Avrupa ligini kazandığı için direkt katılıyor. Ayrıca İspanya Süper kupasında Final oynadı, kupayı alan Sevilla Şampiyonlar Ligine katıldığı için Atletico Avrupa Liginde oynayacak.
Printable View
Çok olmazsa olmaz değil Forlan yaw daha genç yetenekli ucuza futbolcular alınabilir forlna bence 15 M E + Guiza çok fazla.
forlan gelirse çocuğumu keserim.
kurban niyetine.
Semih'in avukatı Kanaltürk'te şunları söylemiş:
- Türkiye'den hiçbir kulüp ile görüşmedik.
- Fenerbahçe isterse Semih kalır.
- Yurtdışından Ajax'la görüşmeler var.
daum giderse semih kalır. aykut td olursa semih kral olur.
Çocuğu yoktur onun ondan diyodur öyle,yoksa insan evladını kesermi bunu iddaa konusu yapar mı değil mi :)
Emre bugün bazı kanallara canlı bağlantı yapmış sanırım ve orada Daum'dan eski hocamız diye bashetmiş, ben duymadım, izleyen var mı bu bağlantıyı? Doğruluğu var mıdır?
Aragones'ten falan bahsetmiyordu değil mi?:n:
Yok ya bu seneki kaçan şampiyonluğu söylüyordu muhabir de Aykut Kocaman'ın TD liğe gelebilir mi gibisinden bişeyler söyledi o da eski hocamızda olanlara çok üzüldü Aykut Kocaman da iyi bir hoca vs diye devam etti :)
Forlan harika olur gercekten.Ama Forlan bugun Ispanyol basinina Atletico'da kalacagim diye aciklama yapmis.Insallah aliriz ne diyelim.Hem Guiza'dan da kurtulmus oluruz :D
Bu arada Semih ile ilgili;
http://ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=72819
Tüh ya gittmi Daum ya bak Aziz yıldırım abidik gubidik adam getirme ya madem gönderdin Daumu Rıdvan-Aykut olsun lüttfenn :p :p
Forlan zor transfer fakat olabilirde belli olmaz yüksek bir bonservis + Güiza verilirse Atletico'ya cazip gelebilir.
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=72818
Bu videonun sonlarına doğru diyor eski hocamız diye.
Zaten opsiyonun olduğu, yeni hocanın Semih'i istiyorum demesiyle Semih'in kalacağını düşünürdum. Hocayı umarım 2006'da ve 2008'de olduğu gibi devam eden turnuva sonrası almayız. Tamam oradan hoca almak iyi ama, temmuz sonuna kadar beklemek de çok kötü.
Bizim Temmuz sonunu beklemek gibi bir alternatifimizin olmaması gerek çünkü Temmuz'un sonunda zaten ön eleme maçlarımız var o zamana kadar takımın hazır olması gerek.
yapmaları gereken en mantıklı şey aykut kocamanla yola devam etmektir.ama aykut hoca ne düşünüyo acaba bu konuda yani türk futboluna bir yenilik kazandıran göreve gelmişti sadece 1 senede ordan ayrılması,karakteriyle uyuşmayan bişey olacaktır.
aslinda ersun yanal getirilebilir.. aykut kocaman ile iyi anlasirlar.
hakkaten ersun hocam hiç yazılıp çizilmedi bu sıra.oysaki medya fenerbahçe haberlerinde sever kendisini:) gelirse o da kabulümdür benim yani şöyle söyleyim aykut kocaman teknik direktör rıdvan dilmen sportif direktör yada daumun yerin ersun yanal gelsin bizim için çok hayırlı olur diye düşünmekteyim.artık türklere güvenmeliyiz bursasporla birlikte ertugrul hocada devrim yapmalı bi zihniyet üzerinde
Forlan harika transfer olur ama hem maliyeti yüksek hem de Güiza takımda kalacağını açıkladı, bu yüzden transferin gerçekleşeceğini sanmıyorum.
Semih, Daum yüzünden ayrılacak; Daum giderse -ki Emre'nin demecine göre gitmiş bile- ve yönetim gönlünü alırsa takımda kalır. Semih, bana göre en iyi yerli gol silahıdır. Bu yüzden formda Güiza ve Semih, onlara ilaveten yedek bir G.Ünal ile önümüzdeki sezon yola devam edilebilir. Semih-Güiza ikilisinin oynamasından yana gönlüm ama maalesef bu mümkün görünmüyor. İkisi bir dönem beraber oynadıklarında verimli oluyorlardı, iyi anlaşıyorlardı, iyi işler çıkarıyorlardı. Hatta Güiza, Semih ile oynamak istediğini bile söylemişti.
Aykut Kocaman baskıyı kaldıramaz, bence Aykut Kocaman şu anki görevine devam etmeli -ki edecek gibi görünüyor. Aykut Kocaman, yeni hoca seçiminde de etkin rol oynamalı ve yine transferlerde de öyle. Sanıyorum ki Aykut Kocaman, yeni hocayla uyumlu çalışacaktır, zira Daum sorunlu ve kompleksli birisiydi. Kocaman, sorun çıkaran karakterde bir insan değil, yeni hocayla bence takım çok daha başarılı ve uyumlu olacaktır.
