Neresi yanlış?
Printable View
Başlığı baştan oku!
Ezquerro İçi Everton ve Osasuna Kapışıyor.
Ezquerro Osasuna da iyi oynar...
Ezquerro son kullanma tarihid geçti bence 2 3 sene hamlandı klübede
Riquelme gibi oyuncunun satılmak istenmesi ve alıcının çok olmaması garip avrupanın en iyi takımlarından oynayabilecek bir oyunvu aslında ama sorun saha dışında galiba
Yok yahu satmaya çalışıyorlar ya ondan dedim 8m€ civarı bir para versin alsın FB çok faydalı olur... Elinde kalcana satar heralde Villareal....
Normal piyasası kesinlikle 8m€ değil ama istenmeyen adam olunca bu teklif bile kabul edilebilir...
Yani 8m€ ölesine söledim bir rakam...:)
eet işte piyasası o değil ztn ama istenmeyen adam takımda... Villareal in çok lüksü yok satmak için ztn talibide yok görüldüğü gibi...
Mesela R.Mad. alsın bu adamı.Neden alınmıyor.İnter bile istemiyor.:D Anlamakta zorluk çekiyorum.
Başlığı okuyunca o da kim dedim:)
İspanya'da kalsın.Osasuna onun için daha iyi olur:)
Ben de anlayamıyorum.Böyle bir adam istenmeyen adammmış gibi gösteriliyor:)
Biz alalım, Lincoln ile ikisi oynar.. Tek forvet oynarız.. Of be, düşüncesi bile güzel.. (:
Bence Everton'a gitmesi daha iyi olur.
Burak, Riquelme gelsin, forvetsiz oynasak da olur.:p
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Riquelme: "Boca'dan Ayrılıyorum"
Arjantinli oyunkurucu Juan Roman Riquelme sonunda Boca Juniors’ta oynamaya devam etmeyeceğini ve bu Pazartesi günü Villareal’e döneceğini söyledi.
Riquelme, haftalardır süren spekülasyonlardan sıkılmış olacak ki bir basın toplantısı düzenledi ve herşeyi açıklığa kavuşturdu. Arjantinli yıldız, Boca’dan ayrılacağını ve Pazartesi günü Villareal’e döneceğini belirtti.
Villareal’e dönme kararını "Birkaç gün içinde klübüm Villareal ile çalışmalara başlamam gerekiyor. En kısa zamanda kendimi Teknik Direktör Manuel Pellegrini'yle çalışmak için hazır hale getireceğim. Kendisi, sadece oyuncu-hoca ilişkisi içinde olmayı düşündüğüm biri" sözleriyle açıklayan Riquelme, hocasıyla çok samimi bir ilişkisi olmayacağını da ima etmiş oldu.
Her zaman bir Boca taraftarı olduğunu hatırlatan Arjantinli yıldız, "Villareal’de oynadığım dönemde de Boca maçlarını izlerdim. Takım arkadaşlarımdan birinin 10 numarayı giydiğini görünce, sanki o formayı ona ödünç vermişim de, döndüğümde tekrar ben alacakmışım gibi hissederdim" dedi.
Villareal'le olan kontratının 2009 yılında dolacağının altını çizen Riquelme, daha sonra tekrar Boca Juniors'a dönebileceğini, belirterek, Boca camiasına şöyle seslendi.
"Beni takımda tutmak adına elinizden geleni yaptığınız için teşekkür ederim. Ancak bir gerçek var ki, o da 31 Temmuz’dan itibaren Villareal’in oyuncusu olacağım. Kendimi orada göstermem gerekiyor."
Boca'ya hayranlığı gerçekten çok güzel.:)
Hollanda ekibi Ajax, Real Madrid'den Wesley Sneijder için istenen 30 milyon avroyu ödemesini, değilse oyuncunun Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında oynatılacağını bildirdi.
Real Madrid'den başarılı oyuncu için 24 milyon avroluk bir teklif alan Ajax, hafta için Salvia Prag'la Şampiyonlar Ligi ön eleme maçına çıkacak.
Ajax'ın hocası Henk ten Cate konu hakkında, "Real'in acele etmesi gerekiyor, zira Çarşamba günü Wesley'i oynatmak istiyoruz," dedi.
Ajax'ın sportif direktörü Martin van Geel de Ten Cate'nin sözlerini doğruladı ve "24 milyon avroluk bir teklif aldık ama 30 milyon istiyoruz. Oturup bize gelen ilk teklifi kabul edecek halimiz yok," dedi.
"Ohah" diyorum.
forlan,agüero,santana ve perea'nın yarın sabah takıma katılmaları bekleniyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
atletico madrid real madrid'in 20 yaşındaki genç yeteneği javi garcianın transferi için çok ciddi bir şekilde ilgileniyor.daha önceden 3 milyon euro teklif eden atleticonun bu fiyatı 6-7 milyon euro ya kadar çıkarabileceği tahmin ediliyor.oyuncu 20 yaşında 1.84 boyunda ve ön libero oynuyor.
Szabolcs Huszti 24 yasinda. Macaristan milli takiminda oynuyordu. cok yönlu bir oyuncu, sol ayagi müthis. Gecen yil alti gol atmis ve 1-0 biten Bayern macinda galibiyet golünü atti.
