Gs bütçesine göre hareket etmek zorunda ve adını kamuoyunda sık duymadıgımız oyuncuları tercih edecektir.
İyi kötü oyuncu demiyorum, adını Cana örneğindeki gibi sık duymadıgımız birçoğumuzun ben dahil yeni duydugu isimleri alacaktır benim görüşüm.
Printable View
Gs bütçesine göre hareket etmek zorunda ve adını kamuoyunda sık duymadıgımız oyuncuları tercih edecektir.
İyi kötü oyuncu demiyorum, adını Cana örneğindeki gibi sık duymadıgımız birçoğumuzun ben dahil yeni duydugu isimleri alacaktır benim görüşüm.
Kallström yarın açıklanması ümidiyle bakalım inşallah gelir çok istiyoruz onu taraftarlar olarak..
Adam Tehlile (:
http://www.facebook.com/video/video.php?v=136355299727457
Galatasaray'ın halen pazarlık halinde olduğu ve futbolcu LYON un başarlı sol beki ALY CİSSOKHO...
15 Eylül 1987 doğumlu Aly Cissokho, sol bekte görev yapıyor.
2009-2010 sezonunun başında Vitoria Setubal’dan yaklaşık 300.000 euro bonservis bedeliyle Porto’ya transfer oldu. Burada kısa zamanda gösterdiği başarılı performans sonucu Milan’ın transfer listesine girdi. İtalyan devi Aly Cissokho için Porto’ya 15 milyon euro bonservis bedeli ödemeyi kabul etti. Ancak Milan Aly Cissokho’nun sağlık kontrolünü sonrası transferden vazgeçtiğini açıkladı. Doktorlar, genç futbolcunun diş ve diş etlerinde bazı problemler olduğunu ve bu problemlerin ilerde omurilikte sıkıntılar yaratabileceğini tespit ettiler. Bu gelişmenin ardından yaklaşık bir ay sonra devreye giren Lyon Milan’ın ödemeyi tahüt ettiği bonservis rakamını – 15 milyon euro-kabul etti ve Aly Cissokho’yu transfer etti. Senegal asıllı Fransız futbolcu ile Lyon 5 yıllık sözleşme imzaladı. Porto ayrıca Aly Cissokho’nun bundna sonra bonservisiyle birlikte başka bir kulübe transfer olması halinde , bu transferden %20 pay alacak.
2009-2010 sezonu öncesi Lyon’a transfer olan Aly Cissokho, Fransız kulübünde, takımdan ayrılan İtalyan oyuncu Grosso’nun yerinde görev almaya başladı. Başarılı sol bek geride bıraktığımız sezon toplam 48 karşılaşmada Lyon forması giydi.
Ailesi Senagal asıllı olan Aly Cissokho, Fransa milli takımını tercih etti ve Domenech tarafından 2010 dünya kupası kadrosuna dahil edildi. Ancak forma şansı bulamadı.
Bonservisi hayli yüksek olan futbolcunun transferi her nekadar imkansız gibi görünse de, Galatasaray ve daha önce 9 gün boyunca LYON da kalan Adnan Sezgin in yoğun çaba harcadığı gelen bilgiler arasında..
Galatasaray bu transferi gerçekleştirirse, mevcut bütçesi ile imkansızı başarmış olacak..
turkspor.net yazmış ama ne derece dogru bilmem :)
Sunderland taraftarı hala şokta yaww :n: GS cidden çok gizliden yapıyor bu transfer işlerini... Yalnız bir noktaya değinmek istiyorum. Haldun Üstünel geçen sene diyordu sadece benle ilgili değil bu işler diye.Demekki haylıymış.Sonuçta bu bir ekip işi ve bakın ekip Lorik Cana'yı da sessiz sedasız bitirdi.
Kimse zaten Haldun Üstünel'in ya da Adnan Sezgin'in kara kaşına,kara gözüne bu takıma gelmez.Parayı önerirsin,kulübü anlatırsın,şartları sunarsın,adama ikna edersin gelir.Burada isimlere fazla takılmamak lazım.Önemli olan ekip ruhu.
bu arada bonservis bedeli konusunda resmi açıklamayı da ekleyelim de inanmayanlar için kanıt olsun :n:
GALATASARAY SPORTİF SINAİ VE YATIRIMLAR A.Ş. / GSRAY [] 08.07.2010 17:35:58
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Profesyonel oyuncu Lorik Cana'nın Sunderland FC Kulübünden 4.500.000 avro bedelle transferi için anlaşma sağlanmış olup,
Transfer bedeli 2012 yılına kadar taksitlerle ödenecektir.
