım schalke ama saviola barcelona da oynadı monaco ile şl finali oynadı ve sevilla ile uefa kupası kaldırdı
aşırı güvenmi abi hatırlasanıza fatih terim yunanistan ve norveç maçları için onu ilk 11 de oynayacak tek garanti futbolcu ilan edince eli ayağına dolaştı
+1.. gereksiz cikislari vs...(K.Erciyes,Schalke maclarini hatirlayin :))
Ugur kötü bir oyuncu degil yetenekli fakat banko ilk 11 oynamasi icin cok calismali cok gücsüz, gereksiz calimlar atiyor, ortalarinin %80 i isabetsiz,paslari isabetsiz,topla ilk temasi (fm de first touch deriz ya :))kötü..
ben hafif bir futbolcu demedim ama dünya starıda değil bu da zaten çok aşikardır
tuncay gereksiz çalım atmıyormuydu ancak sabrediyorduk kaptırdığında koşup alıyordu uğurda koşan bir oyuncu.İstatisrik tuttun demekki geçen sene nerden biliyosun %80 isabetsiz Gençlerbirliği'nde boşuna duran topları o kullanıyordu o zaman,sol açığa geçtiğinde topla ilk temasta çok çok önemli olmayacak bende Uğur'u tercih ederim
Bu arada Ali Çamdalı'yı aldık ben fm'de alırdım kendisini iyi oynardı
tuncay daumun ilk senesinde sol kanada cekildi orada gereksiz calimlar atiyordu fakat son 2 sene kendisini cok gelistirdi ve artik gereksiz calim atmayi birakti hatta gerekmedikce calima girmedi..
ugurun bana 1 tane isabetli ortasini söylermisin?? trabzon maci disinda ben hatirlamiyorum solda sürekli rakibe calim atarak ilerlemeye calisiyor, ileri gittiginde geri dönemiyor,dönsede zaten birsey farketmiyor topu izliyor.
bakin ugur kötü oyuncu demiyorum,yetenekli birisi fakat bizde su anda banko ilk 11 oynayamaz.. nedenleride belirttim zaten... gereksiz calimlarindan vaz gecmeli.. ve cok gücsüz... fizik olarak yetersiz 2li mücadelelerde cok kolay top kaybediyor.
Ben açıklasamda sen nasıl olsa bildiğini söyleyeceksin sol bek oynadı geçen sene kendi mevkisi değil alışmak kolay değil Kerim sağ beke kondu.Sonra bir anda kesildi.Uğur Kerim'e göre daha tecrübeliydide baskıları kaldırabildi oyununa devam etti.Uğur'un geçen sene esas görevi orta açmak değildi kanattan geleni tutmaktı.Geri dönsede izliyor demişsin Tuncay gibi bir futbolcunun arkasında oynamak kolay değil.Tuncay iyi niyetiyle her tarafa bastırıyor.Sağ tarafa bile gidiyor.o zaman ne oluyor senin topu izliyor dediğin oyuncu 2 kişiyle karşılaşıyor.Kolay bir 2 ye 1 yapılarak geçilmiyecek oyuncu sayısıda dünya'da çok azdır.Bunlar teknik konular gerçi
Sol Kanatta bence Vederson oynamalı uğur bizim aradığımız oyuncu değil.. vedersonda değil tabiki ama mevcut kadroda en iyisi o
benm foruma takıldıgm günden beri emurafunun söledikleri sürekli doru çktı o yüzden öle dedim foruma takılalı uzun bi süre olmadı ama takıldıgm süreden beri hiç yalan haberini görmedm
Yapma gözünü seveyim.. Dur bende sana fm dilinde konuşayım..
Fizik özellikleri olarak: Hız, Hızlanma, Güç, Dayanıklılık 15 veya 15+
Teknik özellikler olarak:Pas, İlk temas, Korner, Frikik,Teknik 15 civarı Top Sürme, Orta Yapma, Uzun Şut 15+
Mental Özellikleri: Özel yetenek 17+, Çalışma Oranı 13-14 civarı..
Ayrietten Şeyanlık Dener, Defalarca Adam Geçmekte, Topla Beraber Sol aşağı koşar, Ver-Kaç yapar gibi gizli özelliklerde açık olmalı..
Aklıma gelen + özellikleri belirttim.. Eğer Uğurun ortaları isabetsizse TR'de orta yapmayı bilen adam yoktur.. Çalım atıyor evet ama en azından atabiliyor.. Her girişiminde topu kaptırmıyor, Burak Yılmaz ve Sinan Kaloğlu gibi..
Not: Yukarıda yazdığım FM verileri benim fikrim olan verilerdir.. Böyle olması gerektiğini savunuyorum..
Edit:Ben sana diyorumki Omerdinho sen Uğur'un GB maçlarını izleseydin o dediğin ortalardan bir sürü görürdün.. FB'de uğura fazla bir şans tanınmadı ve tanınan şanstada Bekte oynatıldı bu nedenle Hücumda fazla etkili olamadı.. Biraz mantıklı düşünsen anlarsın demek istediklerimi.. Ha sen bu adamı doğru dürüst izlememişsen ve burda bilmeden konuşuyorsan(ki gördüğüm kadarıyla öyle) söyle bende boşuna doğru olduğunu savunduğum şeyi sana anlatmaya çalışıp kendimi boşa yormayayım..
sen ugur borali beckham felan zannettin galiba :) her özelligi 15+ ? :D