Boğaz Manzarası burasımı :n: Bursa'da boğazıda görmüş olduk :D
3 Karizma dağıtmışsınız ortalığı zaten Serkan abi daha ne olsun :zuhaha
Buluşma buluşma diyoruz kralı olmuş biz ne yaparsak yapalım bunun gibisini yapamayız :D
Printable View
Boğaz Manzarası burasımı :n: Bursa'da boğazıda görmüş olduk :D
3 Karizma dağıtmışsınız ortalığı zaten Serkan abi daha ne olsun :zuhaha
Buluşma buluşma diyoruz kralı olmuş biz ne yaparsak yapalım bunun gibisini yapamayız :D
O süperdi gerçekten adamlar müşteri kapmak için ne diyeceğini şaşırıyor, boğazda yerim var diyor bizde bakıyoruz adama :D İsmailim bir dahaki sefere sende gelirsin :D
Serkan abi FM maceran senin nasıldı :n: Stajer gibi durmuşsun Kaan abinin yanında :D
Ben yeşilaycıyım abi :p Beşiktaş yastığıyla yatanlar olmuş ondan ben içmem sizle :n:
gerçekten buluşmanın kralı olmuş.bi İstanbul'da yapamdık şu buluşmayı.:D
Aynen Serkan abi ortada yürürken her adam buyur abi buraya alalım yada abime masa gibi cümleler sarfediyorlar :zuhaha
Alkolün etkisiyle,kafalar güzel ee o zaman ortam süper olur tabi :D
Zaten biz onun yanında anca stajer oluruz çekirge, ama sende biliosun ki boynuz kulağı geçer :n:
Bu arada Kaan abiniz çok uyanık çıktı, resimleri burda yayınlamak için 1 şişe 70 lik Tekirdağ, 4 şişe Efes Bira, bir masa dolusu meze, 1 sarışın 1 esmer dansöz bir kovada su aldı bizden telif hakkı olarak. Söylemezsem gözüm açık giderim :D
Cevap hakkı doğdu :D :D :D Kariyerde sonuncu olacaktım ,hadi hadi diye dürtüp durdunuz ya dün ,hani ben o sırada oyunculara bakıyodum :p :p :p en alakasız 3 oyuncu alacağıma en psikopat 3 oyuncuyu aldım , 4. de geliyor Ağustosta sırf sizin maçlara motive edeceğim onları biraz daha hadi hadi diye dürterseniz demedi demeyin kankalarım :D :D :D
Telif hakkı derken olmuyor ama tamamen uydurma , sonra beni iyi bilirsiniz yani bu telif meselesi açığa cıkarsa :D :D :D Zaten öyle bi şey yok ama olsun :D :D :D
:D Serkan abinin bakıslar on numara olmus :D
Daha nice buLuşmaLar yapıcaz inşaLLah..
İnsallah da Hayro abi daha PES turnuvasının tarihini belirlemedik:)
Bu hafta sonu değiLde, haftaya yaparız, bana uyar.
Haftasonu şenlik varmış sanırım yaylada :n:
Konuyu diriltelim 1 ay sonra sömestırla beraber 2.organizasyonumuzu yapsak mı?
İstanbul'dan gelecek arkadaşlarda vardı sözleri vardı :)
İstanbul'dan çıkartma mı yapsak ne?
Ben geLirim.
Sömestırda yapaLım güzeL bir buLuşma.
Bu sefer erken topLanaLım. Tophane feLan orada oturaLım, sohbet edeLim biraz, ondan sonra akşam üzeri maç yapaLım.
BöyLe birşey ayarLayaLım.
Tamda dün aklımdan bu fikir geçmişti.İstanbul'dan gidecek olursa bende katılabilirim.Tabii ne zaman yapılacağına bağlı.6 ocak-1 şubat arasında Antalya'da olacağım çünkü..:)
Kimler buluşmuşta haberimiz yok.
Batuhan Bursa'da da tophane var :)
Tamam o zaman sorun yok. :)
Valla gelin yapalım bi buluşma :)
Antalya'da da var tophane.:icon_smile:
Tophane zaten her yerde olur, Osmanlı'dan kalma bir durum ama; demekki her yerde aynı amaç için kullanılıyor. =))
Aslında gidilmesi görülmesi gereken yerler insanlar var ama yok Bursa uzak ben öğrenci değilim :D yaşlandım artk :/
İade-i ziyaretinizi dört gözle bekliyoruz...
Kesin bir tarih belirleyelim de ona göre hazırlık yapalım :D
Bi hortlatalım bakalım konuyu.
Niye sen Bursalı mısın :D
Değilim ama olabilirim.:icon_smile:
Ben 1 Martta dönüyorum Bursa'ya. Toplanırsak gelirim muhtemelen.
Geçen Burak iLe konuştuk ve Nisan gibi yapmaya karar verdik. Ama değişikLikte yaparız ekstradan şehir dışında arkadaşLar geLecek oLursa.
Bursa'da askerlik yapan kuzenim var.Olur da onu ziyarete gelirsem birkaç kişiyle de görüşürüm artık :p
Tarih uygun olursa ben her türlü gelirim. Rahat adamız :cool:
Aygün sen Avcılar'dan Mecidiyeköy'e gidemiyosun Bursa'yamı gideceksin :n:
Hayro abi Mart ayında yaparsak daha iyi olur Nisan ayında vizeler falan girecek işin içine...
Evet nisanda vizeler var. Gerçi sonlarına doğru benim vizeler. Mart ayının pazar günleri süper müsaitim.
Arkadaşlar istanbul' dan kadro olursa Bursa' ya gidebiliriz. Kadıköy - Bursa feribotuyla. Hatta 4-5 kişi olursak benim arabayla da yenikapı-bursa feribotuyla gidebiliriz...
Burak abi harika olur valla...Bursa-İstanbul maçı yaparız :)