Can Maxim müthiş bir yeteneğe sahip. Mersin'de inşAllah kendini gösterirde, tekrar döner takıma.
Printable View
Can Maxim müthiş bir yeteneğe sahip. Mersin'de inşAllah kendini gösterirde, tekrar döner takıma.
Beşiktaş Mehmet Yağmur,Dudley ve Can Akın ile Anlaşma İmzaladı
Caner Ercan için ise Beşiktaş'tan sonra Telekom ve Karşıyaka isimleri de kulislerde dolaşmaya başladı.Oyuncunun ne karar vereceği merak konusu
Alper Özcan Erdemir'de
Erdemir Ereğli geçtiğimiz sezona Oyak Renault'da başlayıp sezonu Hacettepe'de bitiren Cevat Alper Özcan için kulübü Hacettepe ile anlaştı.
Cevat Alper Özcan Kolej orijinli ve oyun kurucu oynuyor.1989 doğumlu Alper 1.88 boyunda.Geçen sezon Hacettepe Üniversitesi ile 16 maça çıkıp 13.4 dakika,2.8 sayı,2.1 ribaund,1.1 top çalma ve 0.8 asist ortalaması yakaladı.Alınan bilgilere göre Erdemir antrenörü Ahmet Çakı Alper'i yedek oyun kurucu olarak düşünüyor.
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...prY4JxScMZCpwm
Solobasket
Hüseyin Beşok Hacettepe'de
http://www.haber1903.com/images/habe...1309869905.jpg
Beko Basketbol Ligi'nin yeni takımlarından Hacettepe Üniversitesi, tecrübeli pivot Hüseyin Beşok'la resmi sözleşme imzaladı.
Hüseyin Beşok Hacettepe Üniversitesi'nde Beko Basketbol Ligi'nin yeni takımı Hacettepe Üniversitesi, daha önce prensipte anlaşma sağladığı Hüseyin Beşok ile sözleşme imzaladı.
Hacettepe Üniversitesi Genel Menajeri Mutlu Hayran, transferle ilgili olarak yaptığı açıklamada, ''Bu transferde teknik menajerimiz Cem Kulaksız'ın katkısı çok büyük oldu. Sadece oyunuyla değil, kişiliği ile de takımımıza çok önemli katkı sağlayacak bir oyuncuyu kadromuza dahil ettik. Kendisi de her bakımdan disiplinli ve organize bir kulübün oyuncusu olmanın rahatlığını ve keyfini yaşayacaktır. Ligdeki bu ilk sezonumuzun, Hüseyin ile uzun yıllar sürecek bir birlikteliğin başlangıcı olduğuna inanıyorum'' diye konuştu.
Hüseyin Beşok, kariyerinde, Türkiye lig ve kupa şampiyonlukları yanında, Koraç Kupası şampiyonluğu, İsrail ve Fransa lig şampiyonlukları, Avrupa ikinciliği ile yurt içi ve yurt dışında çok sayıda lig ve kupa finallerine imza atmıştı.
Haber1903
@ismailsenol: Doğan Hakyemez ve başkan Yıldırım Demirören bugün görüştü. Yönetim Kurulu onayı sonrasında BJK erkek takımı menajeri olarak göreve başlıyor.
salsabasket: Stanko Barać: Bir sorun çıkmazsa Efes ile sözleşme imzalayacağım. Görüşmeler biraz uzun sürdü.
salsabasket: Stanko Barać: Dün akşam itibariyle Efes ile anlaştım. İstanbul’a gidip sağlık kontrollerinden geçeceğim.
[YOUTUBE="3L4daRCeQjk"]3L4daRCeQjk[/YOUTUBE]
Barış Güney Aliağa İle Devam Ediyor
Fenerbahçe altyapısından yetiştikten sonra Beşiktaş,Darüşşafaka,Kepez Belediye'de oynayıp geçen sezon ise Aliağa Belediye'ye geçiş yapan Barış Güney sözleşmesini yeniledi.
Barış Güney 1.95 boyunda ve oyun kurucu oynuyor.Geçen sezon 26.2 dakika,6.1 sayı,3.2 asist,1.0 top çalma ve 2.5 ribaund ortalaması ile oynadı.
DeAngelo Casto Anlatya'da
http://www.eurobasket.com/AcPhotos_P...rdon_Jamon.jpg
Antalya'dan bir transfer daha!
http://www.turkbasket.com/sayfa/imag...cob_pullen.jpg
BEKO basketbol ligi ekiplerinden Antalya BŞB kadrosuna takviye yapmayı sürdürüyor. Washignton State üniversitesi'nden DeAngelo Casto'yu kadrosuna katan Antalya, şimdi de Kansas State üniversitesi'nden Jacob Pullen ile anlaşmaya vardı. Kansas State Wildcats'in en skorer oyuncusu olan Jacob Pullen 1 ve 2 numaralı pozisyonda oynuyor.
