shaw dı herreraydı onları bilmem ama blind olsun di maria olsun falcao olsun bunları bence van gaal kendisi oldu istese rojo yerine adam gibi stoperde alabilirdi
Printable View
Son dönemde izlediğim (bizim lig hariç) en sıkıcı maçtı bugünkü Manchester derbisi. Manu bu yıl toparlanamaz, belki ikinci yarıda kıpırdanırlar biraz ama sonuçta avrupa kupalarına katılmaları zor görünüyor. Bir sürü iyi adam aldılar ama bakıyorum sahada hepsi ayrı bir şey oynuyor. Koordinasyon sıfır. City'de şampiyonluk rehaveti bitmeyecek sanırım. Bu oyunla ligde şampiyonluk, avrupada başarı hayal.
Chelsea zaten 2 kritik maçını da deplasmanda oynadı. Bu yıl rahat şampiyonluk gelir gibi City'de rakip olamaz bu sene o görüntüyü veriyorlar. Arsenal toparladı ama nafile. Liverpool desen bitmiş.
City toparlanmadığı sürece Chelsea banko şampiyon şu an. Ancak City toparlansa bile Chelsea'nin de bozması lazım. Onun dışında yine Chelsea şampiyon. Her türlü şampiyon gibi :D
L'Pool-Chelsea maçı 1-2 devam ediyor.
Daha demin Cahill ceza sahasında Courtois'yı kıskandıracak bir şekilde topu eliyle kurtardı hakem devam ettirdi,rezalet yine devam ediyor.
Liverpool ilk defa bu kadar iyiydi. Hakem berbattı yazık oldu.
Liverpool kötü oynamadı ama karşılarında taş gibi bir takım var, çok rahat şampiyon olacaklar gibi geliyor bana. Liverpool da Sturridge dönmeden düzgün maç kazanamaz, Balotelli ile olmuyor maalesef. Bir de Coutinho geçen seneye göre kötü oynuyor.
Şimdi Tottenham maçı var ve Stoke City 1-0 önde, sorun bende mi yoksa Tottenham mı kötü takım bilmiyorum ama izlediğim maçların çoğunu kaybediyorlar. Geçen sene de aynıydı bu sene de pek bir şey değişmedi. Krkic de güzel gol attı.
Tottenham sezona iyi başladı aslında, fena da top oynamıyorlardı ama ilk rakipleri baya kötüydü yanıltıcı oldu fazlasıyla bi de L'pool'dan 4 yiyince ayarları bozuldu tamamen toparlanamadılar.
tottenhamda forvet ortasaha ve kanata ilk 11 oyuncusu alınması şart ayrıca pochettinoylada olmucak gibi soton un şuanki durumuna bakarsak marifetin onda olmadığını az çok görüyoruz
1 mac ile belli olmaz tabi ama adamdan kalite akiyor arsenalin 19 yasindaki sag beki bellerin
https://vt.tumblr.com/tumblr_ngjopv0xoj1u4ue6v.mp4
Tottenham patlattı Chelsea'yi 5-2 durum :D
Çok keyifli maç oldu. Totnım 5-3 aldı maçı. Diego Costa bir gol attı ama vasattı resmen ne zaman izlesem böyle bu adam. Gol atıyor ama başka hiçbirşey yok bir top sürme top tutma falan hiç yok.
Kane şahane oynadı, neredeyse tüm ikili mücadelelerden galip çıktı özellikle Terry ve Cahill gibi stoperlere karşı bu kadar üstün oynaması takdire şayandı. Açıkçası Real, Bayern gibi takımların bile Chelsea'ye 5 atması beni şaşırtırdı bir de Tottenham yapınca çok ilginç oldu. Mourinho'yu böyle çaresiz görmek her zaman büyük zevk, sene başında Chelsea kesin şampiyon olur demiştim hala şampiyonluk için rn büyük adaylar ama kararımı her an değiştirebilirim.
Diğer taraftan Liverpool 2-0 dan puan kaybetti, Arsenal 2-0 kaybetti ve Manu berabere kaldı. Liverpool maçını izlemedim ama önceki maçlardan farklı olduğunu zannetmiyorum. Arsenal'in artık kan değişikliğine ihtiyacı var, taraftar haklı Wenger gitmeli sabır taşı olsa çatlar daha fazla inat edilmemeli. Manu ise bildiğin İngiltere'nin FB'si olmuş. Saçma sapan bir taktik, uyuz bir futbol ve aldığı paranın yarısı kadar top oynamayan yıldızlar. Manu taraftarı olsam maçları izlerken kafayı yerim bu kadar sinir bozucu bir futbol oynanır, resmen küçük takım gibiler.