Is menajerde sadece bitmiyor, ayni zamanda rakip kulupte de bitiyor. Athletico Madrid keriz degil sonucta en iyi golcusunu, kendisine UEFA kupasini getirmis adami 5/10 milyon icin gondersin. Kaldi ki oyle paraya falan da ihtiyaci yok Athletico'nin, olsa bile elinden cikarabilecegi tonla baska adam var (Aguero, Reyes, Simao).
Semih bu saatten sonra kalirsa ona yedek kulubesi mustahaktir. Hocayla alakasi yok, hicbir hoca oynatmiyorlar iste adami. FB camiasinda bir yabanci hayranligi var ve bu sartlarda bir golcu olarak istedigi mevkide olmasi mumkun degil. Kaldi ki sen gitmek ugruna kulube dava actin, bu saatten sonra nasil samimi bir sekilde kalacaksin? Semih bence artik gitmeli, cunku vakti gelmistir. Bence FB de Semih'i kesinlikle dusunmuyor, ki zaten son maclarda hic oynamadi ve devre arasinda apar topar Gokhan alindi. Hem FB hem Semih icin hayirlisi olan gitmesidir bana gore......
Semih'in kulübe açtığı dava gitmek uğruna değil, sözleşmesinin kendi bilgisi dışında tek taraflı olarak uzatılmasına karşılıktı. İkisi farklı şeyler. Gitmek istemediğini kendi sitesinden söylüyor zaten.
Bence de Semih kendisi için artık gitmeli. Fenerbahçe'de bundan sonra sürekli 11 oynama garantisi verilse de gitmeli Türkiye'den. Yurtdışında kendisini bu yaşından sonra bile doğru tercihle daha iyi geliştirebileceğini düşünüyorum. Aynısı Arda için de geçerli.
Gitmek ugruna olmasa bile sonucta bir sogukluk olur ve samimiyet kalmaz, onu vurgulamak istemistim zaten......
Ersun hoca FB'de başarılı olur aslında Özer'i de sık sık oynatır Türk futboluna Arda ve Selçuk'u o kazandırdı ne de olsa :D Özer'i de bayağı bi çoşturur milli takıma falanda çağırılır :D
Akşam gazetesinden =)Quote:
Ceyhun'u verin Güiza'yı alın
http://www.aksam.com.tr/images/print.png http://www.aksam.com.tr/images/--.png http://www.aksam.com.tr/images/++.png
Vederson'u Fenerbahçe'den talep eden Sadri Şener, Aziz Yıldırım'ın 'sürpriz' teklifiyle karşılaştı... Trabzonspor'un genç yıldızını Aykut Kocaman'ın istediği öğrenildi...
Şenol Güneş'in istediği Vederson konusunda Fenerbahçe ile görüşen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Aziz Yıldırım'ın 'Ceyhun Gülselam' manevrasıyla karşılaştı... 'Transfer paketini genişletelim' diyen Fenerbahçe Başkanı Yıldırım'ın Vederson transferinin yanında Güiza, Semih ve Selçuk'la da ilgili olarak Şener'le görüştüğü söyleniyor... Bordo-Mavili takımın genç ön liberosu için Güiza-Semih ikilisinden birini teklif eden Aziz Yıldırım'ın Ceyhun'a Fenerbahçe forması giydirmeyi istediği bildirildi...
SEMİH-SELÇUK DA GÜNDEMDE
YABANCI kontenjanı nedeniyle Güiza ismini 'mecburen' pas geçen Şenol Güneş, geçtiğimiz hafta İspanyol oyuncu konusunda olumlu açıklamalar yapmıştı... Ancak 'kontenjan sorunu' nedeniyle Trabzonspor'un Semih'e daha sıcak baktığı belirtildi. Şener'in Semih'in yanı sıra Ceyhun için Selçuk'u da istediği öğrenildi... Trabzonspor'un genç yıldızını Fenerbahçe'de teknik direktör adayları arasında ismi öne çıkan Aykut Kocaman'ın telaffuz ettiği belirtiliyor...
Yakup SEVİNDİK
Daum'un yerine kesin olarak Sergen getirilmeli..
Mubarek adam öyle bir profki ntv'de sürekli Fenerbahçye sallıyor.Bu ne hırs bu ne ciddiyet acaba kendini kaf dağında mı görüyor..
Eleştirdiği futbolculardan zamanında hiçbir farkı olmayan oyuncu şimdi gelmiş ahkam kesiyor..
Hamit iddiaları aldı başını yürüdü. Bazı sitelerde 'camiaya yakın :) ' kişilerden de anlaşıldığı yönünde duyumlar var. Hadi hayırlısı artık.
Hamit gelecek gibi hissediyorum :)
Hamit kolay kolay gelmez Bayern zor bırakır onu..
Hamit gelmez. Van Gaal'le onca soruna rağmen takımda yerini korumayı başardı, takımın as oyuncusu, bu yüzden takımdan ayrılacağını sanmıyorum, orada mutlu. Gökdeniz ve F.Tekke bile Türkiye'ye dönmemişken, Hamit'in dönme ihtimalinin %1 olduğunu düşünüyorum.
Hamitin cok az bi ihtimalda olsa gelebilecegini dusunuyorum.
Onu istiyen baska kulup cok bu tek desavantaj