Geçen sezon 31 maçta oynayan ve de tamamında ilk beşte sahaya çıkan (ort 32.6 dak), Pullen, 20.2 sayı, 3.7 asist, 2.9 ribaunt, 1.6 top çalma, % 42.6 şut, % 77.3 serbest atış ortalama ile mücadele etti.
TURKBASKET HABER MERKEZİ
Kafkaf'ın gündemi Chatman!
http://www.turkbasket.com/sayfa/imag...rechatman1.jpg
Furkan Aldemir'i Galatasaraya kaptıran ancak sonrasında Goran Ikonic ve Raymar Morgan'ı transfer eden Pınar Karşıyakai, Avrupa'da da ses getirmek için kadrosunu genişletmeyi düşünüyor.
Oyun kurucu arayan Yeşil-Kırmızılıar, Beşiktaş'da forma giyen Mire Chatman ile ilgileniyor. David Holston ile de yola devam etme ihtimali bulunan Pınar Karşıyaka, Chatman'dan gelecek cevabı bekliyor. İlkan Karaman 'ı da kadroya katan Pınar Karşıyaka, Emre Bayav ile de büyük ölçüde sözleşme yenileyecek.
TURKBASKET HABER MERKEZİ
Timuçin Meriç kaldı!
http://www.turkbasket.com/sayfa/imag...omkenar123.jpg
Türk Telekom'da Antrenör Timuçin Meriç 2011-2012 sezonunda da takımının başında görev alacak. Meriç, Türk Telekom yöneticilerinden Dr. Sinan Binbir ile bir araya gelerek, yeni sezon hakkında bilgi verdi. Oyuncu kadrosunda geniş çaplı değişikliğe giden Telekom, geçen sezonda takımda mücadele eden Ceyhun Altay, Can Uğur Öğüt, Gökhan Karabıyık ve Orhan Hacıyeva'yı kadrosunda tutarken, Genç Telekom'dan Barış Gökalp'i de A Takım’a dahil etti. Teknik kadrosunda da değişikliğe giden Türk Telekom'da, yardımcı antrenör Gazi Onat ile devam ederken, ekibe katılan diğer isimde geçtiğimiz sezonu Trabzonspor'da geçiren Doruk Güneş oldu.
Türk Telekom'da takımın başında aileden bir ismin olmasından yönetim olarak memnunluk duyduklarını belirten Yönetim Kurulu üyesi Dr. Sinan Binbir,
"Gelecek sezonda da aynı hedefler ile yolumuza ailemizden gelen antrenörümüz ile devam ediyoruz. Ankara seyircisine keyifli maçlar seyrettirmek için gerekli transferleri gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Yönetim olarak bu sezonda da takımımıza gereken tüm desteği vermeye devam ediyoruz. İyi bir takım oluşturmak için titiz bir çalışma sürdürerek hedeflerimize ulaşmak için çabalıyoruz. Yeni sezonda yönetimimiz adına tüm ekibimize ve sporcularımıza başarılar diliyorum" diye konuştu.
Antrenör Timuçin Meriç ise yeni sezonda da Türk Telekom için ter dökmenin heyecan verici olduğunu belirterek, gelecek sezon hakkında şu yorumlarda bulundu:"Bana güvenen yönetimimize yakışan bir şekilde sahada mücadele edecek bir takım kurmak için çabalıyoruz. Bu sezon ekibimle seçtiğim oyuncularla bir kadro oluşturmanın avantajını kullanmak istiyorum. Bu kadroyla Ankara seyircisine özlenen Türk Telekom'u seyrettireceğimize inanıyorum. İlk etapta irtibatta olduğumuz yerli oyuncu transferlerini bitirmek üzereyiz. Yabancı oyuncu transferleri için de titizlikle çalışıyoruz. Yeni sezon için çalışmalarımıza Ağustos ayının ortalarında başlayacağız. Lige en iyi şekilde hazırlamayı hedefliyoruz."
Charles Smith Beşiktaş'ta!
http://www.turkbasket.com/sayfa/imag...arlessmith.jpg
Yeni sezon için kadrosunu oluşturmayı sürdüren Beşiktaş Cola Turka, Efes Pilsen'in eski oyuncusı Charles Smith ile anlaşmaya vardı. Efes Pilsen'den ayrıldıktan sonra geçen sezon İtalya'nın Lottomatica Roma takımında oynayan ABD'li guard Charles Smith, ligde 11.0 sayı, 3.4 asist, Euroleague'de ise 6.4 sayı, 1.8 top çalma ortalama ile oynamıştı.
New Mexico çıkışlı olan ve de 1997'de Miami Heat tarafından draft edilen Charles Smith, Avrupa kariyerine başlamadan önce LA Clippers, San Antonio Spurs, Portland Trail Blazers ve Denver Nuggets'da mücadele etti. Scavolini ve Real Madrid'de de oynayan Charles Smith 2008'den 2010'a kadar Efes Pilsen kadrosunda yeraldı. Beşiktaş'ta coach Ergin Ataman, eski oyuncusunu Beşiktaş'a kazandırmış oldu.
