Çok güzel isimler konuşuluyor , başkan'ın açıklamasın da da güney amerikadan olmayacağını çıkarıyoruz transflerin , tatmin edici bir transfer sezonu bizi bekliyor gibi.
Printable View
Çok güzel isimler konuşuluyor , başkan'ın açıklamasın da da güney amerikadan olmayacağını çıkarıyoruz transflerin , tatmin edici bir transfer sezonu bizi bekliyor gibi.
Basket ve Voleyboldaki hareketliliği futbolda da görmek istiyoruz. En azından birşeylerin değişeceği anlamamız için birşeyler gerekli. Hala çok sessiziz.
Fenerbahçe'de akıbeti merakla beklenen Christoph Daum sessizliğini Alman basınına bozdu. Tecrübeli teknik adam Fenerbahçe'deki geleceğiyle ilgili sorulara kaçamak yanıtlar verdi.
Daum, ''Die Welt'' ve ''Berliner Morgenpost'' gazetelerine verdiği röportajda, ''Fenerbahçe'de kalacak mısınız'' şeklindeki bir soruya karşılık, ''Görüşmeler yapılıyor. Şimdi Fenerbahçe'nin geleceği nasıl olacağı yönünde karar verilmesi lazım. Söz konusu kulüptür, kişi olarak ben değil'' dedi.
Mallorca'da dinlendiğini belirten Daum, geçen sezonun çok yorucu geçtiğini, üzerinde 3-4 yıl Bundesliga'da çalışmış gibi bir his olduğunu ifade etti.
Daum, yitirilen şampiyonluktan sonra aldığı eleştiriler ile ilgili bir soruya
karşılık da Türkiye'de futbol üzerine haber yapan 26 gazete bulunduğunu, eleştirilerin olacağını, sonuçta Süper Lig'i ikinci bitirdiklerini, bir önceki sezondan 16 puan daha fazla aldıklarını ve Şampiyonlar Ligi'ne katılacaklarını belirterek, ''Şampiyon olmak istiyordum, ancak başaramadım'' şeklinde konuştu.
Aziz Yıldırım'ın röpörtajında şöyle bir bölüm var.
Aykut Kocaman yeni teknik direktör ya da Daum ile devam edilecek.Quote:
"ALACAĞIMIZ FUTBOLCULAR BELLİ"
Daum’un ilk gidişi Avrupa Şampiyonası’na denk geldi. Şimdi de Dünya Kupası var! Teknik direktör ve futbolcu bulmak zor şimdi değil mi?
Kendisini çağırdım, konuştuk. Bazı şeyler anlattım, o da bize bir şeyler anlattı. Şu anda değerlendirme yapıyoruz. Düşünüyor kendi kendine. Temmuz başına kadar zamanımız var. Alacağımız futbolcular belli zaten, o çalışmalar yapılıyor, Dünya Kupası ilgilendirmiyor bizi.
Ya yeni hoca başka futbolcu isterse?
Hoca isteyemez, çünkü o da biliyor neyin ne olduğunu. Yeni bir şey yok, daha önceden başlayan çalışmalar devam ediyor.
Krasic Avrupa'nın büyük kulüplerinden teklif alıyorsa burayı seçmez.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Alman basınına sarı-lacivertli ekiple görüşmelerinin sürdüğünü ve kalıp kalmayacağının görüşmelerin ardından belli olacağını söyledi.
http://media1.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNB...ruz.hlarge.jpg
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 13:08 TSİ 01 Haziran. 2010 Salı
Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Fenerbahçe ile görüşmelerin sürdüğünü söyledi.
Daum, ''Die Welt'' ve ''Berliner Morgenpost'' gazetelerine verdiği röportajda, ''Fenerbahçe'de kalacak mısınız'' şeklindeki bir soruya karşılık, ''Görüşmeler yapılıyor. Şimdi Fenerbahçe'nin geleceği nasıl olacağı yönünde karar verilmesi lazım. Söz konusu kulüptür, kişi olarak ben değil'' dedi.
Mallorca'da dinlendiğini belirten Daum, geçen sezonun çok yorucu geçtiğini, üzerinde 3-4 yıl Bundesliga'da (Alman Birinci Futbol Ligi) çalışmış gibi bir his olduğunu ifade etti.
Daum, yitirilen şampiyonluktan sonra aldığı eleştiriler ile ilgili bir soruya karşılık da Türkiye'de futbol üzerine haber yapan 26 gazete bulunduğunu, eleştirilerin olacağını, sonuçta Süper Lig'i ikinci bitirdiklerini, bir önceki sezondan 16 puan daha fazla aldıklarını ve Şampiyonlar Ligi'ne katılacaklarını belirterek, ''Şampiyon olmak istiyordum, ancak başaramadım'' şeklinde konuştu.
