bendende bi söylenti.
TÜMER METİN ile ÜMİT KARAN takas edilebilirmis.Walla ne diyelim hayırlısı olsun.Ama BJK nin üstüne parada vermesi lazim bence ee nede olsa adamlara gol kralı oyuncu verioz. :mrgreen: :mrgreen:
Printable View
bendende bi söylenti.
TÜMER METİN ile ÜMİT KARAN takas edilebilirmis.Walla ne diyelim hayırlısı olsun.Ama BJK nin üstüne parada vermesi lazim bence ee nede olsa adamlara gol kralı oyuncu verioz. :mrgreen: :mrgreen:
Bence bu iş olmaz.RoCCo_42 abi bir de üstüne paramı istiyorsunuz Tümer gibi adamın! (k) Bence siz çok şey istiyorsunuz. (j)Quote:
Originally Posted by RoCCo_42
Şaka bir yana gerçekten böyle bir söylenti var ama zor bence.
Galatasaray cephesinden yalanlama geldi...
http://www.webaslan.com/haberler/15598.php
zaten anca yalanlama yaparlar baska bisey de üstlerine yok zaten bu yönetim cok canımı sıkmaya basladı acacam agzımı yumacam gözümü (c)Quote:
Originally Posted by emirduman
aman RoCCo_42, sakin ol marta kadar sabır gösterin
arkadaslar galatasaray insua için boca j.a geri dönecekmiş.galatasaray bu transfer için 3,5milyon doları gözden çıkarmış :roll:
of of..hep insua haberleri..büyük başkan 3 seneden beri dünya yıldızı bi oyuncu alıcak ama..
valla ben başkanın yalancısıyım :mrgreen: şaka bi yana hocanında onayını almışlar.sanki daha önce almadılar :mrgreen: başkan söylemiş :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
FB ye hali altıntop ve hamit kesin gel,yooo.Yabancılardan ise cavenhagi veya luis fabiano gelebilir.
aziz yıldırım mı soledi :mrgreen: nerden duydun
yattara bi radyo programın da mı ne, fenerden teklif gelse kabul ederim demiş..
fm ile gercek dünyayı karıstırdı arkadas heralde.Bide her moderatörden uyarı aldıgına göre bide benden al.Büyük yazıyla alakasiz mesajlar yazma okey?Quote:
Originally Posted by resatmurat
Boca Juniors Insua'nın golü ile şampiyon oldu. (11) :roll: (/o)Quote:
Originally Posted by samco25
Transferde yedeklere hücum !
Fenerbahçe’nFenerbahçe’de doğru dürüst forma şansı bulamayan Servet, Mahmut Hanefi, Olcan, Kerim ve Can’a Anadolu kulüplerinden transfer teklifi yağıyor.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, sürekli kadrosunun yetersiz olduğunu, bu yüzden yabancı kontenjanının artırılması gerektiğini söylerken, takımında yedek bıraktığı futbolcular, Anadolu kulüplerinin gözdesi oldu.
Özellikle Rıza Çalımbay’ın çalıştırdığı Ankaraspor ile Erdoğan Arıca’nın takımı Samsunspor, sarı lacivertli formayı zaman zaman giyen Servet Çetin için kıyasıya bir mücadele içine girmiş durumda. Çalımbay, ‘Servet’i devre arasında kadromuzda görmek istiyoruz. Bu futbolcu için gereken her türlü fedekarlık yapılacaktır’ derken, Arıca, ‘Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a, takımında oynayamayan Servet, Mahmut Hanefi, Can, Olcan ve Kerim gibi futbolculara talip olduğumuzu söyledim. Birkaç gün için cevap verecekler’ açıklamasını yaptı.
Sezon başında yaşadığı ciddi sakatlık nedeniyle takımından uzak kalan Servet ise kendisine birçok kulübün talip olduğunu, ancak Fenerbahçe’den ayrılmak istemediğini söyledi. Genç futbolculardan Can, Mahmut Hanefi ve Kerim de aynı düşüncedein müzmin yedekleri transferin gözbebeği oldu
Real can, Cassano'yu istiyormuş..
