Real Madrid bu sezon ağır favori. Silip süpürüyorlar önlerine geleni. Belki biraz erken bunu söylemek için ama ipi en önde göğüsleyeceklerini düşünüyorum.
Printable View
Real Madrid bu sezon ağır favori. Silip süpürüyorlar önlerine geleni. Belki biraz erken bunu söylemek için ama ipi en önde göğüsleyeceklerini düşünüyorum.
103-57'de nedir arkadaş. NBA takımıyla lise takımı mı karşılaşmış?
Real Madrid'i bende çok beğeniyorum geçen senede bir çok maçlarını izlemiştim zaten finalde oynadılar hatta finale de çok iyi başlamışlardı Oly'nin hatta kısacası Spa'nın müthiş oyunu şampiyonluğu getirmişti.Bu sezon benim de favorim Real bu gidişle çok rahat şampiyon olurlar gibi ama Oly'yi yabana atmamak lazım onlar da en az Real kadar favori.Bu arada dünya'da hücum dedin mi akla San Antonio Spurs gelir böyle taktiksel hücum yapan bir takım yok.
Fenerbahçe Ülker 44-32 Nanterre ilk yarı sonucu.
Bu maç diger maçlara göre kötü olmamıza ragmen böyle bir skor olustu çok fazla hucum ribaundu verdik hucumda fazla top kaybettik yani fazladan kasıt diger maçlara göre.. Ve sanırım bu sezonki en düsük üçlük yüzdemiz 5/1 üçlük attık.Ve fazla serbest atıs kacırdık.2. yarı biraz daha toparlanırsak rahat 20lere cıkarırız farkı.
2. yarı daha kötü oynamaya basladık rehavet var gibi biraz Obra'da fazla müdahale etmedi şu ana kadar inanılmaz fazla hucum ribaundu veriyoruz rakibe.
Aslında bir mağlubiyet bizi daha sağlam yere bastırabilir. Oyuncular çok fazla rehavete girmemeliler.
Fenerbahçe Ülker 83-66 Nanterre Maç sonucu.
Skor aldatmasın bence iyi bir basketbol oynamadık son çeyregin bitimine 4 dk kala fark 4tü yani son 3 dk filan açtık farkı bu kadar.Ama kötü oynadıgımız bir maçı bile 17 sayı farkla kazanmamız nasıl büyük bir takım oldugumuzu gösteriyor.
Çok enteresan bir takım olduk, çok kötü olduğumuz bir maçı 17 sayı farkla kazandık. Çok kötü oynayan ve bir sürü top kaybı yapan Bogdanovic 20 sayı attı :). Grubu lider olarak bitiricez gibi duruyor. Barca ve Cska'ya yenilsek bile 1. oluruz bu grupta.
gruptan 1.çıkmak top16 da ne gibi yarar sağlıyor ?
Bi artisi yok grupta 1. - 3. Olanlar top16da aynı gruba düşüyor
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence 1. çıkarsak 3. çıkıp diğer grup birincileri ile eşleşmemiş oluruz. Yanlış hesaplamadıysam eğer.
Daha önceleri hep normal grubu 3. 4. bitirip Top 16 grubuna kalıyorduk ve hep en iyilerin arasına düşüyorduk. Bu sene hem iyiyiz hem de lider bitirebilir ve Top 16 grubu için avantaj yakalarız. Final four şansını bile etkiler bence bir sonraki grup. Bu yüzden liderlik önemli.
Şu an 4 tane grup var. Tam olarak eşleşen grupları bilmiyorum ama 2 tane grubun 1 ve 3. sıradaki takımları ile diğer 2 grubun 2 ve 4. sıradaki takımları ile eşleşiyor. Eğer 1. olursak 2 tane 1 ve 3. sıradaki takımla eşleşmek yerine sadece 1 tane lider ile aynı gruba düşeriz. Kesinlikle anlamı yok demek yanlış olur. Bundan sonraki grupta, eğer lider olursak, 2 tane 4. 2 tane de 3. olmuş takım olacak ve bu durumda son sekize kalmamız neredeyse garanti olur. Hatta o grubu da üst sırada bitirme şansına sahip oluruz ve daha iyi bir eşleşme ile final four şansımız olur.
Arkadaslar ilk turda ilk 4 sirayi alan takimlar 8 erli 2 grup olusturuyor ve 14 mac daha oynanacak sonra 8 li 2 grupta ki ilk 4 e giren takimlar capraz eslesme ile birbirleriyle eslesiyor
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bayern munihi 84-74 yendik maçin adamlari 1. arroyo 2.bonsu 3.macvan bence
Dar kadro ile Galatasaray iyi bir galibiyet aldı. Şahsen ayrıca bu konu için ve galibiyet için tebrik ediyorum..
