Yok artık o kadar da değil:D:D Santos'a gidiyor zaten büyük ihtimalle:)
Printable View
Pilavcacık için girişimi varmış Galatasaray'ın sanırım.
#30 Dos Santos :cool:
http://www.galatasaray.org/futbol/fu...haber/6013.php
Pilavcacık:D:D:D'da gelirse tam olur:zuhaha fm tadından yenmez...:D:D
Haldun Üstünel Ntvspor canlı yayınında İngiltere'den gelmeyeceği açıklandı.Hadi be Haldun Kap gel Pavlyuchenko'yu.:D
Pavlyuchenko gelirse inanılmaz olur gerçekten inanılmaz..
Ah ah elimize daha önce para geçseydi kim bilir neler yapacaktık. Neyse önümüze bakalım. İnşallah, Allah belanı versin Dos Santos diye uğurlamayız oyuncuyu. GS tarihindeki Lukunku faciaları son bulacak mı göreceğiz. :)
:) dun burda daha bu haberler yokken for cimbom arkadasimiza da aciklamisdim , artik burdada yazmam bi sorun olmaz , haldun ustunel robinho ,pavluchenko ve benjani ile anlasmis durumda , fakat robinho nun fiyati ayrica rijkaard in istememesi bu transferin olmasini imkansizlastiriyor , pavluchenko ya gelince de o transferdede bonservisde indirim yapilirsa alinicak , benjani yi ise mancini pazzini gelmeden birakmak istemiyor cunku pivot santrofor olarak kullanabilicegi tek oyuncu su anda malum santa cruz 2 ay yok , en olasi transfer yine pavluchenko gozukuyor su anda ama 1 bomba isim daha var haldun ustunel onu getirirsede sasirmam
Yedek kim bekleyecek merak ediyorum :)
Gerçekten hücüm oyuncusu yeteri kadar aldık artık yaa daha fazlasına gerek yok :confused: .
Baros Jo + bi iyi forvet daha gelirse 3 tane super forvet olcak o zaman jo yu sene sonu gödercez heralde yoksa hangisi yedek kalcak :confused:
Bence çok sağlam bi ön libero çok daha faydalı olur . Tamam bu tarz isimler heycanlandırıyo hepimizi ama bu kadar hücümcu ile başarı gelirmi bilmiyorum ...
Pavlyuchenko'yu ben istemiyorum kazmanın teki o adam ya.. boş kaleye atamıyo..
Ortamın geriLmemesi adına mesajLarı siLdim.
Rakip takım taraftarLarı da mesaj yazarken biraz daha dikkatLi oLun. Kendi düşüncenizi beLirtmekte tabi ki özgürsünüz ama bunu beLLi bir öLçü de yapın. Tahrik etmeyin, TahrikLere kapıLmayın.
Eksi sozlukde Haldun Ustunel icin yapilan bir yorum benim cok hosuma gitti paylasayim dedim burda
bitirdiği transferlerden sonra çok sevinmiş olmama rağmen artık yavaş yavaş kıllanmaya başladığım galatasarayımın supersonic yöneticisi. ha neden kıllanyosun birader diye soracak olursanız, football manager oynayanlar bilir, eğer takımınızda görmeyi çok istediğiniz fakat maliyeti nedeniyle mümkün olmayacak bi adamı transfer etmek istyosanız ve fm etiği umrunuzda değilse naaaparsınız, tabi ki add manager deyip bahsi geçen futbolcunun takımının menajeri olursunuz ve bu adamı uygun fiyata, ne uygun fiyatı yahu beleşe, takımınıza kazandırırsınız, şimdi görünen o ki sevgili haldun, önce manchester city e bu numarayı uyguladı, şimdide tottenham a aynı şeyi yapıyor. eğer yarın uyandığımda adı geçen pavlyuchenko yu da transfer etmiş olursa artık şüphelerim malesef gerçeğe dönüşecek.
Yanlız enteresan birşey var, Önce Jo transferi yapılıyor, daha sonra Avrupada oynatmak için başka bir forvet transferi yapılmak isteniyor. En başta avrupaya yönelik adam alıp, birde zayıf karnı ortasahaya adam alsalar daha akıllıca olurdu sanki. Jo, Baros, Nonda(gidebilir, Roman gelebilir) 3 yabancı forvet olduğu düşünülürse çok büyük bir lüks, muhtemelen 2si yedek oturacak....
Nonda ile Kewell yollanirsa 1 forvet daha alabilirler belki.
Kaynak: MilliyetQuote:
İşte Polat'ın kararı
Dos Santos'un gelişi ile yabancı sayısı 9'a çıkan Galatasaray'da kimin gönderileceği merakla beklenirken, Franco da adaylar arasına girdi. Ankaragücü maçında milletvekili Köksal Toptan'a bilgi veren başkan Adnan Polat, Kewell'ın sözleşmesinin askıya alınmasını kabul etmediğini ifade etti.
Trabzon da istiyor Yıldız oyuncu ile görüşmelerin sürdüğünü ve ikna etmeye çalıştıklarını kaydeden Polat, "Franco'ya ciddi teklifler var. Düşündüğümüz ücret verilirse satacağız" dedi. Arjantinliye, yurt içinden Trabzon ve Kayseri'nin yurt dışından ise bir İspanyol kulübün talip olduğu öğrenildi.
Bence de Leo'nun satılması en mantıklısı tamam kötü kaleci değil ama Ufuk'tan da çok çok iyi değil Taffarel ve Mondragon'dan sonra Franco olmuyor kalemize hem Ufuk'la Aykut oynatılırsa boşa yabancı kontejyanı da gitmemiş olur.
En mantıklısı olur.
FB Hooijdonk'tan beri forvet, GS Mondragondan beri kaleci bulamıyor, yada beğenmiyo , ne olacak bu iki takımın hali :D
leo nun gitmesi çok çok düşük bir ihtimal.....
Nonda gitsin..
Leo Franco gitsin.Kaleye Cenk'i ya da Hasagic'i alalım.Eminim daha iyi korurlar kaleyi ondan :D
leo gitsin ufuk ve aykut korurlar kaleyi olmadı sezon sonu sinann'ı yada cenk alırız bu arada opsiyon kesin bizde opsiyon olmazsa rijkard istmezdi rijkard yetiştirmek için istedi kanımca çok güsel oldu çokk ama leo gitsin kewell kalsın bi forwet alırlarsa nonda gitsin:D
Galatasaraylı arkadaşlar ua forumlarında Kewell ve Sevilla hakkında haber varmıdır?
http://www.habervitrini.com/kewell_s...ti-443068.html
Leo Franco kesinlikle gitmeli.Aykut'un ne kadar iyi kaleci olduğunu biliyoruz.Tabi bizim Türk takımlarında bir korku var.Türk kaleciye bir türlü güvenemiyorlar.Bunu başaran tek takımda Fenerbahçe oldu.
bu konuda en cok agzi yanan takim Galatasaray dir gecen sezon S. Ligi ne katilamamazin en buyuk nedeni Aykutdur , Steaua Bukres ilk macinda yedigi 2 golle elenmemize neden oldu , bir takimin s. ligine katilamamisinin bedeli en assa 8-10 m euro dur , bunu unuttmamak lazim , leo franco da bu nedenle alinmistir , kendi gorusum ise soyle 6 yabanci oynatabildiginiz bir ligde kalede 1 yabanci hakkini kullanmak banada sacma geliyor manisadan aldigimiz ufuk bence yeterli bir kaleci sadece biraz sans vermek gerekiyor arka arkaya 2 mac basarili oynarsa GS cok iyi bir kaleci kazanir diye dusunuyorum