Mehmet, maalesef öyle gözükmüyor (Yani gözükmemesi lazım, çünkü para sadece Türkiye üzerinden transfer edilmiş gözüküyordur.)
Printable View
Mehmet, maalesef öyle gözükmüyor (Yani gözükmemesi lazım, çünkü para sadece Türkiye üzerinden transfer edilmiş gözüküyordur.)
Baktım fiyata baya bi ucuz sendit de.. keşke öyle gözükse de hemen alsam ordan..
Valla gerçekten çok uygun ama keşke yansısa ama tam bilmiyorum belki de yansıyordur. Daha iyi bilen arkadaşlar varsa, daha iyi yardım edebilirler bize.
Ama sadece para transferi Türkiye üzerinden gerçekleştiğinden dolayı olmuyor olabilir. Çünkü oyun onların deposundan yola çıkıyor. Türkiye hiçbir yerde girmiyor bu konuya.
ya abi ben tam mesajı yazdığımda senin mesaj geldi valla yani karışıklık oldu diyelim ben babamın kredi kartıyla aldım ve oyunun yollandığı yönünde mesaj geldi yani sorun çıkmadu yanlız bahçelievler yazdım turkce karakter sıkıntı yaratıyomuş ondan biraz tırsıyorum:D
Türkçe karakter konusunda sorun çıkacağını düşünmüyorum. Zaten çıkarsa sana site üzerinden mesaj atacaklardır.
Bu arada eğer yinede sorun olursa Avrupa Yakası Posta Dağıtım ve İşleme Merkezi'ne ulaşırsan hiç sorun kalmayacaktır.
teşekkürler ya bu siteyi seviyorum...I love tsi:D(bu arada bnm bahçeli istanbul değil ankara bahçelievler ama önemli değil)
O zamanda Ankara'daki dağıtım bürosuna gelecektir. Sorun olmaz, zaten sana ulaşamadıklarında Postacı da haber kağıdı bırakır adresine.
Activation biri bana anlatsın nası yapcamm yaa
Senditten alırız artık.Normalde arkadaşlarımla almayı düşünüyordum ama taksit imkanı falan olunca (sendit) tek başıma alabilirim diye düşündüm.
arkadaşlar mağaza olarak türkiyede nerelerde satılmaya başlandı veya başlıyacak aralın online sitesinde daha satılmaya başlanmamış
bende bu ayın altısında senditten sipariş verdim gelmesini bekliyorum bana maliyeti 26.39 sterlin
arkadaşlar fm yi nerden buldunuz netten mi indirdiniz ve orjinal mi alsam diye düşünüyorum salı
Yarın kesin çıkıyormu yoksa salı gün mü çıkıcak ?
18.11.2008 yazıyor aral ın sitesinde.ancak fiyatını bile belirlememişler daha.benim pek umudum yok yarın cıkacagına dair...
senditten alan arkadasların eline ulasan varmı acaba
Mumiii87 senle aynı gün sipariş etmişiz senditten.Bana persembe günü ürün yola cıkarıldı haberi geldi.Bugünde ürün yoldadır eğer ürün elinize geçtiyse bu mesajı dikkate almayınız ama eğer geçmediyse işte postaların şu ve bu yoğunluğundan 5 gün uzayabilir nedeni bu olabilir falan diye bir bildiri mesajı geldi.
Zaten isterse 10 gün sonra gelsin bir acelem yok çünkü sigamesin doğru düzgün kontrol etmeden alalacele çıkardıkları oyun ve o oyundaki hataları düzeltmek için hızla çıkardıkları yaması fayda etmedi.Önümüzdeki 2 hafta içinde ikinci bir yama daha çıkacak gibi gözüküyor.O zamana kadar 2008 oynamaya devam ederim oyun gelse bile.
Bir ürün çıkarılırken yapılan kontrollerin müşteri memnuniyeti açısından daha bilinçli ve organize yapılması lazımdır.Ne yazık ki senelerden beri süregelen baştan savma bu senede oldu. Hatta bir ara sitenin iç forumlarda yapılan yorumlarda artık bu sene teknik aksaklıklar için yama olmayacak falan deniliyordu.Neyse biz fmseverler olarak buna alıştık sabrederiz. Fakat bu tür davanmaları hadi biz fm e yıllarımızı verdik seviyoruz ama gün gelirde oyun tekelden çıkarsa yahu bu oyun hep aksıyo hadi şu yeni çıkanı deneyelim olayına dönüşür.Fifa Manager 2009 giderek hamlelerde bulunuyor bu yönde.Dilerim bundan sonraki senelerde çıkardıkları oyunlarda sigames daha özenli davranır.
