İyi düşünmüşsün : ) 2014 Eylül sonunda bende bu gruba dahil olacağım.
Printable View
Selam beyler hastaneye sevk aldım işim erken bitincede bir nete uğrayayım dedim.Kısa dönem yapıyoruz ama buna rağmen gözümde büyüyor bu askerlik.Şafağı 145 e düşürdük.Sanırım acemi birliği olduğu için bu kadar sıkıntılı geçiyor.Sabahtan akşama kadar yürüyoruz tören alanında :D bu cuma yemin töreni var şükürler olsun.Ondan sonraki 2 haftada temel jandarma eğitimi alıp 40 günü tamamladıktan sonra usta birliğine uçacağız inşallah :)
ToRoSKaPLaNı
Keşke bende kısa yapsaydım. Şimdi sayılı günlerim kalmıştı. Hayırlı tezkereler.
Aferin sana. Git askere gör gerçek Türkiye'yi : ) Askerlik seni kıvama getirir merak etme : )
Şaka bir yana sıkıntı yapılacak bir durum yok. Gittiğin vakit kafaya takarsan askerliğin bitmez. Önceki mesajlarında batı - doğu hangisi iyi olur demiştin. Doğuda yapanlar muhtemelen artık 24 gün önceden tezkere alacak. Yıllık izin ve yol izni bundan hariç tutulacak. Gelecek ay bu yazdığım netleşir. Yani toplamda 10 ay askerliğin olur. Dağıtımın doğuya çıkarsa üzülme sevin derim. Artık TSK genel olarak batılı olanı doğuya, doğulu olan askerleri batıya atabiliyor. Böyle bir fırlamalık dönüyor. Askerlerle konuşuyorum onlarda bu yazdıklarımı doğruluyor.
selamlar...
şafak saymıyorum ve açıkcası umrumda da değil :D
Çarşı izninden selamlar.KAstamonuda gezilecek pek bir yer olmadığı için kendimizi nete attık.Şafak 140. Yakında tekrar aranızdayım inşallah.
Bi an şafak askerlik okuyunca tüğlerim diken diken oldu ALLAH'a çok şükür kurtuldum o yerlerden.
Açıkcası çok iyidi mis gibiydi ama insan özgürken herşeyden tad alıyor kim ne derse desin.
Herşeyden önce sağlıklı olmaya bakın kardeşlerim askerde hastalanmak zordur bir anne bir baba yoktur yanınızda, sabah olmuyor gerçekten :)
ALLAH herkese hayırlı tezkereler nasip etsin
Şahsen yolu yarıladım. Gün olarak saymıyorum ama ay olarak neredeyse 6 ay kaldı. Haftaya izine gideceğim. Hafta sonu izinleri olmasa rahat edemeyecek.
Gidip içini görmeden önce harp okulunu düşünüyordum. 6 aydır içindeyim ama öncesinde TSK gibi bir kurumu tercih etmediğim için binlerce kez Allah'a şükrediyorum.
Selam gençler 115 gün sonra yanınızdayım.İnternete pek girme olanağım olmuyor.6 saat nöbet tutuyoruz.Onun dışında eğitim filan derken gün gidiyor.Çarşı iznimizde yok.Geçen hafta nevroz bu hafta da seçim dolayısıyla.İnşallah önümüzdeki haftalarda açılır.Kendinize iyi bakın.
atarsa 95 :D şu nisanla mayısı bir atlattık mı bitti gözüyle bakacağım.
Hemen hemen 4 ay sonra görevim sona erer :) Yoğunluk denen bir şey kalmayacak. Mayıs'ın ortasında da kampa gidilecek.
Bu arada 4 yıllık üniversite okumuş ve yakın gelecekte askere gidecek arkadaşlar için yazayım. Bundan sonra yedek subaylıkta mecburiyetten dolayı kontenjanın %70'si doktorlara geri kalanı mühendislere ve öğretmenlere olacak.
