Şampiyonlar Ligi gibi bir arenada mücadele etmek için tecrübeli futbolcular gerekiyordu.İnsua hayırlı olsun Bursa'ya.
Printable View
Şampiyonlar Ligi gibi bir arenada mücadele etmek için tecrübeli futbolcular gerekiyordu.İnsua hayırlı olsun Bursa'ya.
Insua hayırlı olsun. Arjantin milli takımında 14 kez forma giymiş kalitesi tartışılmaz bir isim.
İmza töreninde çok güzel bir söz söyledi.Ertuğrul hoca kendisi gibi karakterli futbolcular getiriyor. Insua 80 numaralı formayı giyecekmiş.Quote:
Cumartesi pazar hafta içi parasını biriktiren taraftarımıza layık olmaya çalışacağım.
Umarım Bursaspor'un böyle kaliteli transferleri devam eder.. Stoper,ön libero ve forvet açıkları var bence; hatta Ozan İpek ve Volkan Şen'in alternatifleri olarak onların kalitesini zorlayacak oyunculara da ihtiyacı olduklarını düşünüyorum...
http://www.bursaspor.org.tr/insua_imza.jpg
#80 Federico İnsua...
Transfer Ertuğrul Sağlam'a bırakıldığında ne kadar iyi tercihler yaptığını biliyoruz Kayserispor'dan. Kendi oyun sistemine göre oyuncu alıyo. Umarım başarılı olur Bursaspor'da..
Bencede umarım başarılı olur.. Düşünceliyim bu transfer hakkında ama bakalım..
Bence kesin bir stoper almak lazım
İnsua hayırlı olsun.İsmi olan bir oyuncu.Beklentileri karşılar mı zamanla hep beraber göreceğiz.
Gerçekten kaliteli ve tecrübeli bir isim. Bocada 30 küsür maça çıkmış ve çok kaliteli adamlarla yanyana oynamış bir isim.. Bursa'ya çok şey katacağını düşünüyorum. Nedense benim Arjantinli oyunculara karşı ayrı bir ilgim var ve ligimize de daha çok Arjantinli'nin gelmesinden hoşnut oluyorum.. Galiba oyun zekaları ve teknikleri beni bu konuda etkiliyor..
Insua çok kalite transfer... Hayırlı Olsun Bursaspor'a...
http://www.uefa.com/uefachampionslea...l?cid=PULSE_TW
Insua transferi UEFA.com'a haber olmuş.
Bu transferden sonra bir forvet bir ön libero bir de stoper bekliyorum. . .
Zaten forvete kesinlikle bir takviye yapmayı düşünülüyormuş...
German Dennis tam bicilmis kaftandi bursaspor icin fakat yanlis bilmiyorsam independente ile idmanlara cikmaya baslamis yatmis bu transfer , cok iyi is bursa'da ama eminim ertugrul saglam'in alternatifi vardir
birkaç yerde Elmander ile ilgili haberler gördüm. Birde texas.org'ta bonservisi elinde olan bir yıldız golcü ile görüşmeler yaptığımızı yazmışlar. Oyuncu bir ingiliz kulübü ile Bursaspor arasında kalmış.
İnsua'nın gelmesine çok sevindim. Hiç olmazsa her transfer sezonunda Galatasaray anlaştı aldı muhabbetleri olmayacak. :d
Hayırlı olsun.
Mohammadou Idrissou ile anlasma saglandigi soyleniyor. Bilgisi olan var mi?
Ön protokol imzalanan 1.91'lik dev santrfor Mohammadou İdrissou, Dünya Kupası maçlarının ardından Bursa'ya gelecek.
Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek için kadrosunu sol bek oyuncusu Gökçek Vederson ve Arjantinli maestro Federico İnsua ile güçlendiren Bursaspor, aradığı golcüyü Almanya'da buldu. Bundesliga ekibi Freiburg ile sözleşmesi 30 Haziran itibariyle sona erecek olan Kamerun Milli Takımı'nın 30 yaşında ve 1.91 metre boyundaki golcüsü Mohammadou İdrissou'nun yeni sezonda Yeşil-beyazlı formayı giyeceği ifade edildi.
