Ridvan ne durumda bilmiyorum ama tamamen iyilesmisse Schuster ona sans verir umarim. Sakatlanmadan guzel oynuyordu
Printable View
Rıdvan bize tam ilaç olur ama bi röportajında ikili mücadelelere girmekten korkuyorum gibi cümleler kurmuştu. Kolay değil, aylarca sakat kaldı. Umarım en kısa zamanda istenilen düzeye ulaşır, herkesin çok şeyler beklediği bir oyuncu. Ayrıca böyle bir dönemde de şansını iyi değerlendirirse, Hilbert in yabancı kontenjanına takılmasından dolayı bolca süre de bulur sağ bekte.
Bence (Ferrari ve Bobo kalirsa) transfere ihtiyac yok, su an kadromuz tam. Belirli bir kalitenin ustunde yerli bir oyuncu kalite acisindan yararli olur, ama Sezer, O.Sam, Hursut, Volkan vs. sadece kadroyu sisirmek olur, hele ki bahsedilen rakamlara karsi. Ben su anki kadrodan memnunum, eldekileri iyi sartlarda gonderelim yeter benim icin.
Bence kanatlar Nihat'a, Hilbert'e, Holosko'ya güvenilip bırakılmamalı. Bu üç adamın ikisi forvet arkası, biri hücumcu bek veya 4-4-2'nin kanat oyuncusu. Holosko yine idare ediyor ama onun dışında Türk bir alternatifin olmasında fayda var. Ama gidip de 3 milyon € ödeyeceksek Ali Kuçik'in üzerinde durmak daha mantıklı.
Ama işte o mevkiye aldığın yerli oyuncu, örneğin yekta dan bahsediliyor, Bobo nun da takımda kalması durumunda, Nihat ı Holosko yu boşa çıkarır. Forma şansı bulamazlar. Çünkü şu an ki sistemde Nihat ancak kanatlarda oynayabilir ya da çok zorlarsan Guti nin yerinde oynayabilir ama haklısın ikisinde de verim alamazsın.
Nihat ın durumu aslında hiç iç açıcı değil. Verilen yüksek kontrat, büyük umutlar, gerçek bir Beşiktaşlı oluşu falan... Birde önü kesilirse daha da kötü olur. Avrupa da attığı golden sonra sağ açıkta Nihat sol da Q7 oynar mı diye düşünürken bu sakatlar sezonunu onun da sakat geçirmesi hiç iyi olmadı. Biraz önce Cumali Bişi nin röportajını okudum, Nihat Abi bizimle çok ilgileniyor, her türlü sorunumuzu dinliyor demiş.
Holosko yine aynı durumda, Bobo kalırsa 3 forvetin ortasında çok zor fırsat bulur. Sözü geçen Yekta falan gelecekse, bunların Ekrem den çok çok iyi olduklarını düşünmüyorum. Sözün özü :) bence kanat oyuncusuna ihtiyacımız yok :) Hamit hariç :D
Demirören dün NTV de Quaresma ya 20 miLyon Euro üzerinde tekLif geLdiğini ama kabuL etmedikLerini söyLedi. Quaresma ve bizim düşüncemiz uzun yıLLar burada beraber oLmak oLduğu için direk redettik dedi.:icon_eek:
Simao Athletico da 2.3 milyon euro alırken, bizde 2.5 alacakmış... Çok yüksek değerler vererek oyuncu getiriliyor, Katar olur muyuz diyenler için paylaşayım dedim... Bonservisine ne kadar verildiğini zaten herkes biliyor.
Yalnız Ersan konusunda belirlenmiş bir fiyatın olmayışına kızmamak elde değil. Kiralarken bir fiyat belirlenmiş olsaydı, kesinlikle şu an istenecek olan değerden çok daha düşük olurdu.
Salliyordur, boyle bir teklif olduguna zerre inanmiyorum acikcasi. Oyuncuyu yuceltmek adina soylemistir. Kanatlarda Simao-Q7-Hilbert-Nihat, yedekte Ismail-Ekrem yeterli olacaktir. Yekta'nin veya Sezer'in bir Nihat veya Hilbert'ten daha fazla katki yapabilecegini sanmam, sadece yerli olmalarindan dolayi bir alternatif olurlar.
Dün akşam başkan ntvspor da Ersan için 5 milyon euro gibi rakamlar gazetelerde yazılıyor, Almeida ya 2 milyon euro verdikten sonra istenen bu rakamlar çok yüksek oluyor dedi, oradan çıkardım bende. Bende 4 milyon euro gibi bir rakam duymuştum gerçi. Umarım öyledir.
