Bende Nihat Özdemirin destekcisiyim.
Printable View
Bende Nihat Özdemirin destekcisiyim.
Murat Ülker, Hamdi Akın'a hayır diyorsunuz. Nihat Özdemir'e evet. Bazı arkadaşlar bu bu insanlar için komplo yapıldı derken çok kulaktan dolma konuşuyorlar. Nihat Özdemir sizin size komplo yaptığını düşündüğünüz kesime gayet de yakın bir isim.
Murat Ülker ve Hamdi Akın hakkında bilgim yok.Aziz Yıldırımla ilişkileri falan bilmiyorum.Nihat Özdemiri bildiğim için yazdım
Ali Koç olmayacaksa eğer Sadettin Saran olmalı.Siz ne düşünürsünüz bilmem ama Saran'ın zamanı geldi de geçiyor bile.
Federasyonun bu kararı hoşuma gitmedi benim.. Şimdi 3 ay sonra küme düşürürlerse 1 yerine 2 yılımız gidecek.. Kötü günler bizi bekliyor..
onu yapamazlar.Zaten iddianame açıklandıktan sonra disiplin soruşturmasına başlanacaktır dendi.İddianameye bakar bakmaz karar vereceğiz denmedi,süreç bir kaç aydan çok daha uzun kısacası.Bir kaç yıl karar çıkmayacaktır.Bu konuda rahat olabiliriz,sezon ortasında küme düşürülme gibi bir durumumuz olmayacaktır.
ben Sadettin Saran'dan hiç bir ses soluk çıkmamasını anlamıyorum,benim şahsi görüşüm şu sıralar kendisine ihtiyaç var.Mevcut yönetim benimsemesede bu camia için büyük bir değer kendisi.
Nihat Özdemir bana hiç öyle başkanlık görevinde olabilecek bir isimmiş gibi gelmiyor.Ali Koç cuk oturur mesela ama Nihat Özdemir'i yakıştıramıyorum ben.
‘Başkanın tutuklanması sonrası Feneriumlardaki ciro geçen yıla oranla yüzde 100 arttı. Bu tablo beni ağlattı. Böyle bir taraftar varken biz de yönetim olarak sonuna kadar görevdeyiz’
Fenerbahçe’nin içinde bulunduğu durumla ilgili asbaşkanlardan Abdullah Kiğılı’yı aradım. Kiğılı’ya “Başkan tutuklandı, yönetim olarak istifa etmek, olağanüstü kongre kararı almak gibi bir düşünceniz varmı?” diye sordum. Ve çok net bir yanıt aldım: “Hayır. 10 ay daha görevimizin başındayız.”
Asbaşkan Abdullah Kiğılı, Fenerbahçe tüzüğüne göre başkan istifa etmeden yeni bir başkan seçilemeyeceğini, ancak başkanın hüküm giymesi halinde seçimin söz konusu olabileceğinin altını çizdi ve devam etti: “Fenerbahçe’de yönetim kurulu ayrı, başkan ayrı seçilir. Başkan istifa ederse, istifa mektubunu gönderirse, 30 gün içinde bir başkanlık seçimi yapılır. Biz yönetim kurulu olarak istifa etmediğimiz için yeni seçilecek başkan da 10 ay boyunca (2012 Mayıs’ındaki olağan kongreye kadar) bizimle çalışır. Dolayısıyla biz bir istifa kararı almayacağız.
‘BIRAKIP KAÇMAYIZ’
Varsayalım biz de istifa kararı aldık ve olağanüstü kongre yaptık. Bu durumda da yeni seçilecek başkan ve yönetimin görev süresi 10 aydır.Mayıs ayındaki olağan genel kurulda tekrar seçim yapılır. Ancak tüm bunlar bir yana böyle bir durumda bırakıp gidiyor, görevden kaçıyor imajı vermek istemiyoruz. Biz yönetim kurulu olarak çok daha fazla çalışarak, gecemizi gündüzümüze katarak önümüzdeki
10 ayı en iyi şekilde tamamlayacağız. Bu taraftar buna layık. Haftasonu başkanın durumu ortaya çıkınca Feneriumları biraz gezeyim, çalışanlara moral vereyim istedim. Daha 1 hafta önce “İğne bile satılmıyor” dediğim Feneriumlarda inanılmaz bir satış patlaması yaşandı. Geçen yılın aynı dönemiyle kıyaslama yaptık. Ve satışların yüzde 100 arttığını gördük. Üstelik herhangi bir ürüne özel bir talep de yok. Taraftar ‘Kulübüme destek olmalıyım’ düşüncesiyle Feneriumları doldurmuş. Bu tabloyu görünce gözlerim yaşardı. Bazı arkadaşlarla birlikte ağladık. Takımına böyle destek çıkan bir taraftarın olduğu yerde biz de bırakıp kaçmayız.”
Serdar Ali Çelikler/Habertürk
borsadan kaybettiğimizi karşılar umarımQuote:
‘Başkanın tutuklanması sonrası Feneriumlardaki ciro geçen yıla oranla yüzde 100 arttı. Bu tablo beni ağlattı. Böyle bir taraftar varken biz de yönetim olarak sonuna kadar görevdeyiz’
Sadettin Saran için bende olumsuz düşünüyorum ki mevcut yönetimde onu isteyecek kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez geçmemeli.
