Futbolunu çok çok beğenmesemde forması alınacak karizmaya sahip :D
Printable View
Futbolunu çok çok beğenmesemde forması alınacak karizmaya sahip :D
Arshavin Chelsea’ya döndü
Rusya’dan gelen haberlere göre Andrei Arshavin son tekliften sonra Chelsea’ye yöneldi.
Arshavin, Euro 2008’de Rusya formasıyla oynadığı İsveç ve Hollanda maçlarındaki performansıyla büyük kulüpleri etkilemişti.
Her ne kadar Barcelona transferde seribaşı olsa da Chelsea’nin yaptığı son dakika teklifi ibreyi Stamford Bridge’e çevirdi.
Çarşamba gecesi yapılan açıklamada Chelsea başkanı Roman Abramovich’in teknik direktör Luiz Felipe Scolari’den savaşan bir takım istediği ve bu yapıya en uygun oyunculardan biri olan Arshavin'in transferi için de harekete geçileceği belirtildi.
Rusya’dan gelen son haberlere göre Zenitli oyuncu sağlık kontrolünden geçmek için Londra’ya gitti bile. Bu dedikodu İngiliz basını, Chelsea ve oyuncu tarafından doğrulanmadığı için biraz uçuk bir haber olarak nitelendirilebilir, ancak önümüzdeki günlerde gerçeğe dönüşürse de şaşırmamak lazım
Her ne kadar Zenit transferde aceleci davranmayacağını söylese de Chelsea’nin astronomik teklifi 27 yaşındaki oyuncuyu kulüpten koparabilir.
Henry'den daha büyük transfer.
İngiltere'de coşacağından eminim.
Güzel günler Liverpool'u bekliyor..
Daily Express gazetesinin haberine göre, Manchester United Teknik Direktörü Sir Alex Ferguson, sansasyonel futbolcuları Cristiano Ronaldo’nun takımda kalacağına inandığını söyledi.
http://www.goal.com/images/32114.jpg
23 yaşındaki futbolcunun adı yaz başından beri Real Madrid’le anılırken, Portekiz’in Almanya’ya EURO 2008 çeyrek final maçında elenmesinden sonra Ronaldo’nun yaptığı “Artık iki tarafın anlaşmasını bekliyorum” açıklaması gündeme bomba gibi düşmüştü. 2-3 gün içinde son kararın verileceği söylenmiş, ancak bir haftadan fazla geçmesine rağmen henüz bir açıklama yapılmamıştı.
Manchester United’ın İskoç hocası Ferguson’un yakın çevresine Portekizlinin, onu süperstar yapan kulübünden ayrılmayacağından emin olduğunu belirttiği bildirildi.
Kaynak: GOAL TR
İngiltere'de Arsenal ve Liverpool bu işi yapıyor sadece ciddi ciddi.
Arsenal bazı faydalar sağladı ama Liverpool yeni girdiği için yetiştiricilik işine henüz gelmedi alttakiler.
Yakındır fırlarlar..
İçimden bir ses premier lig'in temposuna ayak uyduramayacak diyor.
Bir sitede 16.000.000 Pound'a transfer edildiğini gördüm.
Yanlız solak olması kötü olmuş.. Persie de solak çünkü.
Anderson'u Brezilya - Şili maçında ilk kez izledim ve beğenmedim.
Nani için c.ronaldo'nun sıska hali diyorlar o da balon o zaman.
Tomasz Kuszczak'u beğeniyorum çok iyi bir kaleci bence.
Çok komple bir futbolcu..
Manu'da oldukça başarılı sezonlar geçirecektir.
verilmişti sanırım..
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=63021
Bence de çok iyi bir oyuncu.Başarılı olacaktır
Bu sene en büyük favorim Manu.Harika bir kadro oluşturdular
bence bu yıl en büyük transfer henry ikinci bu
ronaldo eninde sonunda madrid e gidecek..
Oldukca faydali olacaktir Liverpool'a...Gecen sezon bir cok Liverpool maci izledim... Bellamy,Kuyt,Crouch veya Fowler acikcasi gecen sezon bana cok buyuk bir heyecan vermiyordu...Torres takima renk katar...