Simao ATM'den 4 küsür milyon euro alıyordu.Vergiler düşünce elinde 2.3 kalıyordu.
VaLLa ben YıLdırım Demirörenin Quaresma için geLen tekLif konusunda saLLayacağını sanmıyorum. MiLyonLarca kişi önünde de yaLan söyLeyecek haLi yoktur bence. (Ki kaLdıki Güntekin Onay da 20 miLyon civarında bir tekLif geLdiğini bende biLiyorum dedi, bu adam Beşiktaş ı yakından biLen, tanıyan adam) Buna rağmen Demirören evet doğru ama üzerinde bir rakam diye ısrarLa vurguLadı. Bir ara Manchester United ın Quaresmayı istediği feLan söyLeniyordu, beLki onLardan öyLe bir tekLif geLmiş oLabiLir.
Bence katar vs. tarz ülkelerden gelmiştir.
Arap ülkeleri belki olabilir evet , onun dışında bende yalan söylediklerini düşünüyorum
Bugün ulusal medyada yer alan "Sezer Beşiktaş'ta" haberleri üzerine Beşiktaş Futbol Şube Komitesi yöneticileriyle bir görüşme yaptık.
HABER1903 olarak edindiğimiz bilgiye göre transferin henüz sonuçlanmadığı, tarafların bugün yapması beklenen görüşmenin şuana kadar gerçekleşmediği öğrenildi."
Gelişmeleri sıcağı sıcağına HABER1903 farkıyla takip edebilirsiniz.
- HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden kullanılamaz.
Bugün bazı medya kuruluşlarında "Yekta Beşiktaş'ta " haberlerinin ardından ulaştığımız Kasımpaşaspor'un yetenekli futbolcusu Yekta Kurtuluş, konu ile ilgili HABER1903'e açıklamada bulundu.
Kurtuluş yaptığı açıklamada;
" Az önce antremandan çıktım.Benim böyle birşeyden haberim yok. Kulüp ile anlaşıldıysa bilemem. Fakat bana henüz birşey gelmedi. " diyerek sözlerini tamamladı.
- HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden kullanılamaz.
Sezer için 2 milyon avro + Tabata (1.5 yıl kiralık) karşılığında anlaşıldığı haberi dolaşıyor.
toplam 10 milyon euroya gelmis oluyor ozaman :D saka bir yana iyi olur besiktas icin hem tabatadan kurtulurlar hemde sezeri iyi bir fiyata almis olurlar.
Kiralık kısmını eklemeyi unutmuşum.
Batuhan+Tabata=Sezer de diyebiliriz.
Tabata nın kontratı 1.5 seneye bitiyor mu?
Neyse en azından 1.5 sene yok, Sezer de hayırlı olsun... Guti nin yedeği olacak, yabancı problemi olduğu zaman ve Guti nin dinlendirilmesi gerektiği zamanlarda forma şansı bulacaktır, kendini göstermek için yeterli zaman bulabileceğini düşünüyorum.
Tabata'yı sadece 2 miyon vererek yolluyoruz ve yanına da Sezer'i veriyorlar, bence çok karlı bir anlaşma olmuş. Tabata'nın kontratı 1.5 sene sonra bitiyor.
Yalnız ne haber1903 te ne ntvspor da haber yayınlanmadı :)
"SEZER TRANSERİ ÇIKMAZA GİRDİ"
Bugün ulusal medyada yer alan "Sezer Beşiktaş'ta" haberleri üzerine Sezer Öztürk'ün transfer çalışmalarını takip eden menajeri Ahmet Bulut, HABER1903'e konuştu.
Bulut yaptığı açıklamada;
" Bugün basında çıkan Sezer'in Beşiktaş'ta anlaştığı haberleri kesinlikle yalandır. Şuan için ortada hiçbirşey yok. Son yaptığımız görüşmelerden sonra bu transerin çıkmaza girdiğini söyleyebiliriz. Benim kanımca bu transferin olması oldukça zor. Eskişehirspor Beşiktaş'tan Tabata ve para istiyor. Tabii, Tabata'nın Eskişehirspor'un teklifini kabul edecek mi? bunu bilemiyoruz. Bunun yanında Eskişehirspor'un Beşiktaş'tan talep ettiği para basında çıkan rakamlardan çok daha fazla. Bu şartlardan dolayı Sezer transferi durdu diyebiliriz." diyerek sözlerini tamamladı.