Nihat Özdemir fazla küçümseniyor ancak Fenerbahçeli arkadaşlar bu isim gelirse hiç kuşkuya düşmesinler ben şöyle bir kıstas yapayım Aziz Yıldırımı aklınızda nasıl düşünüyorsanız gerek ekonomi,gerek tesisleşme vs Nihat Özdemir Aziz Yıldırımdan %200 daha güçlü bir isim,araştırmanızı tavsiye ederim herkez göründüğü gibi değil :)
Zaten Nihat Özdemir gerek normal iş hayatında gerekse Fenerbahçede bulunduğu dönemde kendini önplana atan bir isim değil pek görünmemeye çalışır.Kirli olup olmadığına dair net bir bilgim yok senin varsa paylaş ancak fazlasıyla kirli biri yerine fazlasıyla güçlü biri diye yazarsak daha doğru olacak gibi.
Zaten işlerinden dolayı önümüzdeki sene sonunda görevinden ayrılacaktı,başkanlık yapmayı isteyen biri olduğunu düşünmüyorum ancak zor durumda bu görevi mecburen üstlenecektir.Söylentiler Mayısa kadar onun başkan olacağına dair,daha sonrası muamma.
başkan değişecekse aziz yıldırım'ın yanımızda olabileceği bir başkan olsun.
Aziz Yıldırım şu an başkanlığı yürütebilecek diye biliyorum. Başkanlık konusundaki soru işaretleri Aziz Yıldırım'ın ilk duruşmasından sonra yavaş yavaş cevap bulur. Şu an klübü asbaşkanlarımız idare edeceklerdir. İleride Ali Koç veya Nihat Özdemir'den birinin başkan olmasını istiyorum.
Ben aslında Sadettin Saran ve Hakan Bilal Kutlualp ekibinin zamanının geldiğini düşünüyorum.Ama camia olarak böyle hassas bir dönemdeyken yönetimin tamamen değişip, farklı düşüncedeki insanların gelmesi yarardan çok zarar getirebilir.Onun için 2012 Mayısına kadar bu işi en iyi götürebilecek isim mevcut yönetimden biri olmalı.Ali Koç'un olması zor, bu durumda en mantıklı isim Nihat Özdemir gibi duruyor.
Ali Koç'un başkan olma ihtimali çok zor bilindiği gibi her ismi başkanlık için anıldığında ailesi karşı çıkıyor. Aynı şekilde Murat Ülkerde şu durumda öyle bişey düşünülmediğini açıklamıştı. Mevcut şartlarda Nihat Özdemirle yola devam edilicektir en azından bu periyot atlatılana kadar.
Fenerbahçe koskoca bir camiadır.Aziz Yıldırım başkan olmadan önce adını kaç fenerbahçeli biliyordu.Yani Nihat Özdemir'e gerek yok illa yönetimden olacak diye bir kaide yok.Yönetimden Ali Koç olacaksa tamam yeni bir ekip oluştursun ve sorumluluk altına girsin ama olmayacaksa yeni bir ekibin gelmesi lazım.Dava sonuçlanmasada koskoca fenerbahçe başkanı tutuklu yargılanıyor ve yönetimin değişmesi gerek bana kalırsa.
http://web5.twitpic.com/img/34477041...ce000-full.png
Forma sızmış . Güzel forma.
güzel forma olmuş.
Formanın orta kısımlarındaki desen gibi gözüken şey olmasa güzel olurdu. Diğer çıkacak formalarıda inceleyeceğim. Eğer çok güzel bir forma varsa alacağım.
hani nrde forma :D
artık şu şikeyi bırakalım da sezon başlıyor. devler ligi bizi bekler. süper kupa maçımız var. eminim bu sezona bomba gibi başlayacağız :)
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında 14-16 Temmuz tarihlerinde Brüksel’de düzenlenecek olan 3’lü turnuvaya katılacak olan Fenerbahçemizde turnuva kadrosu belli oldu. Takımımızın 20 kişilik Brüksel kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:
Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Mert Günok, Ertuğrul Taşkıran, Orhan Şam, Gökhan Gönül, Fabio Bilica, Bekir İrtegün, Caner Erkin, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Cristian Baroni, Sezer Öztürk, Hasan Erbey, Miroslav Stoch, Daniel Güiza, İssiar Dia, Özer Hurmacı, Alex de Souza, Semih Şentürk.
Fenerbahçemiz 3’lü turnuvanın ilk maçında 14 Temmuz Perşembe günü Hollanda temsilcisi Twente ile; ikinci maçında ise16 Temmuz Cumartesi günü Belçika ekibi Standard Liege ile karşılaşacak. Tubize Stadyumu’nda oynanacak her iki karşılaşma da yerel saat ile 20.00’de başlayacak.
Kafilemiz, bugün saat 11.00’de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel bir uçakla Belçika’ya hareket edecek.
http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...campaign=fb.sk
Serdar Kesimal
Diego Lugano
Andre Santos
Mamadou Niang
Emmanuel Emenike
Gökay İravul
Berk Elitez
Recep Niyaz
Mehmet Topçu
İlyas Yılmazer
Kadro çok iyi. Birtek ortadaki çukur kapatılmadı gibi gözüküyor.
Gençleri neden kampa almamışlar?
sanırım turnuva yapılacak
http://img838.imageshack.us/img838/6480/asdash.jpg
Niang'ın üzerinde var genşler.
http://i53.tinypic.com/21kgl1d.jpg
2 alternatif var. Diğeri kurbağa olsada tinypic sağlam : )
Çok iyi olmuş forma.
Niang mı bu yüzü gözü gözükmüyor ki çok karanlık :D Forma buysa pek güzel değil bence :)
Aygün göz muayenesi acilen .
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._1820918_n.jpg
Buda Alex'in imzaladığı forma.
bence şike olayından daha skandal bi forma:D