Kaan Bey yazınız çok güzel duygularıma tercüman oldunuz ayrıca yazı stiliniz ve olaya yaklaşımınızda gençlere örnek olacak cinsten sizi tebrik ederim ...
FM yine bize yaptı yapacağını (yorumlara bakarak söylüyorum oyun daha elime ulaşmadı) Biz 1 ay daha 2008 ile idare edeceğiz anlaşılan umarım bu sene 2 yama ile kurtarırlar işi. 2. yamadan sonra başlarız oynamaya yeterki iyi bir şeyler olsun ama benimde duyduğum yorumlar EA gamesinde bu sene sıkı çalıştığı yönünde CM de bir atılım yapabilir. FM yapımcılarının bizleri arayış içine sokmamalarını diliyorum bende...
dağıtıcı firma oyunun yarın mağazalarda olacağını kesin olarak açıkladı.Fiyatı da 80 YTL. siparişede açıldı
www.aral.com.tr
Ömür Plaza Teknosa'ya uğradım tesadüfen Aral Oyun'un dağıtıcısı elemanla tanıştım teknosa'lara çarşamba günü dağıtacaklarını söyledi :(
Az önce aralgame den sipariş verdim,sabırsızlıkla bekliyorum geçmez şimdi 3 gün :)
http://www.aralgame.com/asp/prd_list.asp?list=99 Gelecek oyunlar kısmından sipariş verebiliyorsun fiyatı 79.99ytl yarın gelecegi yazıyor.
aral ithalat ile görüştüm.oyunun ilk olarak mavi bilgisayar firması ile mağaza zincirlerinin en büyük mağazalarında olacağını söylediler.yarın buralarda olacak.teknosa,bimeks,d&r gibi mağazaların büyük şubelerinde yarın olacak. mavi bilgisayar mağazasıda istanbul için, cevahir alışveriş merkezinin en alt katı ve airport alışveriş merkezinin en alt katında mağazaları varmış.
Arkadaşlar yarın vaktim olmayacak ama çarşamba günü oyunu alıcam. Şu an için 3 kişiyiz ve eğer ortak almak isteyen 2 kişi daha varsa bize dahil olabilirler biz 3'ümüz de istanbul / b.evlerdeyiz bilginize ...
Bu sene orjinal oyun satışları artacak gibi,umarım artarda seneye Türkçe FM oynarız...
biliginiz var mı acaba bugün şimdi teknosa ya da d&r da bulma şansım olur mu oyunu?? bağdat caddesinde oturuyorum suadiyeden alıcam
o mağazaları telefonlar ara bence..
öğleden sonra bi çok yerde olacağını düşünüyorum..
Aral'ın internet sitesinden az önce siparişimi verdim...Heyecanla bekliyorum.:)
Arkadaşlar sendit.com dan siparişim elime ulaştı. Perşembe gönderdiler, salı elime geçmiş oldu, oldukça başarılı bir süre bence, hem de 61YTL(24pound). İşteyim şuan eve gitmek için sabırsızlanıyorum......
evet arkadaslar benide postacı aradı bi sey için bende paketimi sordum
oda evet geldi yarın getiricem dedi senditten siparis veren arkadaslara duyurulur oyunlar bugün yarın elinize gelir
bizim burda is yerinde güven die bi adamı soruyor paketi varmıs sizin orda varmı öyle biri die soruyor ondan aramıs bende fırsat bu fırsat sordum benim paketi şimdi elime gecti seninki yarın getircem dedi
Umarım yarın elimize ulaşır.Ben geçen ay pes2009 siparişi verdim o 4 işgününde gelmişti.
bende gecen ay pes siparisi vermistim 2 tane bi hafta sonra elime ulastı yarın eline ulasır merak etme
ya bnm sendit siparişi daha gelmedi :S
arkadaşlar oyun cd satan dükkanlara falan ulaşmılmıdır.bi bilgisi olan veya fm09u cdci den alan varmı yani kopya
Bu oyunu illegal bir şekilde yani korsan kopya olarak almış bile olsanız, bunu burada dile getirmeyiniz. Bu arada aynı şekilde Sendit banda hala göndermedi, siparişi 31 Ekim'de verdim üstelik.
istanbuldan bi arkadasa ulasmıs bende izmirdenim banada yarın ulasıcak postacının verdiği bilgiye göre sanada yarın ulasır en gec persembe elinde olur ...
Umarım öyle olur, bakalım bugün yeniden soracağım. Bakalım umarım bizim postacı unutmaz.