Alman milli takımının 2010 Dünya Kupası'ndaki şansı ile ilgili yorumda da bulunan tecrübeli teknik direktör, milli takımda çok önemli olan Michael Ballack'ın yanı sıra 5 oyuncunun sakatlandığını, sezonun bazı oyuncular için yorucu geçtiğini, formda kalarak yeni bir hedefe yönelmenin zor olduğunu ifade etti.
Daum, Almanya'nın grupları geçebileceğini, daha sonrası için her şeyin mümkün, ancak şampiyonluğu kazanmaktan söz etmenin bir temenni düşüncesi olduğunu kaydetti.
Ve yeni hoca Kocaman
F.Bahçe yönetimi Daum'la yolları ayırmaya karar verirken, yerine gelecek isim de netleşti
Goal.com Türkiye
http://u.goal.com/15400/15476_news.jpg
Fenerbahçe'de uzun süredir merakla beklenen 'Yeni teknik direktör kim olacak?' sorusunun cevabı sonunda netleşti. Sezon başında sportif direktör olarak sarı-lacivertli ekipte görev alan Aykut Kocaman, F.Bahçe'nin yeni teknik direktörü oluyor. Fakat henüz 2 senelik daha kontratı bulunan Daum'un sözleşmesinin feshedilememesi sebebiyle resmi açıklama yapılamıyor. Yönetimden kalan 2 yıl için 6.4 milyon Euro tazminat isteyen Daum'la pazarlıklar bütün hızıyla devam ederken, ayrılık haberinin önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.
KOCAMAN TAMAM
Aykut Kocaman'ın varlığından rahatsızlık duyan hatta sözleşmesine "Sadece Aziz Yıldırım'a karşı sorumludur" maddesi koyduran Alman çalıştırıcı ise yönetime resti çekti. "Beni gönderirseniz, paramın her kuruşunu alırım" diyen Daum çetin ceviz çıktı. Sarı-lacivertli yöneticiler Alman çalıştırıcı ile sıkı bir pazarlığa girerek yolları kesin olarak ayırıp, takımı Aykut Kocaman'a emanet edecek. Transfer konusunda bütün yetkileri Kocaman'a veren sarı-lacivertli yöneticiler, uzun yıllar Ankaraspor ve İstanbulspor'u çalıştıran genç teknik adamın bu göreve hazır olduğunu düşünüyor.
aykut kocaman kesin mi?
Başkanın açıklamalarına baktığımızda yeni teknik direktörümüz Aykut Kocaman olmuş gibi görünüyor. Sportif Direktörlük koltuğuna da Volkan Ballı getirilirse iyi olur. Hayırlı olsun.
Aykut Kocaman'ın bazı çekindiği noktalar var, bunların gündeme gelmeyeceğini bilse hemen başlar göreve. Ama ülkemizde maalesef böyle bir şey olmaz ve Daum'un kuyusunu kazdı diye başlayan söylemler, haftalarca medyayı meşgul eder.
Yoksa çoktan açıklama yapılırdı bu konuda.
tüm kamuoyu böyle bişey olmadığını biliyo ama buna rağmen daum'un kuyusunu kazdı yazacaktır gazeteciler.bunu göze alıp hemen başlamalı aykut hoca çünkü artık onun sırası geldi
Aykut Kocaman için o tarz şeyler yazılabilir ama Aykut Kocaman'ın karakterini bildiğimiz için üzerinde durmaz, güler geçeriz öyle iddiaları görünce, bu yüzden de fazla gündem yaratacağını sanmıyorum.
Vederson Bursaspor ile sözleşme imzalamış. Sol bek Andre Santos kaldı bir tek. Sol açıkta da Uğur Boral kaldı. Özer o bölgede oynadı geçen sezon ama has sol kanat oyuncusu değil ama yine de sayalım. Sağ bekte de G.Gönül'ün alternatifi yok. Mutlaka bir sol bek ve sağ bek alınmalı. Sağ bek için Bekir idare ediyor yine ama sol bekte gelecek sezon yine Deniz'i görmek istemiyoruz.
Yerli sol bek düşünüyorum da maalesef Türk futbolunun bu konuda sıkıntısı var. Caner bir sol bek değil. H.Balta, İ.Köybaşı ve Ç.Birinci rakiplerimizin kadrolarında. Gurbetçi isimler varsa sol bek için onlara yönelebiliriz. Sağ bek için ilk aklıma gelen isim Orhan Şam.
Kocaman'ın yanına Rıdvan Dilmen gelse FB tadından yenmez hale gelir..Krasic haberleri var ama Avrupa'nın köklü klüplerinden teklif alıyorsa gideceğini sanmam zaten DK'sında çok iyi oynarsa büyük ihtimalle Avrupa'dan teklif gelecektir..
