Almeida da yarın oynayabilecek o zaman..
Holosko ŞL'de CSKA karşısında sakatlanana kadar fırtına gibiydi kim ne derse desin. Ama o sakatlık herşeyi baş aşağı çevirdi maalesef. Bu transferle biraz olsun kendisine gelir umarım Filip.
Printable View
Almeida da yarın oynayabilecek o zaman..
Holosko ŞL'de CSKA karşısında sakatlanana kadar fırtına gibiydi kim ne derse desin. Ama o sakatlık herşeyi baş aşağı çevirdi maalesef. Bu transferle biraz olsun kendisine gelir umarım Filip.
yarınki maçta Simao, ALmeida ve Fernandez lisansları yetişmediği için oynayamayacaklarmış..
TRANSFERDE SON DURUM
11.Ocak.2011 22:45
HOLOSKO : Akşam saatlerinde İstanbul B.Ş.B ile anlaşıldı. Ve yabancı kontenjanında bir kişilik yer açıldı.
FINK : Alman futbolcunun bugün sözleşmesi donduruldu. İzlenen bu yöntem Manisaspor maçı öncesi yabancı kontenjanında yer acılması içindi. Hannover kulübu ile satış işlemleri tamamlandıktan sonra Fink Alman kulübünün formasını giyecek.
ZAPOTOCNY : Ülkesine transfer olmasıyla birlikte Beşiktaş'ın yabancı kontenjanında bir kişilik yer açıldı.
TABATA : Henüz sorun çözümlenmiş değil. Ancak kısa bir süre içinde çözüme kavuşulması bekleniyor.
ALMEIDA : Werder Bremen kulübü ile işlemlerin yarın öğlene kadar bitmesi halinde, Manisaspor karşılaşmasında forma giyecek.
SIMAO : Portekizli futbolcu ile ilgili hiçbir sorun kalmadı Manisaspor karşılasmasında forma giyebilecek.
SIVOK : Herhangi bir sorun kalmadı Manisaspor karşılaşmasında forma giyebilecek.
FERNANDES : Tabata konusunda henüz bir gelişme olmadığı için bu oyuncu yabancı kontenjanında yer açılmasını bekliyor, Manisaspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.
- HABER1903 -
Tabata'nın yemeğine arsenik döksek ya?
Açık açık git , gereksizsin dendiği halde neden durur bir insan. Herşey para mı yani bu mudur ?
Almeida'nın işleri umarım hallolur ayrıca.
O işin ayrı boyutu kardeş. Ama parayı haysiyetin önüne koyan adamın bu formayı giymesine katlanamıyorum yani bu kadar basit. Zamanında yapılmış bir hata , şimdi o hatadan dönülüyor işte. Bu kadar zor olmamalı bence.
Bir kalemde silip atmak o kadar kolay yani?
Holosko'nun,Tabata'nın,Fink'in yerine bir koy istersen kendini.
Koyuyorum... Holosko yu Manisa dan büyük bedeller ödeyerek aldık, kendini daha büyük bir kulüpte gösterme fırsatı ve daha çok kazanma fırsatı verdik. Avrupa kupalarında oynama fırsatı verdik, yeterince değerlendirebilmiş olsa çoktan Avrupa ya gitmesi gerekirdi. Şu an da birşey olduğu yok, sakatlanmış, 2 ay oynayabilecek, o 2 ayın da 1 ayı zaten form tutmakla geçecek. Sezon sonu geri dönecek.
Tabata da yine büyük paralara geldi, tamam bunda Tabata nın bir suçu yoktu ama o da takıma hiçbirşey veremedi. 2 sezon oynadı, bolca da fırsat buldu. Ne silinip atılan oyuncular gördük, en basitinden önümüzde Fatih Tekke var mesela. Galatasaray da sağ bekte oynatılıp mevkisinde yeterince şans bulamayan Ali Turan var. Fenerbahçe de geçmişten hatırladığım Zafer Biryol var. Tamam bu adamlar uç örnekler ama Tabata nın da birşey veremediği ve bu parayı da takımı da haketmediği ortada. Ama yapılan yine de bir yönetim yanlışıdır fakat bu Tabata nın 2 sene ekstra para ve değerlendiremese de ekstra şans bulduğunu belirtmek gerekir. Yine de adamın hakkıdır, istemiyorsa vazgeçmez, paragöz gibi ithamlarda bulunmak ad bana göre doğru değildir.
