GS bütün Trabzonluları topladı biz de Jaja'yı alsaydık keşke. Ayyaş hali bizim Cristian'ı 10 kere cebinden çıkarır.
Printable View
GS bütün Trabzonluları topladı biz de Jaja'yı alsaydık keşke. Ayyaş hali bizim Cristian'ı 10 kere cebinden çıkarır.
TS başkan adayına saldırı
Son dakika!
Kısa adı TSGİAD olan Trabzon Sanayici Genç İşadamları Derneği Başkanı ve Trabzonspor başkan adayı mütehahhit Emre Aksoy'un evinin önündeki arabası kurşunlandı.
Haber61.net istihbarat servisine ulaşan bilgiye göre Aksoy'un aracına 2 kurşun isabet etti.
Detaylar gelecek..
http://www.haber61.net/ts-baskan-ada...ri-144806h.htm
TRABZON ENTERASAN BI YER :)
Orası Trabzon yaparlar hiç şaşırmadım :)
http://i.tmgrup.com.tr/ftm/2013/05/0...5705909620.jpg
Daha kulube yeni uye olmus, oy hakki dahi bulunmiyan adam Trabzonspor baskanligi icin adaylik koyuyor.
1/2 yil oncede Trabzonspor basketboldan sponsor destegini cekip Galatasarayla 25-30 milyonluk bir anlasma yapmisti.
Medical Park senin olsun, bir zahmet defol Usta :)
Abi sizin durum iyice kötüye gidiyor kızma ama PTT 1.lig yolları bir kaç sene içinde gözüküyor gibi.
Adayları gördükçe ben bile kahroluyorum. Çünkü ne olursa olsun Trabzon'u insanının duruşunu taraftarını severim.
PTT felan uzakta galiba bizede bir "FEDA" lazim olacak
Boyle olacagini hissetmistim, gelen gideni aratirya. Sadri Sener kalsin diyorum simdide, Tolunay hoca Ersun Yanalin ilk sezonda yaptigi gibi bir planlama yapsin bir transfer listesi yapsin ve bir sampiyonluk kadrosu daha kuralim.
Usta'nin kimin adayi oldugu belli
Ibrahim Haciosmanoglu hasta Trabzonsporlu ama onunda projeleri yetersiz duruyor
Emre Aksoy araci kursunlandi, tabi kendisi yaptirmadiysa biraz daha on plana cikmak icin Trabzonda durumu zor rahat vermezler
Hakan Kulacoglu Projeleri guzel, konusmalarda guzel ama yedirmezler :) bizi ikna etti ama o 70+ yasindaki derin Trabzonsporu kim ikna edecek
Bide sene sezon sonu su goruntu bozulacak, bozulmasida gerekiyor ikisinide yazik oluyor yoksa.
Fatih Tekke'den sportif direktör yaratmak nedir anlayamıyorum. İşi bilenler yapacak diyor alakasız bir adam söylüyor. İlginç..Quote:
İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor Başkan adaylığını açıkladı. 2010-2011 sezonu şampiyonluk kupasını almanın yöntemini bildiklerini belirten Hacıosmanoğlu, “Emek hırsızlarını bertaraf etmenin yöntemini de biliyoruz. Bu kupayı İstanbul’da alacağız, oradan da üstü açık otobüsle kemençe horon ekibiyle boğaz köprüsünü istila edeceğiz” dedi.
Zorlu Grand Otel’de basın mensuplarının karşısına çıkan Hacıosmanoğlu, “Trabzonspor başkanlık adaylığı sürecinde yeniden yapılanma, ardından da temiz Türk futbolu adına başlama vuruşunu yapıyoruz. 1967 yılında kurulan Trabzonspor 70′li yıllardan sonra başkaldırının öncüsü olmuş, 10 yıl gibi kısa süreye 6 şampiyonluk sığdırmış, bu başkaldırıyla Anadolu’nun bağrından çıkarak, Anadolu beyi unvanını almıştır. Ne yazık ki o başkaldırıyı devam ettiremeyip adaletsiz gücün yanında görünür gibi durumlar sergileyerek, elimizden 4 şampiyonluğun çalınmasına meydan vermişizdir. Özümüze dönersek Trabzonspor gücün karşısında durdukça istediğini almıştır” diyerek konuşmasına başlayan Hacıosmanoğlu, Trabzonspor’un köklü değişime ve kurumsallaşmaya ihtiyacı olduğuna işaret ederek şunları söyledi:
“67′inci kongremizi yapıyoruz. Aynı ruhu canlandırabiliriz, aynı efsaneyi tekrar ayağa kaldırabiliriz. Yıllardan beri Trabzonspor’un köklü bir değişime ihtiyacı olduğunu, bu değişim gerçekleştirdikten sonra kalıcı başarılar sağlayabileceğimizi söyleyip duruyoruz. Ama göreve gelen yeni yönetimler bunu değil, ‘Günü nasıl kurtarırız?’ hesabıyla meşgul olmuşlardır. Trabzonspor’un eski günlerine dönebilmesi için kendi içindeki yapılanmayı tamamlaması lazım. Dünyayı yeniden keşfetmeye gerek yok. Dünya kulüplerinin nasıl yönetildiği ortadadır. Trabzonspor’un kurumsallaşması gerekiyor diyoruz ama amatörce yönetiliyoruz. Nasip olur da başkan olursak bu konuda çalışmalarımız var.”
