Hep diyorum Adnan Polat tribüne oynuyo diye, işte kanıtı :] Lütfen alın Krasic'i.
Printable View
Adnan Polat'tan net açıklama :
Ben futboldan anlamam! :zuhaha :D:D:D
Krasic'e verdiğimiz paranın karşılığını alamayız bence. Gerek yok Krasic'e falan.
Fransa Ligi Türkiye Ligiyle benzer özellikler taşıyor.Öncelikle Fiziksel özellikler ön planda.Galatasaray'ın da Fransa Ligin'den oyuncu transfer etmek istemesi oldukça mantıklı.Fransa'da oynayabilen bi oyuncu Türkiye'de de rahatlıkla oynayabilir(Baros,Keita,Ribery,Bi aralar Defansın sağında oynayan Perez).Aynı şekilde Türkiye'den giden oyuncularda Fransada kendini gösterebiliyor(Tekrar Ribery,Carew,Mevlüt,Kazim Kazim).
Adnan Polat 5 Yabancı transferi yapılacağını söyleyince aklıma gelen ilk şey Elano'nun gönderilmesi oldu.Neil,Baros bence Galatasarayda yeri en sağlam olan yabancılar.Kewell'a da sözleşme önerilmiş.Büyük ihtimalle oda kabul edecektir.5 Yabancı transferide olacaksa bu üç isimle toplam 8 yabancı olacaktır.Dışarda kalan Elano,Leo Franco gönderilcektir.
Bu video ' dan sonra diyorum ki Cana tam bizlik :)
http://www.sporxtv.com/futbol/superl...SXQ?ref=VDGEI1
Bu cevaptan sonra Transferleri daha çok merak etmeye başladım.Quote:
stoch transferi ile ilgili soruya;
-onların yaptığını biz olgunlukla karşıladık. bakalım onlar olgunlukla karşılayabilecek mi?
Krasic,Hazard ve bi kaç hafta önce Fenerbahçe'nin ilgilendiği Balazs Dzsudzsak akla ilk gelen isimler..!
Krasic olmaz.Hazard falan olur belki.İhtiyaç olan mevkilere düzgün oyuncular alınsında kim alınırsa alınsın.
25 m euro cash para verirseniz hazard belki gelebilir.
ha bir de sonraki satıştan yüzde 40 lille'ye verilecek tabi.
:zuhaha
krasic in de pek farkı yok.. o da 10-15 kağıttan aşağı hayatta gelmez.
bikaç sayfa önce demiştim. transfer için daha biraz daha sabır gerekiyor.. şöyle 3-4-5 gün falan en azından... çok kıl oluyorum böyle durumlara...
ancak cana-kallström+elano tarzında bir orta sahamız olacaksa beklerim... ama öyle bir ışık göremiyorum maalesef...
Hazard'a City'nin bile vereceği en fazla bonservis 20M Euro.Bence henüz parlamamış ve gelişimini tamamlayamamış bi oyuncu için 25M'dan bahsetmek biraz hayalcilik.
Lille 25M Euro isteyebilir ama sadece ister.O fiyata satamaz.Ama 25M TL olabilir.
lille'nin bize biçtiği fiyat ve şartlar.
ayrıca neye güldün bilmiyorum ama krasic için 18 m euro ödüyoruz...
adnan polat; 5 yabancı alacagız!
ama ne zaman?
benim kimseyle bir sorunum yok. olmasını da istemem zaten. ayrıca beni rahatsız eden birşey de yok. hazard için 25 m euroyu bir çırpıda, taksitsiz ödeyin. sonra bir de sonraki satıştan yüzde 40 lille'ye verilecek diye şartlarda anlaşın kulübüyle. belki o zaman gelir diyorum. gerçekleri söylüyorum. kaldı ki lille'nin bize (fb) biçtiği fiyat ve şartlar bu.
Birden öyle arka arkaya mesajlar gelince ne oluyo dedeiim birden tamam anladım.
Lille gerçekten o kadar istiyosa bence hiç satmaya heveslenmesin.Zaten o fiyata Hazard'ı satmak değil başka bişeydir :) Bu paralar çok büüyk paralar ve bu paralar herzaman verilmez.
Başkan Adnan Polat'da Arda için en az 30M Euro istiyodu.Ama şimdi dönen rakamlar 15M Euro.
Bu arada Eden Hazard 25m olabilir 4 seneye bağlarız ne var bunda :D :D
Fenerbahçe başlığını da yazmıştım ilk defa ismi anıldığında. Hazard'ı beklemeyin arkadaşlar.
Bu arada Keita için galiba taksitlerini Katar kulübü ödüyormuş.Çünkü Adnan Polat 1 hafta sonra satsaydık 550 bin euro luk taksidini ödemek zorunda kalacaktık Keita yı yaklaşık 9m euro sattık gibi birşeyler söyledi.
5 yabancı alıcak olmamaız beni şaşırttı açıkcası.Bence 2 ortasaha,1 tane stoper,1 tane hücum yönü yüksek ortasaha, ve son olarakda kaleci alınacak.Dün ntvsporda kaleci arayışları var denilmişti.
Kaleci alınmaz.Yabancı kontejyanına takılırız.Kaleci alırsak stoper oynatamayız.Sahada 6 yabancı olması gerek.Zaten yabanıcı kaleciye gerek yok.Dünyadı tüm kaleciler 5-6 kişi dışında aynıdır.Kalecilerin performansları yediği goller önündeki savunmaya ve defansif yönlü oyunculara bağlıdır.Ufuk ile Aykut' güvenilmeli artık.
Bence Ufuk Ceylan 1.ci kaleci olmalı Galatasaray'da.Maç tecrübesi muhabbetinden filan da yedek oturmaya gerek yok,Manisaspor'da 1.ci kaleciydi zaten.Kısa sürede kendisini daha da geliştirip Milli Takıma yükselebilecek bir oyuncu.
Stoch'u hala Fenerbahçe elimizden aldı diye mi düşünüyorlar yahu, hiç mi takip etmiyor Adnan Polat açıklamaları, Haldun Üstünel'i taraftarın önüne atacağım diye ve populist olmak için açıklamalarına devam ediyor.
Ne diyeyim, inşallah bizim olgunlukla karşılamayacağımız bir ismi getirir de, bizim yönetim de bunu olgunlukla karşılamayıp, hırs yapıp, daha büyük bir yıldız getirir. Bu tür rekabetle de ligimizin kalitesi artar.:p
Bu bahsedilen isim de PSV'den Dzsudzsak olabilir, Fenerbahçe bu transferden vazgeçti çünkü, sol tarafa Stoch alındı, Caner de geldi. Sağ tarafa isim düşünülüyor, Hazard'ın da gelme ihtimali çok düşük ama onun bir ihtimali olursa, sağ sol farketmez Hazard' alınır yoksa sol kanat düşünülmüyor, Dzsudzsak konusunda ciddiyse Galatasaray, alabilir, alınamayacak bir isim değil çünkü.
bu cana bizim ligde en az 5 maça ceza yüzünden çıkamaz :D sporx teki video u izledim adam resmen eziyo çok agresif iyi oyuncu aranan kan :D mücadeleci :D
Yıllardır Galatasaray orta sahasında böyle adam yok.Gelirse iyi olur.Cana kasap gibi:D
Kasap arıyosanız bizim mahalle kasabını verek Galatasaray'a :n: Parada istemez :n:
kimseyi taraftarın önüne atmıyor adnan polat... laflar çarpıtılmasın. adam haldun üstünel le ilgili konuşurken her kelimeyi her cümleyi bekleye bekleye düşüne düşüne kurdu. incitmemek için olumsuz yorumlanmaması için.
adnan polat bir röportajda -hürriyet ya da ligtv ydi- stoch transferine açıklık getirmişti. ama bizim ultra süper zeki basın mensuplarımız 985451815 kere aynı soruyu sormanın ne kadar aptalca olduğunu düşünmeden sormaya devam ediyor. öncelikle adnan polat ın buradaki bakış açısını kendine göre yorumluyor herkes. adnan polat diyor ki " biz bugüne kadar rakiplerimizin ilgilendiği futbolcuya talip olmadık, etik bulmadık. biz de aynı şeyi beklerdik. " . o röportajda da şunu demişti " daha yeni haberim oldu . önceki gün aradılar beni 'başkanım fenerbahçe devreye girdi bizim üstümüzde fiyat veriyorlar biz de yükseltelim mi?" diye sordular. ben de hayır dedim." yani burada suçlu varsa zaten o suçu adnan polat üstüne alınıyor.
ilsinho (shakthar) şuan serbest. bence galatasaray sağ kanadını bu oyuncu ile değerlendirebilir.
Boşta olması da çok iyi Galatasaray için.Şu an sağ kanattaki sorun tamamen hallolur İlsinho ile ama Galatasarayın gündemindemdir orası meçhul.
Lorik Cana gelise müthiş olur..Cana - Kallström - Elano 3lü ortasaha böyle kurulursa ben bu sezondan büyük şeyler beklerim..Birde bence Servet satılıp stopere bir yabancı alınacak..Sağ kanata da yabancı gelecek tabi ki..