Liverpool bitmiş durumda bu sezon.Yapılan transferlerin hepsi iğrenç ötesi,kazık transferler.Özellikle Lambert ve Balotelli iyi girdi yani,hiç iş yapmayan adamlara 26m euro ödendi.
Toure gibi bir kalas varken takımın en önemli stoperi Agger gönderildi,Lovren alındı onun da bir katkısını göremedik.
FM'de bile bu kadar israf yapmıyoruz be biz.Ayıptır,harcanan paralara yazıktır.
Hele şükür Daniel Sturridge döndü,Suarez gibi efsane bir forvetten sonra kimse yerini dolduramazdı ama Lambert ve Balotelli o kadar kötü performans gösterdiler ki Sturridge'in dönüşü çok memnun etti beni.Forvette artık top dağıtabilen,tutabilen,oyuncu çalımlayabilen bir adam olacak.Sturridge ile beraber takımın en iyisi olan Sterling ve kendince çabalayan Markovic kanatları çok daha etkili kullanacaklardır,onun dönüşü en çok Coutinho'ya yarayacak tabi ki de ama oynarsa Lallana'da Coutinho gibi performans gösterecektir,hatta ondan da iyi olacaktır ama Rodgers'ın tercihi tabi ki.
Chelsea şampiyonluğa yaklaşıyor yavaş yavaş puan farkı 7'ye çıktı,Liverpool olamayacağına göre Drogba'nın olduğu Chelsea'nin kazanması benim için sıkıntı değil :D
mourinho hocam be... gelene gecene basiyor affetmiyor
https://twitter.com/demarkesports/st...69985888878592
Hahahah Moreno :zuhaha
Liverpoolumuz Arap sermayesini 2-1 yendi.
Chelsea kazanırsa puan farkı 8 e çıkıyor ve City'nin şampiyonluk umutları yarınlara kalıyor.Tabi ki bizde Şampiyonlar Ligi için önemli bir galibiyet aldık.
Liverpool'u uzun süredir böyle iyi görmemiştim. Kazanıyorlardı ama iyi futbol pek yoktu. Oyuncular genel olarak form tutmuşlar, Coutinho da geçen seneki gibi oynamaya başlayınca takım düzeldi. Şuan 3 tane futbolcu takımın gerisinde kalıyor Lallanha, Markovic ve Lovren. Hepsinin yerine adam var aslında, bu hırsla devam ederlerse 4. olabilirler. Goller efsaneydi bu arada.
Sene başında tahmin ettiğim gibi Chelsea şampiyon oldu. City taraftarları büyük hayal kırıklığı yaşadı bu sene.
James Milner Liverpool'da.
Sağlık durumuna göre değişebilirmiş ama detayını bilmiyorum.
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool, Almanya'nın Hoffenheim takımında forma giyen Brezilyalı forvet Roberto Firmino'yu renklerine bağladı.
Geçen sezon ligde ve Avrupa kupalarında umduğunu bulamayan Liverpool, yeni sezon öncesinde art arda yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendiriyor. "Kırmızılar" son olarak Brezilya Milli Takımı ve Hoffenheim'ın 23 yaşındaki golcü futbolcusu Firmino'yu 29 milyon sterline (Yaklaşık 41 milyon euro) transfer etti.
İngiliz basını, Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL) tarafından düzenlenen ve Şili'nin ev sahipliği yaptığı 2015 Copa America'da mücadele eden futbolcunun Liverpool'un teklifini kabul ettiğini ve beş yıllık sözleşme imzalayacağını kaydetti.
Liverpool, daha önce forvet Danny Ings, kaleci Adam Bogdan, savunma oyuncusu Joe Gomez ve orta sahada forma giyen James Milner'i kadrosuna katmıştı. "Kırmızılar", golcü oyuncu Raheem Sterling için Manchester City'nin yaptığı iki teklifi de reddetmişti.
Alman ekibi Hoffenheim'da 2011 yılından bu yana forma giyen Firmino, çıktığı 153 maçta 49 kez fileleri havalandırdı.
Çok iyi bir transfer
Payet 5 yıllığına West Ham ' da .
https://lh4.googleusercontent.com/pr...w=w498-h295-nc
Everton Deulofeu'nun bonservisini almış.
Manchester City Sterlingi 68 Milyon Euro karşılığında transfer etti . Çok vermişler be
Bizim paramız bol. Liverpool ise parası olunca harcamasını bilmiyor o yüzden pek sorun yok :D
M.United Bastian Schweinsteiger'i almış ancak alcağı ücret doğruysa aylık 1.5M € bu nedir ya şakamı ?