Sözleşme bedeli olarak oyuncuya;
2010-2011 sezonu için 2.000.000avro sabit transfer ücreti, 7.500avro maç başı ücreti
2011-2012 sezonu için 2.000.000avro sabit transfer ücreti, 7.500avro maç başı ücreti
2012-2013 sezonu için 2.000.000avro sabit transfer ücreti, 7.500avro maç başı ücreti
2013-2014 sezonu için 2.000.000avro sabit transfer ücreti, 7.500avro maç başı ücreti ödenecektir.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
Sunderland forumlarında bıkmadan 25 sayfayı okudum. Transfer dedikoduları ilk başladıgında "transferin gerçekleşmesi benim barcelona'ya transfer olmamdan bile daha zor" gibisinden iddaalı yazılar olmuş :) Yani açıkcası çoğu Sunderland taraftarı yalandır diye düşünmüş. Transferin gerçekleşmesinden itibaren forumlarda küfürün bini bir para :n: Taraftarların % 90ı yönetim ve teknik heyeti topa tutmuş. Oyuncu hakkındaki yorumlar ise net. Yani beklentilerinizi ona göre belirlemeniz açısından yazayım :) Sonuça her ne kadar bizler adamı tanısak da sunderland taraftarı daha iyi bilir. Ön liberoda savunmanın tüm açıklarını kapatan,savaşçı ve sert oyunu seven biri. Artıları çok fazla. İyi top kesiyor. iyi markaj yapıyor. yardımlaşması iyi. Sahada lider vasıfları var. Fakat eksileri de var.En büyük eksileri hücuma çıkma konusunda. Belki de menajer istemiyordur ileri çıkmasını ama taraftarlar öyle demiş.Kart konusuna gelince 30 maçı aşkın sürede 10 sarı kart görmüş.Fakat taraftarların yazdıklarına göre önemli bir pozisyon yokken bile çift dalarak top almaya çalışıyor. hani biz FM de "ayakta kal,ayağına kayma" diye defanslara özel antreman veriyoruzya :D işte Cana için illaki lazım bu antreman :D Genel itibariyle sunderland taraftarı öfkeli ve üzgün. Kulüpte bir efsane haline gelebileceğini düşündükleri bir oyuncuyu yitirdiklerini söylüyorlar. Ayrıca ayrılış nedeni ise tamamen dogru açıklanmış Ailesine yakın olmak ve avrupa kupalarına katılma isteği...
Adam ilk geldiğinde Cattermole ile birlikte 4-4-2 de orta alanda çok iyi işler çıkarmış ve Sunderland sezona iyi başlamış. Ocak-Şubat-Mart gibi sakatlıklar olunca form düşmüş falan.. ama sonuç itibariyle gerçekten iyi bir oyuncu almışız. Yani isim olarak zaten tanıyorduk fakat geldiği takımın taraftarlarının hiç biri " oh be kurtulduk", "iyiki gitti" gibisinden yorum yazmamış....
antrenman resmi koyacağına pino'nun resmini koymuş resmi site lincoln transferinde olduğu gibi .. bouzid'i koyacaklarına lincoln'u koymuşlardı o zaman da :zuhaha .. bu gece açıklanabilir pino ..
Pino güzel bir transfer olur.Keita yı aratmaz inşaalah.
Pino GS'da h.olsun..Antrenman resmi olarak yanlışlıkla Pino'yu koydular sonrasında değiştiler yine :D..Yarın açıklarlar heralde tarih olarak bugün..Geriye kalıyo 3 adam kallström ve gyan asamoah dan biri büyük ölçüde de bitti..
http://www.goal.com/tr/news/232/turk...medium=twitter
Farias Galatasaray'a mı geliyor?
Forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın Arjantin'li Ernesto Farias'ı transfer etmek istediği iddia edildi.
Allah korusun :D Bu Goal.com'da internetin fotomaçı oldu çıktı. Eskiden ne güzel futbol haberi yaparlardı, şimdi habire garip garip transfer haberleri buluyorlar sağdan soldan :D
pino neden açıklanmadı acaba ? aklıma acaba basını şaşırtmak için mi koydular sorusunu getirdi . şimdi herkes pino derken sessizce başka biriyle anlaşma fırsatı doğdu çünkü .
İnşaallah Pino gelir.Genç ve yetenekli bir isim.Pino ve Kalström'ü bekliyoruz...