Aykut Kocamanın fenerbahçeyi taşıyacğını sanmıyorum.Pek otoriter bir hoca değil henüz erken bence
Denizlispor Başkanı Ali İpek kaleci Cenk için Fenerbahçe ve Beşiktaş ile görüşme halinde olduklarını ‚ ancak Cenk´in Fenerbahçe ile anlaşmaya daha yakın olduğunu transferin her an gerçekleşebileceğini açıkladı.
DHA
Cenk Gönen iyi bir kaleci belki Volkan'dan sonra kalemizde güven verecek bir isim olabilir..
Aykut Kocaman sonuna kadar desteklenmeli ve sabır gösterilmeli. Belki ilk seneden şampiyon da olmayabiliriz ama sabretmemiz lazım.
Cenk Gönen iyi kaleci ama Volkan Babacan gibi iyi bir kalecimiz de var,gerek yok bence..
Altyapıdan yetişmiş futbolcu oynatma zorunluluğu sebebiyle Volkan Babacan yedek kulübesinde olacaktır. Cenk'in forma giymesi çok zor.
Yabancı sayısı arttı, Güiza, Bilica, Deivid, Cristian gönderilmeyebilir. 3 yabancı alınır, eğer gönderilen yabancı olursa, gelecek yabancı da artar.
Cenk Gönen'i eğer istemiyorsanız harbiden saçmalık derim :D.Babacan Cenk'ten kesinlikle kalitesiz bir kalecidir .
Sorun kaliteli olup olmaması değil, bana kalsa yedek kaleci olarak Sinan Bolat'ı isterim, Volkanla rekabet etmesi için.
Ama 18 kişilik maç kadrsunda altyapıadan yetişmiş bir oyuncu oynatmak gerekiyor, bu kontenjan da Babacan olarak kullanılıyor. Gelirse 3. kaleci olur, Volkan oynamayacağı zaman ya da kupa maçlarında oynar, eğer Volkan'a bir şey olmazsa, kulübede bile oturamaz.
Cenk Gönen'e gerek yok, Volkan Babacan varken. Volkan bu sene hiçbir maçı kaçırmadı, Daum tarafından kesik de yemedi, dolayısıyla ancak sakatlanması veya ceza alması durumunda yedek kaleciye iş düşüyor, bu zamanlarda da V.Babacan üzerine düşeni yapacaktır.
FORLAN BOMBASI
http://www.yukleresim.com/images/143...5266752910.jpg
Gelecek sezon için kadrosunu önemli isimlerle güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'nin, dünyaca ünlü bir golcünün işini bitirmek üzere olduğu öğrenildi. Güiza'nın performansından memnun olmayan sarı lacivertlilerin transferini bitirmek için girişimlerini son aşamaya getirdiği isim Diego Forlan.
Lig TV'nin haberine göre, Atletico Madrid'e Avrupa Ligi'ni kazandıran Uruguaylı golcü Forlan'ın menajerinin akşam saatlerinde İstanbul'a olduğu ve Fenerbahçe ile bir görüşme yapacağı öğrenildi. Sarı lacivertli ekibin, şu anda Uruguay ile Dünya Kupası hazırlıklarına devam eden 31 yaşındaki golcünün şartlarını öğreneceği, görüşmenin olumlu geçmesi halinde de Atletico Madrid ile pazarlıkların başlayacağı belirtildi.
Sarı lacivertlilerin Uruguaylı golcü için Güiza artı 6 milyon Euro teklif edeceği ileri sürüldü.
Öte yandan Uruguay Milli Takımı kampında bulunan Forlan için Fenerbahçeli Lugano'nun da vatandaşını ikna etmek için devreye gireceği belirtildi.
Bu sezon Avrupa Ligi'nde attığı goller ile Atletico'ya kupayı kazandıran Forlan, daha önce ManU'da da forma giymiş, Atletico Madrid formasıyla da Avrupa'nın en golcü ismi olmayı başarmıştı.
(Ligtv.com.tr)
Forlan kalitesi belli bir isim.Gelirse çok faydalı olacağını düşünüyorum.
Hem Güiza gidiyor Hem 6 milyon euro ek paraya Forlan geliyor :) Düşünmesi bile güzel
ligtv'ye göre aykut kocaman yeni hocamız ve yardımcısı da ismail kartal...
Eğer Güiza gidecekse ve Forlan gelecekse varsın 6 milyon euro yerine 10 milyon euro versinler :)
Açıkçası Forlan'ın geleceğine inanmıyorum, şu an biraz daha genç olsa Atletico Madrid'de bile durmaz. Eğer gelirse ligi sarsar ayrı konu.
Aziz Yıldırım : ''Neden Guizaya bu kadar taktınız,yanına bir forvet alırız oynarlar.''
'' çekinmeden radikal kararlar alacağız '' da demiş aziz yıldırım.
alex artık takımı yavaşlatıyor, 1 yıl brezilya'ya gönderelim sonra gelsin teknik ekibe mi katılır yönetim ekibine mi orasını da kendi belirlesin.