Welsh Cup Final Maçı
http://img705.imageshack.us/img705/5953/newports.jpg
http://img268.imageshack.us/img268/1637/welshcup.jpgBu sezonu da 3 kupa ile kapatıyoruz
Welsh Cup Final Maçı
http://img705.imageshack.us/img705/5953/newports.jpg
http://img268.imageshack.us/img268/1637/welshcup.jpgBu sezonu da 3 kupa ile kapatıyoruz
helal kaptan kupayi almissin
UEFA'ya gidecek son takımı belirlemek için oynanan play-off maçları tamamladı ve sıralama bu şekilde oluşuyor
Yılın menajeri ödülünü kazanıyorum
Yılın en iyi genç oyuncusu Liverpool'dan kadroma kattığım Graham seçiliyor
Yılın en iyi oyuncusu Hollandalı Bas Brack'in
Yaz transfer dönemi açıldı.Genç oyuncuyu 18binTL bedelle kadromuza kattık
Ligimizin değeri 109. sıraya kadar yükseldi
Avrupada 126. sıraya kadar yükseliyoruz
Ve sonunda TNS'yi geride bırakıp Galler'in en popüler takımı oluyoruz (rr)
Şampiyonlar Ligi 2.Ön Eleme Turu Rakibimiz geçen sene olduğu gibi Kuzey İrlanda'dan bu sefer Crusaders takımı
5 yıllık katsayılara bakılınca yeni sezonda 10 bin civarı puan toplarsan ilk 100'e girecek Neath FC. panathinaikoslar, rosenborglar, steaular arkandan bakacaklar.. reputationda 1 yıldızlık değerlendirme aynı zamanda kulübün genel ün sıralamasıyla aynı, yanılıyor muyum?
tamamdır. tr süper kupaya bak 2 yıldızlı, rezillik, gerci TsL bile 3 yıldızken fazla bile:) bugün marsilya yarı finali var, heyecanlıyım çok:)
Hırvat Tomislav Pek'i ücretsiz olarak kadromuza kattık
Genç Scott Ridgers'ı ücretsiz olarak kadromuza kattık
Genç oyuncuyu bonservissiz olarak kadromuza katıyoruz.
Richards bedelsiz oyuncuya göre kıyakmış.. Şu Britanya ülkelerinin kupalarındaki ihtişamlı figürlere hayranım :D
Kaptan seni bekliyorum, şimdi oynuycam finali, canlı anlatımla, gel kariyerime..
Şampiyonlar Ligi 2.Ön Eleme Turu 1.Maç
Çok etkili oynamamıza rağmen Cüneyt Çakır'ın verdiği penaltıyı gole çevirerek kazandık(::)Golcü oyuncumuzun Günther'in bu maçtan önce sakatlanması bitiricilik anlamında takımı sıkıntıya soktu.Günther 1 ay sahalardan uzak kalacak
O kadar pozisyona girmişsin ama forvetlerin beceriksiz galiba :)
Bende İrlanda'da başladım Derry City ile. 7-8 CCC yakaladığım 3-4 maçı 1-0 2-0 gibi skorlarla kaybettim ve 2 puan farkla Shamrock'un ardında 2. oldum. Gerçekten çileden çıkartıyor bu forvetler.