Anladığım kadarıyla, Galatasaray transferi gizli yürüttüğü için ortalıkla dolaşan isimler gelmeyecek, o yüzden isim vermemek daha doğru olur.
Cana çok iyi transfer, inşallah tutar.
Aslında Cana çok gizli bir transfer oldu gündemimizde yoktu sanırsam..Kallström ve Gyan gündemde acaba onlar gelecekmi? yine bir gizli transfer olabilir bu arada Pino niye hala açıklanmadı ki ? :D
Cana Cidden Süper Transfer ya :D babasının Tr vatandaşlığı olduğundan geçebilcekmiş oda Tr vatandaşlığına + transfermarkt.de de 12 m euro değeri biz 4.5 a aldık ilginç :D
Geçen Gs.org'ta idman günlüğünü haberinde resime yanlışlıkla Pino'nun resmini koymuşlardı :) Belki bir haberdir (:
babası duyduğuma göre Türk vatandaşı gibi bir şeymiş ama Türkçe biliyormuş o kesin..Belkide o ikna etti Cana'yı bilemem artık :D
İşte Türk olmuş Cana'da olur belki ama olsa bile Milli takımda oynayamaz :D
Cana'nın öyle durumu olabilir. 5 yıl ikamet olayı varsa bile Cana 4-5 yaşına kadar Türkiye'de kalmış. Agim Cana öyle söylemişti NTVSpor'a bağlandığında. Bu kadar olmasa bile kısa süre içinde Türk vatandaşı olabilir..
5 yıl aralıksız oturması lazım Türkiye'de.
A.Ş olduktan sonra transferlerin mesai saatleri içinde duyurulması şartı var mı?
Evet aynen öyle hafta sonu borsa kapalı olduğu için duyurmuyorlar haftasonu transferleri.. Ve önce borsaya bildirme zorunluluğumuz varmış transferleri aksi durumda ceza alıyormuşuz. Haftasonu transfer beklemeyelim bunun için. Büyük ihtimal bu haftaiçi Kallström ve Pino'yu açıklarız, Kewell'la da yeniden anlaşabiliriz. Böyle olunca 4 tane yabancı transfer yapmış oluyoruz toplamda son olarak da ya sağ bek ya da forvet alacağımızı düşünüyorum. Hayırlısı artık..
Lyon'da ki sol bek cishokko ile ilgilendiğimiz yazılıp çiziliyor.İnşallah almayız.Hakan ve Çağlar varken gerek yok bence.Sabri'nin yedeği veya Sabri'yi kesicek bir sağ bek lazım bize.Sağ bek alternatifimiz yok.
Galatasaray misilleme yapmak için Poulsen'i alıyormuş dedi Kanaltürk, son anda gördüm herhalde avrupada bir yerde çıkmış haberi.
Pek mantıklı gelmiyor, sadece misilleme için alınacaksa, daha işe yarar adamlarla misilleme yapılabilir, Cana alındıktan sonra Poulsen lüks olur.
Saldır Adnan Polat :] Poulsen'i getir Türkiye'ye. Fenerbahçe'nin alamadığı adamı al kabart taraftarının göğsünü.
Katılıyorum:DMutlaka bi misilleme gelecek o cümleden sonra ama kim:D
Bugün gazetede okudum haftasonu oraya bildirim yapılamıyormuş ve mesai saatleri orası için de geçerliymiş. Eğer yanlışsa Habertürk'ün yalancısıyım..
Kanaltürk pek sağlam bir kaynak değil.Poulsen'in gelmesi ne derece akıl karı ki zaten oraya Lorik Cana'yı almışken. Aradığımız oyuncu şuanda çift yönlü ortasaha,sağ-sol açık,1 forvet veya sağ bek..
Umarım misilleme olacak diye Poulsen falan alınmaz.Misilleme yapacaksak gerekli mevkiiye bir oyuncu alınmalı.Yoksa hiç misilleme falan yapmaya kalkışmasınlar.
Adnan Polat zaten açıklamıştı kimsenin lafıyla veya gazıyla transfer yapmayacağız diye bu sanırım transfer yapmak için yapmayacaklarının bir göstergesi.. Ayrıca dolaşan bir dedikodu da Haldun Üstünel'in istifasının saddece göstermelik olduğu hala transferlerde Haldun Üstünel'in de bulunduğu. Ama bu ne derece doğru onu bilemiyorum.. Haldun Üstünel'in üzerindeki yükü azaltmak için böyle birşey yapmış olabilirler tabii ki bu sadece dedikodu.