Süper ya, çok yaratıcılar.. Haklarını yememek lazım.. :p
Printable View
Süper ya, çok yaratıcılar.. Haklarını yememek lazım.. :p
Yunanistan 3. ligi takımlarından İliulupolis'te forma giyen 17 yaşındaki kaleci Alex Paskalakis, Galatasaray'la antrenmanlara çıkmak için dün akşam İstanbul'a geldi.
Sarı - kırmızılı kulübün PAF takımı ile 10 gün boyunca kamp yapan ve performansı beğenildiği için bir kez daha Türkiye'ye davet edilen 1.94 boyundaki Paskalakis'in, Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp tarafından deneneceği bildirildi.
Feldkamp isterse annesi Türk, babası Yunanlı olan Paskalakis'le anlaşma yapılacağı öğrenildi. Bu arada Yunanistan birinci ligi ekibi AEK'nın da, Paskalakis'le ilgilendiği ve Galatasaray'ın almaması durumunda genç kaleciyi transfer edeceği vurgulandı.
Kaynak: Milliyet..
Nasıl düşünürsek ya.Senin bahsettiğin adam Roberto Carlos ac wikipedia da falan kariyerine basarılarına bak istersen Carlos büük bir yıldızdır ayrıca cok da özel bir oyuncudur.
Birde Hooijdonk 35 yasında gelmediki demişsin.Hooijdonk 1969 dogumludur Fenerbahce'de 2003-2005 yılları arasında oynamıstır.Yani bu hesaba göre 35 yasındayken Fenerbahce'de oynayıp 24 gol atmıstır.
Konu dışı mesajlarınızı temizledim. Biraz daha dikkat. Lütfen
Postada Galatasaray'ın Lyon'a misilleme yapmak için Fred'e kanca taktığı ve 10 milyon euro'nun gözden çıkarıldığını yazmışlar.. :D Çok komik bu gazeteler yahu, sırf misilleme için adam alcakmışız.. Pehh..
Ziya hoca illa eski ogrencilerinialacak sunu soyluyorum tolga gecen sene bizde baya kotu oynadi bence yine yanlis bir transfer ama belli olmaz bekleyip gorelim
Türk vatandaşlığı vardır mutlaka, yoksa boşa kontenjan harcayacaklarını sanmıyorum.. Genç bir kaleci ve boyu da çok iyi.. Şu anda en uzun kalecimiz Aykut ve boyu 1.86.. Bence transfer etmek mantıklı olur..
Bu kalecinin annesi turkmus ertugrul pafa gelecek hemen kaleci gerekmez deme
eger dedigin gibi Türk pasaportu varsa gelsin..neyse arkadaslar artk bekledk ve sonuna geldik 27 temmuıza kadar keslkle en az bir oyncu alınacaktr..
http://fanatik.ekolay.net/fanatik/im...NO-B-Y2800.jpg
Real Madrid'den Baptista için olumsuz yanıt alan Galatasaray'ın, bu defa İtalyan yıldızı almak için harekete geçtiği bildirildi...
24.07.2007
Golcü ısrarı sürüyor
Galatasaray’da yıldız avı sürüyor... Başkan Özhan Canaydın’ın yakın çevresine ‘Lincoln’ü bile gölgede bırakacak bir golcü alacağız’ açıklamaları camiayı heyecanlandırmaya devam ederken, yönetimin İspanyol devi Real Madrid’in kapısını bir kez daha çaldığı ortaya çıktı. Brezilyalı Baptista’nın olumsuz yanıt vermesinden sonra, Sarı-Kırmızılılar’ın İspanyol ekibinin İtalyan golcüsü Antonio Cassano için nabız yokladıkları öğrenildi.
Avusturya’ya gitmedi
Roma’da harikalar yarattıktan sonra Real Madrid’e 7 milyon Euro karşılığında transfer olan milli oyuncu, burada istenen performansı bir türlü gösterememişti. Geçtiğimiz sezon sadece 1 gol atan 25 yaşındaki futbolcu, Capello’nun koltuğuna oturan Bernd Schuster tarafından Avusturya kamp kadrosuna da alınmadı. Real’den olumlu yanıt alan Galatasaraylı yöneticilerin, oyuncuyu ikna etmek için uğraştıkları ifade edildi.
Yasin CAM - Fanatik
hiç belli olmaz..bide şöyle bi durum var adnan polat yada adnan sezgindi tam hatırlamyorm , real madridle galatasarayın birbirlerini kardeş klup ilan ettigini ve transferde birbirlerine öncelik sağlıyacagını söylemişti..hadi bakalm :)
inşallah cole iş yapar ailton gibi olmasın yine çok çektik son dakikada yapılan transferlerden.. hayırlı olsun
Carlton Cole çok iyi bir oyuncu. Hava toplarını bilmem; lakin hızı bayağı iyi. Son vuruşları da gayet güzel. Hayırlısı olur inşallah Beşiktaş için.
