Final Maçının 96.Dakikasında Stada gelen,Eski Southampton Menajeri Oğuz Muzır QPR"nin attığı 2.golde adeta çılgına döndü :)
Final Maçının 96.Dakikasında Stada gelen,Eski Southampton Menajeri Oğuz Muzır QPR"nin attığı 2.golde adeta çılgına döndü :)
Nolucak peki şimdi south :D
en son yemin ediyorum yedek kalecimi sol beke koydum oyuncum sakatlanınca ,2-2 den sonra herşeyi denedik ama tecrübe kazandı
bu arada tebrikler Resoag 3-2 demiştin galiba :)
http://i.imgur.com/AbhWlQA.jpg
harbiden south'a nolcak şimdi Epl'de yeni takım mı :)
Hadi hayırlı olsun :) yeni kariyerimiz ve takımın :)
Yukarıda 5 aşağıda 4 olmadı !!
Valla halil hocam kahin ahtapot olmak istemezdim ama ne yazık ki oldum :(
Newcastle hayırlı olsun hocam Kadrosu güzel Fovet dışında :)
Halil hocam Arsenala git ki rekabet olsun :)
Arsenal'e gidiyim rekabet mi olsun :) şaka mı yapıyon , Q.P.R şuanda Neewcastle'dan çok üstün bir takım , bu arada Newcastle harika oyuncular getirdi , ben henüz daha transfer yapamadım , bir oyuncuyla yollarımızı ayırdık , toplamda takıma 3 yeni oyuncu katılacak , ama fiyatlar çok uçuk düşmesini bekliyorum biraz
Transferleri koyun yav merak ettim newcastle transferlerini :D
Verratti mi :D
Evet çok da uygun bir fiyata aldı , ben teklfi gönderdim , daha doğrusu ben kime teklif gönderdiysem , Newcastle ona gönderdi , bende yaptığım teklifleri geri çektim , Kwadwo Asamoah'ın yanına en az onun kadar kaliteli bir oyuncu alıcam , satış listesinde şuan uçuk bir fiyatta , biraz daha fiyatın düşmesini bekliyorum :D
Bekliyoruz akşama gelirmi bu bombalar :D