Şafağı 77 ye indirdik.şu mayısıda bir atlatırsak epey hallolur askerlik :D
3’ÜNCÜ JANDARMA EĞİTİM TABUR KOMUTANLIĞI (EZİNE)
Yarın teslim olacağım inşallah, askerlik hayatı başlıyor :D
Şafak 360 :e:
Şafak karanlık , geçecek mi acaba bu günler :(
ŞAfak 69.Az kaldı az :D
Atarsa 61.Bitti bitti.son 2 ay :D
Atarsa 349 :)
Atarsa 57.Eritiyoruz git gide.2 ay bile kalmadı artık.:)
Ev kirası gibi mübarek :n: İlk üç ay bol bol küfür edersin sonra geçer alışırsın :)
Görev yaptığım yerde askerin biri Nisan'da tezkere aldı. Tezkere almadan önce kendisine buradan çıkınca kendini hayatın koşuşturması içinde bulacaksın. buradaki ortamı arayacaksın dedim. Tezkere aldıktan iki hafta sonra aradı beni askerliği özlediğini söyledi : ) İçindeyken küfür ediyorsun her gün. bir an önce bitsin de gideyim diyorsun ama bittikten sonra o ortamı birazda olsun özlüyor insan. Askerlik bambaşka bir şey. Bu devirde sivilde çalışma ortamı çok sıkıntılı hele ki vasfı olmayan adama. Yinede sivilde her şeyden tat alıyorsun tabi özgürsün sonuçta.
Bu arada yazı atlattık mı İzmir'den giderim. Limontepe'de kalıyorum. İzmir buluşması olursa katılabilirim :icon_biggrin:
Atarsa 340 , şükür ki yemin törenini de atlattık, provasını yapmaktan 2-3 gündür ölüyorduk güneşin altında neyse ki güzel sonuçlandı :)
Aynen abi 349 nedir ya :)
İlk 10 gün çok zordu ya bol bol küfür ettik , üstüne daha ilk günlerden şafak saymak gibi salaklık yaptık kafayı yiyorduk :)
Neyse ki sonradan alıştım , arkadaş ortamı falan da güzel olunca keyif almaya başlıyorsun bazı şeylerden :)
Acemi birlikleri bitti heralde öylemi arkadaşlar 94/2'lerin?
Atarsa 48.Bugün çarşı günümdü ama kilitlendi çarşımız.Ne planlarımız vardı ama yalan oldu.
ALLAH yardımcınız olsun, asıl askerlikler usta birliklerinde başlıyor.
Üst devren gelir şafak sorar çömezin gelir şafak sorar dedeler gelir şafak sorar.. :)
Teşekkürler , zaten yemine kadar provalar yürüyüşler hariç pek bir şey yapmadık .
Kalan günler de de eğitimler var .
Askerliğini yapan herkes dediğin gibi asıl askerlik usta birliğinde başlar diyor , ilk 3-4 ay üst devreler biraz bizi ezermiş galiba :)
Alt devrelerimiz gelince de biz rahatlarmışız :)
Atarsa son 40 :D
Kısa dönemler şimdi kaçıncı dönem oldu? Ben 355'ten sonra bıraktım da saymayı. :p
355 ler acemiliği bitiriyor yavaş yavaş ustalığa gidecek.sonra sırada 356 lar var ama 356 lar daha bot bağlamadı :D
Vay be, tam saymışım o zaman. :) Allah kurtarsın tüm askerleri. Hepsine hayırlı tezkereler.
Atarsa 326 :)
Dağıtıma da 21 gün kaldı , 1 hafta izin çok iyi gelecek :D
Tek aya düştük sonunda :D Atarsa 29.
Haydi geçmiş olsun,takımların hazırlık kamplarına yetişiyorsun abi :zuhaha
Atarsa 19da dedik sonunda :D
Tezkere Oldun Ha :D Forsunu İyi Kullan Bu Günleri Ararsın :)