Cole transferinde pürüzler varmış galiba.Bugün transferi bitirsinler de listeyi göndersinler Uefa ya;)
arkadaslar FB-BJK super kupa finalini kim veriyo acaba
İşte yavru Kartal!
http://www.resim-yukle.com/img01/13/561667sonspo04.jpg
Cemil Vatansever, yıldızı parlayan bir savunmacı. Soğukkanlı, topu olumlu kullanabiliyor, ikili mücadelelerden yılmıyor ve sağlam kişilikli.
Bulgaristan göçmeni
Kartal yurt dışında transfer çalışmalarını sürdürürken, belki de hiç kimse farkında değil, ama gerçekten turnayı gözünden vurdu. Bundan 6 ay öncesine kadar kimse tanımıyordu Cemil Vatansever’i... Bu satırları okurken hala onu tanımayan bir çok insan olacağını da biliyorum. Belki şu sıralar transfer haberlerini okuyup, izleyenler biraz isminden haberdar oldu. 1989’da Bulgar zulmünden kaçan bir ailenin İstanbul Gaziosmanpaşa’ya yerleşmesiyle Türkiye macerası başlamış bu genç göçmen çocuğunun. 8 yıl önce Gaziosmanpaşa alt yapısında başladı futbolculuk dönemi.
Geçen sezon parladı
Geçen sezon kulüple yaşadığı yetiştirmeyle ilgili bir takım sorunlar nedeniyle ligin ilk yarısında oynamadı ve kadro dışıydı. Devre arası İstanbulspor Başkanı Saffet Sancaklı, Gaziosmanpaşa’dan biraz sorunlu da olsa bu genci kopartmayı başarıyor. Ve Lig A’da İstanbulspor formasıyla onu sahada gördüğümüzde hemen dikkatimizi çekti. “Ancak futbolda bir maçlık performanslar aldatıcı olabilir'' dedik, ama takipte ısrarlıydık. Gerçekten de Lig A’nın ikinci yarısında oynadığı maçlarda başarılı bir performans çizdi. Bir ara sakatlığı nedeniyle formasından uzak kaldı.
Dört oyuncuya bedel!
Ancak savunmadaki ağırlığı tartışılmazdı. Tabii ki, bu birden bire çıkan yıldız adayını gözünden kaçırmayanlar da oldu, bizler gibi. Ve Beşiktaş, takas olarak 4 oyuncusunu vererek renklerine kattı bu genci. İlk başta kişilik testinden en yüksek notu alır. Çok temiz ve sade bir kişiliğe sahip. Futbolculuk yönüne gelince; size şöyle söyleyelim, Galatasaray’daki Popescu’nun artılarına sahip. Bir kere yaşına göre çok soğukkanlı. Panik yapmayan, birinci bölgede topu çok olumlu kullanabilen teknik özelliklere sahip. Her göçmen çocuğu gibi oldukça boylu.
Gözü hep yükseklerde
Kendisiyle Kocaeli Kartepe’de kamp yaptıkları otelde söyleşimizi yaptık. şimdi bir de Cemil Vatansever’i konuşturalım bakalım, neler söylemiş: “Ben futbolu çok seviyorum. Nüfus kağıdım 1984’lü, ama 1986’lıyım. Alt yapıda iyi eğitim aldım. şimdi hedefim Beşiktaş formasıyla ilk 11’de oynamak. Daha sonra da takımımla büyük başarılara imza atıp, A Milli Takıma yükselmek. Tabii ki sonraki hedefim de Avrupa. Ama bunların hepsini hakkıyla başarmak istiyorum. Basamakları sağlam çıkacağım. Çok mutluyum, inşallah bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim.''
Fanatik
Tolganın geri dönmesi iyi olmuş
Cassano Baptista önce fenre yazılıp sonea gsye yazılıyor türk basını yaratıcılığını kaybetti :D
cassano çok iyi olur da kaynak biraz sakat:D eğer doğruysa kiralanabilir veya direk alabiliriz zaten cassano orada fazla forma şansı bulamıyor.. banko oynayacağı bir yere gelmek isteyebilir;)
taraftar istemiyo tolgayı..bunu galati maçında da belirtecektir...
http://img410.imageshack.us/img410/618/untitledvd6.png
Shot at 2007-07-24
İsaac Fransa yolcusu
Gençlerbirliği'nin Nijeryalı oyuncusu Isaac Promise'ye yeni sezonda Fransa yolu göründü. Gençlerbirliği'nden ayrılmak istediği için kadro dışı bırakılan ve son olarak sıtma hastalığı nedeniyle hastaneye kaldırılan Nijeryalı oyuncu Isaac'in peşini Fransız kulüpleri bırakmıyor.
