Besiktas alamazmı ? Yıldız almadık diye böyle konusmalarınız sacma geliyor.Bizim kadromuz hala Gs'den ve Fener'den iyi ;)
Printable View
Recep 26 yaşında ne kadar üzerinde durulsa bile ondan rüştü müştü yapamayız onunla uğraşacağımıza volkan babacanı düşünelim bence
Uefa'daki Olası Rakiplerimiz....
Dinamo Zagreb
Panionios Gre
Racing Genk
OB Odense
FC Groningen
1.FC Nürnberg
Standard Liège
Maccabi Tel-Aviv
CF Os Belenenses
Paços de Ferreira
Mladá Boleslav
Petrzalka Bratislava
Aris Thessaloniki
CFR Cluj
FC Twente Enschede
DVSC Debrecen
Groclin Grodzisk
Vålerengen IF
Aberdeen
Dunfermline Athletic
FC Zürich
Metalist Kharkiv
FC Midtjylland
FC Salzburg
FC Sion
AE Larissa
Fredrikstad FK
SK Brann Bergen
APOEL Nicosia
Sergen çok iyi futbolcu ama alexten daha iyi olduğunu düşünmüyorum
Hasagiç de Türk statüsünde oynarsa ilk 11 de ikinci vatandaşlığı olmayan kalmayacak.Tabiri caizse saf Türk
Arkadaşlar Ertuğrul hoca koşan bir takım oluşturmaya çalışıyor siz Sergen diyorsunuz.
Bence ilk turu çook çookk rahat geçeriz kadromuz eski kadro değil ki artık.
Gerçekden bunlarmı rakiplerimiz ? çok rahat geçeriz bunlarsa.
Peki topdan olarak kimler var. Yani bayern felan.
UEFA'daki muhtemel rakiplerle ilgili yorumlarınızı ayrı bir konu açarak belirtseniz. Bu konu ile pek alakasını kuramadım da...
öle gerçekten önder desek oda belkiça asıllı :D ama bizi buna zorladılar başka çaremiz yoktu maalesef
Hasagiç'i ne yapacağız yahu, elimizde Serdar ve Volkan gibi kaliteli kaleciler varken?
burası bjk bölümü deil ama eklemeden gecemeyeceğim içimde kalmasın kaka da gelse ronaldinho da glse bjk de hiç birsey değismez çnkü önce o dillere destan inanılmaz defans oyuncularının yerine futbolcu almaları lazım nese ltfen bjk yle gs yi karsılastırmayalım bjk lı arkadasım
Son kez buraya Bjk ile mesaj yazıyorum umarım ceza almam söz bu son. :) Bizim defans sag back haric Türkiye Milli takımının defansı haberin varmı?Ligdede en az gol yiyen takım biziz.Sen Beşiktaşı Trabzonla esit seviyede dedin ya dahada bişey demem.Dogrudur :D
say bakalım bana milli takımın defansını?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
servet hngi tkımda oynuor
iyide bir aksilik olur her zaman 3.kalenini hazırda olması lazım hasagic iyi bence max. 2 kaleci olur takımda türk statüsünde oynayacaksa alınsın :)
Galatasarayda oynayacak ama milli takımda neler yapabildiğini görüyoruz normal şartlrda oarda toramanın oynaması lazım onu milli takıma yükselten performansı sivasspordaki performansıdır
zaten artık defans şöle olacak üzülmez yoklukta milli takımda oynadı ama artık volkan yaman(gs)-gökhan zan(bjk)-servet(gs)-sabri(gs) yani milli takımın defansı bjk den oluşmuyor dikkatini cekerim
sağ bekte hamit yok mu göbekte toraman olması servetten 10 kat daha iyi
Lütfen transfer dışında yazmayalım arkadaşlar.