Fink e gelirsek, belki her Beşiktaşlı onun gittiğine az da olsa üzülüyordur. Ama o da pek sorun yaşamadı, zaten piyasası olan bir oyuncuydu, muhtemelen yönetim de cuzi bir bonservis karşılığı onu bırakmıştır. Ama bu durumu en haketmeyen de Fink tir tabi ki.
En haketmeyen de Fink sesini cikarmayanda Fink helal olsun
Holosko…
Beşiktaş’a geldiği günden beri bir türlü istenileni veremedi…
Belki de bizler ondan çok şey bekledik…
Her maç gol atmasını, her maç ciğerinin patlamasını…
Aslında şimdi tartışılması gereken şeyler değil bunlar…
Konuşulması gereken;
Sessiz sedasız gidişi, sorun çıkarmadan istenileni yapması…
Yani Holosko’nun adamlığı…
Bu güne kadar bir futbolcu hakkında tek bir olumsuz haber duyulmaz mı?
Yok…
Bu çocuk tertemiz…
Ve takım arkadaşları onu çok seviyor...
Manisaspor futbolcusuyken sırtına geçirdiği Beşiktaş formasını ne pahasına olursa olsun onuruyla ve adamlığıyla taşıdı…
Tribünler ona küfür ederken bile ‘anlamaya’ çalışarak hüzünlü bir bakış attı…
Gözyaşlarını içine değil, yüzüne akıttı…
Bombalar bir bir patlayınca, top onun kucağında kaldı…
Yöneticileri rica etti, diretmedi…
Hemen kabul etti…
Teşekkürler be Holosko…
Futbolculuğunla değil ama adamlığınla bu imtihandan 10 üzerinden 10 puan aldın…
Bir Beşiktaş taraftarı olarak sana sonsöz teşekkürlerimi sunuyorum…
Ve rica ediyorum…
Şu zamanı iyi değerlendir ve adamlığında sergilediğin 10 numaralık duruşu futbolculuğunda da sergile…
Hayal ettiğimiz ve yıllardır beklediğimiz Holosko olarak geri dön…
Beşiktaş'ın senin gibi "adam gibi adamlara" ihtiyacı var...
Altı ay sonra görüşürüz güzel insan…
- FATİH KAYA - HABER1903
Hoşuma gitti paylaşayım dedim.
bence de paragöz vs. gibi adlandırmalar hoş değil bunun için söyledim. yönetimin de bundan sonra aklını başına alıp planlı programlı transfer yapması gerekiyor bana göre.
bu sadece beşiktaş için geçerli değil yanlış anlamayın. futbolcular robot değil onlar da birer insan eğer gitmek istemiyorsa kötü adlandırmalar takmayalım. holosko gitti diye kral ilan edildiği gibi bir de.
Geçen sezon başında sakatlanana kadar ben memnundum Holosko'nun performansından.Sakatlandıktan sonra tanıdığımız Holosko'dan uzak bir performan sergiledi.Bu periyodu geldiğinden beri istenileni veremedi diye genellemek doğru olmaz.Quote:
Beşiktaş’a geldiği günden beri bir türlü istenileni veremedi…
Neyine onem verecegim? Hepsi vasat beceriksiz antrenorler, bir takimin icine edip baska takima gidiyorlar, hepsi birbirinin takimina gecip oyle dolasiyorlar kulupleri. Oynattiklari futbol oynatmamaya yonelik kirik dokmekten baska birsey degil. Benim icin kaliteli antrenorler M.Denizli, S.Gunes, F.Terim'dir, ayrica E.Saglam, A.Avci, Y.Vural, E.Yanal ve M.Ozdilek'e saygi duyarim, gerisini at cope. Siz ne yaptiniz, ne basardiniz ki onem verecegiz? Begenmiyorsaniz Turkiye'yi gidin Avrupa'da takim calistirin. Ama o da zor, cunku gereken sertifikalarin cogu yok ve neredeyse tamami iki cumle Ingilizce konusmaktan aciz kendini gelistirmeyen insanlar.
Aklımdan geçenleri yazmışsın kardeşim..
