Yanlış seçim malesef..
Printable View
Yanlış seçim malesef..
Niye yahu kaybedecek neyim var ki?:D
Meksika 4-1 Bolivya
http://img29.imageshack.us/img29/706...1115014660.jpg
Beklediğimiz mucize gerçekleşti ve biz 3 farkla kazandık, Arabistan 3 farkla kaybetti ve 2. Tur’a yükseldik. Rakibimiz İngiltere.
http://img210.imageshack.us/img210/2...1115015790.jpg
Bu kısa zamanda yapabileceğim çok büyük değişiklikler yok, kadroda sağ bek oyuncusu bile yok. 4-4-2 dizilişiyle devam ediyoruz, oyuncular beni de tanımıyor ben de onları, fazla karışık işlere girmemek gerekir şu aşamada.
MEKSİKA Çeyrek Final'de
http://img12.imageshack.us/img12/456...1115290507.jpg
Seyircimizin olağanüstü desteğiyle İngiltere'yi eleyip çeyrek finalde son şampiyon Fransa'nın rakibi olduk. Maçta ilk devre 1-0 öne geçtik, devre arasında skoru korumaya yönelik düzenlemeler yapınca 2. devre golü yedik. Sonra tekrar başladığımız oyuna döndük ve 90 dakika 1-1 sona erdi.
İngiltere'ninkalesinde kalecimiz Pope var, bu nedenle penaltılara gitmesini istemiyordum. 111. dakikada uzatmalarda oyuna giren oyuncularımızın katkısıyla galibiyet golünü attık ve çeyrek final kutlamalarına başladık.
Vayyy... Oswaldo Sanchez futbolu bıraktıktan sonra Meksika teknik direktörü mü olmuş?Giovani Dos Santos ve Carlos Vela'nında son turnuvasıdır bu :)
Avrupayı Domine Etmeye Başladık Şimdiden Kardeşim Hadi Hayırlısı Uefada 2 de 2 Yeni Nottingham Forest Oldun:D :p
Bu Arada Öğrencilerine Karşı Oynamak Nasıl Bir Hava Acaba:) Popenin Artık Vazgeçemediği Menejer Olmuşundur Artık:)
Çeyrek finalde Fransa'ya 3-1 yenildik ve Meksika maceramı sonlandırdım.:D
Çoğu oyuncum ilk başlarda daha büyük takıma gitmek istiyorlardı ama şu anda çoğunun favori personeli olduğumdan gitme konusu açılmıyor. Pope'ın ilk dönemlerini hatırlıyorum da, serbest transferle almıştım, kötü gittiğimiz sezonlarda onda ısrarcı oldum ve başka kaleciyle değiştirmedim onu. Şimdi de dünyanın en iyisi olma yolunda ilerliyor.
Dünya Kupası serüvenime son verdiğime göre transfer çalışmalarına başlayayım.
Hadi Hayırlısı Meksikadan da Artık Genç Oyuncuları Alırsın:)
Ne çabuk bıraktın meksikayı.Neyse sağlık olsun.
Meksika mı :D istifa mı :D
bence abi boşver sen milli takımları Wimbleden ile yolda devam et sen :)
Kulüp sıralamasını koymayacak mısın :t:
Gana ile 1 maç yapmıştım, Meksika'da yine 3 maç iyi dayandım.:D Bu sefer girdiğimde koyacağım, geçen sefer milli takım araya girince kaynadı.:D
regenlerin bombaymış ama bi afrikalı var orda hızı düşük çakma zencidir o:D
Hocam Mexico Dalgalanması Yaparak Seni Destekliyoruz
Sağol Serkan abi.Galatasaray ile Fenerbahçe iyi yere gelmişler.Chelsea ile Liverpool yoklar :D
Liverpool kümede son haftalarda kalıyor kaç senedir, avrupayı unuttular.:D
r10 ne alemlerde? :D
Yönetim oyuncularımı benden habersiz satıyor ya, sinirlendim kapattım. Hadi satıyorsun, paranın tamamını ver de bende ona göre transfer yapayım ama %40'ını veriyorlar bir de.
Hocam Yönetim :D Galiba Bomba eline Almıs Pimini Cekmiş Ellerinde Tutup Senin İstifa Etmeni Bekliyolar. :D
İstifa İstifa:D
Orta sahada en iyi oyuncum olan Mesec'i ve dünyanın en iyisi olarak değerlendirdiğim defansım Diallao'yu 50'şer milyondan sattılar. Verdikleri para da 20'şer milyon. Ve bunu ben transfer yaptıktan sonra yaptılar, parayı harcamasam yine yerlerini doldururdum ama şimdi çok zor.
Serkan istifa et. Bu yönetimin yaptıgı resmen serefsizlik.
Bence de istifa et ayıp ayıp olmaz yönetim yanlış yapmış
Salla Wımbledon'u İSTİFA!:..
Parayı bırakma onlarda ültimatom ver kabul ederseler aynen devam etmezseler istifa et :D Liverpool'a git efsaneyi geri getir :D
Fierta'ya aynen katılıyorum.Transfer bütçesi iste.Vermezlerse ultimatom ver.Kovarlarsa Liverpool'a geç :)
Bunca yıllık emeğim heba olacak, lig başlasın bakalım, transfer yapmayı da düşünmüyorum, beter olsunlar.:D
Ayıp ya ayıp. Sen git takımı Allah'ın Blue Square liginden Premier Lig'e çıkar, UEFA'yı al 2 defa, sonra sana sormadan adamını satsınlar :D Olmaz ki böyle, ben de Fietra'ya katılıyorum :D Para iste, vermezlerse bas ultimatomu, kovarlarsa şerefsizliğin en babasını yapmış olurlar:D Kovmazlarsa da para kopardığınla kalırsın :n:
Bencede hocama katılıyorum ultimatom yakışır abime:D
Serkan abime bu yapılırmı? Serkan abi durman hata
Bunca yıllık emeğin karşılığı bu ha :D bas istifayıda dünya istifa görsün :D
Gaz vermeyin ulen, 52 milyon oldu transfer bütçesi.:D Kolay kolay bırakamam ben bu takımı ama bu sezon pek transfer yapmayı düşünmüyordum, şimdi hiç oyuncu arayasım da yok ama bakalım, orta sahaya takviye yapabilirim.
Yakıştıramadım abi sana hehe:D
Ama hırs yaptık, keşke 2 adama 60 milyon vermeseydim diye pişmanım sadece.:D Tüm takımı daha iyileriyle yenileceğim.
Yav Serkan Abi bu nasıl bir kariyer yav.Maşallah sende nasıl bir sabır var.Bu kadar uzun bir kariyer nasıl yaptın ben 4. sayfaya mı ne geldim ooyh daha devam edemedim.Bari sonundan takip edeyim İNŞALLAH.
Son sayfalara bak, Premier'den öncesi önemli değil.:D
Serkan abi durmak ne demek?Sen bu takımı buralara kadar getirmişsin ve sana sormadan sana danışmadan takımdan oyuncu gönderiyorlar.ah serkan abi ah :)
Bir an önce istifa etmelisin :D
Ben ligde şampiyon olurum, ŞL'yi de alır, ertesi günü de basarım istifayı.:D
Bu yönetim bunu yapıyorsan senin yerine yeni bir teknik direktör alırlar sanada hiç birşey demezler teşekkürler diyip yollarlar :)
Ben olsam bırakırdım Serkan abi :D Hiç haketmiyosun bu davranışları :n: