Galatasaraydan Transfer Bekliyoruz:D Deyip Konuyu Dağıtayım:D Yokmu Gene Bir Yıldız Alımı 3 Gün Kaldı Transferlerin Bitmesine:D
Printable View
Galatasaraydan Transfer Bekliyoruz:D Deyip Konuyu Dağıtayım:D Yokmu Gene Bir Yıldız Alımı 3 Gün Kaldı Transferlerin Bitmesine:D
Dün Fenerbahçe konusunda söyledim, bugün burada söylüyorum. Bu saatten sonra yıldız transfer olmaz bence... Hatta bizim transfer yapacağımızı da sanmıyorum ben...
Tartışmaya devam edenlere uyarılar ve cezalar verilecektir. Galatasaray transferlerini tartışıyoruz burada.
Ali Turan gelirse biraz saçma olucak gibi.
Bu arada Mustafa Pektemek ile çok ciddi görüşmelerimiz olmuş.
Mustafa Pektemek'i beğeniyorum , istemem galatasaraya gitmesini ..
Haldun Üstünel isterse bütün Gençlerbirliğini hatta İlhan Cavcavıda alırız :D
Galatasaray'da Dos Santos'un transferinin ardından gönderilen Shabani Nonda, sarı-kırmızılı takıma veda etti.. Düzenlenen törenle Nonda'ya plaket verilirken, duygu dolu anlar yaşandı..
http://www.turkspor.net/images/news/nonda_veda.jpg
Galatasaray Kulübü, futbol takımındaki yabancı kontenjanı nedeniyle yollarını ayırdığı Shabani Nonda'yı, kendilerine yaptığı hizmetlerden dolayı plaketle uğurladı.
Yönetim kurulu üyesi Murat Yalçındağ ve Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin tarafından Florya Metin Oktay Tesisleri'nde takdim edilen plaketin ardından Nonda, eski takım arkadaşlarıyla ve kulüp çalışanları ile vedalaştı.
Galatasaray'da çok güzel bir dönem geçirdiğini belirten Shabani Nonda, kulüp yöneticilerine ve takım arkadaşlarına teşekkür etti. Galatasaray taraftarına da ayrıca teşekkürlerini gönderen Nonda, ''Onların bana gösterdikleri yakınlık sayesinde, küçükken Afrika'da yaşadığım güzel futbol ortamını burada yakaladım ve bana verdikleri desteği hiçbir zaman unutmayacağım'' dedi.
Nonda, ''Bu yıl da şampiyon olmak için hep beraber'' sözleriyle konuşmasını noktaladı.
Turkspor.net
Monaco'daki Nonda olsaydı 30 tane gol atardı. Biraz yaşlandı artık. Yolu açık olsun.
Nondaya plaket verilmesi güzel bir olay :).
Fenerbahçe'ye attığın gol şampiyonluğu getirmişti teşekkürler nonda :D bu arada mustafa pentemek orham sam ı falan sezon sonu bekleyin şimdi gelmesler ama sezon sonu kesin bizdeler aha buraya yazdım görürsünz :D
Ah Nonda ah takıma artık katkı sağlayamıyordu ama sevilen bir oyuncuydu yabancı kontenjanı dolu olmasa çok iyi bir yedek olurdu yine ama yolu açık olsun :)
Ne olursa olsun ben seviyordum bu adama :D
Transfer döneminin bitiş tarihi bugün müydü ?
Evet öyleymiş :D
Teşekkürler Mustafa Abi :)
Yolun açık olsun Nonda. :) Her ne kadar yavaşta olsa, formda olduğu vakitler harici oynayamasa da seviliyordu. :)
Altay'dan G.Saray'a!
Altay'da ilk yarının yıldızlarından Musa Çağıran'ın, Galatasaray'a transferi büyük ölçüde kesinleşirken, son dönemde primleri dahi ödeyemez hale gelen yönetim de genç futbolcunun satışından gelecek 1 milyon TL'yle derin bir nefes aldı.
Musa'nın sezon sonuna kadar kalması şartıyla yapılan anlaşmaya göre Galatasaray, 500 bin TL'yi hemen verecek, Altay da bu parayla futbolcuların maç başı alacaklarını ve primlerini dağıtacak. Musa'nın sezon bittikten sonra Galatasaray'la resmi mukavele imzalamasıyla gelecek 500 bin TL de ligin kalan kısmı için güvence olacak.
KONUŞMAZ DA DOĞRULADI
Anlaşmayı doğrulayan Başkan Niyazi Konuşmaz, "Henüz imzalar atılmadı. Galatasaray'la bir aydır konuşuyoruz. Oyuncumuzun sezon sonuna kadar bizde kalması şartıyla bu tranfseri onayladık. Gençlere forma vermenin, onlara şans tanımanın karşılığını hem sahada performans olarak, hem de kulüp ekonomisine katkı olarak alıyoruz" dedi.
Galatasaray'ın Musa Çağıran'ı alarak akıllı bir transfer yaptığını belirten Konuşmaz, "Türk futbolunda en çok ihtiyaç duyulan bölgeye, hem genç, hem yetenekli bir isim alıyorlar. Musa orada da formayı kapar" diye konuştu.
FENERBAHÇE DE DEVREYE GİRDİ
Musa Çağıran'ın transferinde, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin karşı karşıya geldiği öğrenildi. 18 yaşındaki futbolcuya, Galatasaray'la birlikte talip olan Fenerbahçe'nin, ezeli rakibine göre daha düşük bir bonservis ücreti teklif ettiği için tercih edilmediği ifade edildi. Musa, transferi resmi olarak açıklandıktan sonra, 2003-04 sezonun ortasında 500 bin Dolar bonservisle Beşiktaş'a giden İbrahim Akın'ın ardından, sezon sonunda gönderilme koşuluyla satılan ikinci futbolcu olacak.
NÜFUSA 2 YIL GEÇ YAZDIRILDI
Altay'ın 2007-08 sezonunun ilk yarısında Aliağa Belediyespor'a kiralık gönderdiği Musa Çağıran, aynı sezonun ikinci yarısında geri dönerek (A) Takım kadrosuna dahil edildi. Asıl yeri stoper olmasına rağmen teknik direktör Feyyaz Uçar'ın orta sahada şans verdiği Musa, bu mevkide sergilediği performansla siyah beyazlı ekibin bankoları arasına girdi. Aslen 1990 doğumlu olan Musa Çağıran, bir yaş büyük ağabeyi ile aynı anda askere gitmemesi için nüfusa 1992 doğumlu yazdırıldı.
01.02.2010
Kaynak : DHA
ben fmde bu elemana 2013 de 15 milyon euro vermiştim :n:
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, "Galatasaray bu topraklardan çıkabilecek en kurumsallaşmış tek spor markasıdır" dedi.
http://media1.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNB...ibun.widec.jpg
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 14:07 TSİ 01 Şubat. 2010 Pazartesi
Sarı-kırmızılı kulübün resmi yayın organı Galatasaray Dergisi'nin Şubat ayı sayısındaki yazısında Adnan Polat, "Sportif başarının maddi altyapısının oluşturulmasıyla, başarıların sürekliliği mümkün kılınacaktır. Galatasaraylılar olarak sözünü verdiğimiz Büyük Galatasaray Vizyonu budur" değerlendirmesini yaptı.
Galatasaray'ın, yıllarca atıl duran büyük zenginliklerini akıllı ve uzun vadeli bir planlama ile açığa çıkartmakta olduğunu kaydeden Polat, şöyle devam etti:
"Bu güç, kulübümüzün 2. yüzyılının da stratejisinin önünü açıyor. Galatasaray, üstün ahlaki donanımı, güçlü gelenekleri, camiası, kendisine yürekten bağlı taraftarları ve büyük ekonomik potansiyeli ile önümüzdeki dönemin de dünya kulübüdür. Dünya spor sahnesinde, elde edeceği büyük başarılarla adını silinmeyecek biçimde yeryüzünün tüm sporseverlerine ezberletecek ve sevdirecektir. Klasik tanımıyla, Galatasaray bu topraklardan çıkabilecek en kurumsallaşmış tek spor markasıdır. O halde bir bütün olarak biz tüm Galatasaraylılara düşen görev, 2. yüzyılımızın bizlere yüklediği bu yeni görevin farkında olarak çok çalışmak, kulübümüzün saygınlığını her zaman koruyacak şekilde davranmak ve bu yeni anlayışı genlerimizde kodlanmışcasına her gün davranışlarımızla göstermektir."
