birde owen hargravesi aldılar süper kadro oldu be
hucum hattı
nani---hargraves---anderson---cronaldo
--------rooney-------*****
birde forvete birini alırsa süper olacak
Printable View
birde owen hargravesi aldılar süper kadro oldu be
hucum hattı
nani---hargraves---anderson---cronaldo
--------rooney-------*****
birde forvete birini alırsa süper olacak
inşallah gelmez o şahsiyet bize.bi manu kalmıştı sorun çıkarmadığı zaten
ah nistelrooy ah bak üyelerimiz birtürlü dolduramadı yerini
sheva heralde seneye fazla forma şansı bulamayacak.drogbayla iyi bir ikili olurlar.bayern de yedek kalıyordu hep toni nin de gelmesiyle iyice ipler koptu heralde
ama onlar will i koymayı untmuşlar
Eto'o Liverpool'a değil, taraftarına hayran sanki :)
Gerçekten Liverpool taraftarları muhteşem!
O_o uhuhuuuu bu takımı izlemek için sabırsızlanıyorum! tek eksiğimiz rooney'in yanına torres herhalde... Feci sağlam bi kadro oldu ^^
Paranın sorun olmadığı milyonları hiç çekinmeden veren takımların transfer haberlerini okumak bile güzel. Manchester çok sağlam kadro kuruyor. Abramovic'in fazla para harcamayacağız bu sefer demesine rağmen buna hangi oyuncularla karşılık verecek merak ediyorum.
david villa, torres, tevez veya gökhan ünal:) süper olur oraya
Man. Unt geleceğe yatırım yapmakla iyi davranıyorlar ama gerçekten bir forvet lazım. Bu Torres mi olur, David Villa mı olur bilemem ama :)
Yedek belki ama Chelsea 11 ne uygun deil.Daha kaiteli adamlar lazım Chelsea'ye
Shevchenko gidiyor. Drogba ve Kalou 1 ay yok. Gerçekten ciddi bir eksiklik Chelsea için. Pzarro'nun yanına kimi oynatcak böyle bir zamanda acaba ?
Anelka Man. Unt.'a layık değil bence. Rooney'e ayak uyduramaz.
ManU'dan böyle bir transfer istemiyoruz!
C.ronaldo ilk geldiğinde 18 yaşındaydı.Fabregas Arsenal'de 17 yaşında oynamaya başladı ve gayet iyi oynadılar.Yaşlarının CL'de bir sorun olacağını zannetmiyorum.
Anelka manu'ya çok yakışır bence.
Real Madrid Quaresma´ya teklif yapmis :) Quaresma bütün büyük kulüpler tarafindan izlenen bir isim,kesinlikle bu yaz büyük bir kulübe transfer olacaktir.
Anelka bence Manu´nun alternatif transferi olmali.Öncelikle Torres,Villa,Klose,olmadi Berbatov o da olmadi Anelka :)
Anelka Fransa'nın banko oyuncusu oldu artık, süper de gol attı dün, Man Utd'da rahat oynar, inşallah transfer olur.
Anelka'nın dün attığı gol onun kalitesini bize tekrardan hatırlattı. Anelka'nın formasını taşıyamayacağı kulüp yok. Onu tekrar büyük takımlarda görmek güzel olacaktır.
Tugay'a Müthiş Teklif
30.05.2007 - 08:13:25 |
Kaynak: Milliyet
Haziran'da Almanya'da Brezilya ile oynanacak özel maçla milli takım kariyerine son verecek olan Tugay Kerimoğlu'na, forma giydiği İngiltere'nin Blackburn Rovers takımından müthiş bir teklif geldi
36 yaşındaki yıldız futbolcuyla sezon bitmeden gelecek yıl için bir yıllık daha sözleşme imzalayan İngiliz kulübünün, Tugay'ı gelecek yıllarda da bırakmaya niyetli olmadığı ve tecrübeli oyuncuya menajer - oyuncu olarak görev yapması için teklif götürdükleri öğrenildi.
Tugay'ın kendisine iletilen bu teklifle büyük onur duyduğu ve kabul ettiği bildirilirken, önceki gün milli takım kampını ziyeret eden yıldız oyuncu, futbolda jubile yapma gibi bir düşünceyi hiçbir zaman benimsemediğini ve futbolu bıraktıktan sonra da Türkiye'ye dönmeyeceğini açıkladı.
Jübileye sıcak bakmıyor
Tecrübeli oyuncu, "Jübile olayına pek sıcak bakmıyorum. Örneğin, jübile yapılacaksa ve buradan elde edilecek gelirin eğitime kullanılması halinde bunu seve seve yaparım" ifadelerini kullandı.
Tugay, "Galatasaray'a dönme gibi bir şey söz konusu olamaz. İngiltere'de mutluyum ve orada yaşamaya devam edeceğim. Hayatımda hiçbir zaman keşke şunu yapsaydım ya da keşke yapmasaydım gibi bir düşüncem olmadı. Zaten öyle yapıyorsanız hata yapmışsınız demektir. Yıllardır kafam rahat olarak huzur içinde yurt dışında oynuyorum" dedi.
Ben bu açıklamalara bayıldım ya. Futbolda benim için en büyük tat, bir Türk'ün ingilterede Menajer olmasıdır. Gerçekten süper olur bu. Tugay bizi çok çok iyi bir şekilde temsil ediyor. İnşallah devam eder böyle, Allah yardımcısı olsun. Artık diğer oyuncularımız da Türkiye ligine çakılıp kalmasınlar.
chelsea klübünün anahtarınıda verse milan vermez kakayı
Tugay inş. kendini geliştirir ve ileride çok iyi menajer olur
keşke avrupada daha fazla TUGAYımız olsa
http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/...0603123036.jpg
İngiltere'nin Sun gazetesinin haberine göre,Chelsea kulübünün bu transfer için 15 Milyon Pound'u gözden çıkardığını belirtti .Haberde ayrıca Moutinho ile Manchester United'ın da ilgilendiği iddia edildi.
Moutinho'nun Avrupa Şampiyonasın'da iyi bir performans göstermesi halinde Abramovich'in 15 Milyon Pound'luk teklifi, 20 Milyon Pound'a çıkaracağı iddia edildi.
MARATON.COM.TR/KANSU ÜNYAY
MOUTİNHO'NUN ATTIĞI GÜZEL GOLÜN VİDEOSU
http://www.dailymotion.com/video/xa6...gnifique_sport
Gol Neredeyse Nani'nin :D Moutinho Gitmez inşallah.. Oynatmazlar orada Lampard, Ballack , Mikel , Joe Cole..
Fmde iyi oynuyor ama gerçekte hiç izlemedim
Sıktın artık chelsky. Herkese teklif yapıp fiyat yükseltiyo
Fm de gerçekten de iyi oynuor gerçek hayatta da biraz izlemiştim ..
Anelka nın kariyerinde R.Madrid ,Arsenal gibi takımlar var yine bir dev umarım bu sefer kalıcı olur....
Anelka büyük bir takıma gitse bile o takımda kesinlikle huzursuzluk çıkartır
Bence Manu Anelka´ya değil Anelka Manu´ya Talip olmuştur.;)
Ramos 2.Sevilla'sını White Hart Lane'de kuracak gibi anlaşılan.. 1-2 yıl içinde Avrupa'da Tottenham rüzgarı esecek gibi ..
Fazla abartıldığını düşünüyorum..