Fernando Torres konusunda kuşkunuz olmasın.
fernando gago cok dogru soylemis
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bi de espn listesine gore en ii transfer (bence de) 2.henry 3.nani 4.ROBERTO CARLOS
Bu sene Avrupa'da muhteşemm transferler oluyor :) Henry,Torres,Anderson,Nani,Lincoln,Toni,Ribery,Klo se.. off :)
Bence çok iyi bir transfer.ManU'da başarılı olacaktır.
bu arada torres seneye 9 numara giyecekmiş
Evet, Avrupa'da güzel transferler oluyor.
1. Torres
2. Henry
3. Ribery
4. Carlos
gibi... :)
1.Henry
kim ne derse desin Torresin kantılaması gereken çok şey var
Torres bomba transfer olmuş.. İngiltere'de tutturabilirse süper oynar..
Umarım Basarılı olur..Hemen adamı kumbara yaptınız yavv :)
Abromovich bir Rus istiyordu demek Arshavin İngiltere'de oynayabilecekmi bakalım İspanya daha uygundu aslında.
Takas olursa yılın takası olur ama Chelsea karlı çıkar Robinho'yu takas olarak kullanmamalı Madrid.
Bakalım kim alacak İnşallah bize gelir.
Bence kimseyle anlasmasın fm 09da bonservisi elinde olsun orta dereceli bir takımı yönetelim biz de hemen Crespoyu alalım:D saka bi yana onu alan büyük iş yapar.
Dossena Liverpool’a imzayı attı
Udineseli Andrea Dossena, Liverpool ile sözleşme imzalayadı.
Geçen ay Liverpool’un Dossena ile ilglendiği ve Udineseli futbolcu için 10 milyon Avroyu gözden çıkardığı iddia edilmişti ancak resmi bir açıklama yapılmamıştı.
Liverpool’un ilk İtalyan futbolcusu olan Dossena, Udinese formasıyla geçen sezonu çok iyi geçirdi ve 34 maçta oynayarak takımının UEFA kupasına katılmasında büyük pay sahibi oldu. Bir kez gökmavili formayı giyen 26 yaşındaki oyuncu, Juventus’un da transfer gündemindeydi ancak Şampiyonlar Ligi’nde oynama fırsatı Dossena’yı Liverpool’a götürdü.
Geçtiğimiz haftalarda Dossena yaptığı açıklamada “Liverpool büyük bir takım. Şampiyonlar Ligi’nde oynamak isterim. Liverpool Şampiyonlar Ligi’ni kazanan bir ekip ve çok önemli maçlar oynuyorlar. İngiltere’de Manchester United ile aynı seviyedeler” diye konuşmuştu.
Eski Manchester Unitedlı Paul Parker adı sürekli transfer haberlerinde geçen Cristiano Ronaldo'nun Old Trafford'a dönmek istemediğini, ancak bunu dile getirecek cesarete sahip olmadığını ifade etti. Parker Portekizli oyuncuyu korkaklıkla da suçladı
Cristiano (Ronaldo) Old Trafford'a dönmek istemiyor ve Real Madrid'e gitmeyi planlıyor ancak bunu dile getirebilecek cesarete sahip değil. Yaptığı tek şey Real Madrid'in bu transferi bitirmesini beklemek, kendi arzularını açıklayamıyor. Bence Cristiano bir korkak."
"Manchester United taraftarı Ronaldo konusunda büyük hayal kırıklığı yaşıyor, eğer buraya dönecek olursa uzun sürede kazandığı ancak bir anda sıfırladığı sevgiyi yeniden kazanmaya çalışmak zorunda. İşi çok zor."
Eski Manchester Unitedlı Paul Parker adı sürekli transfer haberlerinde geçen Cristiano Ronaldo hakkında yaptığı açıklamada arzularını dile getiremediğine inandığı Portekizli oyuncuyu korkaklıkla suçladı.
ajansspor
saçma konuşmuş ronaldo daha ne yapsın adam söylüyor doğru düzgün gitmek istiyorum diye...