Şampiyonlar Ligi 2.Ön Eleme Turu 2.Maç
Deplasmanda beklenmedik şekilde müthiş rahat bir galibiyet alıyoruz.Bu farklı galibiyet forvetlerime beceriksiz diyenlere gelsin :p :D
Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Turunda akibimiz Makedonya temsilcisi Sileks Kratovo.Bosna takımı Zeljeznicar'ı elediler.Benim maçım bir gün önce oynandığı için 2. maçlarını izleme olanağı buldum.Açıkcası Bosna takımından daha kötüler.İlk maç 3-2 kazanmışlar 2.maç kornerden 1 gol attılar rakip 1-1 yaptı ama 65'De kırmızı gördü Bosna takımı.Bu turu rahat geçeceğime inanıyorum
http://img694.imageshack.us/img694/5131/kratovo.jpg
Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Turu 1.Maç
Rakibin tek maçını izleyerek adamları biraz fazla hafife aldık.Maça iyi başladık ama oyunu dengelediler.Özellikle uzaktan şutlarla etkili olmaya çalıştılar.Kırmızı kart ve hemen ardından gelen 2 gol 4.tur için kapıyı ardına kadar araladı
Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Turu 2.Maç
Şampiyonlar Ligi 4.Ön Eleme Turu rakibimiz Polonya temsilcisi Lech Poznan.Bundan 2 sene önce ŞL 3.Ön Eleme'de kendi sahamda 0-0 kalmış deplasmanda 2-1 yenerek Poznan'ı elemiştim.Bakalım bu sene ŞL'de gruplara kalabilecek miyim?
Corbett Sports Welsh Premier League 1. Hafta
Şampiyonlar Ligi maçı öncesi yedek oyuncularım 10 kişiden 2 gol yiyerek lige puan kaybıyla başlamamıza neden oluyor.Ancak bu puan kaybı önemli değil önemli olan şu an için ŞL.Ligde her halükarda şampiyonluğa oynarız
ya arkadaş eskiden ne güzel 3 öneleme vardı, sonrasında gruplardaydın, şimdi iyice karman çorman.. şaka maka CL'ye kalırsan deli gibi para gelecek, direk kalkınır neath fc..
Şampiyonlar Ligi 4.Ön Eleme Turu 1.Maç
Deplasmanda maça başlarken savunmanın 2 kanadındaki 2 oyuncumun da sakat olmasının bizi bu kadar etkileyeceğini düşünmemiştim.Rakip de 2 yıl öncesine göre baya baya iyi oynadı.İlk yarıda rakip kaleye gidemedim.2. yarı tam tek forvete döndüğüm anda golü yedim ardından 2 değişiklik daha yaptım.İlerleyen dakikalarda Davies sakatlandı 10 kişi mücadele ederken 2.golü yedik.Daha sonra Bradley sakatlandı son 10 dk 9 kişi oynadık.Tam umutlarımız tükenirken 90+3'te müthiş bi pas organizasyonuyla orta sahadan gelen Mathew Ball kaleciye karşı karşıya kaldı sağa çekti vurdu golü yaptı.9 kişiyle bulduğum bu gol umarım bana ŞL'nin kapısını açar
Corbett Sports Welsh Premier League 2. Hafta
Yedek oyuncularım bu sefer kazanmayı başardı.
Şampiyonlar Ligi 4.Ön Eleme Turu 2.Maç
İŞTE BU!!İŞTE NEATH ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE!!!Maçın hemen başında gelen gol şok etkisi yaratsa da Neath oyuncuları maçın geri kalanında iyi bir oyun ortaya koyarak tarihlerinde ilk defa Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazanıyorlar.Biz geldik Avrupa :D
Aman Allah'ım o da ne!!!O nasıl bir para :D(/w)
Şampiyonlar Ligi'nde kuralar çekildi.Neath FC 4. torbadan katıldığı kura çekiminde B grubuna düştü.B Grubundaki rakipleri 1.torbadan Sevilla(İspanya) , 2.torbadan Porto(Portekiz) , 3. torbadan Leverkusen(Almanya) oldu
Kasaya giren para inanılmaz.
O ne biçim grup :D
Transfer dönemi sona erdi.Transfer anlamında iyi transfer yaptığımız söylenemez.Genelde her zamanki gibi geleceğe yatırım yaptım.Sadece Pek orta yaşta bir oyuncu ama o da yedek olarak kalacak gibi
Corbett Sports Welsh Premier League 3. Hafta
Transfer ücretleri harika , her başkan senin gibi antrenörleri takımda görmek ister :D