Milli takimda suan cezali, galiba
Carlos'un yerine Drenthe
Real Madrid, 14 milyon Euro karşılığında 20 yaşındaki Hollandalı sol bek Royston Drenthe ile 5 senelik sözleşme imzaladı.
http://www.ntvspor.net/Images/17856.jpg
Real Madrid, 11 sezondur Roberto Carlos'a emanet ettiği sol bek için Hollanda U-21 Milli takımı ve Feyenord'da yıldızı parlayan Royston Drenthe'yi getirdi.
Genç sol ayak ile 5 senelik sözleşme imzalayan İspanyol kulüp, bonservis bedeli olarak Feyenord'a 14 milyon Euro ödedi.
2005-06 sezonunda Feyenord'un A takımına yükselen Drenthe, geçtiğimiz sezon 26 maça çıktı. Haziran ayında düzenlenen 2007 Avrupa U-21 Şampiyonası'da giydiği Hollanda formasıyla dikkatleri üzerine çeken genç yıldız adayı, aynı zamanda turnuvanın en değerli oyuncusu seçildi.
Robben'i de kardosuna katmak istediğini ısrarla belirten başkent ekibi, 2007 yaz sezonunda transfere 44 milyon Euro harcadı. Teknik direktörlüğe Schuster'i getiren kulüp, Drenthe'den önce Saviola, Pepe, Metzelder ve Jerzy Dudek'i de kadrosuna katmıştı.
NTVSpor
son 2 yıldır adam akıllı transfer yapıyor real..helal olsun çok iyi transfer
Süper transfer.
Sola Robben'de alınırsa sol taraf çok iyi olacak.
Galaticos'ta hedefler büyük bu sene:)
İşe yarar oyuncu kesinlikle. Marcelo yu da kesmez ortasaha da oynatıldığında.
bu adam yerine Schalkeli Panderi alırdm Duran topta kullanıo...Real için iyi transfer olur inş. Kanat oyuncuları yoktu
javi garcia iyi bir yetenek güzel olur transferi
Real, Robben İçin Bastırıyor
Avrupa basınında geniş yer bulan söylentilere göre Real Madrid, Chelsea’nin genç yeteneği Arjen Robben’i transfer etmek amacıyla yaptığı görüşmeleri hızlandırmaya hazırlanıyor.
Real Madrid, Chelsea'ye Ali-Cengiz oyunu mu oynuyor? Chelsea kulübüne yakın kaynaklardan elde edilen bilgilere göre, takımda mutsuz olduğu bilinen Ballack'ın kapısının Real tarafından çalınması, Robben'in Chelsea'den İspanya şampiyonuna transfer olmasıyla sonuçlanabilir. Zira Ballack'ı kaybetmek istemeyen Jose Mourinho, bu oyuncusunun Real Madrid tarafından taciz edilmesini önlemek amacıyla Arjen Robben'i gözden çıkarabilir.
Geçtiğimiz günlerde yaptığı tüm açıklamalarda Robben’in kesin olarak kulüpte kalacağını belirten Mourinho’nun son konuşmasında "Bu konuda birşey söyleyemem" demesi herkesin kafasında aynı soruyu oluşturdu: 'Acaba Robben Real’e mi gidecek?'
Mourinho, verdiği demeçte, sözkonusu transfer için "31 Ağustos’a kadar herşey olabilir. Yeni insanlar gelebilir, kadromuzdan bazıları gidebilir. Bu konuda pek çok söylentiler var ve kesinlike bunlardan bazıları gerçek. O yüzden bekleyip göreceğiz" diyerek transfer şüphedarlarına yeni teoriler üretme imkanı sağladı
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news...neijder001.jpg
Wesley Sneijder Real Madrid'de
La Liga Şampiyonu Real Madrid'in, Ajax'ın Hollandalı orta saha oyuncusu Wesley Sneijder'le prensipte anlaşmaya vardığı bildirildi.
İspanya'da yayın yapan günlük Marca Gazetesi, La Liga Şampiyonu Real Madrid'in, Hollanda Ligi'nde Ajax forması giyen orta saha oyuncusu Wesley Sneijder'le 25 milyon euroluk bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardığını bildirdi.
Gazete, Real Madrid'in Sneijder'e 5 yıllık sözleşme önerdiğini ve Hollandalı futbolcunun da bu öneriyi prensipte kabul ettiğini aktardı.
Sneijder'in Real Madrid'e transferinin gerçekleşmesi halinde, İspanyol ekibi bu sezon kadrosuna ikinci Hollandalıyı da katmış olacak. Zira, Real Madrid, son olarak Feyenoord'un orta saha oyuncusu Royston Drenthe'yle 5 yıllığına anlaşıldığını duyurmuştu.
Lig TV
süper transfer gerçekten çok iyi demekki robbenden vazgeçildi
İyi adam ama R. Madridde iyi oynamayacak gibime geliyor.
çok para vermişler yaa Robbenide alırlarsa takmın hucum gücü süper olur zaten defansif oyuncuları çok iyi Diarra-Gago-Emerson Baptistada takımda müthiş orta sahası olur
Forvet arkasında oynayabilecek kapasitede bir oyuncu, inşallah sık sık şans bulur, R.Madrid'in boş mevkiini doldurur.
Kaka'nın olmayacağını anlayınca Sneijder'i aldılar.O da iyi bir oyuncu.Forvet arkasında iyi performans gösterir.Ama Riquelme'de alınabilirdi..
Harbi çok uzattı Chelsea.
Riquelme'yi Villarreal satmak istemiyor.
javi garcia yetenekli ama bence gereksiz bir transferden ileri gecemez bu la liga ne zaman baslıyor?
Satmak istemiyor mu? Bir bak bakalım Egemen.:rolleyes:
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=49139