Sterlingi severim ama 68 milyon etmez, şuana kadar ne başardı ki bu parayı hak etti.
Printable View
Sterlingi severim ama 68 milyon etmez, şuana kadar ne başardı ki bu parayı hak etti.
Liverpool'u anlamıyorum. Sterling'i bu paraya satmak büyük şans, geçen sene Suarez'i de iyi paraya sattık. Peki yerine neden çer çöp alıyoruz? Yahu kimse Liverpool eski cazibesini kaybetti demesin. Sen oyuncuları kupa kazanacağına ikna edersen hepsi koşarak gelir 10 sene önce Manchester City şimdiki yerinden ne kadar aşağıdaydı? 40küsür milyona Firmino'yu alıyosun, Balotelli'yi, Aspas'ı daha sayabileceğim bir sürü gereksiz veya fazla maliyetli adamı alıyorsun. Bir tane star ikna etmek bu kadar zor mu?
Marco Reus'u almaya çalış, Cavani'nin aklını çelmeyi dene, ibrahimovic'e gel bir de premier lig havası al de. Ne bileyim para kazanan parası olan bir takım Liverpool ama bizleri kahretmeyi seçiyor.
http://i.imgur.com/7klcbjy.png
Clyne için fiyat tamam da Firmino tam kazık oldu,Milner'da güzel transfer,diğerlerini tanımıyorum,tanısam da izlemedim hiç.
45 milyon euro'ya Benteke. vay arkadaş küfür istiyor resmen adamlar.
Zenginin Kesesi Fakirin Çenesini Yorar Diye Boşa Dememişler :)
Sterling'i o fiyata sat 45'e Benteke'yi al,Suarez'i o fiyata sat 20 milyona Balotelli'yi al,kim yönetiyor bu Liverpool'u delireceğim.
çok fazla para yaaa kafası guzel bunların baskanının
Enes Ünal 2 yıllığına Genk'e kiralandı.
Dünyanın en iyi ligi başladı ama buraya hiç post atılmamış :icon_eek: Tuttuğum takım City 3'te 3'le lige başladı. Transferler bu sene geçen senelere göre daha iyi ve nokta atışı bence. Stoperin feriştahı Otamendi'yi aldık. Geçen seneye kadar zerre değer görmeyen ama benim çok beğendiğim bu Arjantinli bizde Kompany ile müthiş tandem olucaktır. Sterling çok iyi başladı ve böyle gidecektir. Çok başarılı bir hamle o da çok büyük güç kattığına inanıyorum. Ayrıca De Bruyne için ne gerekiyorsa verilip alınmalı şuan pozisyonun en iyi 2-3 elemanından biri bence. Bu sene geçen yıl kaptırdığımız şampiyonluğu alacağımıza inancım tam.
Yeni anket bile yok bu site ölmüş yahu.
Manchester United, Eric Bailly ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Bonservisi 30 milyon pound.
https://pbs.twimg.com/media/CkbV_WoWgAAzLSy.jpg