pino saçma gelmişti ama bu mantıkla düşününce iyi bi transfer zaten 10 hakkımız var yabancı hem genç adam . ama bu transfere 2-2,5tan fazlası lüks olur bence . çünkü bir de 11 için sağ açık lazım .
Printable View
4.5 m euro ya sunderland niye satmış bi sene önce 7.5 a aldığı adamı anlamadım.
çok iyi transfer çok mücadeleci ben şahsen kendi takımımın ortasahasında görmek isterdim
Elano gitmez inş. o bize lazım..
bu arada adam çok atılır diyenler olmuş . bilgi ne kadar doğru bilmem ama okuduğuma göre adam oynadığı karşılaşmalarda toplam 59 sarı kart, 2 direk, 2 çift sarı karttan kırmızı kart görmüş .
Şuanki tek güzel izlenimim istatistiklerine bakarak istikrarlı bir oyuncu olduğu.. Fransa ve İngiltere gibi sert liglerde neredeyse bütün sezon oynaması sevindirici..
Kallstrom ve Pino'da gelecek gibi kalan 2 transferden biri stoper olur umarım..
Zaten Cana 38 maçtan 7 sine çıkmamış büyük ihtimal o 7 maçta kırmızı kart ve sarı kart limitinden gitmiştir..Anlaşılan fazla sakatlanmayan bir oyuncu..
Elano gönderilirse O'nun yerine de adam alınacaktır zaten ve alınacak kişi de 11 oyuncusu olur. Gelecek 5 oyuncu da sağlam olur hatta 10 yabancı hakkı var, isterse 8 tane sağlam da alabilir. Sağlam olup olmaması değil benim bahsettiğim, ilk 11'de direk oynayacak oyuncu.
Mesela Neill'in yanına kaliteli bir stoper alındı diyelim, bu stoper yedek kalır mı? Kalmaz. Ama yedek kalmayı sorun etmeyecek stoper alınırsa da sorun çıkmaz, sağlam olur o da ama direk 11 oyuncusu olmaz.
Bu nedenle 5 oyuncudan 1-2 tanesi böyle olacaktır dedim, Elano giderse, 5 oyuncudan 1 tanesi böyle olur, o da bahsedilen oyuncu olur işte, diğerleri direk oynar.
Biraz bloglara göz attım, güzel bir hava oluşturdu bu transfer, sabrın sonu selamettir diye boşuna dememişler. Fazla heyecan yapmadan, diğer transfeleri beklemek gerek, basında ismi çıkmayan oyuncular geliyor hep Cana ismi de hiç geçmemişti kaç gündür. Ayrıca unutmamak lazım, her transfer tutacak, süper performans gösterecek diye bir kural yok.
Pardon ya karıştırdım 31 maç oynadığından :D her neyse yarın da bir transfer bekliyorum hayırlısıyla..
Gerçekten Cana-Elano-Kallström 3lüsü müthiş olur.. Umarım Baros'u çok aratmayacak genç bir yabancı forvet alırız. Yine bu sene tüm sezon 2 forvete kalmayalım.
Lorik Cana harika bir transfer oldu.Keita'nın satışından dolayı yönetime söylediğim sözleri geri alıyorum.Forvet ve Sağ açık mevkilerinede iyi birer yabancı oyuncu alınırsa bu sene kimse bizi tutamaz.Servet bu takımda kalması gereken bir oyuncu...
Lorik Cana isim ve yetenek olarak GS ye uygun gibi... İnşallah lige ve takıma uyum sağlar da ön liberoda iyi bir kesicimiz olur. Diğer 4 yabancının 2 sinin kalite 2 sininse genç ve henüz tam anlamıyla parlayamamış ama parlama ihtimali olan isimler olacağını düşünüyorum. yani ilk 6 yabancı sağlam , fakat diğer +4 de kumar oynanacak galiba...
Yavaş yavaş suyu ısınan Mehmet Topal yerine hemen hemen aynı paraya Fransa ve İngiltere ligi tecrübesi olan, kendini kanıtlamış bir ismi almak Galatasaray açısından iyi bir politikadır. Önliberoların biraz sert olması gerektiğini düşünen biri olarak; Cana mevkisinin adamıdır. Marsilya ve Sunderland'de kaptanlık yapmış olması liderlik özelliğinin de olduğunu gösteriyor.
Sertlik konusuna gelecek olursak; kötü niyetli oyuncu hangi ligde olursa olsun hareketinin bedelini görür ama topa sert oyuncularda kart sayısı azalır. Lugano sert bir oyuncudur 6 sarı kartı var, Emre sertlikten ziyade hakemle uğraştığı için 8 sarı 1 kırmızısı var. Servet Çetin de Lugano tarzı bir oyuncu, onun için de sert bir oyuncu diyebiliriz; 0 sarı 0 kırmızıyla oynamış. Yani Cana müdahalelerinde ayarı tutturursa kart konusunda sıkıntı çekmez.