F.Holosko'nun kiralanması doğru bir seçim, Fink'in sözleşmesinin dondurulması da yerinde, fakat bunun uzun sürmeyeceğini düşünüyorum, zira devre arası transfer süresinin yarısı gitti. Bu yüzden önümüzdeki günlerde bonservisiyle birlikte yollanacaktır. Tabata için de tek sözüm, sen daha orda mısın? Bir git artık be adam.
Tabata'nın gideceğini sanmıyorum, adam keyfini neden bozsun..
TRANSFERDE SON GELİŞMELER
http://www.haber1903.com/Page/Images...pg&W=200&H=141
Bugün Doğan Haber Ajansının Fatih Tekke'nin Ankaragücü ile görüşmelere başladığını duyurmasının ardından ulaştığımız, Ankaragücü Kulübü Basın Sözcüsü Avni Kavlak, HABER1903'e konuştu.
Kavlak yaptığı açıklamada;
"Fatih Tekke ile benim bildiğim herhangi bir görüşme olmadı. Diğer yönetici arkadaşlar görüştümü bunu bilemiyorum. Bu konuda bana gelen herhangi bir bilgi yok. Yusuf Şimşek ile görüşmelerimiz oldu ama o görüşmelerden herhangi bir olumlu sonuç çıkmadı." diyerek sözlerini tamamladı.
- HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
SÜRPRİZ TRANSFER ATAĞI
http://www.haber1903.com/Page/Images...pg&W=200&H=141
Ankaragücü'nün Beşiktaş'ın 3 futbolcusu ile ilgilenildiğine yönelik haberlerin ardından Ankaragücü Teknik Direktörü Ümit Özat, HABER1903'e konuştu.
Özat yaptığı açıklamada;
- BEŞİKTAŞ BİZDEN GÜVEN'İ İSTEDİ -
Beşiktaş bizden Güven'i istedi. Bizde ona karşılık Rıdvan Şimşek ve bir miktar para talebinde bulunduk. Çünkü Güven benim en değerli oyuncularımın başında geliyor. Güven 4-5 mevkide oynayabilen futbolculardan birtanesi. Türkiye'de çok iyi yerlere gelmesi gereken fakat gelemeyen futbolculardan birtanesi. Böyle değerli bir oyuncuyu elimizden bırakmak için onun değerini vermeleri gerekiyor. Yaptığımız teklif sonucunda şuana kadar her hangi bir gelişme olmadı. Fatih Tekke konusuna gelince, Tekke'yi her zaman kadromda görmek isterim. Kendisine onu istediğimi söyledim. Buna kendisi karar verecek. Bazen her şey tek başınıza kendi elinizde olmuyor. Maddi imkanlarda önemli. Biz şuanda 3 büyüklerin maddi imkanına sahip değiliz. Dolayısıyla yaptığımız tekliflerden gelecek cevaba göre hareket edeceğiz. Yusuf Şimşek ilede görüşmelerimiz devam ediyor. Ankaragücü kulübü olarak Beşiktaş'ın 3 futbolcusu ile ilgilendiğimiz doğrudur.
- SCHUSTER'E KATILIYORUM -
Fenerbahçe ile birlikte Beşiktaş bu ligin en iyi kadrosuna sahip. Ben Schuster'in yorumlarına katılıyorum. Schuster futbol oynatmaya çalışan bir antrenör. Ama Türkiye'de şampiyon olmanın belli bir kriterleri var. Schuster bunu doğru tespit etmiş. Türkiye'de iyi defans yaparsan ve gol atarsan istedikleriniz olur. Schuster göze hoş gelen bir futbol oynatmak istiyor. Eğer Schuster'de ısrar edilirse, çok iyi bir Beşiktaş olacağına inanıyorum.
- HABER1903 -
Fatih + Yusuf karşılığında Güven'i alacakmışız gibi bir görüntü var. Rıdvan'ın gönderilmesine kesinlikle karşıyım.
Ne Güven'i arkadaş ya
Güven'i Denizlispor'dayken beğeniyordum taa ki ayağı kırılana kadar, eskisi gibi olamadı.
Rıdvan büyük ihtimalle gelecek gibi.. Kiralık veya Bonservisiyle olduğu konusunda net bir bilgi yok. Schuster bonservisiyle göndermelerini isterken Yönetim onu kiralık olarak verme peşinde.
Bu adamda ön libero değil mi? Rıdvan kiralık gönderilir de, biz sonsuza kadar ön libero mu alacağız :)
Düzenleme: Bu adam 30 yaşına gelmiş yahu, ne işi var bizde.
