-
-
cem sultan kurtariyor seni ama bence cemsultani sat ondan cok iyi para gelir
-
-
neyseki artık hedefin inter toto gibi gözüküyor
-
abi sana stattanda para gelmiyodur ya. niye kapatıyolarki
-
Kalan 2 macta alacagin 2 galibiyetle Intertotoya gidebilirsin ama rakiplerininde puan kaybetmesi lazim
-
sanki zor gibi gözüküyor inter toto da gs var arada 2 maçı alsa 51 puan yapacak 7, mi inter toto ya gidiyor ?
-
Bu sezon kurtuldu artık..
-
bu sezon gecti murat kardes seneye iddiali olmak istiyorsan kesin cem sultani iyi paraya sat sonra yetenekli adamlar al sampiynluga oyna
-
tüm zorluklara rağmen bence ligdeki konum gayet iyi. tribünler kapatıla kapatıla stad kapasitesi de yakında halı sahanın seyirci kapasitesini bulucak.
-
Cem Sultan'ı satmamaya karar verdim:)
Baya gol atıyor.Şimdilik planım şu tüm oyuncuların sözleşmeleri bitiyor yavaş yavaş.Çoğuna yeni teklif yapmıyorum yaptıklarıma da önceden haftalık ne öneriyorsam onun 5te1ini öneriyorum.Kalırsa kalır kalmassa güle güle.Genç takımla devam ederim ne var yaani;;)
Sene başında iddaam ilk 10 veya ilk 8 diyordum galiba doğru yoldayım ;;)
-
sat sonra lig A daki genç çocuklara yönel :D
-
LİG A ya gerek yok alt yapıda çok var genç:)
Onları sürerim sahaya olmassa:)
-
ok cem sultanı satıp satmamak senın elınde gelecek senenın planını yapmaya basla yoksa seneye yine ugrasırsın ondan bir yerden nakit para bul
-
1-2 oyuncuyla imza aşamasına geldim.Beleş oyuncu arıyorum heryerde...
Her neyse arkadaşlar akşam devam edeceğim...;;)
-
yanlız cem sultana dikkat et sen satmassan kendi büyük klübe gitmek isteyebilir takımını sevse bile aklını celdirirler madem satmıyon sozlesme uzat
-
usta ne zmn dewam etcen oyuna ?
-
-
Birazdan ligi bitireceğim arkadaşlar;;)
Emrah bu arada herkese aldığı maaşın 5te1'ini öneriyorum kabul eden eder.Etmeyene BYE BYE:)
-
Seneye bu sıkıntıları yaşamazsın inşAllah.
-
-
-
şu gs'nin haline bak:D:D abi senin için bence iyi bir yer:)
-
vay fenere bak 2 hafta once 3 puan gerideydi simdi sampi olmus :D
-
Konya'nın düşmesi şaşırtıcı..
-
lıg bıttı seneye artık avrupa kupası beklıyoruz bu arada rakıp takımların dızılısını koyarsan ıyı olur hem bakarız kımler var dıye kadrolarında
-
Emrah bundan sonra eklerim oynadıkça ;;)
-
-
-
ultimatom vermen iyi oluş. hemen düşünmeye başamışlar. iyi yapmışsın bravo. ayrıca umarım NECA senin için iyi, hayırlı ve yararlı bir transfer olur.