İlk yarıda ligin dibinde yer alan Çanakkale Dardanelspor (l) (r) revizyona gidiyor.Bu doğrultuda takımın önemli oyuncularından(dı) ve ümit milli takım oyuncusu Selçuk İnan süper lig ekiplerinden Vestel Manisaspor ile anlaştı.Bunun haricinde biraz çalışsa adam olur dediğim Mehmet Şen ve üniversiade milli takımında oynayan Emirhan Özdemir Altay ile anlaştılar.Kaleci Eser Altın ise takımdan ayrıldı ve süper ve ikinci lig ekiplerinden takımlarla görüşüyor(muş).
Selçuk İnan karşılığında Vestel Manisaspordan gelen 4 oyuncu ise şunlar:Mithat Yavaş,Mehmet Akdemir,Ahmet Yolcu ve Özgür Vurur.
Çanakkale'den transfer haberlerini bildirdim.İyi günler.
Ankaraspor, Trabzonsporlu Özgür Bayer ve Diyarbakırspor’lu Cem Yanık ile prensip anlaşmasına vaTeknik direktör Rıza Çalımbay'ın takımın başına geçmesiyle transfer çalışmalarına hız veren başkent temsilcisi, Trabzonsporlu Özgür Bayer ve Diyarbakırspor'un sözleşmesini feshettiği Cem Yanık ile prensip anlaşmasına vardı.
Ara transfer döneminin başlamasıyla birlikte bu iki futbolcuya imza attırmayı planlayan Ankaraspor, şu an istanbul'da bulunan Cem Yanık'ın menajeri aracılığıyla görüşmelerini sürdürüyor.
Sparta prag'a yakın takip
Bu arada Ankaraspor'un Sparta Prag takımında forma giyen iki futbolcuyu yakın takibe aldı.
İsimleri açıklanmayan bu futbolcuların orta saha ve defansta görev aldığı öğrenildi. Bu transferlerin gerçekleşmesi halinde ise Molnar'ın takımdan gönderileceği ifade edildi.
96rdı.
aziz yıldırım "kaç para olursa olsun 2007 de henry yi alcam" diyoo bence alır...
boca j. insua için 9 milyon euro istemiş,gs de siz delimisiniz demiş... :arrow: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
eee nolcak baska ne demelerini bekliodun ama biraz abartmıslar tabi bu herf ronaldinho mu :mrgreen:
ya bence Gs alamıcak Insua yı....
F.Bahçeliler, duyduk duymadık demeyin. Başkan bir yemekte kurmaylarına işte bu soruyu sordu
Henry'yi kaça alırız?
F.Bahçeliler, duyduk duymadık demeyin. Başkan bir yemekte kurmaylarına işte bu soruyu sordu.
F.Bahçe'nin 100. Yılı'nda "rüya takım" oluşturmaya kararlı olan başkan Aziz Yıldırım, büyük düşünüyor. Transferde gizlilik politikası uygulayan Yıldırım'ın hedefleri arasında Thierry Henry'nin de bulunduğu bir kez daha ortaya çıktı. Yıldırım, geçtiğimiz günlerde bir yemekte yanındakilere "Henry'yi kaça getirebiliriz?" diye sorunca masada heyecan yaşandı. SON dönemde yabancı transferinde Brezilya üzerinde yoğunlaşan ve şu anda kadrosunda bu ülkeden 4 oyuncu bulunduran F.Bahçe'nin, artık Fransa'ya da sıcak baktığı belirtiliyor. Kanarya, Nicolas Anelka'nın yanına bir vatandaşını almayı planlıyor. Fransızlar'la çalışan menajerler de, bu duyumu aldıktan sonra kulübe adeta akın etmeye başladılar.