TRANSFER POLİTİKASI KULÜBÜN POLİTİKASI OLACAK
Sportif direktör sistemi getireceklerini kaydeden Hacıosmanoğlu, “Transferlerin başkan tarafından yapılması toplumda yanlış algılamaya sebebiyet veriyor, sahada mücadele edecek kadro kurulamıyor. Aslında bu profesyonellerin işi. Bizim de bir sportif direktörümüz olacak. Kulübün politikası olacak. İşten anlayanlar bu işi yapacak. Transfer politikası kulübün politikası olacak. Arkadaşlar hem yurt içinde hem yurt dışında çalışıyor. Trabzonspor bünyesine uygun olacak yetenekleri araştırıyor” dedi.
EMEK HIRSIZLARI RADAR SİSTEMİNE TAKILDI
Türk futbolunun temizliğe ihtiyacı olduğunu dile getiren Hacıosmanoğlu, “Bunun öncüsü Trabzonspor olur. Türkiye’de emeklerin çalındığı bir sistem var, emek hırsızları var. Emek hırsızları radar sistemine takıldı. Allah başkan olmayı nasip ederse emek hırsızlığı ile mücadele edeceğiz. Bunar sanıldığı kadar büyük insanlar değil. Sadece güzide kulüpleri kullanan insanlardır” diye konuştu.
KUPANIN ALINMA YÖNTEMİNİ DE BİLİYORUZ
Kupayı İstanbul’dan alarak üstü açık otobüsle Trabzonspor müzesine getireceklerini ifade eden Hacıosmanoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Trabzonspor’un başkanı her kim olursa olsun, hiçbir güce boyun eğmeden, alın teri olan şampiyonluk kupasını Trabzonspor’un müzesine koymak zorundadır. Allah bize nasip ederse kupa gelecek, adalet yerini bulacak. Kupanın alınma yöntemini de, emek hırsızlarını bertaraf etmenin yöntemini de biliyoruz. Bu kupayı İstanbul’da alacağız, oradan da üstü açık otobüsle kemençe horon ekibiyle boğaz köprüsünü istila edeceğiz. Horon eşliğinde otobüsle tüm Karadeniz şehirlerini dolaşa dolaşa o kupa Trabzonspor müzesine gelecek.”
TEKKE DE GERİ DÖNECEK
Trabzonspor Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, başkan olması halinde Sportif Direktörlüğe Trabzonspor’un eski futbolcusu Fatih Tekke’yi getireceğini de sözlerine ekledi.
Çok iddialı konuşmuş.
Bamba kadro dışı bırakılmış.
Trabzonspor başkan adaylarımızdan Sayın Muharrem Usta'nın listesinde dev bir isim daha, Turkmall Holding yk başkanı ve Türkiye'deki bütün Forum Avm'lerin Sahibi Levent Eyüpoğlu.!
Usta isi saglama almis bu vakitten sonra tebrik etmek lazim. Sadri Sener'de onu destekliyecek galiba.
Fenerbahçe maçında yaşadığı şanssızlıklardan sonra bir türlü toparlayamadı kendini. Ailesiyle ilgili problemleride varmış galiba.
Gitmesini istemesine şaşırdım sene başında iyiydi oysa.
Fransa ve Ingiltereden talipleri varmis.
Buyuk revizyon olacak belli oldu simdiden.
bamba bence iyiydi 1 maça gore yanlis degerlendirme yapmis tolunay hoca..
bence gidicekler belli , alanzinho,bamba,emerson,janko,henrique,sapara,celu tska,colman. cech ve adrian kalacak bence.
Kimse yanlış anlamasın. Ancak birşey soracağım. Sizce Trabzonsporlu arkadaşlar, bu hafta sonundaki maçta Trabzon, Galatasaray'ı alkışlar mı ? Amacım polemik yaratmak değil, yani alkıslamak zorunda değiller. ancak yaşanan son olaylardan sonra böyle bir olaya ihtimal veriyorum ben.
tolunay hoca açiklama yapti alkislamicagiz diye simdi boyle seyler daha erken dedi ulkemiz daha hazir vs degil tarzinda bi aciklamasi vardi
Hani ne bileyim ortamı yumusatmak acısında da olsa bi nebze diye düşünmüştüm. Hoş kesinlikle zorunda değiller.
Bu sene rakip olamadikki Galatasaraya niye alkislamak bize kalsin :) Tolunay hocanin oyle bir aciklamasini gormedim hani varsada gazeteci niye oyle bir soru bize soruyorki ?
Yakin cevresine anlatmis, yakin cevreside gazeteyemi yetistirmis.Quote:
Sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray yarın Fenerbahçe ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşılaşacak. Sarı-Lacivertlilerin stada şampiyon olarak adım atacak olan ezeli rakiplerini alkışlayıp alkışlamayacakları son günlerde gündeme oturmuştu. Alkışlama polemiğine Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas da katıldı. Tecrübeli çalıştırıcı yakın çevresine bu konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Bilindiği gibi Galatasaray şampiyonluk kupasını son hafta Türk Telekom Arena'da Trabzonspor ile oynayacağı Süper Lig'in kapanış karşılaşmasının ardından alacak.