Vallahi Güven joker gibi adam, koy istediğin yere elinden geleni yapsın. Ekrem Dağ gibi :) Hatta ben kendisini çokça Tuncay Şanlı'ya benzetiyorum. Tuncay'da hırslı, mücadeleci, çok koşan bir oyuncu, Güven'de izlediğim kadarıyla öyle. Tabii yetenek olarak bir Tuncay değil. Yine de kadroya derinlik katar, oynadığında sırıtmaz benim görüşüm.
Güven ve Beşiktaş aynı cümlede geçiyorsa bu bir espri olmalı. Güveni 4 sene aralıksız izleyerek söylüyorum hepsini. Yeteneksiz, boş bile koşamayan ve uzun taç atmaktan başka vaziyeti olmayan bir futbolcu. 4 sene boyunca aklımda kalan iki farklı kare var. Bank Asya'dayken Diyarbakır'a şans eseri attığı gol ve her maç yediği küfürler.
Yarım sezonda ne Güven bu kadar yükseldi ne de Beşiktaş bu kadar düştü. Ondan bu transfer Beşiktaş'ı yapacağı en son transfer olur.
FERRARİ'YE AF
15.Ocak.2011 12:2
Ferrari'ye izin çıktı.
Devre arasında Simao, Almeida ve Fernandes'i transfer ederek büyük sükse yapan Beşiktaş'ta yüksek maliyeti nedeniyle bir türlü elinden çıkaramadığı Matteo Ferrari'nin takımla çalışmasına izin verildi.
4.5 milyon avro bonservis bedeli olan ve yıllık 2.5 milyon avro kazanan İtalyan savunmacıya herhangi bir talip çıkmazken, oyuncunun teknik direktör Bernd Schuster'e takımla birlikte çalışmak istediğinin iletmesi üzerine Ferrari'yer af geldi.
Sakat olduğu için uzun süredir siyah-beyazlılarda forma giyemeyen Matteo Ferrari'yi değerlendirmeyi düşünmeyen Alman teknik adamın kamp sonrası fikrini değiştirip değiştirmeyeceği ise merakla bekleniyor.
Fatih Tekke, Ankaragücü'nde..
Güven Manisaspor maçında ayağını kırdıktan sonra iflah olmadı .
Bizde sakatlandıktan sonra iflah olmayan adam çok.Gerek yok gelmesine o zaman.
BOBO İLE 3 YIL DAHA
Serdal Adalı’ya Türkiye’de mutlu olduğunu ve başka bir takıma gitmek istemediğini söyleyen sambacının yıllık ücreti, 1.2 milyon Euro’dan 1.8 milyon Euro’ya çıkarılacak.
BEŞİKTAŞ’tan ayrılıp ayrılmayacağı merakla beklenen Bobo, takımda kalıyor. İki sezondur Avrupa kulüplerinden teklifler alan Brezilyalı golcü, dün yöneticilerle 2 saat süren bir toplantı yaptı. Türkiye’de mutlu olduğunu ve takımdan ayrılmak istemediğini belirten sambacı, futbol komitesi başkanı Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu ile 3 yıllık yeni sözleşme için el sıkıştı.
Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Brezilyalı oyuncunun takımdaki dengeleri bozmayacak şekilde mütevazi bir ücrete evet dediği belirtildi. Daha önce 1.2 milyon Euro alan Bobo’nun yeni sözleşmesindeki yıllık ücretin 1.8 milyon Euro’ya çıkarılacağı ifade edildi. Başkan Yıldırım Demirören’in de takımda kalmasını istediği golcü futbolcuda mutlu sona ulaşılması camiada memnuniyetle karşılandı.
Arkadaşlarına söyledi
Beşiktaş’ın Avrupa kupalarındaki en golcü futbolcusu olan Bobo, vatandaşı Nobre’nin aldığı ücret ile kendisine ödenen arasında fark bulunduğunu ileri sürmüş ve yönetim ile uzun süre sıkıntı yaşamıştı. Bobo dün sabah yapılan antrenmanda takım arkadaşları ile kalacağı haberini paylaşırken şunları söyledi: “Beşiktaş’ta çok zor dönemler yaşadım. Belimdeki sakatlık gerçekten sorun oldu. Ancak kimseye ihanet etmedim. Özellikle de takım arkadaşlarıma. En önemli hedeflerimden biri Avrupa Ligi’ndeki gol sayımı yükseltmek. Yeni transferler ile çok güçlü olduk. Ben de böyle bir takımın parçası olmaktan çok mutlu olacağım.”