Hayırlı olsun.
Transfermarkt'a göre 4.5 milyon euroya alınmış . Bu paraya daha iyisi bulunabilirdi en azından genç bulunabilirdi . Cana'ya ne iyi ne kötü transfer diyebiliyorum . Normal bir transfer demek en doğrusu heralde
Deniz sana katılmıyorum açıkcası geçen sezon 8.5'a alınan adamı bu sezon 4.5'a aldık bence fevkaledenin fevki bir transfer oldu bizim için üstelik 4.5 Milyon peşin bile değil..Bence bundan iyisini bulamayız zaten o mevkide genç adam bulmak zor Cana'da fazla yaşlı değil zaten ne yaşlı ne genç 26 yaşında..
Bu sene yönetimi ayakta alkışlıyorum çok karlı ve akıllı işler yapıyorlar..Devamı gelecektir..Neyse ben kaçar taksime bayrak şhow yapacam :D
Cana kendini kanıtlamış demek çok iddialı olmaz mı :) Cana neyi kanıtlamış bi söyler misiniz ?
Marsilya gibi takımda 120'nin üzerinde maça çıkıp, kaptanlık yapmak o kadar küçültülecek birşey olmasa gerek .
Bu paraya daha iyisi bulunabilir demiş Cana için az bulmuş bunu.Ve iyi transfer bile dememiş.Adam buraya gelene kadar az çok bir şeyler yapmış..Ama kendi takımında Brezilya'da oynamış bir kariyeri olmayan 7 milyon Euro'ya alınmış ve beğenilmemiş bir transferi göz önünde bulundurmamış veya bulundurmak istememiş :)
Öncelikle Cana transferi hayırlı olsun diyorum.Adını biliyordum ama seyretmiş olduğum bir oyuncu değildi.Videolarına baktım biraz.Sert bir oyuncu olduğu anlaşılıyor.Defansif ortasaha için olması gereken bir özellik zaten.Fm'deki özellikleri de fena değil.Kariyeri de kötü değil.Transfer ücreti de iyi.Güzel bir transfer olarak duruyor.Tek soru işareti var.Sunderland geçen sezon daha çok paraya aldığı adamı bu sezon daha az paraya neden yolladı acaba.
Cana hayırlı olsun ismini ilk kez duydugum bir oyuncu ancak araastırınca kariyeri güzel bir oyuncu gs orta sahasına Cristian Baroniye nazaran katkı yapacağına inandığım bir oyuncu.
Baroni 5 para etmez oyuncu Aziz Yıldırımı kınıyorum !!
Oyuncu gitmek istemiş olabilir, benim aklıma ilk gelen şey bu oldu.
Mali sıkıntı da olabilir sunderland'in durumunu bilmiyoruz ama sıkıntıda olabilirler ..
Cristian - Cana muhabbetini tadında bırakırsak sevinirim arkadaşlar.
bence daha flaş bir isi bulmuş olabilir sunderland. ya da ekonomik açıdan sorun yaşıyorsa eldeki para edenleri satayım demiş olabilir. Cana'nın Neill gibi kolay uyum sağlamasını umuyorum.İnşallah diğer transferler de iyi olur yaww :D
Cana yı hic izlememistim ama videolarından anlasılıyorki TSL icin biçilmiş kaftan :D rakipler kasap, Cana kasap, eksi eksi artı eder diğer bir deyişle çivi çiviyi söker :n: 4,5M€ da Cana gibi biri için çok fazla değil
Muhtesem bir transfer agzım acık kaldı , ölümüne savasan , tekn ik lider vasıflı muhtesem bir iş hayırlı olsun camiamıza.
CAna transferine sevindim. Yararlı olacağına gönülden inanıyorum hayrlı olsun...
Neill de düşük bonservis ile geldi ama,1-2 ay sonra takımın sevgilisi oldu.Bu işler paraya bakmaz.Oyuncunun yapacağı işe bakar.
Sunderland midfielder Lorik Cana signs for Galatasaray
Captain moves to Turkey...
Cana, 26, made a big impression on Wearside after joining last summer from French side Olympique Marseille, and was immediately made skipper by manager Steve Bruce. Despite making 35 appearances last season in the centre of midfield, becoming something of a cult hero at the club in the process, he has been allowed to seal a transfer to the Istanbul side.
Speaking to the club's official website, Cana insisted that he had made the move to Frank Rijkaard's team primarily in a bid to be closer to his family in Albania.
"Since the first day I arrived I've had an amazing story with Sunderland. I knew I would find the kind of club and support I needed to play my game," Cana said.
"The people here love their club, they have passion and a proper identity.
"I gave my all for the club and it will always be in my memory. I have been offered the opportunity to play in European competition and the Champions League, and especially to be closer to my family - this was not an easy decision for me though and I hope people understand.