"Önce kültür oluşmalı"
Bitiş sürecinde teknik direktör Tolunay Kafkas'a yakın çevresince sorulan soruların başında "Takımınız şampiyon Galatasaray'ı alkışlayacak mı" geliyor. Tolunay Kafkas bu sorulara "Rakipleri alkışlamak için ortam çok uygun değil. Şu an Türk futbolu öyle bir aşamaya gelmedi. O aşamaya gelince tabii ki seve seve alkışlarız. Bundan da çok mutlu oluruz. İlk önce yöneticilerde böyle bir kültürün oluşması lazım. Daha taraftara geçmeli. Bu olay çözümlenirse otomatikman olay çözülür" diye cevap verdi.
Bence ne olursa olsun şampiyon alkışlanmalı.
http://www.fbtvonline.com/
u15 finali Fenerbahceye karsi
Trabzonspordan Furkan Odemis
ve
Fenerbahceden Kadir
Furkan'in ucuncu goldeki bitiriciligini muthisti, cok pozisyonada girdi.
Kadir ise muthis bir sol ayaga sahip, yasi genc olmasina ragmen olgun bir futbolcu gibi haraketler yapti sahada. Attigi gol ise Sergen Yalcin golu.
Bakalim 5 sene sonra bu cocuklar ne olacak ve bu konudaki bu sayfayi kim tekrar hortlatacak :)
SPORX.COM @sporx 22 sn
Sadri Şener: "Fenerbahçe ile düşmanlığımız inşallah ilelebet sürecek. Öyle olmalı."
http://www2.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ328617SXQ
Burak Yıldırım'ın öldürülme nedenlerinden birinin ne olduğunu gösteriyor bu açıklaması ile.
Ne desek boş. Bir yönetici bu tür açıklama yapıyorsa taraftarlara diyecek söz kalmamış demektir.
Başkanlığı bırakması isabet olmuş,tamam eleştirirsin de bu neyin kafasıdır ? Yazık yemin ediyorum adam kupayla kafayı bozdu,olan buydu.
Galatasaray ile Trabzonspor'un arası düzelmemeli de demiş üstüne maçtan önce ve maçta ki dostluk gösterilerine statta olsaydım izin vermezdim diyor.Nasıl bir adam bu ben eleştirmekten bıktım 2 yıldır.
Nasıl bir insan bu Sadri Şener? Verdiği mesajlara bak
1-2 kadeh icmistir baskan :) sesten belli
M.Usta
I.Haciosmanoglu
E.Aksoy
M.Atasoy
H.Kulacoglu
Ve simdide Necati Ozgenc, googleda baktigimiz zaman tek gordugumuz kendisinin muhtar olmasi :)
Serdar Bali'de baskanlik adayligini acikliyacagini soylemisti, kupayi alirsak bence Sadri Senerde acikliyacak.
8 adayli baskanlik secimi bizi bekliyor olabilir :D
http://www.61saat.com/images/haberle...rdi_h49753.jpg
Süper Toto Süper Lig geçtiğimiz hafta Galatasaray'ın şampiyonluğu tamamlandı. Galatasaray'ın oyuncusu ve Halil Altıntop'un ikiz kardeşi Hamit Altıntop soluğu Trabzon'da aldı. Hamit Altıntop, dün Trabzon'a gelerek ikiz kardeşi Halil Altıntop'u ziyaret etti. Altıntop kardeşler Trabzon'da özlemlerini giderdikten sonra bugün öğleden sonra Hamit Altıntop, Halil'in erkek çocuğunu alarak İstanbul'a geldi. Ancak Trabzon Havalimanı'nda ve uçakta Hamit'i gören Trabzonsporlular şaşkına döndü. Taraftarlar Çarşamba günü Fenerbahçe ile Zıraat Türkiye Kupası finalinde karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor'un hücum oyuncusu Halil'i ikiz kardeşi ile karıştırınca olanlar oldu. Kendi aralarında Hamit Altıntop'a bakarak konuşan Trabzonsporlu yolcular, 'Bu Halil neden burada niye İstanbul'a gidiyor?Bu hafta maç yok mu?' sözleri üzerine Hamit yolculara dönerek 'Ben Halil değil ikiz kardeşi Hamit'im' demesi kısa süreli gülüşmelere neden oldu.
Ahahahaha :n:
Fıkra gibi olay. :n:
Aslinda ayni takimda oynasalar birinci yari biri ikinci yari digeri oynardi.
Arcil - Sota oyle yapiyormus, Sota'nin biraz dinlenmesi icin :D
Sadri Şener'in başına taş falan mı düşmüş ?
http://www.cumhuriyetspor.com.tr/tra...ye-itiraz.html
Yorumsuz :) S.Ş'nin ayrılması Trabzonspor için milat olur
bugun cenaze toreninden