Hehe çok espiritüelsin :D
Alex'in koşan halini Milan'da ve Barcelona'da izledik biz zaten geçen sezonlarda :zuhaha
Printable View
Bırakın şu muhabbetleri,Alex koşmuyor ama her sezon 20 gol 20 asist yapıyor,Lincoln ne yapar zaman gösterir
Alex isterse ligde 100 gol atsın.Avrupa'da yine küfretmiyormusunuz adama?Yuhalamıyormusunuz?
Olay bitmiştir.
Alex'in koşan hali zaten Türkiye Ligi'nde oynamaz.
Alex'in koşan halini Türkiye'de bırakmazlar Avrupa'ya gider.Bazı Fenerliler Alex koşmadan bunları yapıyor koşsa neler yapar diyorlar ya.Bende diyorum zaten Alex koşsa Fener'de kalmaz.Yani Alex koşsa FEnerli Alex olmaz.Boşu boşuna koşsa diye sevinmesinler
Valla ben Alex'in koşan halinden koşmayan hallinden yani her halinden memnunum :zuhaha 3 tane defansif adamla oynuyoruz ortasahada onlar koşsun yeter.. Hücumda zaten top sürüyor oyun kuruyor gol atıyor gol pası atıyor serbest atış atıyor daha ne olsun.. Zaten aşkın özetlemiş, bende aynı görüşteyim. Koşsa zaten Barca Alex'le Riquelme arasında kaldığında düşünmeden Alex'i alırdı..
Linderoth koşuyor ama onda da öyle bir teknik yok mesela.. Lincoln'de azar azar her telden var.. Ama bunu çok açık ve net söylüyorum asla Alex kadar veya Alex'ten teknik değil. Tabi bu benim fikrim.. Ha bu Lincoln'ün iyi olmadığı anlamınamı geliyor.. Kesinlikle hayır.. Lincol iyi bir futbolcudur.. Mevkisinin gerektirdiği özelliklere sahiptir..
arkadaslar alex bu koşsa diye bişey yok yani riquelme de koşmyo ama adamın peşnde dünyann kulübü var bu biraz kalite meselesi bence ama ynede alexinde hakkını yemiyorz helal olsn diyorz orası ayrı
BENCE BU KONU KAPANSN ARKADASLAR
Bence de Lincoln daha iyi futbolcudur bu sene yine Alex daha iyi istatistik yapar gol ve asist alanında ama bu bence onun Lincolnden daha iyi olduğu anlamına gelmez
fenerli arkadaslar transferlerimizi biraz kıskanmış oalblir tmam kpatalım zaten lincolnun sitesine sakın gelme diye msj atanlarda fenerliler deil zaten)))))))))))))))))
Bizim her futbolcuya yaptığımıuz şeydir bu.Alex koşsa deriz.Servet hızlı olsa deriz.Ümit Özat orta açabilse deriz.Bilmem şu biraz daha kafa toplarına haki olsa deriz de deriz.
Zaten bu dediklerimiz o futbolcularda mevcut olsa biz o futbolcuları anca sonbaharlarında Türkiye Liglerinde görürüz:)
Peki Alex'in ne yapması gerekiyor..? Mucizeler ilahi güçler filnmı göstermeli?
Riquelme'nin kalitesinden kaynaklanmıyor, Alex'ten tek fazlası sert şut atabilmesi.. Peşinde takımların koşması.. Bonservis bedelinin az olmasından ve gözde bir ülkede oynuyor olmasından kaynaklanıyor.. Alex o takımda olsa oda çok takım koştururdu peşinden..
Alexmi daha iyidir Lincoln mü tartışmasını sonlandırırmısınız..Zaten bu zamana kadar çok tartıştınız,ligin başlamasını bekleyin..Lütfen konuyu saptırmayarak yorumlarınıza devam edin ve aşırı fanatizmden kaçının..
