Aman Aygün sen anlatma koçum ben o zaman sesi -25'e alırım valla :n: şaka bi yana gel senle birlikte anlatalım maçı İlker'e kaç veriyorlarsa bize 20 katı versinler :n:
Printable View
Bu maçı Barça alacak. 2-0.
Messi'ye Krkiç dedi son nokta budur.
Bu dakkadan sonra İnter bence Final'de :) Ama belli olmaz bakarız 2-0 :n:
Yahu takılınca da insan takılıyor. Şimdi İlker Yasin diyor ki : Barça İtalya'da ceza sahasına daha rahat girdi daha net pozisyonlar buldu. Tabi bulcak. İnter evinde avantaj yakalamak istiyordu. İnter 11 kişi iken bile avantajını korumak için çıktı sahaya. Barça'nın pozisyon bulmakta zorlanması gayet normal. Ama İlker Yasin'e göre bunun sebebi oyuncuların formsuzluğu :))
Top kornere attı kim dersin Eto'o :D
Messi'ye kolay durdurulan futbolcu diyor :D Adam kaç kişiyi birden çalımlıyo geçiyo :D
Hala İniesta'yı anlatıyo :D
Oha Krkiç kaçar mı o. Yıktın Barça'nın hayallerini.
Bojan çok önemli bir pozisyondan yararlanamadı bu dakikadan sonra maç 2-0 olursa bu Barça takım değildir yani başka bir şeydir :n:
Bu bir. İki de geliyor.
Of of of Pique. O nasıl bir soğukkanlılık nasıl bir hareket muhteşemsin be..
Helal olsun hakem. Ofsayttan gol geldi.
Pique'ye bak :D Son dakikalar müthiş geçecek :) Ofsayt var gibi ama güzel fake attı :D
Pique çok güzel bir gol attı bence..Valla açtım şöm ağzımı şimdi 2-0 olacak gibi..
İlker Yasin Pique'nin dönüşü için bu dönüşü iyi diyor gayet normalmiş gibi. Ne iyisi. Adam savunmacı. Bu dönüşü olağanüstü.
Pique güzel attı ama ben ofsayt diye gördüm Pique'nin pozisyonunu
Pique ofsaytti..
Gol geliyorum diyor. Gol gelecek. Xavi elini taşın altına koymaya başladı.
Hakem art niyetli olsaydı kesin verirdi penaltıyı. Art niyetli değilmiş sanırım.
Penaltı verilmedi bence. Ama gol geliyor. Herkes emin.
Aaaaah golü vermedi hakem. Goldü yahu :D
Oha koluna vurmadı bile diyor İlker Yasin :D
Eliyle aldı topu nasıl gol yaw doğru karar:)
İY: Kol önde, yandada değil, vurdu.
İY: Bence koluna vurmadı :D
Tiryakinim İlker Yasin :D
Hey gidi Barça Heyy.. Gitti CL... Ezeli rakibinin sahasında Final oynama şansın kalmadı artık.
Pique'nin attığı golü kim atmış olursa olsun muhteşem bir gol ama bir stoperin bu golü atması inanılmaz.
İlker Yasin bugün Xavi'yi Iniesta yapmaya taktı. Bir ara Fenerbahçe maçlarında Selçuk'a Tuncay derdi. (Ne tip bir benzerlik varsa?) İlker Yasin'in Selçuk'a Tuncay dediği dönemde Tuncay İngiltere'deydi.
Son şans..
Ve İnter finalde :)