HENRY GELIRMI GELIRSE NASIL OLUR YA SUPERRR OLUR
KAYNAK:FOTOMAC AMA HABERI BILE GUZEL DEGILMI SIZCE BU GERCEKMI AZIZ BASKAN GETIRIRMI HENRY
Besiktas V.GUİMARAES'de forma giyen NECA'yi almak istiyormus ben kaynakların yalancısıyım ama temeli iyi bir oyuncu bence.Beşiktasin işine yarayabilir.
ya bu işi iyice abarttılar eskiden biraz ufak atıyorlardı.adam kaç kere yalanladı Henry ile ilgimiz yok diye.hala sırf haber olsun diye kullanıyorlar. (c)
Ben Guimares'le oynadığımız maçta izledim.Aklımdan geçmişti ama bence hiç işimize yaramaz.Kaliteli oyuncu ama nerde oynayacak???Quote:
Originally Posted by RoCCo_42
Evet, Neca iyi bir futbolcu..Daha düne kadar tanımıyordum ama..Guimares maçında seyrettim..İyi oynadı bence.
Ama Feyyaz kardeşimin de dediği gibi...Beşiktaş'a gelir ama nerde oynayacak??
bnce gelse bile bişi yapamaz onu alcaklarınınaa genclern uzerine gitsnler bnce 4 buyukler transferlerini artk sadece adı duyulmus we yıldız kapasitesine girms adamlra yatırmalılar..bnce neco bjk'ye yararlı olmz
henry nin gidecek takımımı yokta fenere gelsin
birde bjk ye hangi futbolcu gelirse gelsin olmaz bu yönetimle zaten borçtan batacağız
Sen de inandın o gazeteye :mrgreen: :mrgreen:Quote:
Originally Posted by smnfrh
Aziz Yıldırım hiç böyle bir söz söyler mi? Söylememiştir ama söyledi diyelim, yemekteki konuşulanları nasıl öğrenmişler :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
chievolu obinna devre arasında intere transfer oluyor.deplasmanlarda attığı gollerle dikkat çeken obinna bana göre martins varken inter içn gereksiz bi transfer.
Nasıl gereksiz olur?!Quote:
Originally Posted by dinaMYt
Aylardır müthiş bir oyuncu olduğunu yazıyorum; Obinna, Martins'i kesebilecek kalitede teknik bir oyuncu ...
http://forum.turksportal.net/phpBB2/...pic.php?t=4676
OBİNNA bence iyi bir transfer olur ama İNTER'i sampiyon yapabilecek bir oyuncu olamaz gelecekde belki.CHİEVO ile İNTER Cok farklı takımlar.İNTER bide MAKİNWA yi alirsa işde o zaman gelecegin takımının belkemigi saglanmıs olur.Quote:
Originally Posted by dinaMYt
Hadi size bir link vereyim..
Ama bir şey yer veya içerken okumayın sakın:
http://www.haberturk.com/news/209796.html
"Seni kiralayalım. Kulüp de kazansın"
Çok güldüm ya. Totti kiralanır mı?
Tabii canım biz kurtulduk şimdi de roma yı borç batagından cıkarmaya calışıyoruz :mrgreen:
Hey allahım yaw (c)
AHahahah, ya ehehehehehe asdfafgamdkflm...
Abi çok komik ya, ehuhe, sen kimi, neyi, neyle kiralıyon, kimden kiralıyon, nereye kiralıyon...
ehueheh
Klasik HaberTürk asparagazı.Quote:
Originally Posted by meddah
Lisedeki hocam 'uzatma gül, geç' derdi :mrgreen:
HaberTürk işi tabi.
Hatta bizim yöneticiler gidip izlemişlerdir Totti'yi beğenmişlermidir acaba. :mrgreen: :mrgreen:
Son dakika transfer bombaları yine benden :mrgreen:
Cicinho Real Madrid'te
Di Vaio Monaco'da
Diego Tardelli Betis'te
şimdilik bukadar devamı gelecek (b)
real madrid iyi transfer yapmış..:)..haberler için sağol..