Rahat bir galibiyet oldu kutluyorum Aslanları.Bu maç bizim için önemliydi ilk 2 açısından.Malaga'da yenilmiş Siena'ya bu gidişle 2. olabiliriz gibi 1.'lik zaten zora girdi Olympiakos akıp gidiyor.
Herkesin bir tahmini vardır illa ki :)
F4 tahminlerim ; FB Ülker - Real Madrid - CSKA - Barcelona
Efesin TOP16'da eleneceğini GS toparlanırsa TOP8 bekliyorum.
Şampiyonluk için açık ara favorim Real Madrid birbirlerine inanılmaz derecede alışmış,oynadıklarından keyif alan bir takım Sergio Llull benchden gelen Sergio Rodriguez ki inanılmaz işler yapıyor bu sene Efes maçında her yerde alley-oop pası verdi.
Rudy Fernandez,Slaughter,Jaycee Carroll,Bourosis hepsi birbirlerini tamamlayan oyuncular bu sene Real Madrid'e karşı savunmayı iyi yapan takım ancak karşısında durabilir karşılık vereyim dersen zaten açık alan ve tempolu oyun takımın felsefesi sonra da Efes'in durumuna düşersin.
Fenerbahçe içinse Obra zaten yapıcaklarını planlamıştır şimdiden TOP16 zaten cepte önemli olan TOP16 sıralamasında İlk 2 sıraya girip TOP8'de saha avantajını almak F4'un kilidi saha avantajıdır,zaten rakip kim olursa olsun evindeki maçları vermeyecektir geçen senelerde de kağıt üstünde favoriler arasında yer alan bir FB vardı ama bu sene sadece kağıt üstünde değil sahada da bağıra bağıra ben favoriyim diyor.
Bütün Türk takımlarını umarım TOP8'de görürüz.
Siena'yı 54-52 yendi takımımız.Eurolig'de bir şekilde kazanıyoruz ligde de böyle olmalıyız.Ben artık kesin 2. oluruz gözüyle bakıyorum gruba.Oly bu şansıyla giderse 1.'lik zaten çok zor adamlar bir şekilde kazanıyorlar her maçı.Bu kadar sakata rağmen 2.'lik bizim için başarı olacaktır kesinlikle.
Budivelnik karşısında ilk devreyi 53-35 önde kapattık. Rölanti bir şekilde ilerliyor maç. Çok da konsantre olamıyorum aslında. Rus sunucular soğuk soğuk anlatıyorlar, ne heyecan var ne bişey. Tribünlerin sesini de kısmışlar. Bunlara muhtaç edenlere bin selam.
16 sayı farkla Budilvenik'i de geciyoruz.. Son çeyregi saymazsak çok güzel bir basketbol oynadık kazanılması gereken tüm maçları 10 sayı üstünde farkla kazasız belasız atlattık ve simdi 2 zorlu deplasman geliyor takıma 2 maçtada çok güveniyorum 10/10 çok zor degil. Real Madrid dısında bizden iyi bir takım oldugunu düsünmüyorum turnuvada.Bu arada Top 16'yı garantileyen ilk takım olmusuz.
Fenerbahçe Ülker 84-68 Budivelnik Kiev | MAÇ SONUCU
Güzel bir maç oldu. :)
Aynen Fenerbahçe Top 16'yı garantiledi.Bugün Oly maçı çok iyiydi Malaga'nın tam saha savunması işe yaradı maçı önde götürdüler ama son periyotta vermişler Oly'de garantileyen 2.takım olacak herhalde.
6/6 geldi ama önemli olan önümüzdeki 2 deplasman. Takım büyük maçları içerde oynadı bir de deplasmanda görmek lazım ki ilerisi için bazı şeyler netleşsin.
Fenerbahçe zaten CSKA ve Barça'yı dışarda da yenerse F4'ü görecektir.Bana kalırsa bu 2 deplasmandan 1'ini yenmek bile büyük başarı olacaktır Fenerbahçe için ve 1 tanesini dahi yenerse F4'e de %80 gideceklerini düşünüyorum.
Efes maçını izleyen var mı ? 10 üstünde farkla yeniyordu efes 4.çeyreğin başında milano geri dönüş yaptı. Oktay Mahmutiyi hayretle izliyorum o dönüşte molayı 14-0 olunca aldı.
son periyotta kaybetti Efes
Olimpiakos-Galatasaray maçı 72-54 sonuçlandı ama maçın önüne geçen Mirza Begic-Mensah Bonsu kavgası oldu. Sağlam ceza gelir bence. Zaten kadro sıkıntısı çeken bir Galatasaray varken Bonsu'nun alacağı ceza her şeyi bitirir.
Fatih Sultan Bonsu :)