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın isteği üzerine geçtiğimiz hafta Almanya'ya giden Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan'ın Kamerunlu golcünün menajeriyle masaya oturup her konuda anlaşmaya vardığı ve ön protokol imzaladığı öğrenildi. Bursaspor'un dışında başka kulüplerinde talip olduğu İdrissou'nun da Şampiyonlar Ligi'nde forma giyecek olması sebebiyle Bursaspor'un teklifini kabul ettiği bildirildi.
sabah
Idrissou vasat bir transfer hatta Insua'da öyle Bursa bu adamlarla SL'de pek fazla birsey beklemesin.
Aldırmayın yahu, kötü futbolcu olur mu. Kimden bahsediyoruz. Tam bir pivot,Eruğrul hocanın istediği özelliklerde bana göre çok çok iyi bir transfer. Hayırlı olsun.
Bana göre tek dez avantajları yaptıkları transferlerde oyuncuların 30 yaşında olması..
idrissou'yu bana anlatmana gerek yok ben zaten biliyorum onu :) bundesligada vasat bir golcü kendisi freiburg takimi zaten sürekli kümede kalmaya oynuyor tsl sampiyonu seneye sampiyonlar liginde oynayacak bursasporda tutup kümede kalmaya oynayan takimin vasat forvetini transfer ediyor kimse iyi transfer diyip kendini avutmasin bence sonra bekleneni veremeyince küfür edersiniz.. he insuaya gelincede oda bir zamanlar bundesligada oynadi gladbach takiminda diger kümede kalmaya oynayan takimda forma giydi ve vasati asamadi 30 yasinda ve avrupada zamaninda tutunamamis bir adami tutup hangi mantikla getiriyorlar ? sonrada yildiz transferi yaptik diyorlar. 3 büyüklerden oyuncu alsinlar ozaman helal olsun derim Baros'u Semih'i Bobo'yu Servet'i alsinlar ozaman yildiz transferi yaptilar derim... atip tuttular yok suna teklif yaptik buna teklif yaptik diye demekki 3 büyüklerden hicbir oyuncuya teklif yapmamislar yaptilarsa bile oyuncu yada kulüp reddetmis.Quote:
CoşkuN ÖzdemiR
tamam alınmış o adam.. Dünya kupasından sonra imzalanacakmış.. Haberiniz olsun
Hayırlı olsun Bursaspor'a umarım istedikleri gibi faydalanırlar İdris'ten :)
Idrissou'yu beğeniyorum ben şahsen... Bursaspor adına yararlı bir transfer bence.
İnsua hayırlı olsun iyi bir transfer
Idrissou'yu dün haraketli gördüm. Pozisyonların içindeydi. Bence fizik olarak Tr'de iş yapar. Bana göre Arjantinli'den daha iyi bir yedek olur..
Leo gidicek zaten onu referans almayın. İdris'te iyi bir yedek olur. Oyun sıkışınca doldur boşaltta işe yarar en azından. Kimsenin burun kıvırmayacağı bir isimle anlaşıldığı söyleniyor. Yarın ajanslara düşer. . .
Bursa'nin elinde su anda Sampiyonlar Ligi'nde direk elemesiz oynamak gibi bir koz var iken cok daha iyi futbolcular getirebilir , bu is idrissou ile olmaz kimse burda kendini kandirmasin , bakin German Dennis icin ugrasiyorlardi o adam kaliteli adam takima biseyler katabilicek daha ileriye tasiyabilicek bir adam , Bursaspor un transferde vites ve vizyon genisletmesi gerek
"Yıldız transferler devam edecek"
20 Haziran 2010 13:40
Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, transfer çalışmalarının sürdüğünü ve yıldız oyuncuları kadrolarına
katmaya devam edeceklerini söyledi.
http://media1.ntvspor.net//C/I/43/iyazici3_DZZKB.jpg
Geçtiğimiz sezonun Turkcell Süper Lig Şampiyonu Bursaspor'da Başkan İbrahim Yazıcı, kadrolarını yıldız oyuncularla güçlendirmeye devam edeceklerini açıkladı.
Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceklerini belirten İbrahim Yazıcı, "Bursaspor olarak lig yarışını kazandık ve şampiyon olduk. Bütün herkesin gücünü ve desteğini hissettik. Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde de en iyi şekilde temlsil etmek istiyoruz. Zaten güçlü bir kadromuz var. Kadromuzu muhafaza ettik. Eksik yerlerimizi güçlendiriyoruz. İnsua gibi yıldız bir futbolcuyu transfer ettik. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz, yıldız transferlerimiz devam edecek" dedi.
Genç Futbolcuları Sercan Yıldırım'ı satmayacaklarının altını bir kez daha çizen Yazıcı, "Sercan, bizim yıldız futbolcumuz. Göndermemiz için bir sebep yok. Sercan'ı satmamız için çok değişik bir şeyin olması lazım" diye konuştu.
Kaynak : NtvSpor
Remzi abinin dediği çok doğru polyannacılık yapmaya gerek yok. Şampiyonlar ligine direk katılacak takımın İdrissou gibi kariyeri boyunca vasatı bile aşamamış bir santraforu almak istemesi çok yanlış.
Bak Boselli çok doğru hamle. İdrissou felan boş hamleler...
ben diyince tepki geldi demekki sadece ben böyle düsünmüyorum :)
Transferde Arjantinli pazarından vazgeçmeyen Bursasporumuz 2. bombayı patlatmak üzere.
Arjantin'in Estudiantes takımının süper yeteneği Mauro Boselli ile her konuda anlaşma sağlandığı iddia edildi.
6 ay sonra sona erecek bonservisi nedeniyle kulübünün satışına sıcak baktığı 25 yaşında ve 1.85 boyundaki Tangocu bu sezon 27 gol attı.
Bir çok önemli takımın peşinde olduğu ve 1-2 gün içinde Bursa'ya geleceği iddia edilen Boselli'nin kulübüyle 2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşıldığı konuşuluyor.
Bursasporum.com
O forvetten çok daha iyi olur!
İdrissou'nun kariyeri boyunca vasatı aşamamış olması fikrine katılmıyorum. Almanya Liginde seneler boyunca istikrarla oynamış bir forvetten bahsediyoruz.
Kaldı ki Bursaspor bu adamı büyük ihtimal yedek alıyor. Oldukça kaliteli bir yedek, sahada yerinde durmayan bir yapısı var bir orada bir burada fizik,boy,hız. Ne ararsan var. Hele ki Türkiye gibi fizikin önemli olduğu bir ligde İdrissou bana göre çok iyi işler yapacak.
Geçen sezon Kayserispor forması ile gol kralı olan Makukula'dan ekisiği yok, fazlası var. (bkz. Hız)
Serkan kusura bakmada kardeşde, bu bahsettiklerin bu özellikler bu oyuncuda varsa Bursaya değil tatile google çhormeden bile gezintiye çıkmaz. :)
Tamam bursaspor şaampiyon olmuş olabilirde bir oyuncuyu yedek transfer diye alırsan işler karışır..
Bursasporun transfer politikası , geçen seneki Sivassporun transfer politikasına benziyor. Umarım sonlarıda aynı olmaz.
Ama İnsua sakatlanmazsa ligi sallar.
Hala daha Sivasspor ile benzetiyorsunuz ya helal olsun.
Not: Sivassporlu arkadaşlar kesinlikle alınmasınlar ama Bursa ile Sivas'ın şartlarından bahsediyorum.
Hiç kusura bakmayında, alakası yok.