2 sezon önce Dünya Gençler Futbol Şampiyonası'nda final oynayan Nijerya Milli Takımı'nda gösterdiği performansla dikkatleri çeken ve Gençlerbirliği'ne transfer olan Isaac'e yeni sezonda Fransa yolu göründü. 19 yaşındaki golcü oyuncu ile 3 Fransız kulübünün ilgilendiği öğrenildi. Isaac ile Fransız kulüpleri arasından en çok Lorient'in ilgilendiği belirtildi. Lorient takımı yetkililerinin, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ile bir görüşme yaptığı ve tekliflerini sundukları öğrenildi. İlhan Cavcav'ın da takımdan ayrılmak isteyen ve sürekli sorun çıkartan Isaac'in satılmasına yeşil ışık yaktığı ifade edildi. Cavcav'ın Lorient takımı yetkililerine istedikleri bonservis bedelini ilettiği ve Fransız takımının süre istediği belirtildi.
24.07.2007
Kaynak : AA
Cassano'nun Galatasaray'a gelmesini hiç istemem.Roma'da kavgayı başlatan isim oydu.Bende halen daha antipatisi var..
Olacaksa Morientes olsun bitsin..
İstanbulspor'dan alınmıştı değil mi Cemil?
Saffet'in açıklamasında vardı..(:
2 Ağustos ' da kuralar çekilecek..2.ön eleme tur ilk maçı ise 16 Ağustos da oynanacak 2.ön eleme turunun rövanşı ise 30 Ağustos ' da ( Zafer Bayramı )
Bu arada 27 Temmuz 'da oyuncu listeleri verilecekmiş.Transferler 3 gün içinde netleşir sanirim..
O da benim gibi göçmen çocuğu aynı kaderi payLaşıyoruz.GöçmenLer harbiden çok soğukkanLı oLuyorLar.Umarım Beşiktaşımıza uzun yıLLar iyi emekLer verir.
bi forvet bi sağ bek yeter bize...
Cassano sorunlu bir isim gelmemeli GS'ye
Ne kadar sorunlu olursa olsun büyük bir yıldız.Gelirse faydalı olur
appiden bunu hiç beklemezdim eğer gerçekten schalke ile anlaştıysa bundan sonra bu takımın bünyesinde bir dakika daha durmasını istemiyorum her şeyin bir usulu adabı var kardeşim önce kulüple anlaşsın sonra sıra sende bu resmen bir terbiyesizliktir
Ronaldo İle İlgilenmiyoruz
24 Temmuz 2007 Salı
Bugün tarihli Fotomaç gazetesi bir kez daha kulübümüzün Ronaldo ile ilgili transfer hazırlığında olduğunu hatta teknik direktör Zico'nun da bu oyuncunun transfer edilmesini istediğini yazmıştır. Bu haber doğru değildir. Kulübümüzün Ronaldo'yu transfer etmek gibi bir amacı ve çalışması söz konusu değildir.
Spor Kamuoyuna Duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü
Kulüp yalanlamaya bıktı medya yazmaya bıkmadı..
Valla benim aklım karıştı.Kimler geliyor şimdi?:confused: Lua Lua deniyor,Cole deniyor,Ruben deniyor.Bugün listeye kayıtın son günü bakalım son transferleri bugün öğrenebilecekmiyiz.
Zico Appi giderse defans istiyormuş.aslında bir bakıma dğru Mehmet,Selçuk,Kemal,Deniz o mevkide oynayabilirler.Gerekirse Vederson dahi oynayabilir.Ancak gelen defans oyuncusu Edu yada Lugano'yu kesicek bence ikiside iyi o açıdan sıkıntı doğabilir.
Gürhan dediğiniz adam, yüksek tempolu maçlarda Appiah'ın yerini nasıl dolduracak merak ediyorum?
cassanonun tr de ne işi var allah aşkına.gazeteler yazıcak bişey bulamayınca sallıyor.tartışmak yersiz
Fazıl ÜNVERDİ demiş ki ;
Öncelikle alınacak oyuncu kesinlikle 30 yaşın üzerinde olmayacak. Yani son alıcı olmayacağız.Gazetelerde çıkan isimler arasından işte... Yani tahmin ettikleriniz........ Takıma gelince... Lincoln sizi çıldırtacak, o kadar söylüyorum. Bir futbolcuya top bu kadar yakışır. Serkan Çalık ligin bombası olur. Kesin... Onu Türkiyede tutabilecek savunma adamı göremiyorum, ayrıca Sabriden çok daha süratli. Düşünün artık... Barış Özbek tam bir joker. İki ayağını da mükemmel kullanıyor. Sağ bek, ön libero, forvet arkası, sağ açık. Her mevkiide oynuyor. Linderothu da anlatmaya gerek yok. Braveheart... Tek tereddütümüz Bouzid. Onunda referansı Kalli. Ama kampta vasatı aşamadı... Servet kesinlikle 11de oynar. Kamp dönemindeki en iyi savunmacıydı...