Galatasaray'ın, böylece sadece kendi vizyonunu gerçekleştirmiş olmayacağını, geçen 100 yılda olduğu gibi kendi vizyonuyla Türk sporunun gelişimine damgasını vuracağını ve yeni dönemde de öncülük misyonunu üstleneceğini dile getiren başkan Polat, yazısını şöyle tamamladı:
"Tarihimizden gelen hedeflerimize ulaşmanın yanı sıra günümüz spor endüstrisinin dayattığı artık ertelenemez dönüşümü tamamlayacak olan yeni dönemde, camiamızın yüz yılı aşkın geleneklerinden damıtılarak oluşturulmuş bulunan Galatasaraylılık değerleri yine en önemli rehberimiz olacaktır. Büyük başarılara ve tarihi zaferlere giden yolun inşasında bize destek veren, eleştirileriyle yol gösteren tüm Galatasaraylılara şükranlarımızı sunuyoruz. Galatasaray'ın her zaman ileriye gitmesini sağlayan hep bu destek olmuştur."
Kewell: Galatasaray'da yeniden doğdum
Galatasaraylı yıldız futbolcu Harry Kewell, Türkiye'deki geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Rijkaard'ı idolü olarak tanımlayan Avustralyalı oyuncu, Arda'nın ise Avrupa'da oynaması gerektiğini söyledi.
http://media3.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNB...taj_.widec.jpg
NTV Spor
Güncelleme: 12:26 TSİ 01 Şubat. 2010 Pazartesi
Sarı-kırmızılı takımda forma giydiği süre içinde taraftarın sevgilisi haline gelen Harry Kewell, teknik direktör Rijkaard, Arda ve Türkiye'deki geleceği hakkında Türkiye Futbol Federasyonu'nun Tam Saha Dergisi'ne çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Kewell, takım kaptanı Arda’yla ilgili olarak, "Kariyerinin dönüm noktası olabilecek dönemlerinden birini yaşıyor. Ancak şunu söylemem gerekiyor; eğer kendinizi en iyilerle kıyaslamak istiyorsanız, en iyiler arasında olmak istiyorsanız, oralara gitmeniz gerekiyor" diyerek, genç yıldızın şansını Avrupa'da denemesi gerektiğinin altını çizdi.
Harry Kewell, teknik direktör Rijkaard'ın ise idolü olduğunu belirterek, "Teknik direktörlüğüne hayran olduğum bir adamla çalışıyorum. Futbolcuyken de idollerimden biri olan bir teknik adamla. Ben onun için futbol oynarken çok keyif alıyorum, onun futbola bakış açısını ve yaklaşımını çok seviyorum. Futbol oynamaktan Rijkaard ve Galatasaray sayesinde tekrar keyif alıyorum. Hiçbir bir konuda hiçbir şikayetim yok. Benim için adeta yeniden bir doğuş oldu. " ifadelerini kullandı.
Galatasaray'daki genç oyunculara tecrübelerini aktarmaktan büyük keyif aldığını vurgulayan Avustralyalı yıldız, “Leeds united'da daha genç bir futbolcuyken A takımdaki tecrübeli futbolcular bizimle gelip konuşurlar, bize yardım ederlerdi. Şimdi ben de takımda yardıma ve cesaretlendirmeye ihtiyaç duyan genç futbolcuları gördüğümde onlara ulaşmaya çalışıyorum. Burada önemli olan aynı geminin içinde olmanız ve genç, yaşlı, tecrübeli fark etmez, aynı amaç için birlikte takım olarak savaşmanız” diye konuştu.
Kewell, sarı-kırmızılı takımdaki geleceğiyle ilgili olarak önemli ifadeler kullandı. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Kewell, "Tam olarak emin değilim. Şu an kulübümle kontratım var. Buradan memnunum. 9 yıl Leeds'de oynadım, 5 yıl Liverpool'da kaldım. Buraya gelirken 2 yıllık kontrat imzalamıştım. Şu an tek endişelendiğim konu, sezonun geri kalanında takımıma nasıl katkı verip yardımcı olacağım" dedi.
Aydın Yılmaz, satış opsiyonlu olmak üzere Eskişehirspor'a 2009-2010 sezonu sonuna kadar kiralanmış..
Aydın bi ara iyi parladı ama kumaşı kaliteli değil bence.
Aydın'ın kiralanması hatta satış opsiyonunun da verilmesi harika olmuş.