İyi yapıyolar .
bencede artk tartsmayı bırakalm alexin oyun stili ayrı lincolnünki ayrı biri daha mücadeleci daha az gol atyo..digeri daha forvete yakn daha iyi istatistkler yakalyo..ikiside kaliteli oyuncular..ceza almadan bu konu kapansn bence
Galatasaray'ın gündemindeki son isimler kimler? Benim bildiğim yerli transferi bitirmişlerdi,ibre yabancı bir forvete döndü..Belki onu bile yapmazlar,sarıkırmızılı ekip bugün top başı yaptı ve transferin (yapılırsa) takıma alışması için biran önce gerçekleştirilmesi gerekiyor..
Beyler işi fb Beşiktaş muhabbetine döndürmeyin.
Nilmar,Baiano,Saviola birde Rommedahl(Rommedahl gereksiz transfer olur.Sağ tarafta o kadar adam varken)
lima,saviola yada nilmar diyolar bide rommedahl ihtimalide varmş ama transfer yapmasada kadro çok saglam oldu
Hedef savunma
Fransa'nın Paris Saint Germain takımında forma giyen Edouard Cisse'nin Beşiktaş'a transfer edilmesini sağlayan yöneticilerden Celalettin Kolot ve Mario Berk, bugün İstanbul'a döndü.
Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Celalettin Kolot, Cisse'yi renklerine katarak, iyi bir transfer yaptıklarını belirtti.
Bu transferle verdikleri sözü tuttuklarını da vurgulayan Kolot, "Bir tane defansa futbolcu almayı düşünüyoruz. Navarro'dan haber bekliyoruz, ümidi kesmiş değiliz. Diğer isimler de var, ama şu anda isimlerini açıklayamayacağım. Yerli transferimiz yok, yabancı bir oyuncu daha alacağız" dedi.
Celalettin Kolot, Makalele'nin İstanbul'a gelmesiyle ilgili olarak, "Makalele'ye çok ciddi bir şekilde teklifimizi yaptık. 15 gün evvel ilişkimizi kestik. Şu an bizimle alakası yok" ifadelerini kullandı.
Nokta transferler yaptıklarını da belirten siyah beyazlı yönetici, "Çok iyi bir takım oluyoruz. Taraftarlarımız görecek, içlerini ferah tutsunlar" şeklinde konuştu.
Kaynak: DHA
antalyasporda olduğu gibi max. 1 2 gol atar :D
Beyler burası sadece beşiktaş taraftarı için açılmış bir başlık değil olayı sen benim benim bölümüme girip nasıl böyle dersine getirmeyelim herkes konu dışına çıkmadıkça, karşı tarafı tahrik etmedikçe istediği gibi görüşlerini bildirebilir lütfen böyle gereksiz tartışmalara girmeyin!
Benim düşünceme göre bir tek forvete ihtiyacımız var sağ kanatta Sabri rahat oynar...
Beşiktaşın iyi bir sol beke ihtiyacıı var eğer İbo ortasahanın solunda oynayacaksa. Baki ile bu iş yürümez
Volkan Demirel yarın imzalıyor
27 Haziran 2007 Çarşamba
Kalecimiz Volkan Demirel'in sözleşmesi, yarın (28.07.2007 Perşembe) saat 11.00'de Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadımızdaki basın toplantı odasında yenileniyor.
Kamuoyuna duyurulur.
Fenerbahçe Spor Kulübü
aslnda forvette de elimzdekilere güvenebilrz ama yönetm transferde bu kdr açlmşken bi tane de forvet almaları hiç fena olmaz :icon_cool:
Gerçekten Galatasaray nokta transferle yaptı tebrik ederim,bence yeni bir transfer yapmasalar bile,şampiyonluğun en güçlü adaylarından olacaklar..Rommedahl iyi bir sağ açık ama dediğin gibi Aşkın, Galatasaray'da haddinden fazla(biraz abarrttım mı ne) sağ kanat var,diğer bölgelere yapılsa daha iyi olur..Saviola işi biraz sancılı gibi geliyor bana,Nilmar da sanırım sakatmış..