TURKBASKET HABER MERKEZİ
2 NBA yıldızının peşindeyiz biri Zaza Pachulia diğer NBA yıldızı ise 2011 NBA All-Star maçında forma giyen Birleşik Amerikalı bir basketbolcu.
Joe Johson diyorLar diğer isim için.
Antalya BŞB Oyun Kurucusunu Buldu:Jacob Pullen
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...tVbMHBziJVD3hl
Dün gece DeAngelo Casto haberini verdiğimiz Antalya BŞB bugünde Jacob Pullen ile anlaştı.
Jacob Pullen Kansas mezunu ve oyun kurucu oynuyor.Geçen sezonu NCAA'de 20.2 sayı – 2.9 ribaund – 3.7 asist – 1.6 top çalma ortalamaları ile kapattı.1988 doğumlu oyuncu NCAA'in en iyi savunmacıları arasında gösteriliyordu.Bu sezon NCAA Big-12 en iyi savunma beşine ve US Basket sitesi'nin NCAA en iyi 3. beşine seçildi.Ağağıda oyuncu ile ilgili bir de video ekli.
Antalya BŞB antrenörü Serdar Apaydın genç ve gelecek vaad eden oyuncular almaya devam ediyor.Pullen takımın direksiyonunda ki isim olacak.Gökper Gen'de onu yedekleyecektir.Orta sıraları hedefleyen ekipler için önemli bir rotasyon oldular.
Solobasket
Ntvspor son dakika:
"Beşiktaş New Jersey Nets'den Deron Williams ile prensip anlaşmasına vardı."
Yok artık :n:
Gelirse gerçekten harika bir transfer.
Gelmez. :D
Gelmez di mi lan ? :( :zuhaha
Abi adaşı filan olmasın. :D
Bizde howard ı alırız abi sorun yok :D
Zaza Pachulia umarım gelir, Türk statüsünde oynayacağı için süper olur bizim açımızdan. Deron Williams ve Charles Smith de yabancı olarak bundan iyisi olamaz dedirtecek transferler. Hele ki Deron Williams. Bu haberi arkadaşa söylediğimde yok artık LeBron James diye cevap verdi bana. :D
Deron Williams ha.Zor.Getirmek değil lisans almak:D FİBA kontratı olan oyuncuların avrupada oynamasını istemiyor.Hayırlısı.
ismailsenol: ESPN'den Marc Stein, ki kendisi güvenilir bir kaynaktır, Deron Williams'ın lokavt devam ederse Beşiktaş'ta oynamak istediğini açıkladı.
NBATrKy: Fenerbahçe Ülker Şube Koordinatörü Aydın Örs doping testi pozitif çıkan James Gist'ten vazgeçtiklerini açıkladı.
Besiktas neden boyle bir politika izliyor anlam veremiyorum. Cok kotu politika izliyorlar gercekten. D-Will ve Zaza gelse de Aralik'ta donecekler tam sezon oynayamayacklar.
yarım sezon oynayabilecek bi adama 5-6 milyon dolar verilecek. Akıl kârı değil.
ESPN: "Deron Williams, Beşiktaş ile bir yıllık kontrat imzaladı."
Deron Williams aylık 200Bin$ alacakmış, lokavt bitince geri dönecekmiş.
Yok artik. Besiktas'ta oyuncular parasini almak icin kan agliyor. Bu sene Universiteler Arasi Sampiyona'da YTU'nun maclarina gittim arkadasim oynadigi icin, Serhat Cetin de o takimda ayni zamanda. Adam "Yabancilar parasini tikir tikir aliyor, bize gelince 6 ay sonra anca aliyoruz. Opup basimiza koyuyoruz." dedi direkt. Bana taaa o zamanlardan beni ve Cuneyt abi'yi tutmazlar takimda bu para mevzusundan dedi. O ikisi ve bir oyuncu daha simdi gunde 3 idman yapiyor para almak icin. Derron Williams inanilmaz bir oyuncu ama bu para nedir allah askina. Adam 6 ay oynayacak yuksek ihtimalle, 1.2 M $ alacak misler gibi donecek ulkesine. Besiktas yanlis yolda. Akli burada olmayan adamla basari gelmez. Avrupa pazarina hic hakim degiller, yazik oluyor.
@erginataman: Arkadaslar cok az kaldi dunyanin en iyi basketbolcularindan birini turk gencleri ile bulusturacagiz insallah.
@ismailsenol: Ergin Ataman NY Times'a konuştu: "Kobe eğer D-Will ile oynamak isterse onunla da görüşürüz." http://goo.gl/RTjAX
Gelsin gelsin hepsi gelsin muthis isimler ama basari gelmez. Ha Besiktas'in amaci yildizlari getirip sadece seyir zevkini arttirmaksa bunu muthis basaracaklar ama gelecek seneler subeyi kapatma karari alirlarsa hic sasirmam bu gelismeler uzerine. T-Mac Galatasaray'a yazildiginda da demistim ayni seyi, gelirse iyi hos super isim ama takimdaki dengeleri altust eder baltalar takimi. Neyse amma konustum hayirli ugurlu olsun :)