- HABER1903 -
Sezer de eksik olsun bize topcu kalsin ayiptir :)
Onur var Simao var Eksik olsun Sezer:)
Her ne kadar Tabata'dan bizi kurtaracak bir transfer olsa da ben karşıyım. Onur Bayramoğlu çok daha yetenekli bir futbolcu bana göre Sezer'den ayrıca fiziği de ona göre kat be kat üstün. Gereksiz bir transfer olur Onur'un olduğu yerde , madem yerlilere önem veriyoruz. .
Sezer Öztürk; Para + Tabata (1.5 Yıllık kiralık) karşılığında büyük ihtimalle Beşiktaş'ta. Her iki tarafada hayırlı olsun...
Eger Tabata'nin maasini komple Eskisehir karsilayacaksa bizim icin gercekten iyi transfer, onun disinda pek olumlu da degil bence, sonucta Sezer anca kulubeyi isitacak....
Eğer Tabata'nın parası ödenecekse üstüne Batuhandan kalan borç kapatılacaksa bir de üstüne para veriliyorsa, helal olsun EsEs yönetimine.
Kisacasi yine kazik yedik....
Yıldırım Demirören 1 doğru 5 yanlış yapıyo. Nasıl bir anlaşmadır öyle o. Batuhan'ın borçları + Para + Tabata 1,5 yıl kiralık + Tabata'nın maaşı. Eskişehirspor çok karlı anlaşma yaptı.
Ayrıca Tabata'nın sözleşmesi zaten kaç yıllıktı ? 3 değilmi. 1,5 yıl bitrdi geri kalanıda Eskişehir'de tamamlar sonra serbest kalır. 8 milyon € çöpe.
Bence o işte bir yanlışlık var ama hayırlısı.
2 milyon euro dan bahsediliyordu verilecek tüm ücret olarak. Ne diyelim hayırlısı olsun. Her ne kadar lanet etsek de beğenmesek de Tabata Gaziantep te iyi oynayan bir oyuncuydu. Eskişehir bu transferle 1.5 sene sonra biten kontratı da göz önüne alırsak, Tabata nın bonservisini almış gibi olur.
Dün kurcaladığım kadarıyla anladığım şekliyle, Batuhan dan kalan borçlar karşılığında Beşiktaş ın vermesi gereken 2 milyon euro tahsil edilecekti. Yani borçlarını Sezer i vererek kapatmış olacaklar.
Şimdi net bir bilgi yok. Elbet açıklanır o. Ama benim duyduğumda o yönde. :)
20 M €'YU M.CITY TEKLIF ETMIŞ
Kartal’ın Portekizli süperstarı için 20 milyon Euro’yu gözden çıkaran kulübün Manchester City olduğu ortaya çıktı.
HABERTÜRK’ün 26 Aralık’ta duyurduğu “Quaresma için 20milyon Euro’luk bir teklif geldi” haberi Başkan Yıldırım Demirören tarafından doğrulanmıştı. Demirören, “Ancak şu an için kabul etmiyoruz. Quaresma mukavelesini de 2-3 yıl daha uzatmak istiyor” demişti.
HABERTÜRK, Demirören’in ismini vermekten kaçındığı kulübün, Beşiktaş’ın Avrupa Ligi’nde D.Kiev’i elemesi halinde büyük ihtimalle Aris’i eleyerek karşısına dikileceği Manchester City olduğunu ortaya çıkardı. Q7’nin,M.City’in milyarder sahibi Mansour bin Zayed Al Nahyan’ın gözdesi olduğu, teknik direktör Roberto Mancini’nin de istemesi üzerine İngilizler’in menajerler aracılığıyla Quaresma’nın menajeri Jorge Mendes’e teklif götürdüğü öğrenildi.
‘QUERASMA’YI SATMAYIZ’
Rakamın 20 milyon Euro’ya yakın olduğu bildirilirken, başkan Demirören, durumu kendisine ileten Mendes’e “Biz Quaresma’yı satmak için değil oynatmak ve takımda tutmak için aldık. Önümüzdeki sezonun kadrosunu kuruyoruz. Seneye Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyoruz. Bu nedenle uzun yıllar daha Quaresma kalacak. Ancak ilerleyen yıllarda kulübün yararına şartlar oluşursa o zaman satışı düşünebiliriz” diyerek noktayı koydu. Manchester City’nin bu gelişmelerin ardından transferi şimdilik dondurduğu belirtildi. Siyah-Beyazlı tribünlerin sevgilisi haline gelen Quaresma’nın, Rusya’dan Zenit ve Portekiz’den Benfica’nın da takibinde olduğu ifade edildi.
Kaynak: HTSPOR
Çok güvenilir bir kaynak değil ama...