Bo maçın adamı valla bu ligin Tony Parker'ı. :D Cenk reis üçlüklere başladı 2-3 tane daha sokarsa tamamdır. :D
Printable View
Bo maçın adamı valla bu ligin Tony Parker'ı. :D Cenk reis üçlüklere başladı 2-3 tane daha sokarsa tamamdır. :D
Yuh artık Bo'nun pozisyonuna nasıl faul vermedi yahu.Adam bildigin tokadı atıyor koluna.Obradovic teknigi yedi ama haklı cıldırmamak elde degil.
2. maçta Marko'ya yapılan unutulur demi hemen neyse..
Sahaya yabancı madde atan Galatasaray'lı değil, olamaz.
Obradovic de bugün abarttı her pozisyona itiraz ediyor, sonuncusunda haklı tamam da 32-20'ydi skor hakem son kez uyarıyorum dedi, adam umursamadı bile.
Bizim hakemlerimiz berbat valla çok baskı altında kalıyorlar ev sahiplerini kollamada üstlerine yok.
obra nedense dokunulmaz bir koc. sanirim duyulan saygidan. euroligde de kolay kolay teknik calinmiyor ona. adam kontrolden cikiyor kaybettigi zamanlarda, cok hirsli.
mac bitse de biz de isimize baksak, cok uzadi.
obra hakemlerle ozel gorusuyor icerde :n:
Cünkü dogru bir karara itiraz ediyorsa kendi oyuncusunu durdurmaya calısmasıyla filan o saygıyı kazandı hakemlerin gözünde.Ama daha sakin olması lazım.İc saha maçı olsa teknik faul seyirciyi takımı atesleyebilir ama deplasmanda tamamen aleyhine birşey.Mesela ''hadi bana da teknik ver'' hareketi yaptı ilk yarıda cok gereksizdi.
Ne güzel öndeydik, ritm bulmuştuk ya. Çok gereksiz yere durdu, bırak hakemi falan takımı destekle işte.
Obradoviç niye diskalifiye oldu? Ne biçim yayın bu arkadaş hiç bir şey anlaşılmıyor.
obra atildi deniyor, oyleyse eger mac bitti zaten.
4 tane de serbest atis :n:
Obra atılmış. Serbest atış attı 2 takım da.
bo vs arroyo macina dondu, bo 20-21 arroyo :D
Yalnız bo sırf pota altından attı hiç şutla atmışlığı yoktur. :zuhaha
Cuma günü kazanan sampiyon olur.
ah be obra, sunu yapmasan simdi mac kafakafayaydi. ofke kendine zarar, cocuk gibi azarliyor hakemleri :D
@fearless
aynen oyle, sayi liderleri diye oyle dedim. yoksa arroyo sut duellosunda her turlu kazanir :n:
Bir kere bile geriye düşmediğimize göre çok net hak ettik diyebiliriz herhalde. Bir sonraki maç çok kritik, oradan bir sürpriz galibiyet çıkarmak şart çünkü son maça kalırsa şampiyonluk imkansız gibi bir şey olur.
Tebrikler Aslanlar'a. Şimdi kritik bir maç var önümüzde. Bence kader maçı. Alırsak şampiyon oluruz alamazsak FB şampiyon olur diyorum çünkü 7. maçı kazanmamızı çok zor görüyorum.
GS hakketti ve kazandı bugün çok kötüydük, özellikle savunma taktiğini değiştirmenin mantığını çözemedim ben. Hakemler çok taraflıydı, 2. maçı kazandıktan sonra bir şey dememiştim ama orada da bizim aleyhimize çok saçma kararlar vermişlerdi. Ama maç sonunda GS aleyhine çıkınca olay olmuştu. Bu maçta da bizim her hücumumuzda topsuz alanda oyuncularımız dayak yedi, üstüne çalınmayan 2-3 tane basket faul var. Ergin Ataman istediğini aldı, hakemleri de arkana aldın mı Abdi İpekçi'de yenilmezsin tabi. Obradovic sonuna kadar haklıydı, maç zaten gitmişti ve artık çıldırdı, o pozisyon artık iplerin koptuğu pozisyondu.
Şu 2 maçtan birini kazanmalıydık olmadı, Galatasaray'ı tebrik ediyorum 2-2'ye getirdiler ve önleri açık bence.
evsahibi olmanin avantajini cok iyi kullaniyor gs. fb de direnc gosterdi ama kazanabilecek noktaya hic cikamadi. evindeki maclari kazan sampiyon ol, sifre bu kadar basit. evinde kaybetme luksun yok. 3-2 yapabilirsek 6. mac cok gergin gecer.
bu arada kenan sipahiyi bile arar olduk. oyun kurucusuz oynuyoruz, buna ragmen sampiyonlugun en buyuk favorisi fb. bi de adam gibi bi oyun kurucusu olsaymis ne olurdu kimbilir :D
Obradovic bir sonraki maçta yok deniyor bu doğru mu yoksa twitter goygoyu mu?
TFF yonetimi devraldiysa dogrudur. ben basketbolda oyle bir kural duymadim :D
biz gordon , jawai sakat olmasa diyomuyuz :icon_cool: (ikisinin yerine oynayan oyuncuda çeyrekleri kadar bile katkı veremiyo özellikle hairston)
SPORX.COM @sporx 7 dk.