- HÜRRİYET -
Dogru haberdir ins.
TABATA'DA SON DAKİKA
16.Ocak.2011 5:20
http://www.haber1903.com/cmsfiles/im...tabesiktas.jpg
Siyah-Beyazlılar’ın, Eskişehirspor’un yıldızı Sezer Öztürk için son bir görüşme yapacağı ve Tabata’yı bu transferde kullanacağı belirtildi. Eğer bu plan suya düşerse Japon asıllı Brezilyalı, Manisaspor’a bedelsiz olarak kiralanacak. Bilindiği gibi fazladan para isteyen Tabata’ya, yöneticiler, “Gerekirse Fernandes’i kenarda tutarız. Ancak sen de onunla birlikte tribünde oturursun” mesajını vermişti
SON ÇARE KATAR
16.Ocak.2011 6:11
http://www.haber1903.com/cmsfiles/im...abesiktas2.jpg
Beşiktaş Yönetimi, Eskişehirspor'a kiralık gitmek istemeyen Tabata'yı elden çıkarmanın hesaplarını yaparken, Brezilyalı oyuncunun Katar'a gönderilmesinin planlandığı öğrenildi.
Fernandes'in lisansının Bucaspor maçına yetiştirilmesi için yoğun çaba sarf eden siyah-beyazlı yönetimin, Tabata için daha önce Katar FC takımından gelen teklifi yeniden gündeme aldıkları bildirildi. Eskişehir'e gitmek istemeyen oyuncuya talip olan diğer kulüp olan Manisaspor'un para ödemek istememesi, Kartal'ın yurt dışına yönelmesine neden oldu. Siyah-beyazlıların Brezilyalı oyuncuyu Katar'a göndererek kulübün kasasına para sokmayı da hedeflediği vurgulandı.
Bir taşla iki kuş vurarak hem kontenjan boşaltmak, hem de para kazanmak isteyen yönetimin, Katar'a da gitmek istemeyen Tabata'yı bir kez daha ikna etmeye çalışacağı öğrenildi. Daha önce Delgado'yu Katar'ın El Wasl kulübüne satan siyah-beyazlıların Tabata'yı da cuma gününe kadar göndermeye çalışacakları belirtildi.
Katar FC Kulübü'yle Tabata için temaslarını sürdüren Beşiktaş Yönetimi'nin, bir türlü takımdan ayrılmak istemeyen oyuncuyu maddi çekinceleri konusunda ikna etmeye çalışacakları, en son ihtimalin ise bu oyuncunun Katar'a kiralık olarak gönderilmesinin olduğu öğrenildi.
İnşallah bu haberler doğrudur. Tabata'ya para verecek tek kulüp Katar kulüpleridir. Bobo ile ise anlaşma yapılması da çok iyi.
Bobo haberi umarım doğrudur.Gitmesini hiç istemiyorum.
Bobo gibi bir forvete Galatasaray'in cok ihtiyaci var gelmesini isterim acikcasi.
Ne yazık ki Hürriyet haberi... Umarım denk gelmiştir de tutturmuşlardır...
Bence yalan haber olsa Bobo'nun transferi üzerine olurdu, doğru haber olması daha mantıklı.
TABATA'DA SON GELİŞMELER
16.Ocak.2011 13:14
http://www.haber1903.com/cmsfiles/im...sehir-ozel.jpg
Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Tabata'nın akıbeti belli oluyor.
HABER1903'ün edindiği bilgiye göre Tabata'nın Eskişehirspor'la olan görüşmeleri devam ediyor. Eskişehirspor'un Tabata'nın bu yıl için tüm alacaklarını ödemeyi taahhüt ettiği, gelecek yıl ise Beşiktaş'tan alacağı paranın bir miktar altında ödemeyi önerdiği bilgisine ulaşıldı.
Öte yandan Transfer Komitesi Yöneticilerinin Tabata'yı kesin olarak satmak istedikleri, sözleşmesini dondurma gibi bir tercihte bulunmayacakları öğrenildi.
- HABER1903 -