Zeljko Obradovic, Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Liv Hospital arasında oynanacak serinin 5 .maçında benchte yer alamayacak.
fbde de vidmar sakat, oyun kurucu zaten hic olmadi. ama benim yakindigim nokta eksiklerin coklugu azligi degil. zaten olmayan bir pozisyon. kor topal gidiyoruz bu sezon. oyun kurucusuz takim mi olur :n:
obra 2 teknik faul verildigi icin diskalifiye edildi diye biliyorum ama bundan dolayi mac cezasi alindigini hic duymadim. bakmak lazim kurallar ne diyor diye. sporx haberlerine guvenmem sahsen.
Her maçın içinde hatalı karar oluyor, 2. maçta direk skoru ve maçın kaderini etkiledi bu, o yüzden tepki verildi.
Senin bahsettiklerin doğru, baskı altına alınma olayı da kısmen doğru da bugün maç başladı Obradovic neredeyse hava atışına itiraz edecek gibiydi. Hiçbir karardan memnun olmadı. Ergin Ataman hakemleri arkasına almak istiyorsa Obradovic de tribünleri tahrik edip seyircisiz oynatmaya çalışıyor demektir. Hakemler 2. Çeyrekte uyardı, "no more" dedi yakın çekimde görüldü, bence çok geç bile kaldılar. Zaten kendisi de bana teknik versenize diyordu, istediğini almış oldu.
konuyla ilgili kismi buldum ama iki teknik faulle disari cikarilan sporcu icin sonraki maca bir ceza verilmiyor. antrenorler icin de benzer seyler yazmis ancak belirtilen 3B ya da 2C maddelerini bulamadim. bunlar neyi iceriyor bilemiyorum. 2 teknik faulden oturu atildigi icin sonraki mac cezali olmayabilir obra.
Quote:
27.3.Diskalifiye edilen sporcu, antrenör, antrenör yardımcısı, yönetici veya herhangi bir takım üyesi bir sonraki karşılaşmada otomatik olarak görev alamaz.
İstisna:
( 1 )Önceden ilan edilen karşılaşma programına göre bir sonraki maç her hangi bir nedenle tehir edilmiş ise bu kişi tehir edilen karşılaşmada yer alma hakkını kaybeder ve eğer kendisine bir ceza verilmemişse tehir edilen maçtan sonraki maçta yer
alabilir.
( 2 )Eğer bu kişi ceza vermeye yetkili kurul tarafından birden fazla karşılaşmadan men cezası almış ise tehir edilen
karşılaşmada cezasını tamamlayacağı maçlardan sayılır. Bu kişi tehir edilen maçın oynanacağı tarih ne olursa olsun bu
karşılaşmada yer alamaz.
( 3 )İki sportmenlik dışı faul alması nedeniyle kurallar gereği diskalifiye olan sporcular bir sonraki karşılaşmada yer alabilirler.
27.4.Antrenörler, kurallar gereği;
a."3B" ile saha dışına çıkarılmışlarsa bir sonraki karşılaşmada görev yapabilirler,
b.“2C” veya “1C+2B” ile saha dışına çıkarılmışsa bir sonraki karşılaşmada görev yapamaz. Bu şekilde cezalı duruma düşmüş bir antrenör, tekrar görev yapma hakkına kavuşana kadar kendi takımında veya başka bir takımda antrenör, antrenör yardımcılığı, yönetici ve sporculuk da dahil olmak üzere başka bir konumda görev yapamaz.
Kaynak olarak bu resim veriliyor, LigTV'de de olmayacak dendi, ntvspor'da haber girilmiş onda da yok deniyor.
https://pbs.twimg.com/media/BpytJwyIMAALPuF.jpg:large
Bu arada Fenerbahçe basın toplantısı düzenliyormuş, 2-0'ken sorun yoktu. Yıllardır aynı taktik, insan biraz geliştirir kendini valla ayıp.
bu arada gs yonetimi butceyi 15-20m dolar arasi belirlemis basketbolda...
Bize bu sene para kıyıp adam akıllı bir oyun kurucu almaları lazım.Preldzic oyun kurucu görevini üstleniyor yahu rezalet valla.Adam tam bir bomba her an sacma sapan bir pas atacak diye strese giriyorum.
Aziz Yıldırım ve yönetimi kadar bize dokunmayan yılan bin yaşasıncı bir yönetim görmedim.Azalarak tükenirler inşallah.Yarın TBF ve final serisinde yaşananlarla ilgili toplantı yapacakmış paşalarımız.
muge anli emir predzici aramaya gitmis. :D
https://vine.co/v/Mj1gq0rL5VW
Federasyonu tanımıyorlarmış.. Yiyorsa Obradovic'i benchte oturtsunlar cezasına rağmen.
Hakemlere talimat verirken, hakemler her şey yolunda diye bunu onaylarken (bknz. Şike tapeleri) bir şey yoktu, şimdi Federasyonu kötü oldu, taraflı oldu. :)
6. Maçın biletleri satışa çıktı ve 2 saatte tükendi ama bizim seyircisiz oynama cezası alma ihtimalimiz var, kulüp acele etti sanki.
Bunu tanimiyoruz sunu tanimiyoruz onuda tanimiyoruz ....
3 anons , soyunma odasına gitme ve maç sonu skorborda verilen görüntüye saha kapatma cezası verilmezse daha neye verilecek acaba.
Valla biz de tanimiyoruz aslinda
Ahahahaha :zuhaha :n:
Boşuna demiyoruz bazı şeyleri,Fenerbahçe'nin açıklaması değil sanki 12 Numara tweet atıyor :zuhaha
O aciklama ne abi sahsen ben utandim o capslar ne oyle el isaretini hangi tribun yapmiyorki?